Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Activision Blizzard: Γενική συζήτηση

17 Feb 2021 14:51 - 17 Feb 2021 14:51 #246426 by Giorgos Tsolaridis
Πρώην developer της Blizzard μίλησε για το ακυκλοφόρητο expansion του Diablo 2 

Ο David Brevik δήλωσε ότι είχε σχεδιάσει νέες κλάσεις, νέες περιοχές και νέα mechanics.Ο David Brevik, συνιδρυτής της Blizzard North, δήλωσε σε πρόσφατο tweet ότι το ακυκλοφόρητο δεύτερο expansion του Diablo 2 είχε φτάσει σε στάδιο σχεδίασης αλλά ποτέ δεν μπήκε σε στάδιο ανάπτυξης.
Συγκεκριμένα δήλωσε: "Είχα ένα πολυσέλιδο αρχείο με το σχέδιο για νέες κλάσεις, νέες περιοχές, νέα mechanics και νέα ιστορία. Μέχρι εκεί έφτασε"

Kάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Mar 2021 22:04 #247260 by Γιάννης Παπαργυρίου
Η Activision Blizzard προσέλαβε την Frances Townsend
Πρώην σύμβουλο της κυβέρνησης του George W. Bush σε θέματα αντιτρομοκρατίας.


Η Activision Blizzard προέβη σε μια υψηλού βεληνεκούς πρόσληψη, φέρνοντας την Frances F. Townsend, πρώην ειδικό σε θέματα αντιτρομοκρατίας της κυβέρνησης του George W. Bush, ως νέα της αντιπρόεδρο και υπεύθυνη εταιρικών θεμάτων.

Η Townsend εργάστηκε επίσης για το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Αμερικής επί κυβερνήσεων Bill Clinton, αλλά κι επί πατέρα και υιού Bush. Στην νέα της θέση εντός της Activision Blizzard, θα επιβλέπει τα διοικητικά ζητήματα της εταιρείας, την δημόσια πολιτική της και τα τμήματα επικοινωνιών.

“Η Fran χαίρει υψηλής εκτίμησης ως δημόσια λειτουργός και ως εταιρικό στέλεχος. Είμαστε πολύ τυχεροί που προσθέτουμε τον πλούτο της εμπειρίας της στην ηγετική μας ομάδα. Η εταιρεία μας θα ωφεληθεί σε τεράστιο βαθμό από την ενέργεια, το μυαλό και την βοήθειά της” δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Activision Bizzard, Bobby Kotick.

Στην δική της δήλωση, η Townsend αναφέρει ότι “Γνωρίζω τον Bobby για περισσότερο από μία δεκαετία και πιστεύω σε αυτόν ως ηγέτη που μεταμορφώνει. Η Activision Blizzard έχει αναπτυχθεί με εντυπωσιακούς ρυθμούς τα τελευταία 25 χρόνια και θέλω να είμαι μέρος της συνέχειας αυτού του υπέροχου ταξιδιού σύνδεσης του κόσμου μέσω των franchises μας.”

Η Townsend υπηρέτησε κατά την διάρκεια της προεδρείας του George W. Bush ως βοηθός εσωτερικής ασφάλειας και αντιτρομοκρατίας κι ήταν επικεφαλής του Συμβουλίου Εσωτερικής Ασφάλειας από το 2004 έως το 2008. Ανέλαβε επίσης τον ρόλο της αναπληρώτριας εθνικής συμβούλου ασφαλείαςγια την καταπολέμηση της τρομοκρατίας από το 2003 έως το 2004. Η Townsend εργάστηκε για 13 χρόνια στο Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης κατά την διάρκεια των κυβερνήσεων του George H.W. Bush, του Bill Clinton και του George W. Bush

Σε πιο πρόσφατο χρόνο, η Townsend εργαζόταν ως αντιπρόεδρος, γενικός σύμβουλος και διοικητική διευθύντρια της νομικής εταιρείας MacAndrews & Forbes. Επίσης παραμένει στο διοικητικό συμβούλιο μερικών μη κερδοσκοπικών οργανώσεων όπως το Ατλαντικό Συμβούλιο, το Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών και το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων.

Η Townsend ανέφερε στην Wall Street Journal ότι μέρος των καθηκόντων της στην Activision Blizzard θα είναι να βεβαιώνεται πως η εταιρεία ακολουθεί τους νόμους και κανονισμούς των 200 σχεδόν χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται. “Συχνά, αυτοί οι νόμοι και κανονισμοί δεν είναι σε αρμονία μεταξύ τους, οπότε η πραγματική πρόκληση είναι το να βεβαιωθείς ότι αυτοί που δουλεύουν σε κάθε ξεχωριστή περιοχή καταλαβαίνουν ποιές αρμοδιότητες κι υποχρεώσεις υπάρχουν” δήλωσε.

Μία περιοχή που τυχγάνει πολλής προσοχής είναι η Κίνα. Η Townsend είπε ότι θα βοηθήσει στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της Activision Blizzard στην Κίνα. “Το σημαντικότερο που μας απασχολεί όσον αφορά την συμβατότητα εκεί είναι η προστασία των προσωπικών πληροφοριών ταυτοποίησης. Παίρνουμε πολύ σοβαρά την ασφάλεια των παικτών μας όπου και να βρίσκονται” είπε.

Η Townsend θα περάσει επίσης αρκετό χρόνο συνεργαζόμενη με νομοθετικές αρχές προκειμένου να τις ενημερώσει για επιχειρηματικές πρακτικές που μπορεί να μην κατανοούν, όπως τα loot boxes. “Είναι σημαντικό να είμαστε μέσα στην συζήτηση όσο διαμορφώνονται οι κανόνες. Συχνά οι νομοθέτες νομοθετούν για πράγματα με τα οποία δεν είναι απολύτως εξοικειωμένοι και όταν το κάνουν, μπορεί να έχει επιπτώσεις που δεν είχαν πρόθεση να προκαλέσουν” σχολίασε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Mar 2021 14:44 - 22 Mar 2021 14:44 #248161 by Giorgos Tsolaridis
Η Blizzard απέλυσε 50 υπαλλήλους της επειδή δεν είναι πια προτεραιότητά της τα live events Η απόφαση αυτή είχε ως αφορμή την πανδημία.
Λόγω της πανδημίας η Blizzard απέλυσε περίπου 50 υπαλλήλους της επειδή δεν είναι πια βασική προτεραιότητά της τα live events.

Σύμφωνα με το Bloomberg , οι εν λόγω υπάλληλοι είναι από τα τμήματα της Βlizzard, τα οποία ασχολούνται με την οργάνωση live events, όπως esports matches. Εκπρόσωπος της Blizzard δήλωσε: Οι παίκτες επιλέγουν όλο και περισσότερο να αλληλεπιδρούν με τα παιχνίδια μας ψηφιακά και η ομάδα esports, όπως και τα παραδοσιακά αθλήματα, ή ψυχαγωγία και άλλα, πρέπει να κάνει αλλαγές στις δουλειές της λόγω των επιπτώσεων που έχει η πανδημία στις ζωές μας.
Οι υπάλληλοι που απολύθηκαν θα λάβουν αποζημίωση 90 ημερών και θα έχουν ιατρική περίθαλψη για ένα χρόνο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Mar 2021 14:51 - 22 Mar 2021 14:51 #248165 by Giorgos Tsolaridis
Ο CEO της Activision Blizzard θα λάβει 200 εκατομμύρια δολάρια λόγω αύξησης της τιμής των μετοχών της εταιρείας Οι επενδυτές διαφωνούν με αυτή την κίνηση.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Activision Blizzard, Bobby Kotick θα λάβει 200 εκατομμύρια δολάρια επειδή οι τιμές των μετοχών της εταιρείας έχουν ανέβει αρκετά και μία ομάδα επενδυτών δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτήν την κίνηση.
Ο Kotick θα λάβει αυτό το ποσό λόγω ενός όρου του συμβολαίου του, ο οποίος λέγεται Shareholder Value Creation Incentive και του επιτρέπει να ανταμειφτεί επειδή επιτεύχθηκαν κάποιοι στόχοι της εταιρείας μέσα στα τελευταία χρόνια. Ο Kotick θα ανταμειφθεί για τα επιτεύγματα της εταιρείας από το 2017, όπως η αύξηση των τιμών των μετοχών της Activision Blizzard κατά 66%, μέσα στο 2019.Η επενδυτική εταιρεία CtW Investment Group, μέτοχος της Activision Blizzard διαφωνεί με αυτήν την κίνηση και δήλωσε: "Παρόλο που αύξηση της τιμής των μετοχών της Activision είναι κάτι το αξιέπαινο, όπως δηλώσαμε και πέρυσι, αυτό δεν είναι κάτι το οποίο δικαιολογεί τα μεγάλα ποσά που λαμβάνει ο διευθύνων σύμβουλος. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες στην αύξηση των τιμών των μετοχών της εταιρείας, που δεν έχουν σχέση με την ηγεσία του Robert Kotick. Η χρήση των video games ως μέσο ψυχαγωγίας μέσα στην πανδημία έχει βοηθήσει αρκετές εταιρείας χωρίς να έχει σχέση με τις στρατηγικές αποφάσεις των στελεχών".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2021 11:32 - 24 Mar 2021 11:34 #248260 by Giorgos Tsolaridis
World of Warcraft: H Blizzard ανακοίνωσε την έναρξη φιλανθρωπικής δράσης για τον Covid-19 Οι παίκτες θα λάβουν δύο  pets  εάν μαζευτεί το επιθυμητό ποσό.
Η Blizzard ανακοίνωσε την έναρξη μία νέας φιλανθρωπικής καμπάνιας όπου οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν ένα  in-game  pet για το World of Warcraft, με τα έσοδα να πηγαίνουν στην ανθρωπιστική δράση για την βοήθεια ανθρώπων που μάχονται με τον Covid-19.
Η καμπάνια θα τρέξει έως τις 26 Απριλίου  ή μέχρις ότου οι δωρεές φτάσουν το 1 εκατομμύριο δολάρια. Αν το ποσό της δωρεάς αγγίξει τις 500.000 δολάρια, όλοι θα λάβουν μία μαϊμού για pet με όνομα Bananas ενώ αν το ποσό φτάσει τον στόχο, δηλαδή τα 1.000.000 δολάρια, όλοι οι παίκτες θα λάβουν ένα βραδύποδα με όνομα Daisy.

Μπορείτε να δείτε τα pets παρακάτω:


H Blizzard κυκλοφόρησε επίσης μία περιγραφή για κάθε ένα από τα pets. O Bananas γεννήθηκε σε ένα νησί του Stranglethorn Vale και είναι ο γιος του King Mukla, του ηγέτη των Skymane Gorillas. Η Daisy είναι βραδύπους κάτι που σημαίνει ότι η ταχύτητα δεν είναι το ατού της. Όταν θέλετε να βιαστείτε όμως θα κρατηθεί ευχαρίστως από την πλάτη σας ώστε να ταξιδέψετε παρέα.
Για να κάνετε δωρεά μπείτε στο site MSF DonorDrive και επιλέξτε την επιλογή "Donate To This Event" στο πάνω μέρος της σελίδας. Εισάγετε το ποσό και το συνάλλαγμα, έπειτα τον τρόπο κατάθεσης και κάντε την δωρεά σας. 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2021 12:26 - 24 Mar 2021 12:29 #248273 by Giorgos Tsolaridis
Απολύσεις στην Activision Blizzard Κλείνει κάποια γραφεία της στην Ευρώπη.
Η Activision Blizzard προετοιμάζεται για τον τέταρτο γύρο απολύσεων.
Σύμφωνα με  αναφορές , η εταιρεία ετοιμάζεται να κλείσει τα γραφεία της στην Ευρώπη. Ένας εκπρόσωπος της Activision Blizzard δήλωσε τα εξής: “Οι παίκτες πλέον προτιμούν να παίζουν τα games μας ψηφιακά. Ενημερώσαμε τους υπαλλήλους μας που εργαζόντουσαν στα γραφεία μας στην Ευρώπη σχετικά με το πλάνο που θα ακολουθήσει η εταιρεία και το πως θα εξελιχθεί. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε η μετάβαση αυτή για τους υπαλλήλους μας να είναι όσο πιο ομαλή γίνεται”.

Η κεντρική ιδέα είναι η Activision Blizzard να συγκεντρώσει τα γραφεία της που έχει στην Ευρώπη σε ένα “hub” στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι απολύσεις θα γίνουν κυρίως στον τομέα του publishing και δεν θα επηρεάσουν καθόλου την ανάπτυξη των games της εταιρείας. Επίσης, τα γραφεία της King στην Αγγλία, Σουηδία, Γερμανία και Ισπανία δεν θα επηρεαστούν καθόλου.

Τον προηγούμενο Οκτώβρη, η Activision Blizzard είχε κλείσει κάποια γραφεία της στην Γαλλία και την Ολλανδία, καθώς και είχε απολύσει αρκετούς υπαλλήλους από τα γραφεία της στην Ασία. Η ετήσια αναφορά της εταιρείας το 2019 ανέφερε ότι η εταιρεία διατηρεί 31 γραφεία παγκοσμίως. Η αναφορά του 2020 δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα. Ακόμα, οι απολύσεις δεν περιορίζονται μόνο σε Ευρώπη και Ασία, καθώς η εταιρεία απέλυσε περίπου 50 υπαλλήλους της στην Αμερική.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2021 01:14 - 28 Mar 2021 01:15 #248471 by Giorgos Tsolaridis
World of Warcraft: H Blizzard ανακοίνωσε την έναρξη φιλανθρωπικής δράσης για τον Covid-19 Κατεβάστε τον Bananas δωρεάν.

Χάρη στις δωρεές που έκαναν οι παίκτες του World of Warcraft, πλέον όλοι οι παίκτες θα αποκτήσουν ένα δωρεάν in-game pet.
Η καμπάνια Γιατροί Χωρίς Σύνορα του World of Warcraft έφτασε τα 500.000 δολάρια και έτσι η μαϊμού pet με όνομα Bananas θα δοθεί δωρεάν σε όλους, ακόμα και σε αυτούς που δεν δώρισαν χρήματα. Μπορείτε να κατεβάσετε τον Bananas εντελώς δωρεάν από το Blizzard Shop. Αν η καμπάνια φτάσει το ένα εκατομμύριο δολάρια, τότε θα δοθεί και άλλο in-game pet εντελώς δωρεάν. Το δεύτερο pet που θα δοθεί δωρεάν αν φτάσει η καμπάνια την επιθυμητή χρηματοδότηση θα είναι η Daisy, μια βραδύπους.

Κάντε κλίκ εδώ για να κατεβάσετε τον Bananas .

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Mar 2021 10:42 - 31 Mar 2021 10:43 #248596 by Giorgos Tsolaridis
Η Activision προσέλαβε πρώην συνεργάτη του Donald Trump Ο Brian Bulatao είχε κατηγορηθεί για εκφοβισμό.
Η Activision Blizzard  ανακοίνωσε την προαγωγή  του chief commercial officer Armin Zerza σε CFO της εταιρείας. Η ανακοίνωση όμως δεν ανέφερε την πρόσληψη του αντικαταστάτη για την θέση του chief administrative officer και πρώην administration member του Donald Trump, Brian Bulatao.Ο διευθύνων σύμβουλος της Activision Blizzard, Bobby Kotick, ενημέρωσε τους εργαζόμενους για την πρόσληψη μέσω email. Σύμφωνα με το Kotaku, o Kotick έδωσε έμφαση στο παρελθόν του Bulatao ως στρατιωτικός ενώ αναφέρθηκε και στην πιο πρόσφατη δουλειά του, ως Under Secretary of State for Management για το Department of State των ΗΠΑ. Ο Bulatao εργαζόταν για τον Mike Pompeo, ο οποίος είναι μακροχρόνια φίλος, συνεργάτης και στενός σύμμαχος του Trump. Προηγουμένως o Bulatao είχε εργαστεί και στην CIA ως chief operating officer.

Ο Kotick αναφέρει: "Ο Brian είναι ένα σπάνιο ταλέντο που ταιριάζει απόλυτα στην Activision Blizzard, ο συνδυασμός της εμπειρίας του στους τομείς των επιχειρήσεων, των στρατιωτικών επιχειρήσεων και της κυβέρνησης τον καθιστά ιδανικό για να επιταχύνει τον μετασχηματισμό της οργάνωσής μας την ανάπτυξη των δυνατοτήτων για μελλοντική ανάπτυξη. Στην Activision Blizzard ο Bulatao θα επιβλέψει το Call of Duty: Endowment το οποίο εστιάζει στους βετεράνους και έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, ενώ ιδρυτής του είναι ο Kotick.

Ο προϊστάμενος του Bulatao, Mike Pompeo, κατηγορήθηκε από τον Inspector General Steve Linick για κατάχρηση των κυβερνητικών πόρων. Ο Steve Linick μετά την έναρξη της έρευνάς του απολύθηκε μυστηριωδώς, ενώ τον Ιούνιο του 2020, δήλωσε ότι ο Bulatao προσπάθησε να τον εκφοβίσει σε πολλαπλές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένης μίας έρευνας για την πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Σαουδική Αραβία. O Linick είχε δηλώσει ότι o Bulatao δεν φαινόταν να γνωρίζει τον ρόλο του Inspector General ενώ διαμαρτυρήθηκε για αδικαιολόγητη απόλυσή του. O Bulatao από την μεριά του αρνήθηκε τις κατηγορίες τον Σεπτέμβριο του 2020, δηλώνοντας ότι ο Trump έχασε την εμπιστοσύνη του στον Linick για πολλούς λόγους και για αυτό απολύθηκε.

Η πρόσληψη του Bulatao από την Activision Blizzard έρχεται μετά από την ανακοίνωση του Μαρτίου για την πρόσληψη του Frances F. Townsend, ο οποίος ήταν συνεργάτης του George W. Bush.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Apr 2021 14:10 #249435 by Ερμής Δερβίσης

Η Activision βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη για την ονομασία του Call of Duty: Warzone
Ο δημιουργός του online επιτραπέζιου Warzone ξεκίνησε σελίδα στο GoFundMe για αντιμετωπίσει νομικά την Activision. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 12/4/21] Ο δημιουργός του online game Warzone, Randy Ficker, έχει κάνει μήνυση στην Activision στο δικαστήριο της Καλιφόρνια, για την ονομασία του Call of Duty: Warzone.

Η Activision δήλωσε ότι είχε κατοχυρώσει το όνομα Warzone και Call of Duty: Warzone σε σχέση με τα video games και τις ψυχαγωγικές υπηρεσίες τον Ιούλιο του 2020, ενώ ο Ficker έκανε αίτηση τον Οκτώβριο και ισχυρίστηκε ότι λόγω της Activision, οι καταναλωτές μπερδεύονται ή εξαπατώνται στην προσπάθειά τους να ξεχωρίσουν τα δύο παιχνίδια. Η Activision απάντησε: "Το Call of Duty: Warzone δεν θα μπορούσε να είναι πιο διαφορετικό από το συγκεκριμένο παιχνίδι, ένα χαμηλού προϋπολογισμού, ψηφιακό επιτραπέζιο σαν το Hasbro’s Risk. Είναι αδύνατο κάποιος καταναλωτής να μπερδέψει τα δύο προϊόντα ή να υποθέσει ότι έχουν οποιαδήποτε σχέση".


Ο Ficker δήλωσε τον Νοέμβριο ότι το Warzone.com LLC έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει από την Activision να μην χρησιμοποιεί την ονομασία WARZONE και λάβει αποζημίωση. Η Activision δήλωσε ότι "δεν έχει παραβιάσει την υποτιθέμενη κατοχυρωμένη ονομασία".

[UPDATE: 14/4/21 – Ο Ficker ξεκίνησε σελίδα στο GoFundMe ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει νομικά την Activision] Στην σελίδα του στο GoFunkMe δήλωσε: Γεια σας, το όνομά μου είναι Randy και είμαι ένας ανεξάρτητος developer και έχω δεχτεί μήνυση από την Activision για αυτό το λόγο.

Το Warzone κυκλοφόρησε το 2017 και το Call of Duty: Warzone το 2020 και ο Ficker δήλωσε επίσης: "Ο νόμος είναι ξεκάθαρος: Αν χρησιμοποιείς ένα όνομα πριν από κάποιον άλλον, δεν μπορεί να σου κάνει μήνυση και να πάρει δικαιώματα για αυτό το όνομα".

Η Activision δήλωσε: "Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένα από τα πολλά που έχουν τίτλο Warzone και βρίσκονται στο ίντερνετ και σε κινητές συσκευές". Στην συνέχεια παρουσίασε 16 παραδείγματα. Όμως όσα χρησιμοποιούν μόνο την λέξη Warzone, κυκλοφόρησαν μετά από το παιχνίδι του Ficker, ενώ όσα κυκλοφόρησαν πιο πριν, κάνουν παραλλαγές, όπως το Anomaly: Warzone Earth του 2011. Η Activision τόνισε ότι εφόσον το Call of Duty: Warzone δεν είναι διαθέσιμο για κινητά, δεν μπορούν μπερδευτούν τα δύο παιχνίδια.

Ο Ficker όμως απάντησε ότι για να παρακολουθήσει κάποιος το παιχνίδι του στο Twitch, πρέπει να προσπεράσει 25 streams του Call of Duty Warzone και δήλωσε: "Οι streamers του παιχνιδιού μου έχουν πειραχτεί πολύ. Όμως για την Activision κάτι τέτοιο, δεν θα μπορούσε να συμβεί." Ο Ficker επίσης δήλωσε ότι αρκετοί παίκτες του Call of Duty: Warzone έχουν έρθει σε επαφή μαζί του για θέματα δεν αφορούν το δικό του παιχνίδι, όπως ότι χάλασε το Xbox One ή το PS4 τους και είπε επίσης ότι η Activision τον έριξε πολύ στην αναζήτηση στα Google Play και App Store, ενώ εμφανίζονταν πρώτο το παιχνίδι του.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Apr 2021 12:25 #249824 by Giorgos Tsolaridis
Ο Jeff Kaplan αποχώρησε από την Blizzard Ο director του Overwatch φεύγει ύστερα από 19 χρόνια.

 Ο Jeff Kaplan, director του Overwatch και σημαντικό υψηλόβαθμο στέλεχος της Blizzard, αποχώρησε από την Αμερικάνικη εταιρεία μετά από 19 χρόνια σημαντικής προσφοράς.

 Ο Kaplan ίδρυσε την ομάδα  development  του Overwatch. Την θέση του πήρε ο Aaron Keller. Η Blizzard δήλωσε ότι ο Keller: "Είναι ένα σημαντικό στέλεχος της ομάδας του Overwatch και βασικός παράγοντας δημιουργίας του οράματος του παιχνιδιού. Βοήθησε με την δημιουργία του Overwatch ως αρχικό μέλος της ομάδας και ως 18 ετών βετεράνος στη Blizzard, δούλεψε για πολύ καιρό πλάι στον Kaplan, όχι μόνο στο Overwatch, αλλά και στο World of Warcraft".

 Σχετικά με τον Jeff Kaplan, Ο Keller δήλωσε ότι "Υπήρξε ένας μεγάλος ηγέτης, μέντορας και φίλος και ξέρει ότι θα μας λείψει. Ήμουν τυχερός που δούλεψα μαζί του και με την υπόλοιπη ομάδα του Overwatch για πολλά χρόνια, στα οποία χτίσαμε κάτι που συνεχίζει να εμπνέει άτομα ανά τον κόσμο και είναι τιμή μου που θα το συνεχίσω. Έχουμε εξαιρετικό όραμα για το Overwatch 2. Θα μάθετε περισσότερα updates για την πρόοδό του και τα νέα χαρακτηριστικά του πολύ σύντομα, μέσα από το αρχικό Overwatch".

 Τέλος, ο Jeff Kaplan δήλωσε: "Ήταν πραγματικά τιμή μου που είχα την ευκαιρία στη ζωή μου να δημιουργήσω κόσμους και ήρωες για ένα τόσο παθιασμένο κοινό. Εκφράζω την εκτίμησή μου προς όλους στη Blizzard που υποστήριξαν τα games μας, στις ομάδες μας και στους παίκτες. Θέλω να πω ειδικά ευχαριστώ στους game  developers  που μοιράστηκαν το ταξίδι της δημιουργίας μαζί μου. Ποτέ να μην δέχεστε τον κόσμο όπως είναι. Πάντοτε να τολμάτε να τον δείτε για το πως θα ήταν. Ελπίζω να κάνετε το ίδιο".

 Ο Kaplan δεν δήλωσε τι θα κάνει στο μέλλον στη gaming βιομηχανία. 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification