- Thank you received: 2
Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
The Creed wrote: 1) Το Gameworld το ξερω σαν site περιπου 3 χρονια . Το γνωρισα απο την εκπομπη που ειχαν στον Skai . Σιγα σιγα εμαθα και το καναλι , και αρχισα να συμμετεχω και στο forum , να διαβαζω αρθρα , reviews κτλ
2) Περιπου 2 χρονια . Αλλα ασχολουμαι ενεργα τους τελευταιους μηνες
3) Διαβαζω κατα κυριο λογο τις ειδησεις . Το εχω επιλεξει ως κυρια και εμπιστη πηγη για την ενημερωση στον χωρο του gaming .
Διαβαζω συχνα και τα reviews απο παιχνιδια που με ενδιαφερουν
4) Οχι , απο εσας το εμαθα
5) Πολυ σπανια
6) Οταν πρωτοασχοληθικα με το site οχι . Αλλα υπεθετα τι πρεπει και δεν πρεπει να γινεται . Τους ορους απο το gameworld τους διαβασα περιπου μεσα στους πρωτους μηνες χρησης του site
7) Ναι συμμετεχω , οσο μπορω . Τον τελευταιο μηνα το αφησα λογω ελληψης χρονου . Αλλα θα επανελθω δυναμικα
8) Οχι οσο καιρο ειμαι χρηστης στο site , δεν υπηρχε κανενα συμβαν κακης συμπεριφορας
9) -
10) Ναι , με τον Μανο
11) Και μου απαντησε εντος λιγων ωρων . (Δεν ηταν προβλημα , απλα μια ερωτηση για το site του εκανα)
TheReaper wrote: 1) Πως γνωρίσατε την ιστοσελίδα; Σας την σύστησε κάποιος ή ήταν τυχαία;
Έτυχε να ακούσω στο ράδιο (μεταξύ '08-'09) κάποιον να μιλάει για ηλεκτρονικά και δεν ήμουν σίγουρος ότι άκουσα σωστά. Μετά αναφέρθηκε η ιστοσελίδα κι έτσι μπήκα.
2) Πόσο καιρό χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα;
Αρκετά χρόνια. Από το '09 και ανάλογα αν υπάρχει κάποιο θέμα που θέλω να σχολιάσω.
3) Ποιο περιεχόμενο της σελίδας σας απασχολεί περισσότερο;
Συνήθως νέα για κυκλοφορίες και τεχνολογία. Λιγότερο για τεχνικά προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζω και χρειάζομαι συμβουλές.
4) Γνωρίζετε τι είναι το Netiquette; Εάν ναι, τι γνωρίζετε για αυτό; Εάν όχι τότε υπάρχει μια σύντομη εξήγηση στο τέλος του ποστ.
Όχι. Μέχρι που διάβασα την εξήγηση, το θεωρούσα κοινή λογική.
5) Γενικά διαβάζετε τους όρους και προϋποθέσεις μπαίνοντας σε μία ιστοσελίδα;
Ανάλογα το πόσο μεγάλο είναι το κείμενο.
6) Στο συγκεκριμένο ιστότοπο έχετε διαβάσει τους όρους χρήσης που έχουν δημοσιεύσει οι διαχειριστές στο forum;
Ναι.
7) Είστε ενεργοί στο forum; (κάνετε σχόλια; συμμετέχετε σε συζητήσεις?)
Απαντήθηκε ανωτέρω. Στην αρχή είχα ενεργότερη συμμετοχή, πλέον πιο αραιά.
8) Έχετε παρατηρήσει κάποια περίπτωση, όπως κάποιο σχόλιο από άλλους χρήστες, όπου δεν τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς; Για παράδειγμα, αν ήταν ασεβής, επιθετικός ή υβριστικός προς άλλο μέλος της κοινότητας ή τους admins;
Υπήρξε περίπτωση που ήμουν ένας από αυτούς.
9) Εάν ναι, τι είχατε κάνει όταν είδατε ένα τέτοιο περιστατικό; Το αναφέρατε σε κάποιο διαχειριστή ώστε να το διαγράψουν; (εάν κάνατε report τον χρήστη)
Έχω αναφέρει απρεπή συμπεριφορά, αλλά γενικά υπάρχουν "τσακάλια" εδώ μέσα.
10) Έχει χρειαστεί ποτέ να έρθετε σε επαφή με τους διαχειριστές; Είτε για κάποια βοήθεια/διευκρίνηση, είτε για πρόβλημα που αντιμετωπίσατε;
Ναι.
11) Αν ναι, πως ήταν αυτή η εμπειρία; Σας απάντησαν γρήγορα; Βρήκατε λύση στο πρόβλημα;
Είναι ανά περίπτωση. Μερικοί απάντησαν άμεσα και με ωραίο τρόπο, άλλοι ήταν τσαπατσούληδες και ένας δεν απάντησε ποτέ.
@Neti: Έχοντας περάσει από το στάδιο της έρευνας, να σε ενημερώσω ότι υπάρχουν πλατφόρμες όπου σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις ένα καθωσπρέπει ερωτηματολόγιο. Αυτό που έχεις κάνει εδώ, θα σε δυσκολέψει πάρα πολύ σε περίπτωση που απαντήσουν έστω και 50 άτομα. Τα αποτελέσματά σου ενδεχομένως να αποκλίνουν λόγω φόρτου. Να έχεις επιτυχία στην εργασία σου, σε κάθε περίπτωση.