Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

SNK: Γενική συζήτηση

More
26 Nov 2020 17:56 #241625 by Cefirul
Cefirul created the topic: SNK: Γενική συζήτηση
Σε μη αναμενόμενα νέα, σύμφωνα με αναφορά, η SNK εξαγοράστηκε από τον Πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας. Τα νέα έρχονται από το Κορεάτικο website, Bloter και το EDaily, και διαδόθηκαν μέσω του ResetERA. Προς το παρόν οι πληροφορίες που θέλουν τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας να εξαγοράσει την SNK θεωρούνται φήμες, καθώς δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση.

Η SNK είναι μία εταιρεία ανάπτυξης γνωστή για video games όπως τα Metal Slug, Samurai Shodown, The King of Fighters, Neo Geo και άλλα. Η εταιρεία είχε χρεοκοπήσει στο παρελθόν και είχε εξαγοραστεί από την Playmore το 2011. Αργότερα κάποιοι κινέζοι επενδυτές αγόρασαν ξανά την εταιρεία το 2015 και έκτοτε έχει παραμείνει πιστή στις ρίζες της κυκλοφορόντας διάφορες εκδόσεις των video games της.

Το άρθρο από το Bloter αποκαλύπτει ότι στις 26 Νοεμβρίου 2020, η SNΚ ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μία συμφωνία για αγορά μετοχών από την αραβική EGDC: "Ο άνθρωπος που υπέγραψε το συμβόλαιο των 200 δισεκατομμυρίων γουόν φαίνεται να είναι ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας, Mohamed bin Salman bin Abdulaziz Al-Saud. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο μέτοχο της EGDC και διατηρεί το 100% του ελέγχου του Mohamed bin Salman bin Abdulaziz Al-Saud Foundation. Παρόλα αυτά η SNK αναφέρει ότι αν κλείσει η συμφωνία ο μεγαλύτερος μέτοχος θα αλλάξει στις 12 Ιανουαρίου του επόμενου έτους."

Ο Πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας, έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για συμμετοχή στην δολοφονία του δημοσιογράφου του The Washington Post το 2018 όπως επίσης για τον βασανισμό προφυλακισμένων ακτιβιστών που μάχονταν για τα δικαιώματα των ανθρώπων. Το 2016, ο Πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας είχε παρουσιάσει το Vision 2030, ένα πλάνο για την κατεύθυνση της οικονομίας της Σαουδικής Αραβίας σε διαφορετική τροχιά, προς μία πιο ιδιωτικοποιημένη δομή, με στόχους και μέτρα σε διάφορους τομείς, όπως την ανάπτυξη κερδών πέραν των πετρελαίων και την ιδιωτικοποίηση και ανάπτυξη της οικονομίας.

Η SNK δεν έχει κάνει περεταίρω δηλώσεις όσον αφορά τις φήμες για την συμφωνία. Συνεπώς όπως προαναφέρθηκε οι πληροφορίες αποτελούν φήμες προς το παρόν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Nov 2020 23:46 #241693 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: SNK: Γενική συζήτηση
Παρά το ότι η SNK δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα για την συμφωνία, σύμφωνα με νέες αναφορές, η EGDC θα αγοράσει το 33% της εταιρείας ανάπτυξης, καθιστώντας τον Πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, τον μέτοχο με το μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών στο συμβούλιο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Nov 2020 19:51 #241724 by Scavenger
Scavenger replied the topic: SNK: Γενική συζήτηση
Η Electronic Gaming Development Company (EGDC) απέκτησε τελικά μερίδιο 33,3% της Ιαπωνικής εταιρείας ανάπτυξης SNK, γνωστή για games όπως τις σειρές The King of Fighters και Samurai Shodown.

Η εξαγορά των μετοχών αποτιμάται στα 813 εκατομμύρια ριάλ, ποσό που αντιστοιχεί περίπου σε 223 εκατομμύρια δολάρια. Η EGDC επίσης αποσκοπεί να εξαγοράσει περισσότερες μετοχές, αυξάνοντας τη συμμετοχή της στην SNK στο 51%. Υπενθυμίζεται ότι η SNK έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με το Μohamed bin Salman bin Abdulaziz Al-Saud Foundation, βασικό μέτοχο της EGDC, στα πλαίσια μιας χορηγούμενης πρακτικής άσκησης animation πέρυσι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.250 seconds
Notification