Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Drug Dealer Simulator 2

01 Nov 2022 23:03 #267383 by Ιωάννης Μαρκαντώνης
Οι κακοποιοί δεν γεννιούνται, γίνονται.Το DDS2 παρουσιάζει ένα Open World εμφανώς μεγαλύτερο από το Ghetto και το Drug Dealer Simulator. Επισκεφθείτε πολλές πόλεις και χωριά γεμάτα ζωή. Ξεκλειδώστε πολυάριθμα quick travel options, μπείτε σε νέο τύπου κτίρια και δοκιμάστε τον καιρού σε τροπικές συνθήκες. Καλώς ήλθατε στο 2000. Είστε ο Eddie και ο τρόπος ζωής από κακές επιλογές σας έκαναν παράνομο που ψάχνει καταφύγιο. Μην ανησυχείτε όμως, το Isla Sombra είναι το τέλειο μέρος για φυγάδες σαν και εσάς. Ποιά είναι η γνώμη σας? 'Εχετε παίξει μήπως το Drug Dealer Simulator? Αφήστε τα σχόλιά σας να το συζητήσουμε.

Ιωάννης Μαρκαντώνης
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Nov 2022 11:08 #267414 by Nikos Georgopoulos
Drug Dealer Simulator 2
Οι κακοποιοί δεν γεννιούνται. Γίνονται.

Το Drug Dealer Simulator ήταν ένα Action-Adventure γεμάτο καφρίλες. Σε έναν open world κόσμο κάνατε ουσιαστικά...εμπόριο ναρκωτικών.

Το Drug Dealer Simulator 2 παρουσιάζει έναν open world κόσμο, εμφανώς μεγαλύτερο από τον Ghetto, όπως ονομαζόταν ο κόσμος του  Drug Dealer Simulator . Επισκεφθείτε πολλές πόλεις και χωριά γεμάτα ζωή. Ξεκλειδώστε πολυάριθμα quick travel options, μπείτε σε νέο τύπου κτίρια και δοκιμάστε τον καιρού σε τροπικές συνθήκες.

Το σενάριο διεξάγεται το 2000, όπου είστε ο Eddie. Ο τρόπος ζωής σας και οι κακές επιλογές σας έκαναν παράνομο που ψάχνει καταφύγιο. Μην ανησυχείτε όμως, το Isla Sombra είναι το τέλειο μέρος για φυγάδες σαν και εσάς. Δεν σχεδιάζετε να παραδοθείτε και να μείνετε εκεί για πάντα. Αποδείξτε την αξία σας, χρησιμοποιήστε τα ταλέντα σας για να πάρετε την ζωή σας πίσω. Το να φτιάξετε και μια περιουσία παράλληλα, δεν βλάπτει επίσης.Ξεκινάτε σαν ένα τίποτα σε ένα ξένο, εχθρικό νησί, χωρίς διασυνδέσεις και πόρους. Προσπαθείτε να κερδίσετε σεβασμό και περιουσία. Φτιάχνετε τα κρησφύγετά σας, τα ναρκωτικά σας και τα πουλάτε στον δρόμο. Επικοινωνείτε με πελάτες και προμηθευτές για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Εξαπλωθείτε σε άλλα χωριά και πόλεις, αλλά προσέξτε. Το μεγάλο ψάρι μπορεί να φάει το μικρότερο αν μπει στο δρόμο του.

Δεν μπορείτε να διοικήσετε μία αυτοκρατορία μόνος σας. Όταν γίνετε αρκετά πλούσιος, προσλαμβάνετε ανθρώπους που θα αναλάβουν τα καθήκοντά σας. Δώστε τους βαθμίδες ιεραρχίας στην συμμορία σας. Δώστε τους συγκεκριμένες δουλειές για να ξέρουν τι να κάνουν. Εξαπλωθείτε και διακοσμήστε το κρησφύγετο και το εργαστήριο σας και προχωρήστε στην ίδρυση νέων.

Δείτε όλα τα στάδια της καριέρας, από έναν έμπορο ναρκωτικών του δρόμου έως τον εγκέφαλο που καπνίζει πούρο.

Η επιχείρησή σας δεν χτίστηκε από αγάπη, οπότε πρέπει να βρείτε τρόπους να αντιμετωπίσετε στραβωμένους αστυνομικούς, εχθρικές συμμορίες και τοπική πολιτοφυλακή. Αποφύγετέ τους, δωροδοκείστε τους ή τρέξτε μακριά. Πηδήξτε σε ταράτσες, γλιστρήστε από σκάλες και πηδήξτε πάνω από τοίχους στο Drug Dealer Simulator 2 .

Το Drug Dealer Simulator 2 θα κυκλοφορήσει το 2023 για PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification