Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Embracer Group: Γενική συζήτηση

19 Feb 2020 15:33 - 20 Feb 2020 12:05 #231718 by Βασίλης Κτενίδης

Η μητρική της THQ Nordic αγόρασε την εταιρεία ανάπτυξης του Wοrld War Z για 150 εκατομμύρια δολάρια
Το ποσό ενδέχεται να ανέρθει στα 375 εκατομμύρια υπό προϋποθέσεις.


H Embracer Group, μητρική της THQ Nordic αγόρασε την εταιρεία ανάπτυξης του World War Z, Saber Interactive για το ποσό των 150 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ποσό ενδέχεται να ανέρθει στα 375 εκατομμύρια δολάρια εάν επιτευχθούν οι στόχοι. Ο διευθύνων σύμβουλος Lars Wingefors ανακοίνωσε ότι έχουν προσέξει την ομάδα ανάπτυξης εδώ και αρκετό καιρό λόγω της υψηλής ποιότητας που καταφέρνει σταθερά η Saber Interactive στα games της, μέσα στα προηγούμενα χρόνια. Συγκεκριμένα: “Οι φιλόδοξες κινήσεις τους προς τα αυτοχρηματοδοτούμενα projects τα τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακές, ειδικά όσον αφορά το World War Z το οποίο έχει καταφέρει περισσότερες από τρία εκατομμύρια πωλήσεις. Καθώς η Saber Interactive θα παραμείνει ανεξάρτητη εταιρεία μέσα στην Embracer Group, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους για να προωθήσουμε την ικανότητα τους να δημιουργούν.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2020 14:42 #234620 by Giorgos Tsolaridis
Τα νέα Saints Row και Dead Island 2 θα αργήσουν
Θα κυκλοφορήσουν μετά τον Μάρτιο του 2021.


Η Embracer Group, έδωσε μερικές πληροφορίες για τις επερχόμενες κυκλοφορίες της, ενόψει της οικονομικής αναφοράς για το οικονομικό έτος 2019-2020. Η εταιρεία έχει υπό ανάπτυξη 118 τίτλους, 69 εκ των οποίων δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, ενώ μερικοί από τους πολυαναμενόμενους τίτλους της, δεν θα κυκλοφορήσουν μέχρι τον Μάρτιο ου 2021.

Η ανακοίνωση στην αναφορά γράφει: "Κοιτάζοντας το επόμενο οικονομικό έτος, το οποίο λήγει στις 31 Μαρτίου 2022, αναμένουμε συνεχόμενη οργανική ανάπτυξη, οδηγούμενη από περαιτέρω αύξηση της αξίας των ολοκληρωμένων games, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων AAA κυκλοφοριών μετά την κυκλοφορία του Metro Exodus. Από αυτή τη χρονιά και έπειτα, αναμένουμε την κυκλοφορία AAA ετησίως."

Αυτό σημαίνει ότι το νέο Saints Row που βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης, δεν θα κυκλοφορήσεις πριν από αυτή την ημερομηνία. Το Dead Island 2 είναι επίσης σε παρόμοια μοίρα, παρά το ότι βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης από το 2014, ως νέος open-world τίτλος.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι αρκετοί τίτλοι, οι οποίοι έχουν προγραμματιστεί για κυκλοφορία φέτος, δεν θεωρούνται AAA, σε αυτή τη λίστα συναντάμε τα Biomutant, WWE 2K Battlegrounds και το Destroy All Humans remake. Η Embracer Group, είναι ιδιοκτήτρια και των Koch Media και THQ Nordic όπως και την Saber Interactive, από τον περασμένο Φεβρουάριο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 May 2022 11:33 #264396 by Nikos Georgopoulos
Η Embracer, που εξαγόρασε Tomb Raider και Deus Ex, ετοιμάζει sequels, remakes και remasters
Σύμφωνα με ανακοίνωση.

Μετά την εξαγορά των εταιρειών ανάπτυξης των Tomb Raider και Deus Ex, αλλά και των δικαιωμάτων των σειρών από την Square Enix, η Embracer Group ανακοίνωσε τα σχέδιά της.

Ήδη μάθαμε ότι η Embracer ετοιμάζει 9 triple-A games με την Gearbox. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα νέο Tomb Raider βρίσκεται σε ανάπτυξη, το οποίο μάλιστα θα "ενώσει" την timeline ανάμεσα στο τρίτο μέρος του Tomb Raider reboot (με την Lara Croft νέα) και στο πρώτο Tomb Raider. Η Embracer έχει εξαγοράσει επίσης και τα Thief και Legacy of Kain, δύο ακόμη πολύ σημαντικές σειρές.Επιπλέον, η Embracer ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να αναπτύξει sequels και remakes για τις παραπάνω σειρές, "αλλά και remasters, spinoffs και άλλα projects".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 May 2022 20:37 #264586 by Nikos Georgopoulos
Η Embracer Group δημιούργησε το Embracer Games Archive για την διατήρηση παλαιών games και κονσολών
Θέλει να τιμήσει και να προστατέψει την ιστορία της βιομηχανίας.

Η Embracer Group δημιούργησε το Embracer Games Archive για την διατήρηση παλαιών games και κονσολών.

Στο site της, η Embracer Group δήλωσε: "Για εμάς τα games είναι πολλά περισσότερα από απλά games. Είναι κουλτούρα. Είναι κάτι που δημιουργήθηκε από σπουδαίους ανθρώπους με δημιουργικές ιδέες. Με το να φτιάξουμε ένα μεγάλο αρχείο με games σε φυσική μορφή, θέλουμε να διατηρήσουμε και να τιμήσουμε την κουλτούρα των games για πολύ καιρό".

Παρότι το project ξεκίνησε πρόσφατα, έχει ήδη συγκεντρώσει 50.000 games, κονσόλες και περιφερειακά στην τοποθεσία του στο Karlstad της Σουηδίας και διαθέτει διευθύνοντα σύμβουλο, αρχειονόμο, technical engineer και supply manager. Για το μέλλον υπάρχουν σχέδια για να δημιουργηθεί ένα database όπου θα αρχίσουν να προστίθενται games μέχρι το τέλος της χρονιάς με την ελπίδα να ξεκινήσουν συνεργασίας με μουσεία και ινστιτούτα. Ακόμα δεν υπάρχει συγκεκριμένη λίστα με τα games που χρειάζονται αλλά η διεύθυνση του project προσκαλεί τους συλλέκτες να έρθουν σε επαφή μαζί της αν έχουν κάτι να πουλήσουν.Ο διευθύνων σύμβουλος της Embracer Games Archive, David Boström δήλωσε: "Φανταστείτε ένα μέρος όπου είναι μαζεμένα όλα τα video games σε πραγματική μορφή, οι κονσόλες και τα περιφερειακά. Και σκαφτείτε τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την κουλτούρα των video games και την έρευνα για αυτά. Το ταξίδι αυτό μόλις ξεκίνησε και βρισκόμαστε ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Στην Embracer Games Archive πιστεύουμε ότι τα games κουβαλάνε μία κληρονομία την οποία πρέπει να τιμήσουμε και να διατηρήσουμε για το μέλλον. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, δηλαδή να σώσουμε όσο μεγαλύτερο κομμάτι της βιομήχανος των games γίνεται".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification