Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Electronic Arts: Γενική συζήτηση

16 Oct 2019 09:30 #227733 by Giorgos Tsolaridis
Η Electronic Arts ετοιμάζει games για PS5 και Xbox Scarlett
Τα πρώτα θα κυκλοφορήσουν το 2020


Με τα PS5 και Xbox Scarlett να έρχονται πιθανόν εντός του 2020 (κάτι που έχει ήδη επιβεβαιωθεί για το δεύτερο) η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη νέων games για τις κονσόλες της όγδοης γενιάς.
Κατά την διάρκεια παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας σε επενδυτές, την περασμένη Τρίτη 30 Ιουλίου, η EA ανακοίνωσε ότι δουλεύει πάνω σε next-gen games "εδώ και αρκετό καιρό". Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε ο Blake Jorgesen, οικονομικός διευθυντής της εταιρείας, ο οποίος μάλιστα πρόσθεσε ότι κάποια από τα games αυτά θα κυκλοφορήσουν το 2020.

Επιπλέον, η Electronic Arts δήλωσε ότι θα είναι έτοιμη να προσφέρει νέα games με την νέα γενιά κονσολών. Αντίθετα, θυμίζουμε ότι η Platinum Games έχει ανακοινώσει ότι δεν εντυπωσιάστηκε από τα PS5 και Xbox Scarlett γιατί αποτελούν απλώς PC.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Oct 2019 09:32 #227983 by Giorgos Tsolaridis
H EA σχεδιάζει να επαναφέρει τα College Sports Games
Ενημερώστε τον Snoop Dogg.


Η Electronic Arts κάποτε ανέπτυσσε college sports video games βασισμένα σε πραγματικά αθλήματα κολλεγίου και χρησιμοποιούσε πραγματικούς μαθητές/αθλητές στο ρόστες των ομαδών της. Επειδή όμως υπήρξαν διάφορα προβλήματα σχετικά με τα δικαιώματα και τους αθλητές, η ΕΑ αποφάσισε να σταματήσει την συγκεκριμένη σειρά. Υπάρχει όμως πιθανότητα να ξαναδούμε την εταιρεία να ασχολείται με τα College sports καθώς υπάρχει ένας νέος νόμος ο οποίος θα μπει σε ισχύ από το 2023 και μετά ο οποίος επιτρέπει ανήλικους μαθητές/αθλητές να μπορούν να κάνουν συνεργασίες και να πληρώνονται ενώ βρίσκονται ακόμα στο σχολείο.

Την δήλωση αυτή έκανε ο CEO της Εlectronic Arts, Andrew Wilson, και γνωρίζουμε ότι είναι μία σειρά η οποία θα χαροποιήσει αρκετούς fans με την επιστροφή της. Σίγουρα ξέρουμε ότι αυτός που περιμένει με ανυπομονησία να επιστρέψει η συγκεκριμένη σειρά είναι ο γνωστός Snoop Dogg. Είναι γνωστό πως η ΕΑ έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία και εκατομμύρια πωλήσεις με διάφορα Sports games όπως τα NBA, NHL, NFL και FIFA. Επίσης με το νέο Madden NFL 2020 η EA, εντυπωσίασε θετικά τους fans του τίτλου εντάσσοντας μέσα στο ρόστερ 10 ομάδες κολλεγίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Oct 2019 14:37 #228115 by Giorgos Tsolaridis
EA: Σχεδιάζει νέους τίτλους και remasters για το 2020
Η ΕΑ έχει πάρει φωτιά.


Η EA εργάζεται πάνω σε games τα οποία δεν έχει ανακοινώσει και θα κυκλοφορήσουν μέχρι το 2021. Συγκεκριμένα, την περίοδο από τον Απρίλιο του 2020 μέχρι και τον Μάρτιο του 2021, η ΕΑ θα κυκλοφορήσει remasters fan favorite franchises συμπεριλαμβανομένου του Command and Conquer. Πέρα από αυτή την ανακοίνωση, η Electronic Arts δεν έχει εξηγήσει αναλυτικά τα σχέδιά της.

H γνωστή publisher εταιρεία δήλωσε επίσης ότι μέσα σε αυτή την περίοδο, πέρα από τα remasters, θα κυκλοφορήσει και δύο τίτλους από third-party partners οι οποίοι δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.Ο ένας από αυτούς τους τίτλους θα είναι ένα νέο Sports game αλλά δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για κάτι εντελώς καινούριο ή για κάποια συνέχεια των γνωστών και αγαπημένων σειρών που μας προσφέρει η ΕΑ. Σίγουρα περιμένουμε ένα καινούριο IP από την Motive και νέα games από τις BioWare, Maxis αλλά και Criterion.

Τέλος να σας θυμίσουμε ότι σε προηγούμενο άρθρο σας είχαμε ενημερώσει για την πρόθεση της ΕΑ να επαναφέρει τα College Sports games. Δεν υπήρχε κάποια νέα αναφορά σε αυτά αλλά ενδεχομένως τα College Sports games τα οποία θέλει να επαναφέρει στο προσκήνιο να έχουν κάποια σχέση με τα σχέδια της εταιρείας για την περίοδο 2020 μέχρι και το 2021.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2019 09:42 #228160 by Giorgos Tsolaridis
Η Electronic Arts θέλει να φέρει τα games της και στο Epic Store
Μετά το Steam...γιατί όχι;


Αμέσως μετά την χθεσινή ανακοίνωση της Electronic Arts σχετικά με την επιστροφή των games της στο Steam, σειρά φαίνεται να έχει τώρα το Epic Games Store.

Ο Mike Blank, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του Origin, δήλωσε ότι "Το Origin τα έχει πάει καλά και έχει εκατομμύρια χρήστες, απλά η EA αλλάζει την προσέγγισή της και γίνεται πιο ανοιχτή στο πως διανέμει τα games της. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια και ειδικά μήνες έχουμε φτάσει τους 85 συνεργάτες -developers και publishers- στο Origin και κάνουμε τα games τους διαθέσιμα μέσω του Origin Access. Η συνδρομητική υπηρεσία μας υπάρχει σε περισσότερες πλατφόρμες από οποιοδήποτε άλλο publisher. Αυτή είναι μια ξεκάθαρη στρατηγική μας και η ευκαιρία να βοηθήσουμε περισσότερους παίκτες να παίξουν games".

Ο Blank επεσήμανε την ανάγκη του cross-platform ανάμεσα σε Xbox, PlayStation, Steam, αλλά και όλες τις άλλες πλατφόρμες και ότι ως παίκτης το θεωρεί εκπληκτικό και πως περιμένει να δει περισσότερα μέσα στα επόμενα χρόνια. Όσο για το EA Access μέσω του Epic Games Store, ο Blank δήλωσε: "Δεν δεσμεύομαι αλλά υπάρχει μια πιθανότητα. Σήμερα είμαστε ανοιχτοί σε νέες συνεργασίες. ".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Feb 2020 20:17 #231311 by Giorgos Tsolaridis
Η ΕΑ θα κυκλοφορήσει οκτώ καινούργια games μέσα στο ερχόμενο οικονομικό έτος
Τέσσερα από τα οποία θα είναι τα κλασικά Sport games.
Η ΕΑ αποκάλυψε κάποιες πληροφορίες για την πορεία της στο ερχόμενο οικονομικό έτος.

Το ερχόμενο οικονομικό έτος ξεκινάει τον Απρίλιο και τελειώνει τον Μάρτιο του 2021. Μέχρι τότε, η ΕΑ θα κυκλοφορήσει οκτώ games από εσωτερικά studio, τέσσερα από τα οποία θα είναι τα κλασικά Sport games που βγαίνουν κάθε χρόνο και τέσσερα τα οποία θα βασίζονται σε ήδη υπάρχοντα IP. Η ΕΑ έχει επιβεβαιώσει τα FIFA kai Madden, άρα μένουν τα NHL και πιθανώς ένα NBA Live 20.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν το NBA Live 20 θα ανήκει στην τετράδα. Ακόμα, η ΕΑ θα εκδώσει τέσσερα games από ανεξάρτητες εταιρίες ανάπτυξης. Όσον αφορά τα τέσσερα αυτά games, ξέρουμε ότι το Medal of Honor: Above and Beyond θα κυκλοφορήσει μέσα στο οικονομικό έτος, άρα μένουν άλλα τρία που δεν έχουν αποκαλυφθεί. Ακόμα η ΕΑ θα κυκλοφορήσει δύο καινούργια mobile games.


I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Feb 2020 16:49 - 10 Feb 2020 20:35 #231435 by Βασίλης Κτενίδης
Παίκτες ζητούν από την EA να επαναφέρει τα κλασικά The Lord of the Rings και Harry Potter games
Έχουν μαζευτεί σχεδόν οκτώ χιλιάδες υπογραφές.


Πολλοί θα θυμάστε τα games της EA, The Lord of the Rings: The Two Towers και The Lord of the Rings: The Return of the King, τα οποία ήταν βασισμένα στις πετυχημένες ταινίες του Peter Jackson και αποτελούν την απόδειξη πως τα games που βασίζονται σε ταινίες μπορούν να αγαπηθούν, αν αναπτυχθούν σωστά.

Δυστυχώς όμως τα δικαιώματα είναι πλέον στα χέρια της Warner Bros. η οποία δεν κατάφερε να φτάσει στα επίπεδα που κατάφερε η EA με την ανάπτυξη τους στις αρχές του 2000. Εδώ και δύο χρόνια παίκτες αιτούνται για την επαναδημιουργία των The Lord of the Rings και Harry Potter games από την EA και την Vivendi και με σχεδόν οκτώ χιλιάδες υπογραφές μέχρι τώρα δεν αποκλείεται να δούμε κάτι να συμβαίνει.

Στο petition γράφει : “Την προηγούμενη δεκαετία η Elecronic Arts έκανε συμφωνία με την Time Warner για την δημιουργία και έκδοση video games βασισμένα στην σειρά ταινιών The Lord of the Rings και Harry Potter. Πάραυτα, τα δικαιώματα έχουνε λήξει και η EA δεν μπορεί να κάνει τέτοια κίνηση. Αν όμως η Warner Bros έκανε μια συμφωνία για ανανέωση των δικαιωμάτων των Harry Potter και LOTR games θα σήμαινε πολλά για τα communities των δύο.”

Αν θέλετε να δείτε την επαναφορά τους μπορείτε να υπογράψετε το petition εδώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Feb 2020 13:33 #231587 by Giorgos Tsolaridis
Η ομάδα ανάπτυξης του Need for Speed: Most Wanted θα αναλάβει την μεταφορά της σειράς στις κονσόλες νέας γενιάς...
H ΕΑ θα μεταφέρει προσωπικό από την τρέχουσα ομάδα σε διαφορετικά πόστα.


Σύμφωνα με την GaemsIndustry.biz η Criterion Games θα αναλάβει την ανάπτυξη του Need for Speed ενώ η Ghost Games θα γίνει ομάδα υποστήριξης και μηχανικής. Η EA δηλώνει: “Οι μηχανικοί στην ομάδα του Gotherburg (Ghost Games), μερικοί εκ των οποίων είναι αρχιτέκτονες του Frostbite engine, είναι ζωτικής σημασίας για μια σειρά από projects που ετοιμάζουμε και θα παραμείνουν σε αυτή τη θέση.”

Η εταιρεία θέλει να μεταφέρει μερικά από τα μέλη της ομάδας σε άλλες ομάδες ανάπτυξης, όμως φαίνεται ότι περισσότεροι από 30 υπάλληλοι κινδυνεύουν με απόλυση. Πάραυτα η EA σχεδιάζει να βρει θέσεις για αυτούς αλού: “Πέραν των μηχανικών και των μελών που θα μεταφερθούν σε άλλες ομάδες ανάπτυξης, υπάρχουνε περίπου 30 ακόμη άτομα στην ομάδα, που ελπίζουμε να τοποθετήσουμε όσο περισσότερους γίνεται σε άλλα πόστα στην εταιρεία.”

H Criterion Games ήταν η ομάδα υποστήριξης και για άλλα games της ΕΑ όπως τα Star Wars Battlefront και Battlefield V. Η ομάδα εργάζεται αθόρυβα μέσα σε όλα τα χρόνια της τρέχουσας γενιάς και τώρα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει κάτι δικό της και πάλι. Η EA αναφέρει: “Με ισχυρή ιστορία και πάθος για τα Racing games αλλά και όραμα για το τι μπορούμε να δημιουργήσουμε, η ομάδα ανάπτυξης Criterion Games θα αναλάβει να φέρει το Need for Speed στην επόμενη γενιά.”

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Mar 2020 12:50 - 14 Mar 2020 12:51 #232361 by Αργύρης Ανδριανάτος
Η EA ακυρώνει όλες τις esports διοργανώσεις της λόγω κορωνοϊού

Η EA ανακοίνωσε ότι όλες οι διοργανώσεις της αναστέλλονται λόγω του κορωνοϊού. Η αναστολή ισχύει για όλα τα γεγονότα που χρησιμοποιούν τα παιχνίδια της EA, είτε αυτά εκτελούνται από την εταιρεία είτε είναι οργανωμένα από τρίτους.

«Η προτεραιότητά μας είναι να προστατεύουμε τους παίχτες μας, τους υπαλλήλους μας, τους υπαλλήλους των συνεργατών μας και τις κοινότητές μας», γράφει η EA σε μια ανάρτηση στο blog. "Καθώς συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση γύρω από τον κορωνοϊό και να λαμβάνουμε ενημερωμένη καθοδήγηση από αξιωματούχους υγείας σε όλο τον κόσμο, θα χρησιμοποιήσουμε αυτή τη φορά για να καθορίσουμε τα επόμενα βήματα για να προχωρήσουμε με όλα τα ανταγωνιστικά live gaming live events και online broadcasts της EA". Μεταξύ των γεγονότων που αναστέλλονται είναι τα Apex Legends Global Series, η FIFA 20 Global Series, η FIFA Online 4 Live και η Madden NFL 20 Championship Series.

Σε ένα άλλο post στο blog, η EA περιγράφει περαιτέρω τα πρόσθετα βήματα που λαμβάνει η εταιρεία για να εμποδίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού, όπως το ότι όλοι οι εργαζόμενοι της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης και της Αυστραλίας εργάζονται από το σπίτι. "Έχουμε επίσης λάβει μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι οι πωλητές και οι εργολάβοι που παρέχουν υπηρεσίες στις εγκαταστάσεις μας θα συνεχίσουν να πληρώνονται, ακόμη και αν δεν μπορούν να εργαστούν από το σπίτι στους ρόλους τους", γράφει η εταιρεία. Παρά τις αλλαγές αυτές, η EA δεν προβλέπει σημαντικές τροποποιήσεις στους οποιουδήποτε από τους τίτλους παιχνιδιών της.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Mar 2020 20:46 - 24 Mar 2020 03:02 #232425 by Αργύρης Ανδριανάτος
Η EA είπε στους εργαζόμενους της να εργαστούν απ' το σπίτι λόγω του κορωνοϊού

Η EA είναι ένας από τους πολλούς publishers που αρχίζει να περιορίζει τις συγκεντρώσεις πολλών ατόμων στις τάξεις για να καταπολεμήσει την πανδημία του κορωνοϊού.

Σε μια ανάρτηση στο επίσημο site της, η EA επιβεβαίωσε ότι όλα τα gaming events θα αναβληθούν έως ότου βελτιωθεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό. Τα games που επηρεάζονται άμεσα περιλαμβάνουν το Apex Legends Global Series, το FIFA 20 Global Series, το FIFA Online 4 Live και το Madden NFL 20 Championship Series.

Η Electronic Arts δήλωσε: "Αυτή ήταν μια πρωτοφανής λύση για λίγες μέρες σε μια πρωτοφανή χρονική στιγμή. Καθώς ο κόσμος λειτουργεί για να περιορίσει την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, μια σαρωτική σειρά κοινωνικών και πολιτισμικών αλλαγών επηρεάζει τώρα όλη την καθημερινότητά μας. Θα θέλαμε να αφιερώσουμε μια στιγμή για να ενημερώσουμε όλους εσάς για το τι κάνουμε στην Electronic Arts για να διασφαλίσουμε την υγεία και την ευημερία των υπαλλήλων μας, ενώ παράλληλα θα διασφαλίσουμε ότι όλοι μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν τα αγαπημένα τους games. Καθώς κάνουμε αυτά τα βήματα για τους υπαλλήλους μας στην Electronic Arts, είμαστε επίσης πολύ επικεντρωμένοι στην ελαχιστοποίηση της διακοπής των παικτών μας από τα αγαπημένα τους games. Δεν προβλέπουμε σημαντικές αλλαγές στα games ή τις υπηρεσίες μας ως αποτέλεσμα των ομάδων μας που εργάζονται από το σπίτι, αλλά μαθαίνουμε μέσα από αυτή τη διαδικασία και η υπομονή θα είναι καθοριστική. Μιλάμε συνεχώς και συνεργαζόμαστε με τις ομάδες μας σε όλο τον κόσμο για να προσαρμοστούν με την κατάσταση.

Αυτές είναι δύσκολες στιγμές για όλους. Δουλεύουμε για να φροντίζουμε τους υπαλλήλους μας και τις οικογένειές τους και βεβαιώνουμε ότι κάνουμε τα σωστά και υπεύθυνα πράγματα για να καταπολεμήσουμε αυτή την πανδημία. Έχουμε εκπληκτικές ομάδες που καθιστούν δυνατή την πραγματοποίηση όλων αυτών και είμαστε βαθιά ευγνώμονες. Έχουμε χιλιάδες υπαλλήλους που έχουν πάρει εξοπλισμό στα σπίτια τους για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τα games και τις υπηρεσίες μας και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε νέα projects. Μπορούμε να το κάνουμε από τα σπίτια μας σε όλο τον κόσμο, αλλά κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε εδώ για εσάς""

Στην EA ολοένα και περισσότεροι developers ζητούν από το προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι. Πριν από λίγες ώρες, η Rockstar επιβεβαίωσε ότι η ομάδα ανάπτυξής της θα αρχίσει να εργάζεται εξ αποστάσεως "προς όφελος της μείωσης των πιθανών επιπτώσεων του COVID-19". Τόσο η Bungie όσο και η Microsoft ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους από απόσταση την περασμένη εβδομάδα.
Σύμφωνα με την EA, η εταιρεία "συνιστά έντονα σε όλους τους εργαζόμενους σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Αυστραλία να εργάζονται εξ αποστάσεως μέχρι την 1η Απριλίου για να περιορίσουν τη δυνητική έκθεση σε κοροναϊό και να ελαχιστοποιήσουν την κοινωνική εξάπλωση της ασθένειας. Από τον Ιανουάριο, είχαμε μια παγκόσμια ομάδα εργασίας που παρακολουθεί στενά την εξελισσόμενη κατάσταση με τον κορωνοϊό και εργάζεται καθημερινά για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ανθρώπων μας σε πραγματικό χρόνο. Αξιολογούμε συνεχώς τον κίνδυνο έκθεσης στις περιοχές όπου έχουμε γραφεία, καθοδηγούμενη από τις συστάσεις των τοπικών και ομοσπονδιακών αρχών υγείας και τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από τις δικές μας ομάδες.

Στην Ασία, έχουμε εργαστεί σύμφωνα με την περιφερειακή υγεία και κυβερνητική καθοδήγηση. Πριν κλείσαμε τις τοποθεσίες μας στη Σαγκάη, τη Σιγκαπούρη και τη Σεούλ, καθώς και το γραφείο μας στο Μιλάνο, με τις ομάδες να εργάζονται από το σπίτι. Καθώς η κατάσταση σταθεροποιείται στη Σαγκάη και τη Σιγκαπούρη, οι ομάδες μας επιστρέφουν τώρα στην εργασία σύμφωνα με τις οδηγίες των περιφερειακών υπαλλήλων στον τομέα της υγείας. Οι θέσεις μας στη Σεούλ και το Μιλάνο παραμένουν κλειστές, με τις ομάδες αυτές να συνεχίζουν να εργάζονται εξ αποστάσεως.

Η ανάρτηση συνεχίζεται: "Πολλοί από αυτούς τους χώρους, συμπεριλαμβανομένων των κεντρικών γραφείων του Redwood Shores, έδιναν ήδη στους εργαζόμενους τη δυνατότητα να εργαστούν από το σπίτι και τώρα είναι η ώρα για μεγαλύτερα μέτρα. Θα έχουμε μόνο πολύ περιορισμένο προσωπικό για κρίσιμες επιχειρηματικές λειτουργίες σε αυτούς τους χώρους, όλοι οι άλλοι θα εργάζονται εξ αποστάσεως. Οι senior leaders μας, οι υπεύθυνοι των ιστοτόπων και οι ομάδες πληροφορικής συνεργάζονται για να μας βοηθήσουν να προετοιμαστούμε γι 'αυτό.

Έχουμε επίσης λάβει μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι οι πωλητές και οι εργαζόμενοι που παρέχουν υπηρεσίες στις εγκαταστάσεις μας θα συνεχίσουν να πληρώνονται, ακόμη και αν δεν μπορούν να εργαστούν από το σπίτι στους ρόλους τους."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Apr 2020 21:56 #233228 by Giorgos Tsolaridis
Οι servers της EA επανήλθαν online
Η εταιρεία δήλωσε πως το πρόβλημα έχει λυθεί.


Η Electronic Arts με ανακοίνωση της στο Twitter εχθές, ενημέρωσε το community ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τους servers και ότι εργάζεται προσπαθώντας να λύσει το ζήτημα. Από ότι φαίνεται οι servers είναι ξανά online από σήμερα με την εταιρεία να δηλώνει πως δέχθηκε μια σειρά από DDoS επιθέσεις.

Πολλές ήταν οι αναφορές του ζητήματος στο Twitter εχθές αφού αρκετοί αντιμετώπισαν προβλήματα σύνδεσης στο Origin και σε άλλες υπηρεσίες της EA. Για την ώρα όλα φαίνεται να λειτουργούν, με την εταιρεία να δημοσιεύει ένα μήνυμα λέγοντας πως έχει επιλύσει τα προβλήματα που προκαλούσαν επιπλοκές στις συνδέσεις των παικτών, προσθέτοντας όμως την σημείωση “αν έχετε πρόβλημα σύνδεσης επικοινωνήστε μαζί μας” κάτι που αφήνει ανοιχτά πολλά ενδεχόμενα.


Η αστάθεια των servers είναι γενικό φαινόμενο αυτές τις ημέρες αφού όσο συνεχίζονται τα περιοριστικά μέτρα όλο και περισσότεροι συνδέονται για να παίξουν με αποτέλεσμα να δημιουργείται συμφόρηση και κατά συνέπεια δυσλειτουργία ή υπολειτουργία του δικτύου. Η EA από την μεριά της, όπως πολλές εταιρείες του χώρου, προσπαθεί να βοηθήσει τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους με την διοργάνωση διάφορων livestreams, giveaways και παροτρύνοντας τους παίκτες να παραμείνουν μέσα παίζοντας μερικούς από τους τίτλους της όπως τα The Sims 4 και Need for Speed Heat.

Δεν είναι ξεκάθαρο το αν τα προβλήματα προκλήθηκαν από επιθέσεις DDoS ή απλά λόγω της συμφόρησης του δικτύου. Φαίνεται να έχει επιλυθεί το πρόβλημα προς το παρόν αν υπάρχουν μερικές αναφορές για προβλήματα συνδεσιμότητας ακόμα και τώρα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification