Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Star Wars Hunters

18 Feb 2021 14:20 #246475 by Αλεξάνδρα Αντασκαλίτσιι
 
Στην τελευταία Nintendo Direct ανακοινώθηκε το Star Wars Hunters, ένα δωρεάν MOBA με ομάδες, οι οποίες απαρτίζονται από καινούργιους Star Wars χαρακτήρες.
Δείτε το επίσημο τρέιλερ:
Στους χαρακτήρες περιλαμβάνονται bounty hunters, stormtroopers, wookies και ήρωες του Rebellion. Μόλις φτιάξετε την ομάδα σας θα αντιμετωπίσετε άλλες ομάδες σε αρένες βασισμένες σε εμβληματικές περιοχές του Star Wars. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στη χρονική περίοδο μεταξύ των Return of the Jedi και The Force Awakens.
To Star Wars Hunters αναπτύσσεται από τις Zynga και Lucasfilm και θα είναι δωρεάν για το Nintendo Switch, ενώ δεν θα χρειάζεστε συνδρομή Nintendo Switch Online για να το παίξετε. Θα είναι επίσης διαθέσιμο για iOS και Android.
Δεν γνωρίζουμε το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το Star Wars Hunters, αλλά θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή φέτος.
 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Sep 2021 22:43 #255550 by Stathis Moose Stathopoulos
Νέο τρέιλερ

Η Zynga παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για το Star Wars: Hunters.




Το Star Wars: Hunters θα κυκλοφορήσει το 2022 για Switch, iOS και Android. Διαβάστε περισσότερα στο  Swhunters.com .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Sep 2021 02:10 - 16 Sep 2021 02:12 #255556 by Φίλιππος Στεφάνου
 

Έρχεται στο PS4 και το Switch.

Μια καταχώρηση για το PS4 και το Nintendo Switch εμφανίστηκε στο Amazon και αφορά ένα πακέτο με το Star Wars Racer και το Star Wars Republic Commando, το οποίο αφήνει να εννοηθεί πως μια επανακυκλοφόρηση των διάσημων παιχνιδιών Star Wars θα κυκλοφορήσει για το Switch και το PS4. Η Amazon έχει αναρτήσει την καταχώρηση με το πακέτο να αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου. Εταιρεία ανάπτυξης είναι η Aspyr και publisher η THQ. Το εν λόγω πακέτο ακολουθεί μια επανέκδοση στα Star Wars games που είχαν βγει γενιές τώρα ώστε να βγουν στις πιο σύγχρονες κονσόλες. Η σειρά Jedi Knight ξανακυκλοφόρησε το 2019 και λίγο μετά ήταν μέρος ενός πακέτου. Έχει μια λογική να κυκλοφορήσουν ένα πακέτο τώρα έτσι καθώς το 2020 ακολούθησαν τα Star Wars Episode 1: Race και Star Wars Republic Commando.



Είναι μια πραγματικά καλή εποχή να είσαι fan των Star Wars παιχνιδιών. Η Aspyr και η Lucasfilm Games πρόσφατα ανακοίνωσαν ένα remake του Star Wars: Knights of the Old Republic, ενώ παράλληλα τα Star Wars Squadrons και Star Wars Jedi: Fallen Order δέχτηκαν καλές κριτικές όταν κυκλοφόρησαν. Στο μεταξύ η ομάδα που μας έδωσε το The Division μας φέρνει ένα open world παιχνίδι. Παρά τις φήμες, δεν έχουμε ακόμα κάποια χειροπιαστή λεπτομέρεια για το Star Wars Jedi: Fallen Order 2. Τα Star Wars Episode 1: Racer και Star Wars Republic Commando είναι διαθέσιμα για το PS4 και το Switch.

Το Star Wars Racer και Republic Commando αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου για PS4 και Switch.

Εμπιστευτείτε τα συναισθήματά σας και ανάψτε τα lightsaber σας...οι Jedi επιστρέψανε
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jul 2022 19:54 #265657 by Nikos Georgopoulos
Θα κυκλοφορήσει το 2023



Η Zynga ανακοίνωσε ότι το Star Wars: Hunters θα κυκλοφορήσει το 2023, καθώς δήλωσε: «Κατανοούμε ότι οι καθυστερήσεις των games είναι απογοητευτικές, ωστόσο, η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να διασφαλίσουμε ότι οι παίκτες θα έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην Αρένα».
Το Star Wars: Hunters θα κυκλοφορήσει για Switch, iOS και Android. Διαβάστε περισσότερα στο  Swhunters.com .

Please Log in or Create an account to join the conversation.