Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ubisoft Quartz: Η Γαλλική εταιρεία ξεκινάει τα NFTs

07 Dec 2021 20:20 - 07 Dec 2021 20:23 #257724 by Μάνος Γρυπάρης
Η Ubisoft θα αρχίσει να μπαίνει στην αγορά των NFTs, αρχικά πουλώντας helmets. Το πρώτο παιχνίδι όπου θα δοκιμάσει τα Non-Fungible Tokens είναι το Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint. Δείτε το σχετικό τρέιλερ ανακοίνωσης:Μέσω του Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint θα πωλούνται helmets με μικρούς αριθμούς. Θα είναι cosmetics τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε limited editions και καθεμία θα έχει από έναν μοναδικό αριθμό. Μένει να δούμε αν όντως ο κόσμος θα "τσιμπήσει" και θα αγοράσει τέτοια cosmetics.

Τα Ubisoft Quartz δεν πωλούνται ακόμα, αλλά θα είναι διαθέσιμα σύντομα.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 05:08 #258112 by Stathis Moose Stathopoulos
Ubisoft Quartz: Η Γαλλική εταιρεία ξεκινάει τα NFTs
Πουλώντας helmets στο Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint.

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι μπαίνει στην αγορά των NFTs. Το οικοσύστημά της για τον σκοπό αυτό θα ονομάζεται Ubisoft Quartz.

Η Γαλλική εταιρεία θα αρχίσει να πουλάει NFS, αρχικά πουλώντας helmets. Το πρώτο παιχνίδι όπου θα δοκιμάσει τα Non-Fungible Tokens είναι το Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint. 

Δείτε το σχετικό τρέιλερ ανακοίνωσης:

<youtube>eSVoJ0WUQfY</youtube>

Μέσω του Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint θα πωλούνται helmets με ξεχωριστούς αριθμούς, που θα φαίνονται σε όλους. Τα helmets θα είναι απλά cosmetics τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε limited editions και καθεμία θα έχει από έναν μοναδικό αριθμό. Μένει να δούμε αν όντως ο κόσμος θα "τσιμπήσει" και θα αγοράσει τέτοια cosmetics. Τα helmets θα μπορούν να γίνουν trade μεταξύ παικτών, στις τιμές που εκείνοι θα ορίσουν. Κάτι ανάλογο κάνει και η Valve εδώ και χρόνια με τα Counter-Strike: Global Offensive, DotA 2 και άλλα games.

Τα Ubisoft Quartz δεν πωλούνται ακόμα, αλλά θα είναι διαθέσιμα σύντομα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Dec 2021 18:52 #259245 by Stathis Moose Stathopoulos
Θα συνεχίσει, παρά την κριτικήΗ Ubisoft δήλωσε ότι θα συνεχίσει να πουλάει NFTs, παρά την κριτική που της ασκείται. Βέβαια την δήλωση έκανε ο Didier Genevois, Blockchain Technical Director (σ.σ. Ναι υπάρχει τέτοια θέση στη Ubi), ο οποίος προφανώς και θέλει να υπερασπιστεί το τμήμα του. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι η εταιρεία "μένει πιστή" στις αρχές της.
Ο Genevois είπε: "Έχουμε λάβει πολλά σχόλια μετά την ανακοίνωση και ακούμε τόσο τα ενθαρυντικά, όσο και τις ανησυχίες. Κατανοούμε από που προέρχεται το συναίσθημα για την τεχνολογία και πρέπει να συνεχίσουμε να το λαμβάνουμε υπόψη σε κάθε βήμα της πορείας μας. Αυτό το πείραμα έχει ως σκοπό να κατανοήσουμε πώς η πρόταση αξίας του decentralization μπορεί να γίνει αποδεκτή και να αγκαλιαστεί από τους παίκτες μας. Γνωρίζουμε ότι είναι μια σημαντική αλλαγή που θα πάρει χρόνο, αλλά θα παραμείνουμε πιστοί στις τρεις αρχές μας."

Οι τρεις αρχές της Ubisoft, σύμφωνα με τον Genevois, είναι: "Να χρησιμοποιούμε την τεχνολογία με υπευθυνότητα, να χτίσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους παίκτες για να εξερευνήσουν πως λειτουργούν τα NFTs και να αξιοποιούν μόνο ενεργειακά αποδοτικές αλυσίδες blockchain και να εστιάσουμε σε ουσιαστικές προτάσεις αξίας για παίκτες που ωφελούνται από την εμπειρία τους σε ένα παιχνίδι". Μένει να δούμε την συνέχεια με ενδιαφέρον. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification