Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Microsoft: Γενική συζήτηση

12 Sep 2023 23:09 #272844 by Nikos Georgopoulos
Phil Spencer, Microsoft: "Δεν έχουμε την εμπειρία της Sony στο να κάνουμε τα games ταινίες και σειρές"
Θεωρεί ότι η Microsoft έχει ακόμη δρόμο μπροστά της. 

Ο διευθύνων σύμβουλος του Xbox, Phil Spencer, δήλωσε σε συνέντευξή του στο The Washington Post ότι η Microsoft ακόμα δεν έχει την εμπειρία που έχουν η Sony και η Nintendo στο να κάνουν τα games σειρές και ταινίες.

Συγκεκριμένα ο Spencer είπε: "Δεν έχουμε ακόμα τις βαθιές γνώσεις που η Sony προφανώς έχει από τα studios της που φτιάχνουν περιεχόμενο παγκόσμια κλάσης και η Nintendo επίσης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για αυτούς τους κόσμους που φτιάχνουμε στα games. Παλιότερα είχαμε μεγάλη περιφρόνηση από το Hollywood ως βιομηχανία και μετά είδες τα comics να το έχουν κατακτήσει και πλέον βλέπεις τα videos games συνεχίζουν να γίνονται πιο σημαντικό επειδή οι δημιουργοί μας είναι το ίδιο ικανοί σε οποιοδήποτε μέσο."Συγκριτικά η Sony έχει πλέον αρκετά επερχόμενα projects, όπως η ταινία Ghost of Tsushima, η σειρά Horizon στο Netflix και η σειρά God of War στο Amazon Prime Video. Η Nintendo επίσης πρόσφατα είχε μεγάλη επιτυχία με την ταινία Super Mario Bros. Η Microsoft έχει την σειρά Halo, για την οποία αναμένεται η season 2, ενώ ετοιμάζει ταινία Gears of War στο Netflix, ταινία Minecraft με τον Jason Momoa και σειρά Fallout από τους δημιουργούς του Westworld.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Sep 2023 00:41 #272853 by Απόστολος Μητσακούλης
Το Fallout σειρά είναι υποσχόμενο για μένα. Τα games που θα βγάλει η sony σε ταινία έχουν πολύ καλό σενάριο έτσι και αλλιώς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Sep 2023 23:05 #272934 by Nikos Georgopoulos
Επιβεβαίωση ξανά για 2028Νέα έγγραφα που διέρρευσαν από την Microsoft επιβεβαιώνουν την κυκλοφορία του νέου Xbox το 2028.
Τα έγγραφα διέρρευσαν από την δίκη εξαγοράς της Activision Blizzard από την Microsoft και συγκεκριμένα από την Αμερικάνικη δίκη με την FTC.

Το κάτω screenshot δείχνει την διαδικασία υλοποίησης κατασκευής της κονσόλας. Το πρώτο development kit θα πάει στα χέρια των developers το οικονομικό έτος του 2027, με τον στόχο για κυκλοφορία να έχει τεθεί για το οικονομικό έτος του 2028.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Sep 2023 23:08 #272950 by Nikos Georgopoulos
Ο Phil Spencer είχε δηλώσει ότι η αναβολή του Starfield ήταν καταστροφική για το Xbox Game Pass
Σκεφτόταν διάφορα third-party games για να καλυφτεί το κενό.

Ανάμεσα στα έγγραφα της Microsoft που διέρρευσαν πρόσφατα, βρισκόταν και ένα email του Phil Spencer από τον Μάιο του 2022, στο οποίο εξέφραζε την δυσαρέσκεια του για την τότε αναβολή του Starfield, καθώς θα άφηνε ένα μεγάλο κενό στον κατάλογο του Xbox Game Pass.

Ο λόγος ήταν ότι ακόμα δεν υπήρχε συγκεκριμένη ημερομηνία για το Redfall, ενώ η ανάπτυξη του Stalker 2 είχε μείνει πίσω λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ο Spencer σκεφτόταν μεταξύ άλλων να βάλει στο Game Pass και τα Dark Souls της FromSoftware για να καλύψει το κενό.

Μεταξύ άλλων ο Spencer είχε δηλώσει: "Συνεχώς λέμε για ένα μεγάλο ΑΑΑ κάθε τρίμηνο και φαίνεται ότι θα φτάσουμε σχεδόν 16 μήνες από την μία κυκλοφορία exclusive στην άλλη. Είναι μία καταστροφική κατάσταση για εμάς, με δεδομένο τις επενδύσεις που έχουμε κάνει σε εταιρείες ανάπτυξης για να μεγαλώσουμε το περιεχόμενο του Game Pass. Θεωρώ ότι πρέπει να βελτιώσουμε τον τρόπο που κάνουμε σχέδια με απόλυτη ειλικρίνεια στις ημερομηνίες. Θέσαμε ψηλά τον πήχη στο 2021 από θέμα ποιότητας και ρυθμού πράγμα που ήταν πολύ ωραίο. Αλλά το να έρθουμε από εκείνη τη χρονιά με καθόλου exclusives μέσα στο 2022 είναι μία αστοχία που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε."Ο Spencer συνέχισε: "Πρέπει να αντιληφθούμε ότι η κατάσταση που βρισκόμαστε είναι μία αποτυχία των σχεδίων μας και της εκτέλεσης παραγωγής. Είναι προφανές στην κοινότητα ότι χωρίς καμία ενημέρωση για τόσα games και με το να μην παρουσιάζουμε κάτι ξεκάθαρο βρισκόμαστε εκτός θέσης. Έχουμε αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν και θα το ξανακάνουμε. Είμαι δυσαρεστημένος με το που βρισκόμαστε αλλά θα τα καταφέρουμε. Το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε ένα νικητήριο σχέδιο."

Στο ίδιο email o Spencer επικεντρώθηκε και στην σημαντικότητα των third-party κυκλοφοριών στο Game Pass και στην συνέχεα παρουσίασε μία λίστα με πιθανές κυκλοφορίες για την πλατφόρμα, η οποία περιλάμβανε, μεταξύ άλλων τα of Lego Star Wars, Dying Light 2, City Skylines 2, Red Dead Redemption 2, Baldur's Gate 3, Gotham Knights, Suicide Squad, Star Wars: Jedi Survivor και Mortal Kombat 1. Στην συνέχεια πρότεινε και την προσθήκη των Dark Souls games, καθώς είχε προηγηθεί η μεγάλη επιτυχία του Elden Ring.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Sep 2023 23:09 #272951 by Nikos Georgopoulos
Phil Spencer για τα έγγραφα της Microsoft που διέρρευσαν: "Είναι παλιά, έχουν αλλάξει πολλά από τότε"
Δήλωσε ότι θα πραγματικά σχέδια της εταιρείας θα αποκαλυφθούν όταν είναι έτοιμη.

Ο Phil Spencer μίλησε για τα έγγραφα της Microsoft που διέρρευσαν στην δική με την FTC, αποκαλώντας τα παλιά και δήλωσε ότι η ομάδα Xbox θα αποκαλύψει τα πραγματικά της σχέδια όταν είναι έτοιμη.

Συγκεκριμένα ο Spencer δήλωσε: "Έχουμε δει την συζήτηση σχετικά με παλιά emails και αρχεία. Είναι σκληρό να βλέπουμε την δουλειά της ομάδας μας να αποκαλύπτεται με αυτόν τον τρόπο επειδή έχουν αλλάξει πολλά και είναι πολλά για τα οποία είμαστε ενθουσιασμένοι τώρα και για το μέλλον. Θα μοιραστούμε τα πραγματικά μας σχέδια όταν είμαστε έτοιμοι."


We've seen the conversation around old emails and documents. It is hard to see our team's work shared in this way because so much has changed and there's so much to be excited about right now, and in the future. We will share the real plans when we are ready.

— Phil Spencer (@XboxP3) September 19, 2023

Μετά την ανάρτησή του στα social media, ο Spencer έκανε και μία εσωτερική δήλωση στους εργαζομένους της Microsoft: "Σήμερα αρκετά έγγραφα που είχαμε παραχωρήσει στο δικαστήριο για την πρόταση εξαγοράς της Activision Blizzard δημοσιεύτηκαν χωρίς την πρόθεσή μας. Γνωρίζω ότι αυτό είναι απογοητευτικό, ακόμα και αν πολλά από τα έγγραφα είναι τουλάχιστον ενός χρόνου και τα σχέδιά μας έχουν αλλάξει. Επίσης γνωρίζω ότι όλοι λαμβάνουμε την εμπιστευτικότητα των δικών μας σχεδίων και των συνεργατών μας πολύ σοβαρά. Αυτή η διαρροή δεν πληροί τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Θα μάθουμε από ότι έγινε και βελτιωθούμε προχωρώντας."

Ο Spencer συνέχισε: "Όλοι βάζουμε μεγάλο πάθος και ενέργεια στην δουλειά μας και αυτός δεν είναι ποτέ ο τρόπος που θέλουμε η σκληρή δουλειά να μοιράζεται με την κοινότητα. Παρόλα αυτά έχουμε ακόμα πολλά άλλα για να είμαστε ενθουσιασμένοι και όταν είμαστε έτοιμοι θα μοιραστούμε τα πραγματικά μας σχέδια με τους πελάτες. Κλείνοντας, εκτιμώ ότι την δουλειά που κάνετε για την Team Xbox για να εκπλήξετε και να χαροποιήσετε τους παίκτες ας. Στις επόμενες ημέρες και εβδομάδες ας επικεντρωθούμε σε ότι μπορούμε να ελέγξουμε: Να συνεχίσουμε την μεγάλη επιτυχία του Starfield, στην επερχόμενη κυκλοφορία του Forza Motorsport και να συνεχίσουμε να φτιάχνουμε games, υπηρεσίες και συσκευές τις οποίες απολαμβάνουν εκατομμύρια παίκτες."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Sep 2023 10:00 #272955 by Nikos Georgopoulos
Η Microsoft θέλει να κάνει όλα τα games...ψηφιακάΈνα screenshot που διέρρευσε από τα έγγραφα της Microsoft κατά την δίκη εξαγοράς της Activision Blizzard από την Microsoft στην Αμερική, δείχνουν ότι η Αμερικάνικη εταιρεία σχεδίαζε ένα νέο Xbox όπου όλα τα games θα είναι ψηφιακά.
Το σχέδιο της Microsoft τον Απρίλιο του 2022 ήταν να μην κυκλοφορεί πλέον retail games από...το 2023 και να μεταφερθούν όλα τα games ψηφιακά. Αυτό θυμίζουμε ότι το ήθελε και με το Xbox One, αλλά τελικά δεν υλοποιήθηκε λόγω αντιδράσεων των gamers. Ο Don Mattrick έχασε την θέση του και το λανσάρισμα της κονσόλας δεν πήγε καθόλου καλά. Τελικά απ' ότι φαίνεται η Microsoft δεν έβαλε μυαλό από τότε.

Ο Phil Spencer απάντησε στο Twitter ότι τα πλάνα αυτά αφορούν παλιά σχέδια της εταιρείας, ωστόσο αποτυπώνουν και την σκέψη της. Επίσης το screenshot με το νέο Xbox δείχνει να έχει μια συνοχή και να αφορά ακόμα και κονσόλα που θα μπορούσε να είναι κάτι σαν...Xbox Series X Pro. Το Xbox που βλέπετε στο screenshot αναφέρεται ως "Brooklin" (ενδεχομένως Project Brooklin), που θα ήταν κάτι σαν "Ανανεωμένη έκδοση του Xbox". Όπως και να 'χει η Microsoft δεν ετοιμάζει κάτι για το άμεσο μέλλον. Αλλά το screenshot δείχνει την επιθυμία της να κατασκευάσει Xbox με ψηφιακά games.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Sep 2023 11:39 #272978 by Nikos Georgopoulos
Φήμη για next-gen έκδοση του Red Dead Redemption 2
Σύμφωνα με έγγραφα της δίκης εξαγοράς της Activision Blizzard από την Microsoft.

Η Rockstar ετοιμάζει μία next-gen έκδοση του Red Dead Redemption 2 για PS5 και Xbox Series X/S, σύμφωνα με έρευνα που διέρρευσαν από την δίκη εξαγοράς της Activision Blizzard από την Microsoft στην Αμερική.

Η είδηση προέρχεται από ανταλλαγή emails τον Μάιο του 2022 μεταξύ στελεχών της Microsoft που συζητούσαν για την επερχόμενη λίστα των games που θα αξιοποιηθούν εάν προστεθούν στο Game Pass.

Τα emails που διέρρευσαν ως μέρος μιας συνεχιζόμενης δικαστικής διαμάχης μεταξύ της Microsoft και της FTC, δείχνουν ότι η Microsoft περίμενε μια next-gen έκδοση του Red Dead Redemption 2 να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια ή αμέσως μετά το δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2023 της Take-Two, το οποίο έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Φυσικά, η κυκλοφορία ενός updated Red Δεαδ Redemption 2 δεν έγινε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Rockstar δεν αναπτύσσει κάτι τέτοιο. Η Rockstar συνηθίζει να ανακοινώνει τα games της λίγους μήνες πριν κυκλοφορήσουν.

Όπως το Grand Theft Auto 5 κυκλοφόρησε για PS5 και Xbox Series X/S, έτσι αντίστοιχα το Red Dead Redemption 2 ίσως να είναι το επόμενο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Oct 2023 19:49 #273345 by Nikos Georgopoulos
Xbox Partner Preview: Νέα παρουσίαση από την Microsoft
Θα παρουσιαστούν games όπως το Alan Wake 2 και Like a Dragon: Infinite Wealth.

Η Microsoft ανακοίνωσε το επόμενο showcase της, Xbox Partner Preview το οποίο θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και θα παρουσιάσει νέες πληροφορίες για third-party developers , όπως Ryu Ga Gotoku, Remedy και Studio Wildcard.

Επιπλέον επιβεβαιώθηκε ότι δεν θα υπάρχουν νέες αποκαλύψεις ή ανακοινώσεις για το Game Pass και τα games της Activision Blizzard. Η Microsoft δήλωσε: Να αναμένετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για τα Like a Dragon: Infinite Wealth, το launch trailer του Alan Wake 2, το πρώτο gameplay του Ark: Survival Ascended, να δείτε τον κόσμο του Dungeons of Hinterberg και άλλα. Το event θα διαρκέσει λίγο παραπάνω από 20 λεπτά.

Το Xbox Partner Preview θα διεξαχθεί στις 25 Οκτωβρίου, στις 20:00, ώρα Ελλάδος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification