Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Dark Souls: The Roleplaying Game

18 May 2022 15:10 - 18 May 2022 15:10 #264317 by Σταμάτης Καράμπογας
Η σειρά Dark Souls ξεχωρίζει για διάφορους λόγους, όμως δεν είναι όλοι τους θετικοί. Πολλές φορές, οι fans έχουν παραπονεθεί για τις επιδόσεις των Dark Souls, κυρίως στα PC.

Το Dark Souls: The Roleplaying Game, ένα επιτραπέζιο RPG που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα, φαίνεται να έχει κληρονομήσει κάποια από τα προβλήματα της σειράς Dark Souls. Οι παίκτες του επιτραπέζιου Dark Souls έχουν παραπονεθεί για τα διάφορα λάθη και τις ασυμφωνίες που υπάρχουν στο παιχνίδι. Τώρα, η Steamforged Games, η εταιρεία που σχεδίασε το επιτραπέζιο Dark Souls, έχει παραδεχθεί το ότι υπάρχουν λάθη και ανακοίνωσε ότι θα τυπώσει ξανά το βιβλίο που συνόδευε το επιτραπέζιο.

Ειδικότερα, η Steamforged Games δήλωσε τα εξής : “Θέλουμε να το κάνουμε ξεκάθαρο ότι λαμβάνουμε αυτά τα θέματα πολύ σοβαρά και αποφασίσαμε ότι η καλύτερη λύση είναι να τυπώσουμε ξανά τα βιβλία και να τα στείλουμε στους καταναλωτές που ήδη αγόρασαν ή είχαν προπαραγγείλει την Standard Edition ή/και την Collector’s Edition.” Η Steamforged Games ανακοίνωσε επίσης ότι θα διορθωθεί και η PDF εκδοχή του βιβλίου.

Η Steamforged Games δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τον χρόνο που θα χρειαστεί για να τυπώσει ξανά τα βιβλία, καθώς ο αριθμός των λαθών είναι αρκετά μεγάλος. Η λίστα με τα προβλήματα είναι εκτενής και περιλαμβάνει λάθη όπως οι casters να μην έχουν τα ελάχιστα stats για να χρησιμοποιήσουν τα starter weapons της class τους. Όταν αυτά τα λάθη είχαν πρωτοαναφερθεί, η Steamforged είχε δηλώσει ότι “αυτές οι ανησυχίες δεν θα επηρεάσουν το playability του παιχνιδιού,” όμως φαίνεται ότι μετά από μπόλικα παράπονα η εταιρεία αποφάσισε να λάβει δράση.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification