Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Hearthstone

More
23 Nov 2019 13:59 #228644 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Hearthstone
Δημιουργοί Diablo: "Η Blizzard άλλαξε τελείως και θέλει να ικανοποιεί τους μετόχους της"
Μόνο 2 άτομα έμειναν από τους 180 την εποχή των πρώτων Diablo.


Οι δημιουργοί του Diablo δήλωσαν στην ExileCon της Νέας Ζηλανδίας ότι η Blizzard έχει αλλάξει τελείως και θέλει πλέον να ικανοποιεί τους μετόχους της.

Οι David Brevik, Erich Schaefer και Max Schaefer, τοποθετήθηκαν για την ανακοίνωση του Diablo Immortal για κινητά, το ban του Blitzchuong στη Hearthstone, επειδή ο παίκτης έκανε δημόσια δήλωση υπέρ των διαδηλώσεων του Χονγκ Κονγκ, ενώ ακολούθησε και ban σε δύο casters.

Ο David Brevik δήλωσε συγκεκριμένα: "Δεν είναι ότι απλά η Blizzard άλλαξε, έχει αλλάξει τελείως. Οι μόνοι αρχικοί developers που παρέμειναν είναι ο senior Art Director Samwide Didier και ο πρόεδρος J. Allen Brack, με τον οποίο μιλάω συχνά. Όταν φύγαμε υπήρχαν 180 υπάλληλοι. Τώρα υπάρχουν χιλιάδες. Η όλη αυτοκρατορία που έχει στηθεί είναι διαφορετική και η Activision δεν έχει επιρροή στη Blizzard. Μόνο η Blizzard και ένας εμπορικός μέτοχος, η Vivendi ή κάποιος άλλος. Τώρα η Blizzard είναι μια αυτοκρατορία που θέλει να καθησυχάσει τους μετόχους της".

Όσον αφορά την αλλαγή στάσης στις αξίας της Blizzard, που κάποτε ήταν η ελευθερία λόγου των χρηστών της, ο Brevik πρόσθεσε ότι "Αυτό δεν είναι κάτι το νέο. Συμβαίνει με τις εταιρείες συνεχώς. Είναι λογικό σε οποιαδήποτε εταιρεία που μεγαλώνει σε τεράστιο επίπεδο". Ακόμα και κατά την ανάπτυξη του Diablo 2 υπήρχαν διαρκώς διαφωνίες σχετικά με το splatter και την αισθητική του αίματος που υπήρχε ανάμεσα στην Blizzard North και την Blizzard Entertainment, όπου βρίσκονταν τα κεντρικά, εταιρεία δηλαδή που είχαν ιδρύσει οι Mike Morhaime, Allen Adham και Frank Pearce. Όσο η Blizzard συνέχισε να μεγαλώνει μετά τις επιτυχίες των Diablo, Warcraft και StarCraft, το τρίο δημιουργών του Diablo είχε ακόμη πιο δύσκολο έργο στο να καταφέρει εις πέρας τον δημιουργικό σχεδιασμό και να αποφύγει την εμπορική γραφειοκρατεία. Ο Erich Schaefer πρόσθεσε σε όλα αυτά ότι "Τότε δεν μιλούσαν στην Blizzard για τα θέλω της Κινεζικής κυβέρνησης, παρά μόνο για το τι ήθελαν οι fans".

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.547 seconds
Notification