Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Electronic Arts: Γενική συζήτηση

03 Aug 2021 14:50 #254142 by Stathis Moose Stathopoulos
Πρώτο livestream

Το πρώτο από τα πέντε livestream της EA ξεκινάει. Σε αυτό η EA μιλάει για το μέλλον των First-Person Shooters. Δείτε το παρακάτω:Συντονιστείτε στα κανάλια της Electronic Arts στο YouTube και το Twitch για να δείτε τις παρουσιάσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Aug 2021 16:52 #254268 by Ερμής Δερβίσης

Τα Preview Packs του FIFA Ultimate Team αύξησαν τις πωλήσεις των loot boxes
Σύμφωνα με την EA.


Στην πρόσφατη συνάντηση με τους επενδυτές, ο διευθύνων σύμβουλος της EA, Andrew Wilson δήλωσε ότι τα Preview Packs του FIFA Ultimate Team είχαν αρκετά θετική ανταπόκριση από τον κόσμο και ήταν κερδοφόρα.

Συγκεκριμένα είπε: "Είδαμε αύξηση στο ποσοστό των χρηστών που τα χρησιμοποιεί. Κάποια από τα δεδομένα αφορούν το τέλος της season, όμως η ομάδα έχει δεσμευτεί στο να συνεχίσει να πρωτοπορεί στα προγράμματα που προσφέρουμε στους παίκτες και πιστεύουμε ότι μπορούμε να μεγαλώσουμε τον συγκεκριμένο τομέα με την πάροδο του χρόνου".

Ο Wilson δήλωσε ότι το Ultimate Team είναι το modes με τους περισσότερους παίκτες στο FIFA, όμως τα 2/3 των παικτών δεν αγοράζουν πακέτα FUT, ενώ το 90% όσων αγοράζονται γίνονται με χρήματα εντός του game, αντί για points που αγοράζονται με πραγματικά χρήματα. Τα Preview Packs είναι ένας τρόπος να αλλάξουν τα συγκεκριμένα ποσοστά καθώς οι παίκτες θα ξέρουν τι θα αγοράζουν. Ο Wilson πρόσθεσε: "Με τα Preview Packs είδαμε ένα μεγάλο ποσοστό νέων παικτών στο Ultimate Team και αρκετούς παίκτες, οι οποίες αγόρασαν πακέτα. Οι ομάδες μας θα συνεχίσουν να ψάχνουν νέους πρωτοποριακούς τρόπους που θα επιτρέπουν στους παίκτες να είναι πιο ενεργοί και τα Preview Packs είναι ένα τέτοιο παράδειγμα".
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Aug 2021 16:54 #254269 by Ερμής Δερβίσης
EA: "Ο κόσμος δεν μας δίνει τα εύσημα για το πως χειριζόμαστε τις εξαγορές εταιρειών"
Ο CFO, Blake Jorgensen εξέφρασε τα παράπονά του.


Ο CFO της Electronic Arts, Blake Jorgensen δήλωσε ότι ο κόσμος δεν τους δίνει τα εύσημα για το πως χειρίζονται τις εξαγορές εταιρειών.

Στην πρόσφατη συνάντηση με τους επενδυτές, ο Jorgensen εξέφρασε ενθουσιασμό για την εξαγορά της Codemasters, καθώς το F1 2021 έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες στις πωλήσεις. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Αυτό είναι ένα παράδειγμα μίας εξαιρετικής ομάδας ανάπτυξης, η οποία χρησιμοποίησε τα σωστά εργαλεία και το σωστό μάρκετινγκ για να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε τις δουλειές και τις ομάδες μας. Και ξέρετε κάτι; Δεν παίρνουμε αρκετά εύσημα για αυτό".


Το Apex Legends ήταν επίσης αρκετά κερδοφόρο για την EA καθώς μέσα στην τελευταία season είχε 13 εκατομμύρια νέους παίκτες. Ο Jorgensen πρόσθεσε: "Η Respawn ηγείται της ανάπτυξης του Apex, όμως η άψογη συνεργασία μαζί μας είναι που το έφτασε στο σημείο που είναι τώρα: 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε δύο χρόνια. Αυτό είναι πρωτόγνωρο για την βιομηχανία. Και πιστεύω ότι δεν παίρνουμε αρκετά εύσημα και για αυτό." Η Electronic Arts, παρόλα αυτά είναι γνωστή για το κλείσιμο αρκετών εταιρειών ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια, όπως η Visceral Games, δημιουργός της σειράς Dead Space, η Westwood του Command and Conquer και η Pandemic Studios.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Aug 2021 16:35 #254406 by Stathis Moose Stathopoulos
Οι hackers που εισέβαλαν στην Electronic Arts δίνουν δημόσια δεδομένα της εταιρείας έναντι αμοιβής1,3 GB δεδομένων με software της εταιρείας και το Origin store.

Hackers έκλεψαν 780 GB δεδομένων από την Electronic Arts και τώρα δίνουν δημόσια τα 1,3GB εξ αυτών ζητώντας χρήματα.

Το συμπιεσμένο αυτό αρχείο των 1,3GB περιέχει πληροφορίες από EA tools και το Origin store της εταιρείας. Οι hackers προσπαθούν έτσι να εκβιάσουν την εταιρεία, καθώς δήλωσαν : "Πριν από μερικές εβδομάδες στείλαμε email για λύτρα [sic] στην EA αλλά δεν λάβαμε καμία απάντηση οπότε δημοσιεύουμε τα πηγαία αρχεία. Αν δεν επικοινωνήσουν μαζί μας ή αν δεν μας πληρώσουν θα συνεχίσουμε να κάνουμε δημοσιεύσεις".

Η EA απάντησε ότι η εταιερία αναλύει τις πληροφορίες που κυκλοφορήσαν και συνεχίζει να συνεργάζεται με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Επίσης, θεωρεί ότι το hack δεν υπόκειται σε ρίσκο που να αφορά προσωπικά δεδομένα χρηστών. Η δήλωση αναφέρει: "Γνωρίζουμε τις πρόσφατες δημοσιεύσεις από hackers και αναλύουμε τα αρχεία που κυκλοφορήσαν. Προς το παρόν, πιστεύουμε ότι δεν έχουν δεδομένα που αφορούν την ιδιωτικότητα χρηστών και δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι υπάρχει ρίσκο για τα games μας, την επιχείρησή μας ή τους παίκτες. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με τις νομικές αρχές, ως μέρος αυτής της διερεύνησης εγκληματικής πράξης.".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Oct 2021 16:19 #256144 by Κώστας Δαλακλίδης
Η EA λέει ότι μπορεί να αλλάξει το όνομα του FIFA τις επόμενες χρονιές

Η Electronic Arts δήλωσε ότι ενδέχεται να τερματίσει τη συνεργασία της με τη FIFA για τα μελλοντικά της ποδοσφαιρικά games. O Game Designer της EA Sports, Cam Weber είπε σε ένα blog spot ότι η EA "διερευνά" τη δυνατότητα μετονομασίας της σειράς, ως μέρος των διαπραγματεύσεων για τη συμφωνία δικαιωμάτων της με τη FIFA.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι "διερευνά την ιδέα της μετονομασίας των games της EA Sports παγκοσμίως. Αυτό σημαίνει ότι αναθεωρούμε τη συμφωνία δικαιωμάτων ονοματοδοσίας μας με τη FIFA, μια συμφωνία που είναι ανεξάρτητη από όλες τις άλλες επίσημες συνεργασίες και άδειές μας με ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο". Η συμφωνία της EA με τη FIFA για τη χρήση του ονόματος “FIFA” λήγει το 2022, οπότε η EA και η FIFA έχουν περίπου ένα χρόνο για να ολοκληρώσουν ή όχι τη συμφωνία. Ο Weber εξήγησε στην ανάρτηση ότι η EA έχει ξεχωριστές συμφωνίες αδειοδότησης με πάνω από 300 διαφορετικούς ομίλους πέρα από τη FIFA που παρέχουν στην εταιρεία πρόσβαση σε περισσότερους από 17.000 αθλητές, σε 700+ ομάδες, σε 100 στάδια και καλύπτουν 30 πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα αναφέρει: “Επενδύουμε συνεχώς στις συνεργασίες και τις άδειες που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους παίκτες, και εξαιτίας αυτού, το παιχνίδι μας είναι το μόνο μέρος που μπορείτε να παίξετε αυθεντικά τα UEFA Champions League, UEFA Europa League, CONMEBOL Libertadores, Premier League, Bundesliga, και LaLiga Santander, μεταξύ πολλών άλλων. Το εύρος των συνεργασιών μας θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ασυναγώνιστη αυθεντικότητα στους αγώνες ποδοσφαίρου, τώρα και για πολλά χρόνια". 

Στην ουσία, ο Weber λέει ότι η EA δεν χρειάζεται να συνεργαστεί με τη FIFA σε μελλοντικά παιχνίδια επειδή έχει συμφωνίες δικαιωμάτων με ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Ο Weber συνεχίζει: “Το μέλλον του ποδοσφαίρου είναι πολύ μεγάλο και πολύ λαμπρό. Προτεραιότητά μας είναι να διασφαλίσουμε ότι έχουμε κάθε ευκαιρία να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις μεγαλύτερες διαδραστικές εμπειρίες ποδοσφαίρου στον κόσμο. Σας ευχαριστούμε και πάλι για την υποστήριξη και τα σχόλιά σας για το φετινό παιχνίδι. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε το μέλλον του ποδοσφαίρου μαζί σας”.

Αυτή η κατάσταση μοιάζει, κατά κάποιο τρόπο, με αυτό που συμβαίνει με τη σειρά college football της EA. Το franchise επιστρέφει, αλλά δεν θα έχει το όνομα NCAA. Αντ 'αυτού, η EA επεξεργάστηκε μια συμφωνία με την Collegiate Licensing Company για να λάβει τα δικαιώματα στα ονόματα των παικτών, των γηπέδων και άλλων στοιχείων του πραγματικού κόσμου. Σε ότι αφορά το FIFA 22, ο Weber είπε ότι ξεκινάει πολύ καλά. Έφτασε τα 9,1 εκατομμύρια παίκτες από την κυκλοφορία του, με 7,6 εκατομμύρια ομάδες Ultimate Team που δημιουργήθηκαν. Συνολικά, οι έχουν παιχτεί 460 εκατομμύρια αγώνες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Oct 2021 12:27 - 14 Oct 2021 12:30 #256362 by Giorgos Tsolaridis
Η EA κατοχύρωσε το EA Sports FC ως πιθανό νέο όνομα του FIFA

Καθώς η σύμβαση με την FIFA ενδέχεται να μην ανανεωθεί.
 Η Electronic Arts κατοχύρωσε το EA Sports FC, πιθανόν ως νέο όνομα του FIFA, καθώς -όπως ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες-  η Αμερικάνικη εταιρεία μπορεί να μην ανανεώσει τα δικαιώματα του ονόματος "FIFA"  για τις επόμενες εκδόσεις.

 Η κατοχύρωση του ονόματος EA Sports FC  εντοπίστηκε στη Μ. Βρετανία  (στο United Kingdom Intellectual Property Office and the European Union Intellectual Property Office) και μένει να δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί στη νέα έκδοση, αντί του FIFA 23.

 Από την στιγμή που η EA είχε ήδη ανακοινώσει το "ενδεχόμενο ανανέωσης ή όχι του ονόματος FIFA" αντιλαμβάνεστε ότι προφανώς και η δήλωση αυτή σημαίνει ότι "ψαρεύει" τις αντιδράσεις των fans. Έχει άραγε σημασία πως θα λέγεται το FIFA...ή όχι; Για να δούμε.

 Το EA Sports Football Club ήταν το όνομα της live υπηρεσίας που υπάρχει από το FIFA 12 το 2011. Έχει άλλη έννοια, αλλά πιθανόν να χρησιμοποιηθεί ως όνομα των επόμενων FIFA.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Oct 2021 13:06 #256374 by Giorgos Tsolaridis
Η EA ανακοίνωσε νέα συμφωνία με την FIFPro Όμως δεν σχολίασε το μέλλον του FIFA.

 Η Electronic Arts έκανε νέα συμφωνία με την FIFPro (Διεθνής Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών) με σκοπό να προσφέρει “ασυναγώνιστο ρεαλισμό” στο FIFA, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό η EA Sports να μετονομάσει το FIFA στο μέλλον.

 Η EA έκανε επέκταση στο συμβόλαιό της με την FIFPro την Τρίτη ως μέρος μιας “μακροπρόθεσμης δέσμευσης”. Η FIFPro είναι μια από τους 300+ επίσημους συνεργάτες της EA και με την επέκταση του συμβολαίου της, πλέον θα έχει πρόσβαση στα ονόματα χιλιάδων παικτών, καθώς θα μπορεί να χρησιμοποιήσει και πιο λεπτομερή μοντέλα για τους παίκτες των ομάδων. Εκτός αυτής της συμφωνίας, η EA έχει επίσης εξασφαλίσει τα δικαιώματα για το UEFA Champions League, Conmebol Libertadores, Premier League, Bundesliga και LaLiga Santader.

 Ο αντιπρόεδρος της EA Sports, David Jackson,  δήλωσε τα εξής : “Οι fans των football games μας, μας υπενθυμίζουν τακτικά ότι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της EA Sports εμπειρίας είναι το immersion που επιτυγχάνεται με την χρήση των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, ομάδων και παικτών. Έτσι καταφέρνουμε να θολώσουμε τις γραμμές μεταξύ του ψηφιακού και του πραγματικού κόσμου στο ποδόσφαιρο. Η FIFPro θα συνεχίσει να είναι ένας σημαντικός συνεργάτης, καθώς θα χτίζουμε την επόμενη γενιά των football games της EA.”

 Ο επικεφαλής της FIFPro, Theo van Seggelen, δήλωσε τα εξής: “Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι που μπορούμε να επεκτείνουμε την συνεργασία μας με την EA Sports, ένας συνεργάτης που πραγματικά νοιάζεται για τους fans της και προσπαθεί να δημιουργήσει την καλύτερη εμπειρία για αυτούς.” Στην ανακοίνωσή της αυτή, η EA δεν ανέφερε το όνομα FIFA και σύμφωνα με την  πρόσφατη κατοχύρωση του trademark  EA Sports FC, είναι πιθανόν το FIFA να μετονομαστεί σε EA Sports FC. Η EA δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι μέχρι στιγμής.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Oct 2021 10:38 #256542 by Γιώργος Σκένδρος
Ο Marcus Lehto, συνδημιουργός του σύμπαντος του Halo, προσλήφθηκε από την EA για να ηγηθεί ενός από τα δύο νέα στούντιο που ανοίγει στην περιοχή του Σιάτλ, στην Ουάσινγκτον.

  Ο Lehto ήταν προηγουμένως πρόεδρος και διευθυντής στην V1 Interactive, τους developers του FPS Disintegration. Το στούντιο έκλεισε πέρυσι. Ο Lehto δήλωσε στο Twitter : "Γεια σε όλους, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι εντάχθηκα στην EA ως Game Director, χτίζοντας ένα νέο στούντιο στην περιοχή του Σιάτλ που εργάζεται πάνω σε παιχνίδια πρώτου προσώπου. Ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα για το τι δημιουργούμε." Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το έργο του στούντιο δεν δόθηκαν.Το όνομα του στούντιο του Σιάτλ στο οποίο θα εργάζεται ο Lehto είναι άγνωστο προς το παρόν, όπως και το όνομα του δεύτερου στούντιο που ανοίγει η EA στην περιοχή. O πρώην επικεφαλής της Monolith, Kevin Stephens, θα διευθύνει το δεύτερο στούντιο και θα επικεντρώνεται σε open world τίτλους. Ο Lehto θα αναφέρεται απευθείας στον ιδρυτή της Respawn, Vince Zampella, ο οποίος και ο ίδιος έχει διευρύνει τον ρόλο του στην EA.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification