Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Yellow Brick Games

More
23 Nov 2020 18:04 - 25 Nov 2020 17:47 #241458 by Cefirul
Cefirul created the topic: Yellow Brick Games
Ο πρώην creative director του Dragon Age ίδρυσε νέο studio μαζί με βετεράνους της EA και της Ubisoft


Η Yellow Brick Games θέλει θα έχει διαφορετική δημιουργική προσέγγιση.
Ο πρώην creative director του Dragon Age, ίδρυσε μία νέα ομάδα ανάπτυξης με τους Thomas Giroux, Jeff Skalski και Frederic St-Laurent B. οι οποίοι είναι βετεράνοι στον χώρο με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας έκαστος.

Η νέα ομάδα ανάπτυξης ονομάζεται Yellow Brick Games και θέλει να προσεγγίσει την διαδικασία ανάπτυξης από την αρχή, με επίκεντρο την ευχάριστη δημιουργική διαδικασία. Ο Thomas Giroux είναι π διευθύνων σύμβουλος της Yellow Brick Games, ο Laidlaw θα εκτελέσει καθήκοντα chief creative officer ενώ o Skalski, ο οποίος προηγουμένως είχε εργαστεί για τις EA και Ubisoft θα είναι ο COO της ομάδας. Την θέση του game director θα αναλάβει ο Frederic St-Laurent B, ο οποίος εργαζόταν για την Ubisoft Quebec για πάνω από μία δεκαετία.

O Jeff Skalski δήλωσε: "Έχουμε μάθει αρκετά από τις δουλειές που έχουμε φέρει εις πέρας στο παρελθόν, σε word-class και πολυετή projects, ενώ έχουμε συνεργαστεί με χιλιάδες συναδέλφους και θέλουμε μία διαφορετική προσέγγιση. Σχηματίζοντας μία μικρότερη και ταλαντούχα ομάδα όπου πρώτη προτεραιότητα θα είναι ο άνθρωπος, θα δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα απολαύσει το κοινό. Η αγορά κινείται και δεν έχουμε σκοπό να τρέξουμε από πίσω της όταν μπορούμε να επηρεάσουμε την κατεύθυνση της. Για βετεράνους μεγάλων ομάδων ανάπτυξης όπως εγώ και τα μέλη της ομάδας μας, πρόκειται για την καταλληλότερη χρονική στιγμή για να επιστρέψουμε σε μία μικρότερη, ευέλικτη και με δυνατά κίνητρα. Θέλουμε να προσεγγίσουμε εκατομμύρια παικτών με τις δημιουργίες μας και θέλουμε κάθε μέλος της ομάδας να έχει άμεση επιρροή στους νέους κόσμους που θα δημιουργήσουμε.

Όπως και άλλοι έμπειροι developers στο παρελθόν που θέλησαν την ανεξαρτησία τους, έτσι και η Yellow Brick Games αναζητά αυτή την ελευθερία κινήσεων και τον έλεγχο επάνω στις δημιουργίες της. Μπορείτε να βρείτε εδώ το επίσημο προφίλ της ομάδας στο Twitter όπως επίσης να επισκεφτείτε το επίσημο website.
Last Edit: 25 Nov 2020 17:47 by BigGreekGamer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.277 seconds
Notification