Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Rocksmith+

12 Jun 2021 21:58 - 12 Jun 2021 21:59 #252422 by Manos
Rocksmith+ was created by Manos
Λίγα λεπτά πριν την συνέντευξη τύπου της Ubisoft (η οποία ξεκινάει στις 22:00 με livestream στο GameWorld) διέρρευσε το Rocksmith+.

Σύμφωνα με το The Riff Repeater , η είδηση διέρρευσε από ένα site, το οποίο ενημερώνει για το Real Guitar educational software της Ubisoft. Η περιγραφή λέει: "Το Rocksmith+ είναι μια διαδραστική συνδρομητική υπηρεσία εκμάθησης μουσικής".Το Rocksmith κυκλοφόρησε το 2011 και μας μάθαινε να παίζουμε μουσική με πραγματική κιθάρα. Είχε απεικονίσεις τύπου Guitar Hero, αλλά ήταν πολύ πιο ρεαλιστικό και αρκετοί μπήκαν στη διαδικασία εκμάθησης του οργάνου μέσα από το παιχνίδι. Το Rocksmith+, θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε κιθάρες Gibson, Epiphone και Kramer. Με το Riff Repeater θα μπορείτε να παίξετε ξανά συγκεκριμένους τομείς των αγαπημένων σας μουσικών κομματιών, ώστε να τελειοποιήσετε την τεχνική σας.Η σειρά έκλεισε 10 χρόνια επομένως θα είχε λογική να επιστρέψει. Άλλωστε, τον περασμένο Απρίλιο, η Ubisoft San Francisco κυκλοφόρησε το τελευταίο DLC του Rocksmith και ανακοίνωσε παράλληλα ότι θα ασχοληθεί "με ένα νέο τίτλο". Το αρχικό Rocksmith είχε 1.570 τραγούδια, τα οποία κυκλοφόρησαν σε περίοδο 383 εβδομάδων. Για να δούμε πως θα τα πάει το νέο.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2021 21:22 #252471 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Rocksmith+
Το Rocksmith+ είναι γεγονός. Η Ubisoft το επιβεβαίωσε μέσω του livestream της. Θα αποτελέσει μια συνδρομητική υπηρεσία. Η beta έκδοση θα είναι διαθέσιμη στο  επίσημο site . Θα μπορείτε να παίξετε με την κιθάρα σας χωρίς επιπλέον εξάρτημα.

Δείτε ακόμη τι έχει να πει ο Arthur Von Nagel, lead producer της Ubisoft San Francisco.I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification