Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Activision Blizzard: Γενική συζήτηση

03 Nov 2020 17:08 #240766 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Η Activision θέλει να φέρει όλα τα franchises της, σε κινητές συσκευές.
Θεωρεί ότι είναι η νέα μεγάλη ευκαιρία.Το 2019 η Activision είχε δηλώσει ότι σκοπός της είναι να αναπτύξει περισσότερα games για κινητά και όλα τα franchises είναι υπό σκέψη, ως προς αυτό. Πλέον θέλει όλα τα games να κυκλοφορήσουν και για κινητά.

Ο πρόεδρος της Activision Blizzard, Daniel Alegre δήλωσε σε πρόσφατη τηλεδιάσκεψη με τους επενδυτές, ότι η εταιρεία θέλει να φέρει όλα τα franchises σε ένα ευρύτερο κοινό. Για να το επιτύχει αυτό, θεωρεί ότι οι εκδόσεις για κινητά είναι ο πιο σωστός τρόπος.

Ο Alegre δήλωσε: ‘’ Πρέπει να σιγουρέψουμε ότι όλα τα franchises μας θα είναι διαθέσιμα στις δισεκατομμύρια των κινητών συσκευών και αυτό πρόκειται για την μεγαλύτερη μας ευκαιρία. Χρηματοδοτούμε αυτή την διαδικασία σε μεγάλο βαθμό για να μπορέσουμε κάποια στιγμή να έχουμε όλες μας τις σειρές στα κινητά. Επίσης επεσήμανε ότι οι πόροι της εταιρείας δεν είναι άπειροι και γι΄ αυτό η εταιρεία πρέπει να δει σοβαρά την ευκαιρία που παρουσιάζεται μέσω των κινητών.

Το επιτυχημένο από τα games της Activision στα κινητά είναι το Call of Duty: Mobile, το οποίο έχει ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια downloads, μετά από ένα χρόνο. Η Activision Blizzard κατέχει και την King Digital, την δημιουργό του δημοφιλούς Candy Crush.

Οι εκδόσεις για κινητά είναι τεράστια κατηγορία για την Activision Blizzard αφού τις αποφέρει πάρα πολλά κέρδη. Την περίοδο από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, η εταιρεία είδε τα έσοδά της να ανέρχονται στα 661 εκατομμύρια δολάρια και την ίδια στιγμή τα έσοδα στα PC ήταν 514 εκατομμύρια και στις κονσόλες 695 εκατομμύρια. Άρα οι εκδόσεις για κινητά κατέχουν περίπου το 34% του συνολικού κέρδους των 1.95 δισεκατομμυρίων για την περίοδο αυτή.

To επόμενο παιχνίδι που θα έρθει για κινητά είναι το Crash: On The Run, ενώ το Diablo Immortal είναι στα σκαριά.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Nov 2020 13:32 #240970 by Giorgos Tsolaridis
Η Blizzard πουλάει μάσκες προστασίας με τα λογότυπα των games της
Σε πακέτα των τριών.


Η Blizzard αποφάσισε να εκμεταλλευτεί οικονομικά την πανδημία και θα κυκλοφορήσει μάσκες προστασίας, οι οποίες θα απεικονίζουν τις σειρές της και θα έρχονται σε πακέτα των τριών.

Αυτή τη στιγμή γίνεται το φεστιβάλ Blizzard GearFest όπου ανακοινώθηκαν οι 27 νέες μάσκες, οι οποίες όμως θα μπορέσουν να σταλθούν στους καταναλωτές μετά τις 15 Δεκεμβρίου. Λίγα παραδείγματα από τα είδη μάσκας που υπάρχουν είναι: WoW Aliance, WoW Horde, Hearthstone, Diablo, Overwatch και D.Va από το Overwatch. Επίσης θα κυκλοφορήσουν μάσκες μόνο με τα λογότυπα του κάθε franchise.Η κίνηση είναι ίσως κακή για την εικόνα της Blizzard καθώς προσπαθεί να επωφεληθεί από την παγκόσμια δυστυχία που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Dec 2020 18:47 #241960 by Giorgos Tsolaridis
Η Activision Blizzard μηνύει το Netflix
Γιατί της "έκλεψε" σημαντικό εργαζόμενο.


Η Activision Blizzard δεν είναι χαρούμενη με το Netflix.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Activision Blizzard μηνύει τον τιτάνα της streaming βιομηχανίας, το Netflix, γιατί “έκλεψε” έναν κορυφαίο executive της. Το 2018, ο chief financial officer Spencer Neumann έφυγε από την εταιρία για να δουλέψει για το Netflix. Η Activision Blizzard φαίνεται να είναι δυσαρεστημένη σχετικά με το πως το Netflix διαχειρίστηκε αυτή την πρόσληψη. Στην αγωγή που καταχωρήθηκε, ο δικηγόρος της Activision αναλύει το πως το Netflix διαχειρίστηκε την πρόσληψη.

Ειδικότερα γράφει: “Το Netflix εμφανίζει ένα μοτίβο όσον αφορά τις προσλήψεις, ότι κάνει ότι χρειαστεί για να πάρει αυτό που θέλει και δεν νοιάζεται για το αν παραβιάζει τον νόμο. Οι ενέργειες του Netflix δεν είναι πρωτοπόρες, απλώς δείχνουν την απέχθεια της εταιρία για τον νόμο της πολιτείας της Καλιφόρνια.” Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος μηνύει το Netflix για αυτό τον λόγο, οι Fox και Viacom έχουν κάνει αγωγές ενάντια στο Netflix για τον ίδιο λόγο.

Το γεγονός ότι την περίοδο που έκανε την πρόσληψη αυτή το Netflix οι δύο εταιρίες συζητούσαν για κάποια συνεργασία, περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα. Η αγωγή γράφει: “Κάνοντας τα πράγματα χειρότερα, το συμβάν έγινε την περίοδο που η Activision -με την βοήθεια του Neumann- διαπραγματεύονταν μια συνεργασία με το Netflix.” Παρόλο που δεν αναφέρεται συγκεκριμένη χρονική περίοδος στην αγωγή, υποθέτουμε ότι αυτό θα έχει σχέση με την φήμη ότι η Activision σκεφτόταν να δημιουργήσει μια τηλεοπτική σειρά Diablo.

Η Activision διεκδικεί μόνιμα ασφαλιστικά μέτρα, κρατώντας το Netflix μακριά από τους εργαζομένους της που οποίοι έχουν κλειστό συμβόλαιο. Η Activision επίσης διεκδικεί κάποια χρηματική κυρωτική αποζημίωση

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jan 2021 20:50 #244687 by Giorgos Tsolaridis
Οι εργαζόμενοι της Activision Blizzard έδωσαν 1,6 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεές το 2020
Σε 3.200 φιλανθρωπικές οργανώσεις.


Οι εργαζόμενοι της Activision Blizzard έδωσαν 1,6 εκατομμύρια δολάρια μοιρασμένα σε 3.200 φιλανθρωπικές οργανώσεις το 2020.

Τον Δεκέμβριο η Activision Blizzard διοργάνωσε την πρωτοβουλία Holiday Giving, η οποία έδωσε σε κάθε εργαζόμενο από 200 δολάρια για να τα χαρίσει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του. Πάνω από 8.000 εργαζόμενοι πήραν την πρωτοβουλία να δωρίσουν τα ποσά αυτά μοιρασμένα σε 3.200 φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Ο Bobby Kotick, διευθύνων σύμβουλος της Activision Blizzard και ο Daniel Alegre, διευθυντής της εταιρείας, δήλωσαν ότι είναι υπευθυνότητά τους "να δίνουν πίσω χρήματα "σε communities που αφορούν από την εργασία απόστρατων μέχρι και την πόλεμο κατά του ρατσισμού και της ανισότητας ή την υποστήριξη προγραμμάτων ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης".

Τον Ιούνιο του 2020, με αφορμή την δολοφονία του George Floyd, η Activision Blizzard έκανε δωρεές σε τρεις οργανώσεις (United Negro College Fund, Equal Justice Initiative και Management Leadership for Tomorrow), οι οποίες ήταν ιδιαίτερα ενεργές στο κίνημα #BlackLivesMatter.

Το ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Bobby Kotick βγάζει 30 εκατομμύρια το χρόνο, συνεπώς έχει μεγάλη περιουσία για να δώσει σε δωρεές, ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία πρόκειται να κλείσει τα γραφεία της στη Γαλλία απολύοντας εκατοντάδες εργαζόμενους.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jan 2021 20:51 #244688 by Giorgos Tsolaridis
Το Battle.net ανανέωσε τον σχεδιασμό του
Είχε να κάνει αλλαγές οκτώ χρόνια.


Το Battle.net η εφαρμογή για όλα τα games της Activision – Blizzard δεν είχε κάνει καμία αλλαγή για σχεδόν οκτώ χρόνια.

Η Blizzard όμως στις 15 Ιανουαρίου έκανε αρκετές αλλαγές και ανανεώσεις κάνοντας το site πιο όμορφο και εύχρηστο, ονομάζοντάς το Battle.net 2.0. Το νέο Battle.net δεν είναι πολύ διαφορετικό από τον προκάτοχό του, όμως έχουν γίνει βελτιώσεις στην διάταξή του. Η λίστα των games εμφανίζεται πια στο πάνω μέρος της οθόνης αντί το αριστερό, αφήνοντας έτσι χώρο για trailers και νέα για όποιο παιχνίδι επιλέξετε. Η λίστα των φίλων σας τώρα εμφανίζεται μόνιμα στο δεξί άκρο της οθόνης, αντί να χρειάζεται να ανοίξει σε ξεχωριστό παράθυρο, ενώ σας δείχνει πιο ξεκάθαρα τις δραστηριότητές τους.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Jan 2021 17:48 #245083 by Giorgos Tsolaridis
Η Activision Blizzard έκλεισε την Vicarious Visions, εταιρεία ανάπτυξης του Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Οι developers θα υποστηρίξουν την Blizzard.


Η εταιρεία ανάπτυξης Vicarious Visions, η οποία ανέπτυξε το εξαιρετικό Crash Bandicoot: N' Sane Trilogy και το Tony Hawk's Pro Skater 1&2 αποτελεί πλέον παρελθόν.

Η Αμερικάνικη εταιρεία ιδρύθηκε το 1990. Εξαγοράστηκε από την Activision (μετέπειτα Activision Blizzard) το 2005. Αυτή την εβδομάδα όμως, η Activision αποφάσισε να μεταφέρει τους developers της εταιρείας στην Blizzard. Η εταιρεία θα παραμείνει στο Albany της Νέας Υόρκης, όπου και στεγαζόταν.

Στο παρελθόν η εταιρεία ανάπτυξης είχε βοηθητικό ρόλο σε games όπως τα Destiny 2 (για λογαριασμό της Bungie), Guitar Herom Skylanders, DOOM 3 κ.α. Πλέον, τα 200 μέλη της εταιρείας, θα αφοσιωθούν στο να υποστηρίξουν την Blizzard όπου τα χρειαστούν. Σύμφωνα με το Bloomberg, αυτό κάνει ήδη άλλωστε τους τελευταίους μήνες, σε projects όπως τα Diablo 4 και Diablo Immortal. Επίσης, η εταιρεία θα σταματήσει να δουλεύει για την σειρά Tony Hawk.

Η μέχρι πρότινος επικεφαλής της εταιρείας, Jen Oneal, θα είναι πλέον αντιπρόεδρος του τμήματος ανάπτυξης της Blizzard.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jan 2021 10:03 #245354 by Giorgos Tsolaridis
H Activision αρνείται να εφαρμόσει τις πρακτικές προσλήψεων για την προώθηση της διαφορετικότητας
Τις πρότεινε η Αμερικανική Ομοσπονδία Εργασίας.


Από το 2003, στο NFL υπάρχει ένας κανόνας που υποχρεώνει τις ομάδες να παίρνουν συνέντευξη για τις προπονητικές θέσεις από τουλάχιστον έναν υποψήφιο, ο οποίος δεν θα είναι λευκός και δεν θα είναι άνδρας. Έκτοτε ο συγκεκριμένος κανόνας έχει διαδοθεί και σε άλλες βιομηχανίες και μορφές. Στις αρχές του μήνα, η Αμερικανική Ομοσπονδία Εργασίας κατέθεσε προτάσεις στην Activision και την EA ώστε να υιοθετήσουν παρόμοιες πολιτικές για όλες τους τις προσλήψεις.

Η Activision δήλωσε ότι τηρεί την συγκεκριμένη πολιτική όσον αφορά τις υψηλόβαθμες θέσεις, όμως σύμφωνα με την αναφορά της Motherboard, προσπαθεί να αποφύγει την συγκεκριμένη πρόταση για την εφαρμογή της πολιτικής σε όλες τις προσλήψεις. Η EA από την μεριά της απάντησε πως θα συζητηθεί το ζήτημα στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο.
Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Feb 2021 15:06 #245632 by Giorgos Tsolaridis
Η αξία της Activison-Blizzard είναι περίπου 72 δισεκατομμύρια δολάρια.
Κυρίως λόγω της πανδημίας και των μικροσυναλλαγών.


Η εκτιμώμενη αξία της Activison-Blizzard ανέρχεται στα 72 δισεκατομμύρια δολάρια και οι αξία των μετοχών της είναι 95 δολάρια η μία, ενώ έχει σταδιακή άνοδο από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ένας βασικός παράγοντας στην άνοδο αυτή είναι η πανδημία καθώς ο περισσότερος κόσμος βρίσκεται σπίτι και έχει αρκετό χρόνο για gaming. Η βιομηχανία του gaming έχει δει συνολική αύξηση μέσα στο 2020 και συγκεκριμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεπέρασε τα 5.6 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι μικροσυναλλαγές απέφεραν επίσης μεγάλο κέρδος στην Activision-Blizzard καθώς μέσα στο οικονομικό τρίμηνο είχε έσοδα 1.2 δισεκατομμύρια δολάρια, περίπου τα μισά έσοδα της χρονιάς.

Τα περισσότερα έσοδα από μικροσυναλλαγές ήταν από τα Call of Duty: Modern Warfare και Warzone, καθώς η επιτυχία του είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των παικτών από PC κατά 10 φορές. Η Activison-Blizzard θα ανακοινώσει τα τελικά της έσοδα για το 2020 στις 4 Φεβρουαρίου όπως θα μάθουμε και πόσο επιτυχημένη ήταν η κυκλοφορία του Call of Duty: Black Ops – Cold War.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Feb 2021 18:33 #245918 by Giorgos Tsolaridis
Η Activision Blizzard δεν θα κυκλοφορήσει τα Diablo 4 και Overwatch 2 μέσα στο 2021
Επιβεβαίωσε όμως νέο τίτλο Call of Duty.


Στην ετήσια αναφορά των εσόδων της , η Activision Blizzard ανακοίνωσε εσωτερικά ότι ετοιμάζει ένα νέο Call of Duty μέσα στο 2021. Η Αμερικάνικη εταιρεία δεν θα κυκλοφορήσει φέτος τα Diablo 4 και Overwatch 2.

Αναμένουμε λοιπόν σύντομα το νέο Call of Duty. Συν τις άλλοις, θα συνεχίσει η υποστήριξη του Call of Duty: Warzon, καθώς εκεί θα προστίθενται μεταξύ άλλων τα όπλα κάθε νέου FPS.Η Treyarch κυκλοφόρησε το 2018 το Black Ops 4 και το 2020 το Black Ops – Cold War και η Infinity Ward το Modern Warfare του 2019, πράγμα που σημαίνει ότι το επόμενο κεφάλαιο της σειράς ίσως αναπτυχθεί από την Sledgehammer Games η οποία ήταν υπεύθυνη για το WWII του 2017.

Σύμφωνα με την Activision το 2020 ήταν η χρονιά από πλευράς εσόδων για την σειρά Call of Duty, η οποία από το 2003 που κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα έχει συνολικά έσοδα 27 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Αμερικανική εταιρεία δήλωσε επίσης ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει περισσότερες remastered εκδόσεις τίτλων.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Feb 2021 19:52 #246244 by Giorgos Tsolaridis
Η Blizzard αποκαλύπτει το concept art του The Lost Vikings για τα 30 της χρόνιαΤο Puzzle Platform κυκλοφόρησε το 1993.
Η επέτειος της Blizzard ήταν στις 8 Φεβρουαρίου και φέτος είναι πιο σημαντική από ποτέ. Η Αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης κλείνει τα 30 της χρόνια και για να τα γιορτάσει μοιράζεται εικόνες και concept art από τα αρχεία της. Ανάμεσα σε αυτά είναι και το concept art του The Lost Vikings που κυκλοφόρησε το 1993.Δείτε το εορταστικό βίντεο της Blizzard: 
ιδέα πίσω από το παιχνίδι είναι αρκετά απλή, τρείς Βίκινγκς προσπαθούν να βρουν το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι τους. Για να το κάνουν αυτό, οι τρείς τους θα πρέπει να συνεργαστούν και να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητές τους, για να περάσουν τα platform levels τα οποία γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα. Δείτε το concept art των The Lost Vikings  Οι παίκτες λάτρεψαν το concept art και συγχαίρουν την Blizzard για την ανάπτυξή της τα τελευταία 30 χρόνια.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification