Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Solitaire Conspiracy Το νέο παιχνίδι της Bithell Games, υπεύθυνης και για τα John Wick Hex και Thomas Was Alone.

More
23 Sep 2020 14:40 #239280 by Dylandog
Dylandog created the topic: The Solitaire Conspiracy Το νέο παιχνίδι της Bithell Games, υπεύθυνης και για τα John Wick Hex και Thomas Was Alone.
The Solitaire Conspiracy
Το νέο παιχνίδι της Bithell Games, υπεύθυνης και για τα John Wick Hex και Thomas Was Alone.


Η Bithell Games, εταιρεία ανάπτυξης των John Wick Hex και Thomas Was Alone, ανακοίνωσε το νέο της παιχνίδι με τίτλο The Solitaire Conspiracy.

Η εταιρεία η οποία θέλει να πρωτοτυπεί στα games της, χαρακτήρισε το νέο της παιχνίδι ως FMV Solitaire. Ο υπεύθυνος της εταιρείας, ο Mike Bithell εξήγησε στο Twitter ότι η ομάδα του θέλει να εναλλάσσεται ανάμεσα σε τίτλους υψηλού προφίλ όπως το John Wick Hex και σε τίτλους πιο πειραματικούς που ωθούν την συμβατική ανάπτυξη των games στα όρια.

Προηγούμενες δουλειές της Bithell Games είναι τα Subsurface Circular και Quarantine Circular τα οποία κατατάσσονται στο είδος των sci-fi games και δεν είχαν καμία εμπορική προώθηση. Πάντως λόγω των πολλών games που είναι να κυκλοφορήσουν το 2020, η Bithell ανακοινώνει το Solitaire Conspiracy δυο εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο τρέιλερ του Solitaire Conspiracy στο Steam, έχει την ατμόσφαιρα ενός κατασκοπευτικού θρίλερ στο οποίο κάνουν την εμφάνισή τους ενοχλητικά ‘’καρφιά’’, πολύ φορτικές ληστείες και πολύ τράπουλα για να ανακατέψετε. Το campaign οδηγείται από τα FMV cutscenes στα οποία θα συναντήσετε τον Greg Miller από το Kinda Funny.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.282 seconds
Notification