Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Magic Fuel Games

More
20 May 2020 19:44 #234520 by Dylandog
Dylandog created the topic: Magic Fuel Games
Νέο παιχνίδι από πρώην δημιουργούς της σειράς The Sims.

Σε συνεργασία με τη Seasun Games.


Μετά την κυκλοφορία του SimCity, μέλη της Maxis Emeryville, μεταξύ των οποίων και ο executive director Kip Katsarelis, δημιούργησαν τη Magic Fuel Games.
O art director και συνιδρυτής της Maxis Emeryville εκθείασε την ιδιαιτερότητα του SimCity, λέγοντας ότι ουσιαστικά δεν μπορείς ποτέ να το τελειώσεις, όντας ένα παιχνίδι χωρίς levels, story και ανταγωνισμό. Ο κάθε παίκτης μπορεί να ερμηνεύσει το SimCity, όπως αυτός επιθυμεί, ανάλογα με τον τρόπο προσέγγισής του.
Η ομάδα της Magic Fuel Games, έχει στρέψει την προσοχή της στην τεράστια αγορά της Κίνας, συνάπτοντας συμφωνία με τη Seasun Games, μια από τις πρώτες εταιρείες ανάπτυξης στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου ιδρυθείσα το 1995, γνωστή για τα RPG με θεματολογία πολεμικών τεχνών. Γνωστότερο όλων το JX Online 3 με 113 εκατομμύρια πιστοποιημένα accounts από το 2009 και την επίσημη beta του παιχνιδιού.
Η εν λόγω συμφωνία, λειτουργεί αμφίδρομα και για τις δυο εταιρείες, με τη Seasun Games, έμπειρη στον τομέα παραγωγής και διανομής προϊόντων στην Κινεζική αγορά και τη Magic Fuel Games να έχει στο δυναμικό της ονόματα που έχουν αναπτύξει παιχνίδια όπως το The Sims, το προαναφερθέν SimCity και το Spore.
Ο Kris Kwok, διευθύνων σύμβουλος της Seasun Games και executive producer του JX Online 3, συνεργάστηκε πέρσι με τη Magic Fuel Games, συνδυάζοντας city builder gameplay με MMO χαρακτηριστικά. Ο Kip Katsarelis δήλωσε: ‘’Το city building gameplay που προσθέσαμε είχε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά’’.
Τον Απρίλιο, στο JX Online 3 προστέθηκε ένα home building χαρακτηριστικό που συνδυάζει στοιχεία της Κινεζικής κουλτούρας και simulation gameplay. Ήδη η Magic Fuel Games εργάζεται πάνω σε ένα καινούργιο τίτλο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.525 seconds
Notification