Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Weedcraft Inc: Marijuana Tycoon Simulator

02 Oct 2018 11:12 #219137 by Μάνος Γρυπάρης
Η Devolver Digital είναι η εταιρεία που τρολάρει περισσότερο από όλους με τα games που αναπτύσσει ή που κάνει publish. Αυτή τη φορά επέλεξε να υλοποιήσει ένα Business Simulator διαχείρισης...φυτείας μαριχουάνας.

Το τρέιλερ του παιχνιδιού ξεκινάει παρουσιάζοντας επώνυμους να μιλάνε για την νομιμοποίηση ή όχι της Μαριχουάνας και συνεχίζει με αποσπάσματα από το παιχνίδι. Στόχος σας θα είναι να αναπτύξετε την φυτεία σας, να φτιάξετε τους μπάφους σας και να τους πουλήσετε στην Αμερική, αλλά και να κάνετε συναλλαγές με κόσμο που τους χρειάζεται. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα θέλουν μαριχουάνα για ιατρικούς λόγους.



Στην πορεία στο παιχνίδι η μαριχουάνα θα νομιμοποιείται στην Αμερική και θα χρειάζεστε συγκεκριμένο κόστος άδειας καλλιέργειάς της, ενώ θα πληρώνετε και αντίστοιχους φόρους, ενώ θα ψηφίζονται νόμοι με συγκεκριμένες διατάξεις όπως αλλαγές στους φόρους, στο κόστος άδειας ή στη διαφήμισή της, ενώ οι γερουσιαστές που θα ψηφίζουν τους νόμους θα μπορούν να μιλήσουν μαζί σας κι εκεί θα τους πιέζετε για νομιμοποίηση.

Στο Weedcraft Inc θα μπορείτε να λαδώσετε την αστυνομία για να κάνει τα στραβά μάτια. Θα υπάρχουν ακόμα και challenges του στυλ "Φτιάξε τόσα κιλά μαριχουάνα σε αυτό το χρονικό διάστημα για αυτό τον σκοπό".

Το Weedcraft Inc θα κυκλοφορήσει το 2019 για PC (σ.σ. μάλιστα ένας στα σχόλια ζητάει να κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου (4/20) για ευνόητους λόγους). Για να δούμε αν θα επιτραπεί στο Steam και σε άλλα δίκτυα.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Sep 2019 20:13 #226506 by Γιάννης Μοσχονάς
Διαβάστε το Review

Το Weedcraft Inc. είναι ένα πολύ περίεργο υβρίδιο, γεμάτο αρετές και προβλήματα. Η όψη του παραπέμπει αρχικά σε mobile game και μπορεί να αποξενώσει άμεσα όσους στέκονται στην επιφάνεια των πραγμάτων. Ξοδεύοντας τις ώρες μας στο gameplay του, ο αρχικός εθισμός που οφείλεται στην Clicker διάσταση, ακολουθείται από μια σειρά ενθουσιώδη επιφωνήματα.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η φτωχή παρουσίαση κρύβει ένα πλήθος μηχανισμών που αναπαριστούν με μεγάλη ακρίβεια τις επιχειρηματικές πρακτικές πάσας καπιταλιστικής επιχείρησης. Οι αγωνιώδεις μας προσπάθειες να ισορροπήσουμε τα οικονομικά της επιχείρησης, η διαχείριση των προβλημάτων και η άμεση επαφή με την παραγωγή των προϊόντων, διεγείρουν την δημιουργικότητά και μας καθηλώνουν μπροστά στο μόνιτορ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification