Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Gearbox: Γενική συζήτηση

26 Mar 2020 13:42 - 26 Mar 2020 13:43 #232766 by Cefirul

Λυπηρά νέα ήρθαν στο φως από την Gearbox, αφού ο συνιδρυτής της Landon Montgomery έφυγε από τη ζωή. Τα νέα επιβεβαιώθηκαν από τον επίσημο λογιαρμιασμό της Gearbox στο Twitter με ένα μήνυμα υποστήριξης και συμπαράστασης προς όλους όσους τον γνωρίζανε.
Αρκετοί είναι αυτοί που δώσανε τα online συλλυπητήρια του. Ο ίδιος είχε εργαστεί σε αρκετούς Half-Life τίτλους την σειρά Brothers in Arms, το 007 Nightfire, το Deathmatch Maker, το Borderlands και το Tony Hawk’s Pro Skater 3. Έχει εμπνεύσει ένα μεγάλο μέρος της gaming κοινότητας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Mar 2020 18:15 #232819 by BigGreekGamer
Ο συνιδρυτής της Gearbox έφυγε από τη ζωή
Είχε εργαστεί στην ανάπτυξη των Half-Life, Borderlands αλλά και άλλων gaming σειρών.


Στενάχωρα νέα ήρθαν στο φως από την Gearbox, αφού ο συνιδρυτής της Landon Montgomery έφυγε από τη ζωή. Τα νέα επιβεβαιώθηκαν από τον επίσημο λογιαρμιασμό της Gearbox στο Twitter με ένα μήνυμα υποστήριξης και συμπαράστασης προς όλους όσους τον γνωρίζανε.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2021 23:22 #246102 by Manos
Η Embracer και η Gearbox Entertainment ανακοίνωσαν σήμερα ότι εισήλθαν σε συμφωνία μέσω της οποίας η πρώτη θα εξαγοράσει την εταιρεία ανάπτυξης του Borderlands για ποσό ύψους 1.3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Από την πρώτη μέρα, η Gearbox θα λάβει 188 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και 175 εκατομμύρια δολάρια σε μετοχές της Embracer, φτάνοντας σε σύνολο 363 εκατομμύριων δολαρίων. 

Η Embracer ακόμη θα πληρώσει 1,15 δισεκατομμύρια δολάρια (με ένα μέγιστο των 360 εκατομμυρίων δολαρίων σε μετοχές) με την προϋπόθεση ότι η Gearbox θα πετύχει ορισμένους στόχους τα επόμενα 6 χρόνια. Η Gearbox έχει 550 εργαζομένους στα κεντρικά της γραφεία στο Frisco, του Texas, καθώς και μία αποκεντρωμένη ομάδα στο Κεμπέκ, του Καναδά. Τα χρήματα θα βοηθήσουν την Gearbox να επεκταθεί, να δημιουργήσει περισσότερα games και να αναπτύξει τις επιχειρήσεις publishing στην Αμερική. Δεν θα συμβεί καμία αλλαγή στην διοίκηση. 

Η Embracer ελέγχει έξι μεγάλες ομάδες developement, συμπεριλαμβανομένων των THQ Nordic, Koch Media/Deep Silver, Coffee Stain, Saber Interactive και άλλων. Η Gearbox θα γίνει η έβδομη εξ αυτών. “Το όραμα της Lars Wingefors όσον αφορά την Embracer ως μία συμμαχική συνεταιριστική ομάδα δεσμευμένη να αναζωπυρώσει και να επιταχύνει τους στόχους μιας σειράς από αποκεντρωμένες, επιτυχημένες επιχειρηματικές εταιρείες μέλη, ενώ μεγαλοποιεί τη συλλογική αξία και τα πλεονεκτήματα της επέκτασης σε όλο το group, είναι η πιο ευφυής στρατηγική,το πιο ευφυές σχέδιο για βραχυπρόθεσμη, μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη επιτυχία στην βιομηχανία που εργάζομαι εδώ και 30 χρόνια,” είπε ο ιδρυτής της Gearbox και διευθυντής της, Randy Pitchford. 

Αφότου ανακοινώθηκαν τα νέα, η Gearbox διευκρίνησε ότι παρά την συγχώνευση, εξακολουθεί να έχει στην κατοχή της την σειρά Borderlands και θα συνεχίσει να δουλεύει με την 2K Games στην ομάδα. “Έχουμε μία σχέση με την 2K όπου έχουμε συμφωνήσει για ορισμένα δικαιώματα εκμετάλλευσης της σειρά,” είπε ο Pitchford. “Η ιδιοκτησία της σειράς είναι σαφής. Η σειρά είναι δική μας".

Η 2K κατέληξε: “Η συγχώνευση δεν αλλάζει την σχέση της 2K με την Gearbox ούτε τον ρόλο μας ως εκδότες του Borderlands και άλλων projects με τα οποία ασχολούμαστε τη δεδομένη στιγμή με την εταιρεία ανάπτυξης. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την μακροπρόθεσμη συνεργασία με αυτήν την απίστευτα ταλαντούχα ομάδα και να παραδώσουμε πολλές ακόμη συναρπαστικές ψυχαγωγικές εμπειρίες στους λάτρεις των παιχνιδιών όλου του κόσμου.”   

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Feb 2021 19:25 #246238 by BigGreekGamer
Η Gearbox εξαγοράστηκε από την Embracer Group, μητρική εταιρεία της THQ Nordic Για 1,3 δις δολάρια.
Η Embracer και η Gearbox Entertainment ανακοίνωσαν σήμερα ότι εισήλθαν σε συμφωνία μέσω της οποίας η πρώτη θα εξαγοράσει την εταιρεία ανάπτυξης του Borderlands για ποσό ύψους 1.3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Από την πρώτη μέρα, η Gearbox θα λάβει 188 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και 175 εκατομμύρια δολάρια σε μετοχές της Embracer, φτάνοντας σε σύνολο 363 εκατομμύριων δολαρίων. Η Embracer ακόμη θα πληρώσει 1,15 δισεκατομμύρια δολάρια (με ένα μέγιστο των 360 εκατομμυρίων δολαρίων σε μετοχές) με την προϋπόθεση ότι η Gearbox θα πετύχει ορισμένους στόχους τα επόμενα 6 χρόνια. Η Gearbox έχει 550 εργαζομένους στα κεντρικά της γραφεία στο Frisco, του Texas, καθώς και μία αποκεντρωμένη ομάδα στο Κεμπέκ, του Καναδά. Τα χρήματα θα βοηθήσουν την Gearbox να επεκταθεί, να δημιουργήσει περισσότερα games και να αναπτύξει τις επιχειρήσεις publishing στην Αμερική. Δεν θα συμβεί καμία αλλαγή στην διοίκηση. Η Embracer ελέγχει έξι μεγάλες ομάδες developement, συμπεριλαμβανομένων των THQ Nordic, Koch Media/Deep Silver, Coffee Stain, Saber Interactive και άλλων. Η Gearbox θα γίνει η έβδομη εξ αυτών. “Το όραμα της Lars Wingefors όσον αφορά την Embracer ως μία συμμαχική συνεταιριστική ομάδα δεσμευμένη να αναζωπυρώσει και να επιταχύνει τους στόχους μιας σειράς από αποκεντρωμένες, επιτυχημένες επιχειρηματικές εταιρείες μέλη, ενώ μεγαλοποιεί τη συλλογική αξία και τα πλεονεκτήματα της επέκτασης σε όλο το group, είναι η πιο ευφυής στρατηγική,το πιο ευφυές σχέδιο για βραχυπρόθεσμη, μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη επιτυχία στην βιομηχανία που εργάζομαι εδώ και 30 χρόνια,” είπε ο ιδρυτής της Gearbox και διευθυντής της, Randy Pitchford. Αφότου ανακοινώθηκαν τα νέα, η Gearbox διευκρίνησε ότι παρά την συγχώνευση, εξακολουθεί να έχει στην κατοχή της την σειρά Borderlands και θα συνεχίσει να δουλεύει με την 2K Games στην ομάδα. “Έχουμε μία σχέση με την 2K όπου έχουμε συμφωνήσει για ορισμένα δικαιώματα εκμετάλλευσης της σειρά,” είπε ο Pitchford. “Η ιδιοκτησία της σειράς είναι σαφής. Η σειρά είναι δική μας".Η 2K κατέληξε: “Η συγχώνευση δεν αλλάζει την σχέση της 2K με την Gearbox ούτε τον ρόλο μας ως εκδότες του Borderlands και άλλων projects με τα οποία ασχολούμαστε τη δεδομένη στιγμή με την εταιρεία ανάπτυξης. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την μακροπρόθεσμη συνεργασία με αυτήν την απίστευτα ταλαντούχα ομάδα και να παραδώσουμε πολλές ακόμη συναρπαστικές ψυχαγωγικές εμπειρίες στους λάτρεις των παιχνιδιών όλου του κόσμου.”   

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Apr 2021 01:43 #249978 by BigGreekGamer
Η Gearbox Software αντιτίθεται σε αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο του Texas για τους τρανσέξουαλ νέους
Οι Microsoft, Amazon, Dell, PayPal και άλλες εταιρείες συνασπίστηκαν για το ζήτημα.
 Μετά το πέρασμα του  Texas Senate Bill 29 , ενός νομοσχεδίου σύμφωνα με το οποίο οι μαθητές των δημόσιων σχολείων θα λαμβάνουν συμμετοχή στις αθλητικές δραστηριότητες με βάση το φύλο το οποίο αναγράφεται στο πιστοποιητικό γεννήσεώς τους, μία ομάδα επιχειρήσεων έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους ώστε να αντιταθούν στο εν λόγω νομοσχέδιο υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για διάκριση σε βάρος των τρανσέξουαλ νέων.

 Ανάμεσα σε αυτές τις επιχειρήσεις είναι οι Amazon, Dell, HP, IBM, Microsoft, PayPal και η εταιρεία ανάπτυξης των Borderlands, Gearbox Software. Σύμφωνα με τον director of institutional partnerships της Gearbox Software, David Najjab, οι επικεφαλής της Αμερικανικής εταιρείας εξετάζουν το ενδεχόμενο να μεταφέρουν τις μονάδες παραγωγής από το Texas σε περίπτωση που η πολιτεία δεν αλλάξει στάση για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Τα νέα έρχονται από τον τοπικό  τηλεοπτικό σταθμό του Texas NBCDFW . Στην αναφορά το κανάλι πρόβαλε και ένα αντίγραφο της ανοικτής επιστολής που έστειλαν οι προαναφερθείσες εταιρείες στις αρμόδιες αρχές.

 Η ανοικτή επιστολή που έστειλαν οι εταιρείες στις αρμόδιες αρχές αναφέρει: "Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο θα στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο το οποίο δεν αρμόζει στο Texas που γνωρίζουμε και στις δικές μας κινήσεις προσέλκυσης των μεγαλύτερων ταλέντων για να ανταγωνιστούμε στην αγορά. Θα αντιτεθούμε σε οποιοδήποτε αχρείαστο μέτρο διάκρισης το οποίο θα έβλαπτε την φήμη του Texas ενώ θα έκανε τους πελάτες μας, τους επισκέπτες μας, τους εργαζόμενούς μας και τις οικογένειές τους να αισθάνονται ανεπιθύμητοι και ότι βρίσκονται σε κίνδυνο."

 Ο David Najjab δήλωσε: "Η εταιρεία μας ανταγωνίζεται με επιχειρήσεις απ' όλο τον κόσμο. Εξάγουμε - πουλάμε περισσότερα στην Ασία παρά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Φέρνουμε πολλά χρήματα σε αυτή την πολιτεία καθώς έχουμε τα κεντρικά μας εδώ. Μην μας ωθήσετε στο σημείο να ξεκινήσουμε να επεκτεινόμαστε εκτός Texas και εκτός χώρας γενικότερα."

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2021 00:15 #252436 by Manos
Η Gearbox αποφάσισε να παρουσιάσει τα games της στην ψηφιακή E3 2021 μέσω livestream.

Δείτε την παρουσίαση στο παρακάτω βίντεο.


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2021 21:34 - 13 Jun 2021 21:35 #252477 by BigGreekGamer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification