Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ο πρώην διευθυντής της Unity δέχθηκε αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση

More
09 Jul 2019 13:34 - 09 Jul 2019 13:34 #225760 by ProfGameboy
ProfGameboy created the topic: Ο πρώην διευθυντής της Unity δέχθηκε αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση
H διευθύντρια Anne Evans ισχυρίζεται ότι την παρενόχλησε και στην συνέχεια την απείλησε.

O διευθύνον σύμβουλος και άλλοτε διευθυντής της Electronic Arts, John Riccitiello, ερχεται αντιμέτωπος με αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση.

H Anne Evans η όποια υπήρξε ανώτατη διευθύντρια στο τμήμα προσλήψεων της Unity, υπέβαλε την σχετική αγωγή κατά του πρώην διευθυντή την Τετάρτη, σύμφωνα με το Variety. Η ιδία ισχυρίζεται ότι κατά την διάρκεια που εργαζόταν στην Unity " ο χώρος εργασίας ήταν σε μεγάλο βαθμό βασισμένος σε σεξουαλικές σχέσεις και προτάσεις." Ο John Riccitiello αλλά και άλλοι άνδρες σε υψηλόβαθμες θέσεις μιλούσαν με πρόστυχο τρόπο στις γυναίκες, έκαναν χυδαία αστεία , φλέρταραν και ασκούσαν πιέσεις για σεξουαλικές σχέσεις με γυναίκες εργαζομένους, πρόσθεσε στις δηλώσεις της μέσω της αγωγής που κατέθεσε.

Επιπλέον η αγωγή αναφέρει ότι ο Riccitello "πρότεινε στην κ. Evans να συναντηθούν στο δωμάτιο κάποιου ξενοδοχείο", ενώ πρόσθεσε ότι ο διευθύνον σύμβουλος την προειδοποίησε ότι " θα ήταν καλό για την καριέρα της να κρατήσει το στόμα της κλειστό". Ωστόσο και η ιδία η Anne Evans έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση σε υπάλληλο της Unity, όπου η ιδία δήλωσε ότι είχαν μια συναινετική σχέση. Παρ όλα αυτά, ο ισχυρισμός της για την συγκεκριμένη υπόθεση δεν έπεισε πολλούς από την εταιρία και στην συνεχεία απολύθηκε.

Η Unity από την πλευρά της εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: " Η Unity προτίθεται να υπερασπιστεί το κύρος της εταιρίας ενάντια στις ψευδείς κατηγορίες της Anne Evans. Μετά από ερευνά που πραγματοποιήθηκε, το συμπέρασμα ήταν ότι η κύρια Evans έχει εμπλακεί σε σοβαρότατα παραπτώματα ενώ διαπιστώθηκε ότι εμπλέκεται σε αρκετές παρόμοιες περιπτώσεις. Έτσι η Unity τερμάτισε την συνεργασία της με την εμπλεκόμενη".
Attachments:
Last Edit: 09 Jul 2019 13:34 by ProfGameboy.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.581 seconds
Notification