Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Η Konami ανακοίνωσε την κονσόλα TurboGrafx-16 mini

More
09 Jul 2019 14:09 #225763 by ProfGameboy
ProfGameboy created the topic: Η Konami ανακοίνωσε την κονσόλα TurboGrafx-16 mini
Ακολουθεί η κυκλοφορία έξι παιχνιδιών της.

Η τάση των εταιριών στην επετειακή κυκλοφορία παλαιότερων κονσολών συνεχίζεται με το TurboGrafx-16 mini της Κonami. Η συγκεκριμένη κονσόλα αποτελεί μια από τις καλύτερες κυκλοφορίες τέτοιου τύπου μέχρι στιγμής, μαζί με το SNES Classic Mini. H Konami κατέχει τα πλήρη δικαιώματα της συγκεκριμένης κονσόλας τα όποια έλαβε από την Hudson το 2012, αποκτώντας τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρίας, συμπεριλαμβανομένου και της κονσόλας. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer του TurboGrafx-16 mini:

Προς το παρόν τα παιχνίδια που έχουν ανακοινωθεί είναι εξι στον αριθμο, όμως το trailer μας υποσχεται πολλα περισσότερα.

-R-Type
-New Adventure Island
-Ninja Spirit
-Ys Book I & II
-Alien Crush
-Dungeon Explorer

Ωστόσο η Γιαπωνέζικη έκδοση έχει διαφορετικό πακέτο κυκλοφορίας, τα οποία είναι:

Bonk’s Adventure
Dracula X (Castlevania: Rondo of Blood)
The Kung Fu (known as China Warrior locally)
Ys I & II
Super Star Soldier
Dungeon Explorer

H συγκεκριμένη λίστα ίσως προμηνύει την επερχόμενη κυκλοφορία των Bonk’s Adventure και Dracula X (Castlevania: Rondo of Blood).
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Mar 2020 18:12 #232204 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Η Konami ανακοίνωσε την κονσόλα TurboGrafx-16 mini
Κονσόλα TurboGrafx-16 mini από την Konami
Καθυστερεί η κυκλοφορία λόγω κορονωϊού.


Καθυστερεί η κυκλοφορία του TurboGrafx-16 Mini, λόγω καθυστερήσεων στην παραγωγή στην Κίνα.

Ο κορονωϊός χτυπάει έντονα ακόμα και την gaming βιομηχανία. Η Konami, η οποία είναι υπεύθυνη για τη διανομή της mini-κονσόλας, δήλωσε ότι η κυκλοφορία της καθυστερεί “μέχρι νεωτέρας”. Πριν την δήλωση αυτή, η κυκλοφορία του TurboGrafx-16 Mini ήταν προγραμματισμένη για τις 19 Μαρτίου. Δεν ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την δήλωση παρακάτω.

“Σχετικά με την mini-κονσόλα TurboGrafx-16 και τα περιφερειακά της, οι γραμμές παραγωγής και οι εταιρίας μεταφοράς έχουν δεχτεί τεράστιο και αναπόφευκτο πλήγμα από τον κορονωϊό (COVID-19). Ως αποτέλεσμα του ξεσπάσματος αυτού, καθυστερεί η παράδοση όλων των TurboGrafx-16 mini προϊόντων τα οποία ήταν προγραμματισμένα για κυκλοφορία στις 19 Μαρτίου, μέχρι νεωτέρας. Ζητάμε συγνώμη σε όλους τους καταναλωτές μας για αυτή την τεράστια ταλαιπωρία και ταπεινά ζητάμε την κατανόηση και την υπομονή σας. Ψάχνουμε να βρούμε άλλους τρόπους για να γίνει η διανομή όσο το συντομότερο γίνεται.”

Το TurboGrafx mini είναι στην ουσία τρία προϊόντα με διαφορετικό όνομα και διαφορετική εμφάνιση, βασισμένο στο πως κυκλοφόρησε η κονσόλα σε κάθε region ξεχωριστά. Το TurboGrafx-16 Mini είναι η Αμερικανική εκδοχή, στην Ευρώπη έχουμε το PC Engine Core Mini, ενώ στη Ιαπωνία το PC Engine Mini. Η τιμή λιανικής είναι στα 89.99€.

Παρά τα διαφορετικά ονόματα και τις εμφανίσεις, τα games που θα περιλαμβάνουν θα είναι τα ίδια σε όλα τα region. Μερικά games ωστόσο θα έχουν και αγγλικά και ιαπωνικά, άρα πρακτικά η συλλογή των games που περιλαμβάνει είναι λίγο μικρότερη από αυτή των 57 games. Η μόνη διαφορά στις κονσόλες θα είναι ότι το ιαπωνικό PC Engine Mini θα έχει το Tokimeki Memorial αντί για το Salamander.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 May 2020 00:04 #234444 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Η Konami ανακοίνωσε την κονσόλα TurboGrafx-16 mini
Κονσόλα TurboGrafx-16 mini από την Konami
Η ημερομηνία κυκλοφορίας ανακοινώθηκε επίσημα.

Οι πληροφορίες για την κυκλοφορία της κονσόλας TurboGrafx- 16 Mini δεν είχαν ανακοινωθεί μέχρι τώρα, με τους υποστηρικτές να μην έχουν κανένα στοιχείο για την περίοδο. Η exclusive κονσόλα της Amazon θα κυκλοφορήσει στις 22 Μάιου 2020.

Το Amazon κοστολογεί το TurboGrafx- 16 Mini στα 100 δολάρια και συμπεριλαμβάνει ένα controller, ένα καλώδιο HDMI και ένα καλώδιο USB για την τροφοδοσία.

Όπως και η κλασική κονσόλα, το TurboGrafc- 16 Mini υποστηρίζει μέχρι 5 παίκτες ταυτόχρονα για multiplayer εμπειρίες, όπως το Bomberman '93. Η μικρή έκδοση της όμως, έχει δύο USB θύρες για controllers και για να συνδέσετε περισσότερους παίκτες θα χρειαστεί να αγοράσετε το ανάλογο hub.

Περιέχει 57 video games, με τα περισσότερα να είναι στα Ιαπωνικά, αλλά με την πλειοψηφία να είναι playable για όσους γνωρίζουν Αγγλικά. Μπορείτε να παίξετε κλασικούς τίτλους όπως το Castlevania: Rondo of Blood, Splatterhouse και μία πληθώρα από τα καλύτερα retro shooters.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.583 seconds
Notification