Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Just Die Already από τον δημιουργό του Goat Simulator

21 May 2020 19:47 #234525 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Υπέργηροι εν δράσει.

Ο Armin Ibrisagic, δημιουργός του Goat Simulator αναπτύσσει τo νέο του sandbox παιχνίδι με τον εύγλωττο τίτλο, Just Die Already.
Στο co-op simulator τεσσάρων υπέργηρων, πλην δραστήριων κυρίων, στην προσπάθεια σας να εισηχθείτε σε ένα πρωτοκλασάτο οίκο ευγηρίας, θα κάνετε κυριολεκτικά τα πάντα, προκαλώντας έτσι τον αντίστοιχο χαμό.
Θα μπορείτε μεταξύ άλλων να ζώνεστε με ρουκέτες που θα σας εκτοξεύουν στη στρατόσφαιρα, να καταστρέφετε τα πάντα στο πέρασμά σας, να κάνετε διαγωνισμό τραμπολίνου, να εξευτελίζετε και να προκαλείτε ηλεκτροπληξία στους γύρω σας.
Μοιράζεται την ίδια τρέλα, καταστροφή και χάος με το Goat Simulator, το οποίο ξεκίνησε ως ένα θεματικό παιχνίδι για το PC, μεταφέρθηκε στις κονσόλες, έκανε εκατομμύρια πωλήσεις, μετατράπηκε σε MMO και κατέληξε στα δωρεάν παιχνίδια του PS Plus. Μέχρι και στο co-op bank shooter Payday είχε την τιμητική του, ως μέρος ενός ξεχωριστού mode.
Το Just Die Already, θα κυκλοφορήσει για PC το καλοκαίρι και ίσως υπάρξει κάποιο demo στο Steam νωρίτερα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Apr 2021 13:58 #250011 by Giorgos Tsolaridis
 Το Just Die Already είναι ένα co-op Sandbox Simulation στο οποίο χειρίζεστε υπέργηρους και πολεμάτε για δωρεάν περίθαλψη.
 Στο Just Die Already θα μπορείτε να κολυμπάτε σε λίμνες με καρχαρίες, να δένεστε με πυροτεχνήματα και πολλά ακόμα. Το επίσημο κανάλι του PlayStation στο YouTube εχθές ανακοίνωσε ότι το Just Die Already θα κυκλοφορήσει για PS4 στις 20 Μαΐου και θα κοστίζει 15 ευρώ. Στην αρχή, το εν λόγω Simulation είχε ανακοινωθεί μόνο για PC. Στο παρακάτω τρέιλερ βλέπουμε τους ηλικιωμένους να τρέχουν με ποδήλατα, να οδηγούν μηχανάκια, να παίζουν μπόλικο ξύλο και να κατουράνε όπου θέλουνε.



Το Just Die Already θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Switch στις 20 Μαΐου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification