Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Electronic Arts: Γενική συζήτηση

08 Sep 2023 10:09 #272807 by Nikos Georgopoulos
Electronic Arts: "Θέλουμε να φτιάχνουμε gaming σειρές όπως η Disney!"




Ώστε να επεκταθούν με παρόμοιο τρόπο.

Ο Andrew Wilson, CEO της Electronic Arts, δήλωσε ότι θέλει η εταιρεία του να φτιάχνει gaming σειρές με το business model της Disney, η οποία έχει "την ιδέα του να χτίζει μοναδικές εμπειρίες στις σειρές της".

Αυτές οι εμπειρίες περιλαμβάνουν ταινίες και τηλεόραση για παράδειγμα, αλλά επεκτείνονται και στα θεματικά πάρκα, merchandise, μέχρι και σπίτια . Η EA θέλει να κάνει κάτι αντίστοιχο στις σειρές που έχει ήδη. Ο Wilsonείπε: "Οι μεγαλύτερες σειρές στον κόσμο είναι gaming σειρές. Τα Apex Legends και Sims έχουν εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες". Η EA θέλει να φτιάξει ένα μοντέλο επέκτασης των σειρών παρόμοιο με αυτό της Disney.

O Wilson είπε επίσης: "Παλιά το gameplay σε ένα παιχνίδι διαρκούσε κάτι εβδομάδες επειδή ήταν single-player. Φτιάξαμε το multiplayer, το πήγαμε online, τώρα μπορείς να παίξεις 365 μέρες το χρόνο. Εμείς ελπίζουμε να να διπλασιάσουμε τα έσοδά μας και να επενδύσουμε περισσότερο σε 5-6 παγκόσμια online communities που μπορούν να μεγαλώσουν".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Oct 2023 09:06 #273273 by Nikos Georgopoulos
Electronic Arts: "Να γιατί το AI θα είναι καλό για το gaming"




"Το AI υπήρχε σε αρχική μορφή από το 1988".

Η Laura Miele, Chief Studios Officer στην Electronic Arts,
σχετικά με το γιατί το AI στα video games θα προσφέρει πολλά οφέλη.

Η Miele δουλεύει εδώ και 30 χρόνια στην EA και είπε συγκεκριμένα: "Η εταιρεία μας ήταν πάντοτε μία native AI εταιρεία ψυχαγωγίας από το 1988 με το αρχικό Madden, το οποίο χρησιμοποιούσε AI για να προγραμματίσει τις κινήσεις των αθλητών. Απλά το 2023 το AI περνάει σε μία "νέα φάση" που θα μπορούσε να αλλάξει το μέλλον του gaming με αξιοσημείωτο τρόπο. "Το AI θα κάνει optimize τα εργαλεία software που έχουμε και την ροή εργασίας μας και θα βοηθάει τους developers και τους παίκτες να δημιουργήσουν καλύτερες εμπειρίες. Θα επεκτείνει επίσης το περιεχόμενο και την συχνότητα και τον τρόπο εμφάνισής του" είπε η Miele.

Το στέλεχος της EA πρόσθεσε ότι η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί επίσης να «μεταμορφώσει απίστευτα» τα επιχειρηματικά μοντέλα της EA και να βοηθήσει στην ώθηση της εταιρείας σε ένα νέο επίπεδο. Η EA έχει ήδη 700 εκατομμύρια παίκτες στο δίκτυό της, είπε η Miele και η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε να βοηθήσει σε θέματα όπως η εποπτεία περιεχομένου. «Έτσι, για τον συντονισμό περιεχομένου και την διατήρηση της ασφάλειας των gamers, η τεχνητή νοημοσύνη θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για εμάς σε αυτόν τον μετασχηματισμό», δήλωσε η Miele.



Πριν από αυτό, η Miele είπε ότι η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τους developers να επιταχύνουν τη "δημιουργική επανάληψη". Η ανάπτυξη των games είναι μια δαπανηρή και χρονοβόρα διαδικασία, με τους προγραμματιστές να δοκιμάζουν νέες ιδέες ώστε -όπως λένε- «να βρουν τη διασκέδαση». Με την τεχνητή νοημοσύνη, η «ταχύτητα περιεχομένου» θα μπορούσε να επιταχυνθεί, είπε η Miele.

Μια σημαντική ανησυχία για την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης είναι ότι θα οδηγήσει σε απώλεια θέσεων εργασίας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της EA Andrew Wilson είπε ότι πρόκειται για μια θεμιτή ανησυχία, επισημαίνοντας ότι οι αγροτικές και βιομηχανικές επαναστάσεις οδήγησαν σε μεγάλο «εκτοπισμό» στο εργατικό δυναμικό. Τελικά, ωστόσο, ο Wilson παρατήρησε ότι μπορεί να υπάρξουν «ουσιαστικές αυξήσεις» στις ευκαιρίες εργασίας.

Ωστόσο, ορισμένοι άνθρωποι στη βιομηχανία των games έχουν συνεχείς ανησυχίες για το ρόλο που θα μπορούσε να παίξει η τεχνητή νοημοσύνη στο μέλλον των επιχειρήσεων.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την φήμη που θέλει την Disney να εξαγοράζει την Electronic Arts.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Dec 2023 03:43 #273776 by Nikos Georgopoulos
Η Εlectronic Arts κάνει απολύσεις στην Codemasters




Ακόμη μια εταιρία που πλήττεται.

Η ΕΑ επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να απολύει μέρος της Βρετανικής εταιρίας ανάπτυξης, της Codemasters, η συγκεκριμένη εταιρία είναι αυτή που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του F1 23 και του EA Sports WRC.

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο πόσες θα είναι αυτές οι απολύσεις. Σε μία ανακοίνωση που έβγαλε η ΕΑ έλεγε ότι: ‘’ Τα επιχειρηματικά μας σχέδια αλλάζουν όμως πάντα μένουμε πιστοί στην κυκλοφορία νέων και φρέσκων games έτσι ώστε να κρατάμε τους παίκτες μας απασχολημένους και ικανοποιημένους. Σε αυτή την συγκυρία που βρισκόμαστε τώρα χρειάζεται να γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές οι οποίες θα επηρεάσουν τις ομάδες ανάπτυξης με στόχο να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε στις συνεχείς αλλαγές που συμβαίνουν στη βιομηχανία του gaming. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πολύ στενά με αυτούς που θα επηρεαστούν από αυτές τις αλλαγές, δίνοντας την επαρκή στήριξη μας κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας.’’

Η Codemasters είναι γνωστή για πολλούς racing τίτλους όπως τη σειρά Dirt, το Grid και της F1 σειράς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification