Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Electronic Arts: Γενική συζήτηση

14 Feb 2023 04:28 #269692 by Nikos Georgopoulos
Electronic Arts: "Στο EA Originals θα έχουμε περισσότερα games μεγαλύτερου μπάτζετ παρά μικρά indie games"
Παρότι ξεκίνησε με μικρά games.

Η Electronic Arts δημιούργησε το EA Originals, μετά την επιτυχία του Unravel το 2016. Είδαμε indie games με την υποστήριξη της EA όπως το Fe (άλλο ένα Platform), το A Way Out (εξαιρετικό Co-op game του Josef Fares, πριν το It Takes Two), το Sea of Solitude και το Lost in Random. Το ίδιο έγινε και με online games, όπως το Rocket Arena και το Knockout City, από το οποίο όμως αποσύρθηκε. Θα ακολουθήσει το Wild Hearts της Omega Force, μιας πιο γνωστής εταιρείας.

Τώρα η EA θα αλλάξει την στρατηγική της, καθώς ο Jeff Gamon, γενικός διευθυντής της EA Partners, είπε για το EA Originals: «Ανακαλύψαμε την επιθυμία μας για μεγαλύτερους, καλύτερους και πιο καινοτόμους τίτλους που συμπληρώνουν την λίστα των games της EA. Επομένως, από εκεί που ξεκινήσαμε με μικρότερα, indie παιχνίδια, τώρα συνεχίζουμε με indie games κάθε μπάτζετ και μεγέθους, εύρους ανάπτυξης και μπάτζετ. Μεταφερόμαστε από το niche σε πιο μεγάλα games».

Ο Gamon τόνισε ότι το EA Originals θα συνέχιζε να κάνει publish games μικρού μπάτζετ, απλά άφησε να εννοηθεί ότι θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα: «Αναπτύσουμε games μεγαλύτερης κλίμακας αλλά επίσης συνεργαζόμαστε -και έχουμε ένα ή δύο μικρότερα games στα σκαριά. Αυτές οι θεμελιώδεις αξίες εξακολουθούν να ισχύουν. Η δομή οποιασδήποτε συμφωνίας είναι εντελώς κατά παραγγελία».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2023 00:43 #270348 by Nikos Georgopoulos
Η Electronic Arts αποσύρει την πώληση του Mirror's Edge και τριών Battlefield τον Απρίλιο
Μόνο 1 από τα 4 είναι always online.

Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει τα games Mirror's Edge, Battlefield 1943 και Battlefield: Bad Company 1 & 2 από τα online stores στις 28 Απριλίου. Επιπλέον, οι online υπηρεσίες θα κλείσουν στις 8 Δεκεμβρίου.

Η EA δήλωσε: «Ενώ αυτοί οι τίτλοι κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας, ανυπομονούμε τώρα να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις δίπλα σας καθώς μετατοπίζουμε την εστίασή μας στις τρέχουσες και μελλοντικές μας εμπειρίες στο Battlefield. Και όταν δεν αναπτύσσουμε ένα νέο Battlefield, πολλοί από εμάς που εργαζόμαστε στη σειρά Battlefield έχουμε συμμετάσχει επίσης στην ανάπτυξη του Mirror's Edge. Αναπολούμε με αγάπη τη Faith ως εμβληματικό χαρακτήρα και το παιχνίδι της σε στυλ parkour.»

Παρόλο που σύντομα δεν θα είναι πλέον δυνατή η αγορά αυτών των παιχνιδιών, όσοι τα έχετε αγοράσει θα μπορείτε να τα παίξετε και μετά τις 8 Δεκεμβρίου. Το Battlefield 1943 είναι μόνο online multiplayer, άρα δεν θα μπορείτε να το παίξετε. Ωστόσο, τα άλλα games θα μπορούσαν να συνεχίσουν να πωλούνται για λίγα χρήματα, έστω για το single-player mode τους.

Κατά τα άλλα, πέρυσι η EA έκλεισε τους servers και στα Command & Conquer και Onrush. Το online multiplayer του Mirror's Edge είχε ανακοινωθεί προηγουμένως για τις 19 Ιανουαρίου 2023, αλλά φαίνεται ότι τώρα έχει καθυστερήσει για τις 8 Δεκεμβρίου.

Αποκτήστε το Steam key του Mirror's Edge  στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Mar 2023 22:28 #270463 by Nikos Georgopoulos
Η Electronic Arts θα απολύσει 775 εργαζόμενους, το 6% του δυναμικού της
Το κύμα απολύσεων στην Αμερική συνεχίζεται.

Σε μία πρωτοφανή για τα παγκόσμια χρονικά κρίση στην αγορά των games και της τεχνολογίας, η Electronic Arts απέλυσε και αυτή με την σειρά της 775 άτομα, δηλαδή το 6% του εργατικού της δυναμικού στο πλαίσιο μίας «αναδιάρθρωσης», όπως την ονομάζει.

Μετά την Microsoft, την Amazon, την Facebook και ένα σωρό άλλες εταιρείες που απέλυσαν χιλιάδες άτομα (σ.σ. οι συγκεκριμένες τρεις από 10.000 η καθεμία!), η EA έστειλε ένα email στο προσωπικό της , που αργότερα κοινοποιήθηκε δημόσια στο site της EA, και στο οποίο ο διευθύνων σύμβουλος Andrew Wilson ανακοίνωσε τις περικοπές θέσεων εργασίας, ενώ ταυτόχρονα επέμεινε ότι η εταιρεία «Λειτουργεί από θέση ισχύος. Καθώς δίνουμε μεγαλύτερη εστίαση στο χαρτοφυλάκιό μας, απομακρυνόμαστε από projects που δεν συμβάλλουν στη στρατηγική μας, αναθεωρώντας ότι αφορά τα games που μας ανήκουν και αναδιαρθρώνοντας ορισμένες από τις ομάδες μας. Αυτές οι αποφάσεις αναμένεται να επηρεάσουν περίπου το 6% του εργατικού δυναμικού της εταιρείας μας. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι και εργαζόμαστε στη διαδικασία με τη μέγιστη προσοχή και σεβασμό».

Ο Wilson πρόσθεσε ότι, όπου είναι δυνατόν, οι εργαζόμενοι που επηρεάζονται από τις περικοπές -που πιθανότατα ισοδυναμούν με περίπου 775 θέσεις εργασίας με βάση τα στοιχεία απασχόλησης του 2022 της EA- θα μεταφερθούν σε άλλα projects. Στους εργαζομένους που δεν μπορούν να μετακινηθούν σε άλλες ομάδες θα προσφερθούν «αμοιβές απόλυσης και πρόσθετα οφέλη, όπως υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης και μετάβασης σταδιοδρομίας». «Η κοινοποίηση αυτών των αποφάσεων ξεκίνησε νωρίτερα αυτό το τρίμηνο», σημείωσε ο Wilson και κατέληξε: «αναμένουμε ότι θα συνεχιστούν στις αρχές του επόμενου οικονομικού έτους».

Διαβάστε για τις απολύσεις 200 QA Testers από την Microsoft

Η κίνηση της EA σηματοδοτεί την τελευταία σε ένα κύμα περικοπών θέσεων εργασίας στη βιομηχανία παιχνιδιών, με τις Microsoft, Take-Two, Riot Games, Meta, Twitch και Hasbro να ανακοινώνουν επίσης απολύσεις τους τελευταίους μήνες. Αν οι απολύσεις συνεχίσουν με αυτό τον ρυθμό και ο κόσμος στην Αμερική χρησιμοποιεί τα χρήματα των καταθέσεών του, τότε υπάρχει κίνδυνος να καταρρεύσουν και άλλες τράπεζες και η εκεί κατάρρευση να δημιουργήσει σε νέα κλεισίματα ευρωπαϊκών τραπεζών.

Εν τω μεταξύ στην ισοτιμία δολαρίου με ευρώ, το 1 δολάριο ισούται πλέον με 0,92 ευρώ. Τον Σεπτέμβριο του 2022 το δολάριο ήταν "από πάνω" με 1,04 ευρώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 May 2023 18:08 #271126 by Nikos Georgopoulos
Η Σαουδική Αραβία αγόρασε το 9% της Electronic Arts
Το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων αύξησε το μερίδιό του.

Ο Πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας συνεχίζει να πραγματοποιεί εξαγορές αλλά και αγορές μετοχών σε μεγάλους publishers . Πιο συγκεκριμένα, αύξησε το μερίδιό της στην Electronic Arts κατά 55%.

Σύμφωνα με το Seeking Alpha, μια νέα έρευνα σχετικά με το ταμείο δημοσιεύθηκε χθες (15 Μαΐου). Για τους τρεις μήνες που έληξαν στις 31 Μαρτίου η αναφορά αυτή αποκαλύπτει ότι η PIF αγόρασε περισσότερες μετοχές στην EA κατά το 4ο τρίμηνο του 2022.

Πριν από αυτό το τρίμηνο, η PIF κατείχε 16,01 εκατ. μετοχές στην EA. Έκτοτε έχει αυξήσει αυτό το μερίδιο κατά 55% και τώρα κατέχει 24,81 εκατομμύρια μετοχές στο τέλος του πρώτου τριμήνου 2023.

Η πρωτοβουλία PIF, της οποίας προεδρεύει ο πρίγκιπας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας, έχει επίσης μερίδια στις Capcom, Nexon, Nintendo, Take Two Interactive και Activision Blizzard.

Μαζί με τις επενδύσεις σε games, η PIF έχει επίσης μερίδια στην Uber, στον όμιλο live events Live Nation Entertainment και επιπλέον κατέχει ένα ποσοστό της Newcastle United.

Σύμφωνα με το Gamespot, η Σαουδική Αραβία έχει πλέον το 9% της Electronic Arts .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 May 2023 18:09 #271130 by Μάνος Γρυπάρης
Electronic Arts: "Θα δούμε κι άλλες εταιρείες να αγοράζουν η μία την άλλη"

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της EA, Andrew Wilson, δήλωσε ότι: "Η EA θα αγοράσει κι αυτή και άλλες εταιρείες ανάπτυξης καθώς αυτή είναι η τάση της βιομηχανίας".

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των κερδών της EA του 4ου τριμήνου και του έτους 2023, ο Wilson δήλωσε ότι όχι μόνο αναμένει περισσότερες εξαγορές και συγχωνεύσεις στη βιομηχανία του θεάματος στο μέλλον, αλλά λατρεύει την ιδέα να γίνει η EA ένας «σημαντικός παράγοντας».

"Θα υπάρξει ενοποίηση του κλάδου; Θα υπάρξει ευρύτερη ενοποίηση της ψυχαγωγίας; Εάν προέβλεψα το μέλλον μακροπρόθεσμα, θα έλεγα ότι αυτό είναι σχεδόν σίγουρο σε κάποιο επίπεδο", δήλωσε ο Wilson. "Θα ήθελα πολύ να έχουμε την δυνατότητα να να γίνουμε ένας ουσιαστικός εδραιωτής σε αυτόν τον χώρο. Νομίζω ότι έχουμε τεράστια πλεονεκτήματα σε σχέση με το μέλλον της ψυχαγωγίας."

Στα στοιχεία του ενεργητικού της EA περιλαμβάνονται μακροχρόνιες σειρές όπως τα The Sims, Battlefield και Need for Speed, ολόκληρος ο κατάλογος των Sports της EA, παιχνίδια live service όπως το Apex Legends και τίτλοι με άδεια όπως το Star Wars Jedi: Survivor. Η εταιρεία διαθέτει επίσης το EA Originals, με το οποίο αναπτύσσει games με indie studios. Αυτή η λίστα των games περιλαμβάνει το It Takes Two της Hazelight Studios, την πρόσφατη κυκλοφορία της Omega Force, το Wild Hearts και άλλα.

Ο Wilson μοιράστηκε επίσης τις σκέψεις της εταιρείας σχετικά με την πιθανή εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft, δηλώνοντας ότι η εταιρεία είναι «αδιάφορη» ως προς το εάν η συμφωνία θα ολοκληρωθεί ή όχι. Σύμφωνα με τον Wilson, η πιθανή αγορά πιθανότατα θα έχει μικρή σημασία για την EA ή τη μακροχρόνια σχέση της εταιρείας με τη Microsoft. "Είτε περάσει είτε όχι, θα συνεχίσουμε να είμαστε ο νούμερο ένα publisher στην πλατφόρμα της Microsoft", δήλωσε ο Wilson.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Jun 2023 11:04 #271372 by Nikos Georgopoulos
Η Electronic Arts έκανε 30 απολύσεις στη θυγατρική Firemonkeys που φτιάχνει Racing
Από 170 άτομα πλέον δουλεύουν...15. Υπηρεσίες support μεταφέρονται στην Ινδία!

Η Electronic Arts έκανε απολύσεις στην Αυστραλιανή εταιρεία ανάπτυξης Firemonkeys η οποία φτιάχνει Racing games.

30 άτομα θα χάσουν την δουλειά τους. Η εταιρεία προσφέρει τις υπηρεσίες της στα live as service games: Real Racing 3, The Sims FreePlay και Need for Speed: No Limits.

Η EA δήλωσε: "Αλλάζουμε διαρκώς για να παρέχουμε games και υπηρεσίες που κρατούν τους παίκτες μας αφοσιωμένους και συνδεδεμένους σε αυτά. Εστιάζοντας σε αυτά θα κάνουμε κάποιες αλλαγές στη δομή της Firemonkeys, επιτρέποντας στις ομάδες εκεί να επικεντρωθούν στην υποστήριξη live services για το The Sims FreePlay. Το support για το Real Racing 3 και το Need for Speed: No Limits θα μεταβεί στις υπάρχουσες ομάδες της EA. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με όλες τις σχετικές ομάδες καθώς υφιστάμεθα αυτή την μετάβαση".Η υπηρεσία για αυτά τα δύο games όμως απ' ότι φαίνετια θα μεταφερθεί στη Slingshot, μια άλλη εταιρεία ανάπτυξης που ανήκει στην EA και βρίσκεται στην Ινδία. Άρα λογικά εδώ η EA θέλει να γλιτώσει κόστος με φθηνότερο εργατικό δυναμικό.

Από 170 άτομα δουλεύουν πλέον...15!
Σύμφωνα με άρθρο του 2016 , η εταιρεία πριν από 7 χρόνια είχε 170 άτομα! Συνεπώς φέτος η εταιρεία είχε μείνει με μόλις 45 άτομα και η EA μόλις απέλυσε τα 2/3, άρα 30 από αυτά. Πλέον η εταιρεία έχει μείνει με μόλις...15 άτομα!

Με τις 30 αυτές απολύσεις, η EA ακύρωσε games, συμπεριλαμβανομένου του Real Racing 4, το οποίο είχε σταματήσει την ανάπτυξή του και είχε επανέλθει πολλές φορές. Το Kotaku αναφέρει ότι τα Racing games της Firemonkeys έφερναν έσοδα στην EA και πλέον η διάθεση για εργασία μέσα στην εταιρεία έχει φτάσει...στα τάρταρα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jun 2023 12:51 #271619 by Μάνος Γρυπάρης
Η Electronic Arts πλήρωσε παίκτες μόλις 500 δολάρια τον καθένα , για να τους βάλει στο EA Sports College Football.

 Το EA Sports College Football είναι το video game του Αμερικανικού ποδοσφαίρου από την Electronic Arts. Τελευταία φορά που η EA είχε κυκλοφορήσει παιχνίδι για το Αμερικανικό ποδόσφαιρο ήταν με το NCAA 14.

 Μετά από μια δεκαετία όμως, υπήρξε ένα θέμα με τις πληρωμές των αθλητών. Μέχρι το NCAA να αλλάξει τους κανόνες το 2021 για να επιτρέπει περιορισμένα είδη πληρωμών για τους παίκτες, άφησε για ένα διάστημα το ελεύθερο για τους παίκτες να πληρώνονται για να εμφανίζονται σε games. Τότε η Electronic Arts βιάστηκε να ανακοινώσει το EA Sports College Football για να υπογράψει παίκτες για...μικροποσά. Το EA Sports Collefe Football είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει το όνομα και τα δικαιώματα του NCAA. Κάτι ανάλογο και με το FIFA δηλαδή, που πλέον θα ονομάζεται EA Sports FC.

 Το site On3 ανέφερε ότι η ομοσπονδία CFBPA είπε στους παίκτες να μην υπογράψουν για να εμφανιστούν στο παιχνίδι, καθώς η EA και η νομική εταιρεία OneTeam Partners προσέφεραν στους αθλητές 5.000.000 δολάρια, αλλά το ποσό αντιστοιχεί σε...500 δολάρια ανά παίκτη! Εν τω μεταξύ, συγκριτικά, παίκτης που θα εμφανίζεται στο Madden NFL δήλωσε ότι θα λάβει 28.000 δολάρια.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2023 09:20 #271725 by Nikos Georgopoulos
Η Electronic Arts χωρίζεται σε EA Sports και EA Entertainment
Με σκοπό να έχουν οι ομάδες "περισσότερη δημιουργική ελευθερία".

Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι θα χωριστεί στις EA Sports και EA Entertainment (πρώην EA Games).

Στην ανακοίνωση στο site της EA, ο διευθώνων σύμβουλος Andrew Wilson δήλωσε ότι "η αναδιοργάνωση θα προσφέρει στους ηγέτες των εταιρειών μας περισσότερη δημιουργική και οικονομική ελευθερία για να παίρνουν γρηγορότερες και πιο ουσιαστικές αποφάσεις σχετικά με την ανάπτυξη και τις στρατηγικές marketing. Αυτά τα βήματα θα προχωρήσουν και θα μεγαλώσουν τις επιχειρήσεις μας και θα προσφέρουν μακροχρόνια αξία για τους ανθρώπους, τους παίκτες και τις κοινότητές μας."

Πρόεδρος των EA Entertainment και Technology & Central Development έγινε η Laura Miele. Ο Vince Zampela θα επιβλέπει το Apex Legends, τα Star Wars games και τη σειρά Battlefield, ενώ η Samantha Ryan θα είναι υπεύθυνη για τις lifestyle σειρές και τις blockbuster single-player εμπειρίες. Ο Jeff Karp θα παραμείνει υπεύθυνος του τομέα των mobile games.

Για τον τομέα του EA Sports, πρόεδρος θα είναι ο Cam Weber και ο ρόλος του θα αφορά τις κορυφαίες EA Sports εμπειρίες και ολόκληρο τον κατάλογο racing. Ο Wilson θα παραμείνει στην θέση του διευθύνοντα συμβούλου και δήλωσε ότι η διοικητική ομάδα θα δουλέψει με τις αντίστοιχες εταιρίες της μέσα στους επόμενους μήνες "για να εφαρμόσουν τις πρόσφατες αλλαγές."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2023 09:20 #271727 by Nikos Georgopoulos
Δέχθηκε μήνυσηΗ Electronic Arts δέχθηκε μήνυση για το επερχόμενο video game της EA Sports College Football από την The Brandr Group, η οποία έχει συμφωνίες για τη διαπραγμάτευση ομαδικών συμβάσεων αδειοδότησης για 54 κολλέγια NCAA της Division 1. Η μήνυση ισχυρίζεται ότι η τρέχουσα ρύθμιση αδειών συμμετοχής της EA για τους παίκτες είναι μια προσπάθεια της EA να ακυρώσει τις συμβάσεις της The Brandr Group.
Όπως αναφέρει το Front Office Sports , η μήνυση κατατέθηκε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στη Βόρεια Περιφέρεια της Καλιφόρνια. Τα δικαστικά έγγραφα ισχυρίζονται ότι η EA είχε έρθει σε επαφή με την The Brandr Group πολλές φορές το 2021 και το 2022 σχετικά με το EA Sports College Football, με την EA να λέει ότι θα περνούσε από την The Brandr Group για αδειοδότηση συμφωνιών με αθλητές στα κολέγιά της.

Αντίθετα, η EA συνεργάζεται με μια εταιρεία που ονομάζεται OneTeam Partners για να προσφέρει σε αθλητές κολεγίων συμφωνίες επιλογής ονόματος, εικόνας και απεικονίσεις με κάθε παίκτη να λαμβάνει 500 δολάρια χωρίς να υπάρχουν δικαιώματα. Η Ένωση Ποδοσφαιριστών του Κολλεγίου προέτρεψε τους παίκτες να μποϊκοτάρουν την προτεινόμενη συμφωνία, αποκαλώντας την "απλά ένα πολύ χαμηλό χρηματικό ποσό".

Η αγωγή του Ομίλου Brandr αναφέρει ότι θα πρέπει να είναι σε θέση να διαπραγματευτεί μια δίκαιη συμφωνία για τους παίκτες και τις σχολές που εκπροσωπεί και είπε ότι το τρέχον μοντέλο της EA ισοδυναμεί με «αδυσώπητη παρέμβαση». Η μήνυση λέει ότι η συμφωνία της EA έχει αναγκάσει τα κολέγια «είτε να παραβιάσουν τα συμβόλαιά τους με την TBG είτε να χάσουν πιθανώς την ευκαιρία για τα ίδια και τους αθλητές τους να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα.

«Οι τακτικές της EA θα προκαλέσουν επίσης ανεπανόρθωτη ζημιά στους Αθλητές-πελάτες της TBG και σε κάθε μαθητή-αθλητή που συμμετέχει στο σχέδιό τους για αυτή την αποζημίωση», συνεχίζει. «Επειδή στερούνται την ευκαιρία να έχουν δικό τους εκπρόσωπο να διαπραγματεύεται εκ μέρους τους για δίκαιη αποζημίωση».

Ο Όμιλος Brandr ζητά από την EA να σταματήσει αμέσως τις διαπραγματεύσεις της για όλα τα σχολεία με τα οποία η TBR έχει συμβάσεις. Σε μια δήλωση, η TBR επανέλαβε ότι οι φοιτητές αθλητές που εκπροσωπεί είναι το κύριο μέλημά της σε αυτήν την αγωγή: «Πιστεύουμε ότι οι φοιτητές αθλητές δεν λαμβάνουν δίκαιο ποσό για τα δικαιώματά τους στο παιχνίδι και ότι τα συμβατικά δικαιώματα που ζητούνται ενδέχεται να περιορίσουν και άλλες συμφωνίες στο χώρο του gaming για απεικονίσεις αθλητών».

Η EA σταμάτησε την σειρά NCAA Football το 2013 μετά από νομικά ζητήματα σχετικά με την αδειοδότηση των παικτών. Το EA Sports College Football είναι το πρώτο video game που κυκλοφορεί μετά από μία δεκαετία για το Αμερικανικό ποδόσφαιρο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Aug 2023 18:37 #272464 by Nikos Georgopoulos
Η EA κλείνει τους online servers των Dead Space 2, Crysis 3 και Dante’s Inferno
Μέχρι το τέλος του 2023.

Η EA κλείνει τους online servers των Dead Space 2, Crysis 3 και Dante’s Inferno, κάνοντας unplayable τα Multiplayer modes τους.

Παρότι ο publisher δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση, τα online games που πρόκειται να κλείσει βρίσκονται στο επίσημο site . Τον Μάρτιο του 2023, η EA επίσης ανακοίνωσε την απόσυρση των Battlefield 1943, Battlefield: Bad Company και Battlefield: Bad Company 2 αλλά και το κλείσιμο των online servers τους.Το πρώτο που θα κλείσει θα είναι το Crysis 3 στις 7 Σεπτεμβρίου. Το Crysis 3 Remastered δεν περιλαμβάνει multiplayer mode, οπότε το περιεχόμενό του δεν θα αλλάξει. Στις 8 Δεκεμβρίου θα κλείσουν και τα Dead Space 2 και Dante’s Inferno, μαζί με τα προαναφερθέντα Battlefield.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification