Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Satisfactory

More
12 Jun 2018 03:17 #215407 by geololj
geololj created the topic: Satisfactory

Satisfactory

Η Coffee Stain Studios, που έχει αναπτύξει μεταξύ άλλων τα Goat Simulator (με την βοήθεια της Gone North GameS) και Sanctum 2, ανακοίνωσε ένα ενδιαφέρον simulation game που λαμβάνει χώρα σε διάφορους πλανήτες.Πρόκειται για ένα open world Sim με κάμερα πρώτου προσώπου, όπου ως εργάτης της εταιρείας FICSIT αναλαμβάνετε να δημιουργήσετε εργοστάσια σε διάφορους πλανήτες. Θα μπορείτε να διαχειριστείτε τα εργοστάσιά σας σε διάφορους τομείς, από το να δημιουργήσετε γραμμές παραγωγής υλικών, έως να χτίσετε όλα τα απαραίτητα κτίσματα και εργαλεία που θα χρειαστείτε. Περιλαμβάνει οχήματα, συλλογή resources, έρευνα, εξερεύνηση πλανητών ή ακόμα και μάχες με εξωγήινα πλάσματα.

Το Satisfactory θα κυκλοφορήσει για PC σε άγνωστη ημερομηνία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jun 2020 19:16 #235065 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Satisfactory
Το first-person Satisfactory, στο οποίο χτίζεται ένα εργοστάσιο, μπήκε σε Early Access στο Epic Games Store τον Μάρτιο, όμως σύντομα θα έρθει και στο Steam.

Τον Οκτώβριο, η designer του Coffee Stain Studios, Nathalie Verwei, υποστήριζε ότι η απόφαση να κυκλοφορήσουν το Satisfactory αποκλειστικά στο Epic Store ήταν η καλύτερη, λέγοντας πως η οικονομική ασφάλεια που προσφέρει κάνει τους developers να εστιάσουν στο να αναπτύξουν ένα “καλό game”. Όπως επιβεβαίωσε και το Coffee Stain Studios, το Satisfactory θα κυκλοφορήσει και στο Steam στις 8 Ιουνίου.


Το Satisfactory ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στο Steam Early Access στις 2 Ιουνίου, ωστόσο ο community manager, Jace Varlet, δήλωσε πως “απλά δεν ήταν έτοιμο”. Ακόμα επεσήμανε πως οι ημερομηνίες σχεδόν πάντα είναι ενδεικτικές και δρουν ως “deadlines”.

Το Satisfactory θα κυκλοφορήσει στο Steam Early Access στις 8 Ιουνίου.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.422 seconds
Notification