Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Descent reboot

More
21 Sep 2020 13:56 #239156 by Dylandog
Dylandog created the topic: Descent reboot
Το ιστορικό First-Person Combat Shooter Descent, με το οποίο μεγαλώσαμε την δεκαετία του '90, επιστρέφει σε σύγχρονη έκδοση. Το αναπτύσσει η Descendant Studios για PC, PS4, Xbox One, Switch και Mac.


Η Little Orbit indie publisher και η Descendant Studios, εταιρεία ανάπτυξης ανακοίνωσαν κάποιες λεπτομέρειες για την επανέκδοση του Descent του First-Person Combat Shooter που είχε κυκλοφορήσει το 1995 για PC, Mac OS, PlayStation και Archimedes. Το reboot υπόσχεται την επάνοδο του του Shooter στην νέα γενιά με την χρήση της Unreal Engine 4.

Το story του Descent έχει να κάνει με την προσπάθεια για επιβίωση της ανθρωπότητας, η οποία βασίζεται στα resources που βρίσκονται στο διάστημα αφού αυτά στην γη είναι πλέον πολύ περιορισμένα και οι κυβερνήσεις δεν έχουν τις απαντήσεις στο πρόβλημα. Οι παίκτες θα μπορούν να πιλοτάρουν 20 διαφορετικά διαστημόπλοια κάθε ένα με διαφορετικό ρόλο, play style και επιλογές για customization και upgrades. Εκτός από το campaign θα υπάρξουν και multiplayer modes.
To Descendant Studios θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One, Switch και Mac αρχές 2019.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Sep 2020 13:59 #239157 by Dylandog
Dylandog replied the topic: Descent reboot
To Descent reboot μπορεί να μετονομαστεί σε Ships That Fight Underground. Οι developers του Descent reboot ενημέρωσαν για την δικαστική διαμάχη τους με την Little Orbit, publisher του παιχνιδιού.

Το reboot του Descent ξεκίνησε στο Kickstarter το 2015 μαζεύοντας 601.773 δολάρια. Πέντε χρόνια αργότερα η τύχη του έχει εμπλακεί στην διαμάχη των Descendent Studios και Little Orbit. Η τελευταία ισχυρίζεται ότι η Descendent δεν κατάφερε να είναι επιτύχει τα στάνταρ ποιότητας που της είχαν τεθεί, ώσπου σταμάτησε την ανάπτυξη του παιχνιδιού εντελώς.

Όπως ήταν λογικό η Descendent πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας ότι οι απαιτήσεις της Little Orbit σχετικά με τα ports για τις κονσόλες και για άλλα τεχνικά ζητήματα ήταν ο βασικός λόγος των καθυστερήσεων, ενώ σύμφωνα με την Descendent δεν είχε την απαιτούμενη οικονομική και διαφημιστική υποστήριξη από την Little Orbit.
Η Descendent Studios πάντως ανέβασε ένα βίντεο στο Kickstarter το οποίο δείχνει τον βαθμό ετοιμότητας του reboot και δήλωσε ότι μπορεί να έχει περάσει καιρός από το τελευταίο update αλλά αυτό συνέβη γιατί η τρέχουσα δικαστική διαμάχη περιπλέκει αυτά που μπορούν ή δεν μπορούν να αναφέρουν για την κατάσταση του Descent.Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται απόσπασμα από μια αποστολή και μέρος του customization του διαστημόπλοιου. Η Descendent δήλωσε:’’ Συνολικά θα υπάρχουν 17 αποστολές εκ των οποίων η μια ως training και υπολογίζουμε 30-40 ώρες στο single player ενώ θα υπάρχει και survival mode όπως και πολλοί χάρτες στο multiplayer’’. To βίντεο πάντως τελειώνει αναφέροντας ότι θα το Descent θα έρθει στα PC σας όταν το επιτρέψει το δικαστήριο.

Στο Kickstarter γίνεται και αναφορά στην δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε η Interplay εταιρεία που ανέπτυξε το αρχικό παιχνίδι και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το trademark για την χρήση του παιχνιδιού. Χωρίς την συμφωνία για την άδεια, η Descendent δεν μπορεί να κυκλοφορήσει παιχνίδι με το όνομα Descent. H ίδια βέβαια, αντιπαρέρχεται αυτή την άποψη λέγοντας ότι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το παιχνίδι με τον τίτλο Ships that Fight Underground ή κάποιον άλλο τίτλο αναφέροντας ότι θα ήθελε να προσεγγίσει εκ νέου την Interplay για νέα άδεια με το όνομα Descent.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.296 seconds
Notification