Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Activision Blizzard: Γενική συζήτηση

More
13 Oct 2019 18:35 #227681 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Activision Blizzard: Γενική συζήτηση
Η Blizzard μείωσε την ποινή του Blitzchung και των casters στους 6 μήνες
Μετά την δημόσια κατακραυγή.Η Blizzard το…φυσάει και δεν κρυώνει, αποφασίζοντας να μειώσει το ban του Blitzchung.

Μετά το τρομερό κράξιμο που έφαγε και συνεχίζει να τρώει η πασίγνωστη εταιρεία, αποφάσισε να μειώσει την ποινή του streamer Blitzchung μπας και ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα. Ο πρόεδρος της Blizzard, Allen Brack, πήρε θέση επί του θέματος: “Ο Blitzchung αναγνώρισε και αντιλήφθηκε τους κανόνες και για αυτό αναλάβαμε δράση. Οι απόψεις που εκφράστηκαν από μέρους του δεν αποτέλεσαν παράγοντα της απόφασής μας. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Οι σχέσεις μας με την Κίνα δεν επηρέασαν την απόφασή μας. Αν οι απόψεις του ήταν οι αντίθετες αλλά προβάλλονταν με τον ίδιο τρόπο θα είχαμε δράσει αναλόγως”.

Αφού εξήγησε όμως τον λόγο που η εταιρεία κράτησε αυτή την στάση υποστήριξε πως ίσως η εταιρεία αντιμετώπισε απότομα και με λάθος τρόπο την κατάσταση για αυτό και αποφάσισε να αλλάξει την ποινή της προς τον παίκτη: “Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μία παύση, να ακούσουμε το community μας και να σκεφτούμε τι θα μπορούσαμε να κάναμε καλύτερα. Εκ των υστέρων κρίναμε ότι η απόφασή μας δεν ήταν σωστή και αντιδράσαμε άμεσα. Θέλουμε να βεβαιωθούμε πως διατηρούμε ένα ανοιχτό περιβάλλον για όλους τους παίκτες και πως οι κανόνες μας είναι σαφείς. Όλα αυτά προς τιμήν μίας άλλης σημαντικής αξίας της Blizzard. Παίξτε όμορφα. Παίξτε δίκαια”.

Για την μείωση της ποινής του Blitzchung συμπλήρωσε: “Έξι μήνες αποκλεισμού είναι πιο κατάλληλοι από τον ένα χρόνο. Φυσικά υπάρχουν συνέπειες για το πάρσιμο της συζήτησης μακρυά από τα θέματα του γεγονότος. Όσον αφορά γενικά τους casters θυμηθείτε ότι σκοπός τους είναι να κρατήσουν τα γεγονότα στραμμένα στο τουρνουά. Αυτό δεν συνέβη εδώ, αλλά η γενική ποινή θα είναι έξι μήνες για όλους. Ένας από τους στόχους μας στην Blizzard είναι να σιγουρευτούμε πως κάθε παίκτης, παντού στον κόσμο, ανεξαρτήτως πολιτικών απόψεων, φυλής, φύλου ή άλλου παράγοντα νιώθει ασφαλής και ευπρόσδεκτος να παίζει τα games μας”.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Oct 2019 12:53 - 15 Oct 2019 12:53 #227711 by ProfGameboy
ProfGameboy replied the topic: Activision Blizzard: Γενική συζήτηση
H Blizzard ακύρωσε το Overwatch event στην Νέα Υόρκη

Θα ανακοινωνόταν η κυκλοφορία του παιχνιδιού στο Switch.


H εταιρία ανάπτυξης Blizzard έχει απασχολήσει αρκετά τον κόσμο τις τελευταίες εβδομάδες μετά από τις τοποθετήσεις και απαγορεύσεις που έκανε για όσον αφορά τις πορείες στο Hong Kong.

Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη ιστορία έλαβε τόσο μεγάλη έκταση που εταιρία θεώρησε σωστό να αναβάλει το Overwatch event που ήταν προγραμματισμένο για αυτή την εβδομάδα στην Νέα Υόρκη. Προφανώς θεώρησαν ότι η ζημιά που έχει ήδη υποστεί το όνομα της εταιρίας είναι πολύ μεγάλη και ίσως θα ήταν καλύτερο να αφήσουν πρώτα ένα διάστημα αποφόρτισης ώστε να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις της με το κοινό. Επίσης η Nintendo NY ανακοινώσε την απόφαση της Blizzard ζητώντας συγγνώμη για την οποιαδήποτε αναστάτωση θα προκαλεί η απόφαση της, μέσω μιας ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.Please be aware that the previously announced Overwatch launch event scheduled for Wednesday, 10/16 at NintendoNYC has been cancelled by Blizzard. We apologize for any inconvenience this may cause.
— Nintendo NY (@NintendoNYC) 15 Οκτωβρίου 2019

Tο event θα ξεκινούσε στις 16 Οκτωβρίου στο Nintendo Store της Νέας Υόρκης, στα πλαίσια του οποίου η Blizzard θα ανακοίνωνε την κυκλοφορία του Overwatch για Nintendo Switch. Στην παρουσίαση θα παραβρίσκονταν voice actors του παιχνιδιού, ενώ θα υπήρχε μια έκθεση με παιχνίδια του Nintendo Switch συνοδευόμενη από ένα opening party.
Attachments:
Last Edit: 15 Oct 2019 12:53 by ProfGameboy.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Oct 2019 14:11 - 18 Oct 2019 14:13 #227813 by ProfGameboy
ProfGameboy replied the topic: Activision Blizzard: Γενική συζήτηση

Νέο Hearthstone ban της Blizzard, σε 3 Αμερικανούς φοιτητές

Αφορμή οι διαμαρτυρία τους για τα γεγονότα στο Hong Kong.


Όπως όλα δείχνουν η εταιρία ανάπτυξης Blizzard δεν αλλάζει την πολιτική της όσον αφορά το θέμα με τις τοποθετήσεις παικτών για τα γεγονότα στο Hong Kong.

Η εταιρία έκανε ban διάρκειας έξι μηνών σε τρεις φοιτητές και παίκτες του Hearthstone, οι οποίοι φαίνεται να κρατούσαν μια πινακίδα κατά την διάρκεια του Hearthstone Collegiate Championship όπου έγραφε: " Free Hong Kong, Boycott Blizz". H εταιρία έκανε μια ανακοίνωση εξηγώντας τους λόγους που έκανε ban στους τρεις φοιτητές λέγοντας:

" Οι GiantDwarf, Tjammer και Xcelsior παραβιάζουν το κεφάλαιο 7.1.B των Hearthstone Collegiate Championship κανονισμών, πράττοντας ανάρμοστη συμπεριφορά σε official esports broadcast."

Σύμφωνα με την Tespa, η οποία είναι η διοργανώτρια του τουρνουά, το συγκεκριμένο κεφάλαιο των κανονισμών αναφέρει ότι οι συμμετέχοντες σε μια τέτοια διοργάνωση πρέπει να φέρονται με σεβασμό στο κοινό που παρακολουθεί το event. Μπορεί οι φοιτητές να μην προχώρησαν σε κάποια ακραία ή επιθετική ενέργεια και να κορόιδεψαν την ιδία την εταιρία ή κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, ωστόσο η Tespa δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν επιτρέπει οποιαδήποτε αναφορά σε θέματα που μπορεί να προσβάλουν άλλους συμμετέχοντες ή θεατές. Η εταιρία επισήμανε ότι η οποιαδήποτε αναφορά σε όνομα αλλου παίκτη, ονόματος κάποιας ομάδας, του προσωπικού τους ονόματος στο παιχνίδι, συνομιλίες μέσα στο chat, όπως και στην περίπτωση που κάποιος κάνει άσεμνες χειρονομίες θα έχει τις ανάλογες συνέπειες.

Πρέπει να σημειωθεί ότι και ο Chung Blitzchung είχε αποβληθεί από το τουρνουά με βάση το ίδιο καταστατικό κανονισμών όπως και οι φοιτητές. Απ’ ότι φαίνεται η ένταση μεταξύ της Blizzard και των παικτών δεν φαίνεται να ηρεμεί, καθώς η εταιρία συνεχίζει να banάρει παίκτες που τοποθετούνται για πολιτικά θέματα. Έπεται συνεχεία λοιπόν.
Attachments:
Last Edit: 18 Oct 2019 14:13 by ProfGameboy.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Nov 2019 11:02 #228188 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Activision Blizzard: Γενική συζήτηση
Διαμαρτυρίες για τα Hearthstone bans της Blizzard στην BlizzCon 2019
Σε εξέλιξη, με δηλώσεις εκατέρωθεν.


Ο πρόεδρος της Blizzard, J. Allen Brack, δήλωσε: "Δεν καταφέραμε να ενώσουμε τον κόσμο στο τουρνουά του Hearthstone. Βιαστήκαμε να πάρουμε την απόφαση για το ban και αργήσαμε να μιλήσουμε μαζί σας. Δεν ακολουθήσαμε τα στάνταρ μας και αποτύχαμε στον σκοπό μας. Λυπάμαι και δέχομαι την ευθύνη. Στο μέλλον θα τα καταφέρουμε καλύτερα".


Οι gamers διαμαρτυρήθηκαν έξω από την BlizzCon. Ο Dayton Young, διοργανωτής της διαμαρτυρίας, δήλωσε: "Το ότι η Blizzard δείχνει την πρόθεσή της να ξανασκεφτεί την απόφασή της, είναι ένα μικρό βήμα προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά μην πλανάστε. Η Blizzard συνεχίζει να κάνει ban άτομα παρά την παγκόσμια οργή των gamers. Κατανοούμε ότι οι publishers και οι developers έχουν ευθύνη να κάνουν moderate το περιεχόμενο των μηνυμάτων στις πλατφόρμες τους για να διασφαλίσουν ότι οι gamers θα είναι ασφαλείς από παρενοχλήσεις, απειλές βίας και άλλες επικίνδυνες συμπεριφορές. Αλλά το να σιωπάς τους gamers που μιλούν για θέματα που επηρεάζουν την ελευθερία τους, μας κάνει όλους να αισθανόμαστε λιγότερο ασφαλείς από την καταπίεση και την κατάχρηση των θεσμών".

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Nov 2019 11:52 #228228 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Activision Blizzard: Γενική συζήτηση
Hearthstone: Descent of Dragons
Νέο expansion με side quests. Ανακοινώθηκε το Auto Battler mode.
Το νέο expansion του Hearthstone θα ονομάζεται Descent of Dragons και θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου.

Στο expansion αυτό θα προστεθούν περισσότεροι δράκοι από κάθε άλλο προηγούμενο expansion. Πέντε evil classes, οι Priest, Rogue, Shaman, Warlock και Warrior, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κάρτα Galakrond Hero ως δωρεάν bonus όταν το σετ λανσαριστεί και επίσημα.

Ακόμη, κάθε class θα αποκτήσει τον δικό της Legendary δράκο. Οι πρώτες που παρουσιάστηκαν ήταν οι Druid Legendary και Ysera Unleashed. Στο deck σας θα εισάγονται επτά Dream Portals που θα κάνουν summon τυχαίους δράκους. Μία νέα κάρτα Shaman, η Lightning Breath, θα πραγματοποιεί 4 damage, αλλά επιπλέον θα χτυπά γειτονικές κάρτες αν έχετε έναν δράκο. Επίσης, με το νέο expansion θα έχουμε και side quests, με στυλ παρόμοιο με τα quests, αλλά πιο μικρά, ενώ θα σας δίνουν πιο απλές ανταμοιβές.


Το συγκεκριμένο expansion είναι το τρίτο και τελευταίο της ετήσιας σεζόν του Hearthstone. Είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία αππό τώρα για όσους θέλουν να αποκτήσουν ειδικά card packs.

Παράλληλα, στο παιχνίδι θα εισαχθεί και ένα ολοκαίνουργιο mode, το Battlegrounds, στο οποίο θα παίζουν οκτώ παίκτες. Είναι εμπνευσμένο από το περίφημο Auto-Battler είδος που κάνει τελευταία την παρουσία του σε Card games και MOBA games. Σε αυτό το mode θα στέλνετε minions σε A.I. αντιπάλους. Η open beta του θα ξεκινήσει στις 12 Νοεμβρίου αλλά όσοι πήγαν στην BlizzCon θα μπορούν να το παίξουν από αυτή την Τρίτη.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Nov 2019 12:06 #228235 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Activision Blizzard: Γενική συζήτηση
Διαμαρτυρίες για τα Hearthstone bans της Blizzard στην BlizzCon 2019
Τρία άτομα από το κοινό φώναξαν στην κάμερα "Free Hong Kong".

Στα πλαίσια της BizzCon, τρία άτομα διαμαρτυρήθηκαν για το Χονγκ Κονγκ, μπροστά στην κάμερα της Blizzard και την ώρα του livestream, όταν και ο παρουσιαστής του event έπαιρνε συνεντεύξεις από τον κόσμο.

Στο τέλος της ερώτησης ενός ατόμου που σηκώθηκε από το κοινό, ο θεατής αναφώνησε "Free Hong Kong". Ένα άλλο άτομο από το βάθος επανέλαβε το σύνθημα αρκετές φορές και το κερασάκι στην τούρτα ήταν ένα παιδί πολύ μικρής ηλικίας, ο οποίος μπήκε μπροστά στην κάμερα. Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε "Έχεις να κάνεις κάποια ερώτηση" τότε είπε δυνατά και καθαρά στο μικρόφωνο "Free Hong Kong". Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Nov 2019 12:13 #228238 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Activision Blizzard: Γενική συζήτηση
Η Blizzard είπε σε coach ομάδας του Overwatch League να σβήσει tweet για το Hong Kong
Ο Jayne το διέγραψε.


Ο Justin Conroy (Jayne) είχε γράψει tweet για το ban της Blizzard στον Blitzchung, κατά τις πρώτες ημέρες, κατηγορώντας την Blizzard για λογοκρισία, αλλά η Αμερικάνικη εταιρεία του είπε να κατεβάσει το tweet.

Ο Jayne προπονεί την ομάδα Dallas Fuel στο Overwatch League και είναι γενικός διευθυντής της Team Canada, ενώ είναι γνωστός και από το YouTube. Στο tweet post του που ενόχλησε την Blizzard, ο Jayne έγραψε: "Ενώ ανανγνωρίζω το δικαίωμα της Blizzard να επιβάλει τους κανόνες της στους διαγωνισμούς, όπως έγινε με τον Blitzchung, καταδικάζω την λογοκρισία και τις συνέπειες της ποινής κατά ενός ατόμου, ο οποίος διοργάνωνε εκστρατεία για τα δικαιώματα του ανθρώπου.

Ο Ben Orlebeke, ο οποίος ασχολείται με νομοθετικά ζητήματα, εντόπισε το tweet του Jayne αφού κατέβηκε και το δημοσίευσε στο Twitter λέγοντας ότι σβήστηκε. Το ότι η Blizzard του ζήτησε να διαγραφεί, προκύπτει από το ρεπορτάζ της The Dallas Morning News . Το περιστατικό συνέβη φυσικά πριν από την BlizzCon, όπου και τα σημερινά στελέχη της Blizzard δήλωσαν μετάνοια.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Nov 2019 12:33 #228250 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Activision Blizzard: Γενική συζήτηση
Φήμη: StarCraft 3
Η Blizzard θα απαντήσει αρκεί ο κόσμος να το ζητήσει.


Οι φανς της σειράς Starcraft σίγουρα θα ήθελαν να δουν μια συνέχεια. Στα πλαίσια της BlizzCon, ανακοινώθηκαν sequel για αγαπημένους τίτλους αλλά τίποτα για το Starcraft. O διευθυντής παραγωγής, Tim Motron και ο lead co-op designer του Starcraft 2, Kevin Dong, αναφέρθηκαν στο Starcraft 3 μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων. Δεν απάντησαν στο αν έχουν ξεκινήσει το development του νέου Starcraft αλλά δήλωσαν πως αν οι παίκτες το θέλουν, μπορούν απλά να το ζητήσουν από την Blizzard καθώς η ίδια θέλει να κάνει πράγματα που ζητάει το κοινό της. Η συγκεκριμένη δήλωση βγάζει νόημα καθώς μια εταιρεία δεν έχει λόγο να ξοδέψει πόρους και το αποτέλεσμα να μην είναι τόσο κερδοφόρο.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Nov 2019 00:00 #228311 by KingLoi
KingLoi replied the topic: Activision Blizzard: Γενική συζήτηση
Όταν ο Blitzchung, κατά κόσμων Ng Wai, ζήτησε την απελευθέρωση του Χονγκ Κονγκ κατά την διάρκεια της συνέντευξης του τον Οκτώβριο, βρέθηκε αντιμέτωπος με αυστηρή τιμωρία αποκλεισμού για ένα έτος, υποβιβασμό από τους Grandmasters και απώλεια όλων των κερδών του από την season 2. Αργότερα η Blizzard ελάφρυνε κάπως την ποινή, μικραίνοντας την διάρκεια αποκλεισμού σε έξι μήνες και επιστρέφοντας του τα κέρδη του. Παρά την ελάφρυνση της ποινής παραμένει μια πολύ αυστηρή τιμωρία για έναν από τους καλύτερους επαγγελματίες παίκτες Hearthstone παγκοσμίως.Μια πολύ ενδιαφέρουσα κριτική προς την Blizzard έκανε ο Jeff Kaplan, αντιπρόεδρος της εταιρίας και game director για το Overwatch. Στην συνέντευξη που έδωσε ο Jeff Kaplan, εξέφρασε την ανακούφιση του για την μείωση της ποινής του Blitzchung και δήλωσε ότι κατά την άποψη του θα έπρεπε να μειωθεί περισσότερο ή ακόμα και να αναιρεθεί εξ ολοκλήρου.

“Είμαι προφανέστατα τεράστιος οπαδός της ελευθερίας του λόγου, είναι κάτι το αναγκαίο για εμένα. Το συμβάν με άγγιξε σε προσωπικό επίπεδο, πιστεύω ότι η τιμωρία ήταν πολύ σκληρή και ανακουφίστηκα όταν επιστραφήκανε τα χρήματα του, ήταν κάτι εξαιρετικά σημαντικό.”

Ο αντιπρόεδρος της εταιρίας δήλωσε ότι η ομάδα του Overwatch δεν γνώριζε για το συμβάν μέχρις ότου αυτό διαρρεύσει στις ειδήσεις των sites και ότι το θέμα αντιμετωπίσθηκε πολύ βιαστικά. Ο ίδιος ασχολείται συχνά με τιμωρίες παικτών του Overwatch League και είπε ότι η διαδικασία για να παρθεί απόφαση ποινής για παίκτες που παραβιάζουν τους κανονισμούς διαρκεί τέσσερις με πέντε ημέρες. Συνέχισε λέγοντας, “Συνήθως μια ομάδα ανθρώπων από εμάς αποφασίζει για τις ποινές και εξετάζει κάθε πτυχή της υπόθεσης μέχρι να παρθεί απόφαση, για αυτό και σοκαρίστικα μόλις έμαθα για την τόσο σκληρή ποινή που δώθηκε.”

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως αυτά είναι η προσωπική του γνώμη, “Πιστεύω πως ο καθένας μας ξεχωριστά έχει διαφορετική οπτική για το συμβάν, υπάρχει μια σειρά διαφορετικών αντιδράσεων γύρο από το θέμα.”

O πρόεδρος της Blizzard J.Allen Brack απολογήθηκε στους fans για την βιαστική απόφαση της εταιρίας, ρίχνοντας εύθηνη στις προετοιμασίες για το BlizzCon για την γρήγορη αυτή ποινή. Ωστόσο δεν απολογήθηκε στον Blitzchung, ούτε και μείωσε περαιτέρω την ποινή του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Nov 2019 14:12 #228412 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Activision Blizzard: Γενική συζήτηση
Η Blizzard μείωσε την ποινή του Blitzchung και των casters
Ο αντιπρόεδρος της εταιρίας θέλει μεγαλύτερη μείωση ή αναίρεση.


Όταν ο Blitzchung, κατά κόσμων Ng Wai, ζήτησε την απελευθέρωση του Χονγκ Κονγκ κατά την διάρκεια της συνέντευξης του τον Οκτώβριο, βρέθηκε αντιμέτωπος με αυστηρή τιμωρία αποκλεισμού για ένα έτος, υποβιβασμό από τους Grandmasters και απώλεια όλων των κερδών του από την season 2. Αργότερα η Blizzard ελάφρυνε κάπως την ποινή, μικραίνοντας την διάρκεια αποκλεισμού σε έξι μήνες και επιστρέφοντας του τα κέρδη του. Παρά την ελάφρυνση της ποινής παραμένει μια πολύ αυστηρή τιμωρία για έναν από τους καλύτερους επαγγελματίες παίκτες Hearthstone παγκοσμίως.Μια πολύ ενδιαφέρουσα κριτική προς την Blizzard έκανε ο Jeff Kaplan, αντιπρόεδρος της εταιρίας και game director για το Overwatch. Στην συνέντευξη που έδωσε ο Jeff Kaplan, εξέφρασε την ανακούφιση του για την μείωση της ποινής του Blitzchung και δήλωσε ότι κατά την άποψη του θα έπρεπε να μειωθεί περισσότερο ή ακόμα και να αναιρεθεί εξ ολοκλήρου.

“Είμαι προφανέστατα τεράστιος οπαδός της ελευθερίας του λόγου, είναι κάτι το αναγκαίο για εμένα. Το συμβάν με άγγιξε σε προσωπικό επίπεδο, πιστεύω ότι η τιμωρία ήταν πολύ σκληρή και ανακουφίστηκα όταν επιστραφήκανε τα χρήματα του, ήταν κάτι εξαιρετικά σημαντικό.”

Ο αντιπρόεδρος της εταιρίας δήλωσε ότι η ομάδα του Overwatch δεν γνώριζε για το συμβάν μέχρις ότου αυτό διαρρεύσει στις ειδήσεις των sites και ότι το θέμα αντιμετωπίσθηκε πολύ βιαστικά. Ο ίδιος ασχολείται συχνά με τιμωρίες παικτών του Overwatch League και είπε ότι η διαδικασία για να παρθεί απόφαση ποινής για παίκτες που παραβιάζουν τους κανονισμούς διαρκεί τέσσερις με πέντε ημέρες. Συνέχισε λέγοντας, “Συνήθως μια ομάδα ανθρώπων από εμάς αποφασίζει για τις ποινές και εξετάζει κάθε πτυχή της υπόθεσης μέχρι να παρθεί απόφαση, για αυτό και σοκαρίστικα μόλις έμαθα για την τόσο σκληρή ποινή που δώθηκε.”

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως αυτά είναι η προσωπική του γνώμη, “Πιστεύω πως ο καθένας μας ξεχωριστά έχει διαφορετική οπτική για το συμβάν, υπάρχει μια σειρά διαφορετικών αντιδράσεων γύρο από το θέμα.”

O πρόεδρος της Blizzard J.Allen Brack απολογήθηκε στους fans για την βιαστική απόφαση της εταιρίας, ρίχνοντας εύθηνη στις προετοιμασίες για το BlizzCon για την γρήγορη αυτή ποινή. Ωστόσο δεν απολογήθηκε στον Blitzchung, ούτε και μείωσε περαιτέρω την ποινή του.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.979 seconds
Notification