Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Elon Musk: Γενική Συζήτηση

02 Aug 2018 19:23 - 05 Mar 2021 16:02 #216420 by Γιώργος Τζίτζιφας
O Elon Musk, διευθύνων σύμβουλος της Tesla, ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι το επερχόμενο Software Update V9.0 των αυτοκινήτων της εταιρείας θα περιλαμβάνει κλασικά Atari games.

Τα games θα μπορούν να παιχτούν από την κεντρική οθόνη αφής των οχημάτων και ο Musk ανέφερε ότι το update θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερις εβδομάδες και αν και δεν ανέφερε κάποια λίστα με τους τίτλους των games που θα συμπεριληφθούν, είπε ότι ελπίζει αρχικά να περιέχονται στο update τα Missile Command, Tempest και Pole Position, με το τελευταίο να παίζεται με το τιμόνι του αυτοκινήτου ενώ εκείνο δεν βρίσκεται σε κίνηση.

Επιπλέον, ο Musk απευθύνθηκε στις εταιρείες ανάπτυξης games, ζητώντας να συνεργαστούν μαζί του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Nov 2019 15:32 #228629 by Σταμάτης Καράμπογας
Το Cybertruck του Elon Musk φαίνεται να έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Όχι δεν είναι στο Cyberpunk 2077, γνωρίζοντας τον Elon ίσως και να το επιδιώξει. Κυρίως οι fans συζητούν για αυτό λόγο του ότι μοιάζει με αυτοκίνητο από PS1! Εδώ μπορείτε να δείτε διάφορα μιμς , όπως εικόνα της Lara Croft από το PS1 να πλησιάζει το Cybertruck.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Nov 2019 11:14 #228817 by Giorgos Tsolaridis
Το Cybertruck του Elon Musk στο GoldenEye 007 του Nintendo 64
YouTuber εισάγει το πολυγωνικό αυτοκίνητο και κάνει βόλτες.


Το πολυγωνικό αυτοκίνητο του Elon Musk βρήκε το καταλληλότερο μέρος για να βολτάρει.

Με το ασυνήθιστο αυτό σχήμα, ένα είναι το μέρος που θα ταίριαζε στο Cybertruck και αυτό είναι ένα game του Nintendo 64 από το 1997, το GoldenEye 007.


Ένας YouTuber, ο Graslu00, έκανε επίδειξή των ικανοτήτων του στο modding σε νέο του βίντεο, εισάγοντας το Cybertruck στο εν λόγω video game. Το αυτοκίνητο αντικατέστησε το Bond’s Tank και ο Graslu00 έκανε βόλτες μέσα στην πόλη.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Nov 2019 11:38 - 30 Nov 2019 11:39 #228833 by Giorgos Tsolaridis
YouTubers βάζουν το Cybertruck στο GTA 5
Μια σειρά από videos με mods του πολυγωνικού οχήματος έχουν δημοσιευθεί.


Είναι απλά μερικά πολύγωνα κι όμως οι modders έσπευσαν να πιάσουν δουλεία και πλέον βλέπουμε το Cybertruck σε κάθε λογής περιβάλλον. Αρκετά από αυτά τα mods δεν είναι διαθέσιμα για κατέβασμα προς το παρόν και μερικά από τα βίντεο στο YouTube απλός πρώιμα στάδια των mods με μερικές απόπειρες να είναι φανερά καλύτερες από άλλες.

Σε ένα από τα βίντεο , γίνεται επίδειξη του Cybertruck μέσα στο GTA 5. Η αλήθεια είναι πως φαίνεται λίγο άκομψο όμως και το πραγματικό Cybertruck κάπως έτσι είναι.


Μια από τις καλύτερες απόπειρες εισαγωγής του οχήματος στο GTA έγινε από το κανάλι Fred Walkthrough. Είναι ακόμα υπό ανάπτυξη όμως φαίνεται σαν ολοκληρωμένο, έχει μέχρι και θήκη για τον καφέ.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Jan 2020 18:48 - 21 Jan 2021 01:00 #231104 by Βασίλης Κτενίδης
Ο Elon Musk έχει καταφέρει να τρυπώσει στο κόσμο των video games, πριν από λίγο καιρό με το viral Tesla Cybertruck, το πολυγωνικό όχημα που έκανε πολύ κόσμο να μιλάει για αυτό.

Τώρα απασχολεί για ακόμη μια φορά τα δρώμενα αφού θέλει να εισάγει το The Witcher στα οχήματα Tesla. Για να αποφασίσει έκανε ένα 24ωρο poll στο Twitter γράφοντας “Θέλετε να παίξετε The Witcher στο Tesla σας; (Μπορείτε να παρακολουθήσετε την σειρά ήδη στο Tesla Netflix Theater.)”

Μετά από 70.000 θετικές απαντήσεις, πάνω από το 85%, το κοινό είπε ότι θα ήθελε πολύ να παίζει The Witcher. Από ότι φαίνεται μια Tesla έκδοση του The Witcher μάλλον είναι ήδη στα σκαριά αφού ο Elon Musk απάντησε παρακάτω στα σχόλια κάποιων fans ότι υπάρχει μια λίστα με games που θέλει να φέρεις τα οχήματα Tesla.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την ανάρτηση στο Twitter.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Mar 2020 19:23 #232371 by Blood Prince
Είναι ακραία πετυχημένος και δήλωσε πως το πανεπιστήμιο είναι «βασικά για διασκέδαση»




Ένας από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες του καιρού μας και μέγας οραματιστής του κόσμου της τεχνολογίας είχε δυο λογάκια να πει για τα πανεπιστημιακά πτυχία.

Ο λόγος για τον Elon Musk, το αφεντικό της Tesla και της SpaceX, μεταξύ άλλων, o οποίος δεν πιστεύει πως ένα χαρτί λέει και τίποτα σημαντικό για τον άνθρωπο που το φέρει.

Ο CEO της Tesla βρέθηκε προσφάτως στο συνέδριο Satellite 2020 και ρωτήθηκε πώς τα πανεπιστήμια και οι εταιρίες μπορούν να κάνουν πιο προσιτές τις σπουδές για κάποιον.

Κανείς δεν περίμενε να πει ο Musk πως «δεν χρειάζεσαι πτυχίο για να μάθεις πράγματα» και πως η γνώση είναι διαθέσιμη δωρεάν.

Περιέγραψε μάλιστα το κολέγιο ως ένα μάτσο από «ενοχλητικές εργασίες» και είπε πως ούτε λίγο ούτε πολύ ο βασικός λόγος για να πας στο πανεπιστήμιο είναι για να περάσεις χρόνο με ανθρώπους της ηλικίας σου πριν βγεις στην αγορά εργασίας.



«Νομίζω πως τα κολέγια είναι βασικά για διασκέδαση και για να αποδείξεις πως μπορείς να κάνεις εργασίες, αλλά δεν είναι για να μάθεις», είπε και συγκέντρωσε χειροκρότημα και μερικά γελάκια.

Ο Musk ξεκαθάρισε επίσης πως η πολιτική προσλήψεων στην Tesla έχει αφήσει το πτυχίο έξω από τα τυπικά προσόντα, αποκαλώντας «παράλογο» να το θεωρείς προαπαιτούμενο.

Πριν εκφράσει τον θαυμασμό του για τον Μπιλ Γκέιτς της Microsoft, τον Στιβ Τζομπς της Apple και τον Λάρι Έλισον της Oracle, καθώς όλοι τους εγκατέλειψαν τις σπουδές για να ασχοληθούν με τις επιχειρήσεις τους. «Πήγε ο Σέξπιρ στο πανεπιστήμιο; Πιθανότατα όχι», έσπευσε να σημειώσει.

Ο ίδιος έχει βέβαια πτυχίο, στη φυσική και τα οικονομικά, εγκατέλειψε ωστόσο το διδακτορικό που έκανε στο Στάνφορντ για να ιδρύσει την πρώτη του εταιρία, τη Zip2.

Και μάλλον έκανε καλά, γιατί όταν την πούλησε στην Compaq το 1999 έβγαλε 22 εκατ. δολάρια…


File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Sep 2020 12:33 #238042 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Η εταιρεία σκέφτεται να αναπτύξει την δική της πλατφόρμα.
Η Tesla, η Αμερικάνικη εταιρεία του Elon Musk, γνωστή για τα τεχνολογικά της επιτεύγματα κυρίως στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας θέλει να επεκταθεί περαιτέρω στην gaming βιομηχανία.


Τον περασμένο Ιούνιο η Tesla κυκλοφόρησε το Tesla Arcade και όπως φαίνεται θέλει να συνεχίσει να ασχολείται με την ανάπτυξη των δικών της games. Όπως ανέφερε η Electrek, μεταξύ των πολλών θέσεων εργασίας της εταιρείας υπάρχουν και μερικές οι οποίες σχετίζονται με software όπως video games engineer, software engineer και rendering engineer. Η εταιρεία έχει ήδη μια ομάδα ανάπτυξης στο Bellevue, της Washington.

Πάντως όπως οι συγκεκριμένες θέσεις εργασίας έχουν μια στόχευση στην δημιουργία μιας gaming πλατφόρμας εξ΄ολοκλήρου και όχι αυτόνομων games. Η θέση για τον video games engineer συγκεκριμένα αναφέρει: ‘’ Σε αυτή την μοναδική ευκαιρία για την δημιουργία video games πλατφόρμας, ψάχνουμε για software engineer, ικανό να δημιουργήσει το καλύτερο υλικό για την χρήση του μέσα σε αυτοκίνητο. Βοηθήστε μας με την εμπειρίας σας να φτιάξουμε αυτή την πλατφόρμα.

Τα games που είναι διαθέσιμα στο Tesla Arcade είναι το Fallout Shelter και το Cuphead. H εταιρεία προσέγγισε και την Nintendo για το Mario Kart, η Ιαπωνική εταιρεία αρνήθηκε και η Tesla κυκλοφόρησε το Beach Buggy Racing 2.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jan 2021 09:50 #244927 by Giorgos Tsolaridis
Ο Elon Musk πιθανόν δεν θα κάνει μήνυση στο παιχνίδι Mars is Flat που τον απεικονίζει
"Μπορείς να μας κλέψεις" δήλωσε στο Twitter.


Το 2020 ο Βούλγαρος game developer Lyubomir Vladimirov, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα Survival Simulator για τον Elon Musk και το SpaceX project του, που έχει να κάνει με τον αποικισμό του πλανήτη Άρη.

Ο developer έστελνε μηνύματα στον Elon Musk κάθε ημέρα, ζητώντας του έγκριση προκειμένου να χρησιμοποιήσει το όνομα και τα λογότυπα της εταιρείας του πασίγνωστου επιχειρηματία στο παιχνίδι του. Τελικά ο Elon Musk του απάντησε, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά στο Twitter : "Μπορείς να κλέψεις το όνομα και τα λογότυπά μας και πιθανόν δεν θα σε μηνύσουμε".


Η δήλωση αυτή περιέχει κι ένα τόνο black humor, διότι στην ίδια πρόταση συνυπάρχει η λέξη "κλέψεις" και η φράση "δεν θα σε μηνύσουμε", κάτι που δείχνει αν μη τι άλλο και μία πρόθεση ή ελαφρύ εκνευρισμό του Musk, ενώ φυσικά η κατάληξη της πρότασής του δεν αποκλείει ενδεχόμενη μήνυση.

Ο Vladimirov έστειλε 150 tweets στον Elon Musk, σχεδόν ένα κάθε ημέρα, μιας και ανέπτυσσε το παιχνίδι εδώ και 6 μήνες. Το Mars is Flat περιέχει τόσο τον Elon Musk, όσο και την SpaceX. Ο developer έχει δηλώσει ότι το 80% των κερδών του video game θα πάνε στην εταιρεία SpaceX, όχι μόνο γιατί θα διασκεδάσει ο κόσμος και γιατί θα πυροδοτήσει το ενδιαφέρον του για τον Άρη, αλλά γιατί θα βοηθήσουν τον Elon Musk και την SpaceX να πετύχουν τον στόχο τους.


Για να μάθετε περισσότερα για το video game Mars is Flat επισκεφθείτε marsisflat.space/

Το SpaceX και ο αποικισμός του Άρη υποτίθεται ότι αποτελεί μυστικό project για τον Elon Musk εδώ και χρόνια, ωστόσο "ο κόσμος το 'χει τούμπανο" πλέον με τόσες δημοσιεύσεις στα Media. Πλέον, ο Elon Musk αναγκάζεται να πουλήσει μετοχές των εταιρειών του για να χρηματοδοτήσει το εν λόγω project αποικισμού του Άρη, μιας και τα ταξίδια στο διάστημα είναι ότι πιο ακριβό μπορεί να υπάρξει. Ο Musk έχει δηλώσει: " Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για την ανθρωπότητα να γίνει ένας διαστημικός πολιτισμός και ένα είδος που θα αποικήσει πολλούς πλανήτες. Θα χρειαστούν πολλοί πόροι για να χτιστεί μια πόλη στον Άρη. Θέλω να συνεισφέρω όσο περισσότερο μπορώ στο χτίσιμο της πόλης κι αυτό σημαίνει ένα μεγάλο κεφάλαιο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Feb 2021 19:09 #245689 by Giorgos Tsolaridis
Elon Musk: "Μόνο Halo"
Η αγάπη του επιχειρηματία για το FPS του Xbox.


Ο Elon Musk παίζει και games. Σε σχετικό ερώτημα που του υπέβαλαν μέσω του Twitter για το αν έχει παίξει ή όχι console games, απάντησε "Μόνο Halo". Στο ίδιο ερώτημα υπάρχει δήλωση ότι είναι PC player, την οποία δεν αρνήθηκε στην απάντησή του.

Ο Musk έχει συζητήσει αυτές τις ημέρες και το Cyberpunk 2077, για το οποίο μάλιστα δήλωσε ότι "Έχει τόσα bugs που ακόμα και τα hotfixes που βγαίνουν για να τα διορθώσουν, έχουν και αυτά hotfixes. Αλλά παρόλα αυτά πιστεύω ότι είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι".

Μετά από αυτό και καθότι ο Master Chief είναι πράσινος, το μόνο που μένει να ακούσουμε πια είναι το "Μόνο Πασόκ". Πάντως ότι κι αν γίνει, ο Musk δήλωσε πριν από λίγες ώρες ότι "Θα απουσιάσει από το Twitter για κάποιο χρονικό διάστημα". Λέτε να πάει για κανένα ταξίδι στο διάστημα; Για να δούμε.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Feb 2021 21:00 - 19 Feb 2021 21:01 #246576 by Giorgos Tsolaridis
Ο Elon Musk αποκάλυψε το αγαπημένο του Strategy συμβάλλοντας στο ρεκόρ των 13 εκατομμυρίων downloads
Το The Battle of Polytopia συνεχίζει την ανοδική του πορεία.To turn-based Strategy της Midjiwan AB με τίτλο The Battle of Polytopia έχει σημειώσει νέο ρεκόρ στα downloads, μετά την αναφορά του Elon Musk στο podcast του Joe Rogan. O Elon Musk δήλωσε ότι πρόκειται για το αγαπημένο του Strategy στο σήμερα κάτι το οποίο είχε υπονοήσει προηγουμένως και μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Διαθέσιμο σε Steam, iOS και Google Play και έχει ξεπεράσει πλέον τα 13 εκατομμύρια downloads, ενώ έχει  εξαιρετικές αξιολογήσεις στο Steam .


Στην περιγραφή του Steam αναγράφει: "Συμπεριλαμβάνει 4Χ gameplay, σύστημα αυτόματης δημιουργίας χαρτών, λειτουργία single-player και online multiplayer για έως 15 παίκτες σε PC και Mac."Το The Battle of Polytopia συνεχίζει να εμπλουτίζεται καθώς προσφάτως κυκλοφόρησε και το Cymanti Tribe expansion pack σε όλες τις πλατφόρμες, εισάγοντας νέους τρόπους να επιτεθείτε στους αντιπάλους σας με την χρήση εντόμων και δηλητηριωδών σπόρων.Αξιοσημείωτο είναι ότι πέρα από τα PC και τις φορητές συσκευές, το The Battle of Polytopia είναι διαθέσιμο και στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Tesla.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification