Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Activision Blizzard: Γενική συζήτηση

28 Jan 2022 01:28 #260712 by Nikos Georgopoulos
Η Blizzard θα μας ενημερώσει σύντομα για τα Warcraft, Overwatch και Diablo
Σύμφωνα με τον πρόεδρό της.

Με την BlizzCon να έχει αναβληθεί, ο πρόεδρος της Blizzard Mike Ybarra υποσχέθηκε ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Η Blizzard είναι μια μεγάλη εταιρεία ανάπτυξης και έχουμε ταλαντούχες και αναπτυσσόμενες ομάδες που υποστηρίζουν και live games. Τις επόμενες εβδομάδες, θα ακούσετε περισσότερα για το Warcraft και το Overwatch. Θα ακολουθήσει το Diablo. Μείνετε συντονισμένοι!"


Blizzard is a big studio and we have talented and growing teams supporting live games as well. Over the coming weeks, you'll be hearing more on that from Warcraft and Overwatch. Diablo will follow. Stay tuned!

— Mike Ybarra (@Qwik) January 25, 2022

Σημαντικές ανακοινώσεις για μερικά από τα μεγαλύτερα franchises της Blizzard, όπως το World of Warcraft και το Overwatch, συνήθως συμβαίνουν στη BlizzCon, η οποία πραγματοποιείται συνήθως τον Νοέμβριο. Η συνεχιζόμενη πανδημία COVID-19 στέρησε από τον κόσμο την BlizzCon και η Blizzard, που την μετέτρεψε σε ψηφιακή τον Φεβρουάριο του 2021 και είχε προγραμματίσει μια παρόμοια διαδικτυακή εκδήλωση τον άλλο μήνα, την ανέβαλε, λόγω της τοξικότητας που επικρατεί στην εταιρεία και σε απόηχο των αντιδράσεων από τα στελέχη προς την διοίκηση.

Μετά και από αυτή την ανακοίνωση, αναμένονται νεότερα μέσα στις επόμενες εβδομάδες για τα Warcraft και Overwatch, ενώ το Diablo θα ακολουθήσει λίγο αργότερα. Άραγε θα δούμε ένα νέο Warcraft ή ο Ybarra εννοεί expansion του World of Warcraft; Είδωμεν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Feb 2022 17:59 #261121 by Nikos Georgopoulos
Μείωση ενεργών χρηστών στην Activision Blizzard, αύξηση για την Square Enix
Θα αλλάξουν τα πράγματα μετά την εξαγορά της;

Οι ενεργοί χρήστες της Activision Blizzard έχουν μειωθεί, ενώ οι αντίστοιχοι της Square Enix ανέβηκαν .

Σε κάθε εταιρεία ανάπτυξης κάτω από την ομπρέλα της Activision Blizzard, σημειώθηκε μείωση των παικτών. Τον Δεκέμβριο του 2021, η Activision είδε τον αριθμό των παικτών της να μειώνεται από 119 σε 107 εκατομμύρια, ενώ οι αριθμοί της Blizzard από 26 σε 24 εκατομμύρια. Αυτό ακολουθεί μια προηγούμενη τάση που είδε τους μηνιαίους ενεργούς χρήστες του developer να μειώνονται κατά 13% τον Νοέμβριο του 2021.

Από την άλλη πλευρά, η Square Enix είδε τα μεγέθη της να αυξάνονται ξανά το τελευταίο τρίμηνο. Αυτό οφείλεται στη σημαντική αύξηση των συνδρομητών του Final Fantasy 14, των πωλήσεων σε merchandise και των expansion packs για τα MMO games. Η επιτυχία του Final Fantasy 14 ήταν σίγουρα αξιοσημείωτη. Επίσης, η Activision Blizzard επλήγη από τα εσωτερικά της προβλήματα, λόγω της κατάστασης τοξικότητας και σεξουαλικών παρενοχλήσεων στην εταιρεία.

Η εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft σίγουρα σημαίνει πολλά, μιας και πλέον ο όμιλος της πρώτης θα υποστηριχθεί στα games με περισσότερο. Το μπάτζετ της Microsoft επιτρέπει...μεταγραφές και συγκεκριμένα πιο ικανό και έμπειρο έμψυχο δυναμικό, κάτι που θα σημαίνει καλύτερα games και βελτίωση στα ήδη υπάρχοντα.

Χθες, η Activision Blizzard ανακοίνωσε ότι το Warcraft θα έρθει στα κινητά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Feb 2022 22:47 #261268 by Nikos Georgopoulos
Μέσα στο 2021 η Activision Blizzard είχε έσοδα 5.1 δισεκατομμύρια δολάρια από μικροσυναλλαγές
Τα συνολικά της έσοδα ήταν 8.8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Μέσα στο 2021 η Activision Blizzard είχε έσοδα 5.1 δισεκατομμύρια δολάρια από μικροσυναλλαγές , παρά τις κατηγορίες και τις μηνύσεις.

Το συγκεκριμένο νούμερο δεν περιλαμβάνει τις πωλήσεις των video games. Το μεγαλύτερο ποσοστών των εσόδων από μικροσυναλλαγές έγιναν από το Call of Duty: Warzone και τα υπόλοιπα από τα World of Warcraft, Overwatch και Diablo.Τα συνολικά έσοδα της Activision Blizzard μέσα στο 2021 ήταν 8.8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Feb 2022 22:48 #261274 by Nikos Georgopoulos
Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι η σειρά θα συνεχίσειΗ Microsoft απ' ότι φαίνεται έβαλε τέλος στις φήμες καθώς ανακοίνωσε και επίσημα ότι "η σειρά Call of Duty θα κυκλοφορεί στις κονσόλες PlayStation, τόσο υπό την τωρινή συμφωνία, όσο και στο μέλλον".
The following user(s) said Thank You: Apostolis Mitsakoulis

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2022 14:46 #261293 by Apostolis Mitsakoulis
Λογικο, ειχαν πει απο την αρχη οτι θα κρατησουν τις συμφωνιες. Εχει αρκετους fans το call of duty στις κονσολες ετσι και αλλιως. Δν τους συμφερει να τους σταματησει ξαφνικα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Feb 2022 23:46 #261322 by Nikos Georgopoulos
Η Blizzard ετοιμάζει ένα νέο video game για μια ήδη γνωστή σειρά της
Σύμφωνα με αγγελία εργασίας.

Η Blizzard ετοιμάζει ένα νέο video game για μια ήδη γνωστή σειρά της, σύμφωνα με αγγελία εργασίας.

Πέρα από το Survival που ετοιμάζεται και που θα αφορά νέο σύμπαν, μία νέα αγγελία εργασίας ζητάει Lead Content Designer για project, το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί. Ο νέος εργαζόμενος που θα προσληφθεί από την Blizzard θα πρέπει να έχει ένα "ξεκάθαρο όραμα για ενδιαφέρουσες αποστολές, που θα παρουσιάζονται είτε μηχανικά, είτε με αφήγηση, για μια ήδη υπάρχουσα σειρά της Blizzard".

Αυτό σημαίνει ότι η Blizzard λογικά ετοιμάζει κάποια νέα έκδοση για ένα εκ των Starcraft, Warcraft και Lost Vikings. Εκτός αν εννοεί κάποιο νέο expansion του World of Warcraft.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2022 00:07 #261716 by Nikos Georgopoulos
Πολλές εταιρείες ήθελαν να αγοράσουν την Activision Blizzard πριν από την Microsoft - Χρονικό εξαγοράς
Δείτε τις διαπραγματεύσεις των δύο εταιρειών.

Η Microsoft ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Activision Blizzard τρεις ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση αναφοράς της Wall Street Journal ότι ο CEO Bobby Kotick φέρεται να συγκαλύπτει τοξικές συμπεριφορές και σεξουαλικές παρενοχλήσεις εντός της εταιρείας του και ότι απείλησε την βοηθό του. Εν τω μεταξύ, δεν ήταν η μόνη μεγάλη εταιρεία που είχε ζητήσει να την εξαγοράσει.

Καθώς η Microsoft προωθεί την πρότασή της να αγοράσει την Activision Blizzard για 68,7 δισεκατομμύρια δολάρια, το επίσημο ενημερωτικό δελτίο για τη συμφωνία έχει κατατεθεί στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και περιέχει πολλές πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με την προσφορά και το υπόβαθρο γύρω από αυτήν. Το εκτενές έγγραφο παρέχει ένα χρονοδιάγραμμα για το πώς και πότε συνήλθε η συμφωνία, τι θα έπρεπε να πληρώσουν η Microsoft και η Activision εάν η συμφωνία καταρρεύσει, και πολλά άλλα, όπως το πώς πολλές άλλες εταιρείες προσπάθησαν να αγοράσουν την Activision Blizzard, με μία να θέλει να αγοράσει συγκεκριμένα μόνο την Blizzard.

Ξεκινώντας με το κόστος που προηγείται της συμφωνίας, η Activision Blizzard πρέπει να καταβάλει στη Microsoft 2,27 δισεκατομμύρια δολάρια εάν αποφασίσει να τερματίσει τη συμφωνία, ενώ η Microsoft θα πρέπει να πληρώσει στην Activision Blizzard μεταξύ 2 και 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων εάν υποχωρήσει.

Όσον αφορά το υπόβαθρο γύρω από τη συμφωνία, η Activision Blizzard είπε ότι ανέκαθεν αναζητούσε τρόπους για να «ενδυναμώσει την επιχείρησή της και να ενισχύσει την αξία των μετόχων» και αυτό περιλάμβανε την επανεξέταση πιθανών ευκαιριών εξαγοράς. Ωστόσο, η εταιρεία δεν αποκάλυψε τα ονόματα των εταιρειών που προσπάθησαν να την αγοράσουν όλα αυτά τα χρόνια. Διευκρίνισε πάντως ότι καμία συζήτηση για μια συμφωνία εξαγοράς δεν ξεπέρασε ποτέ τις "προκαταρκτικές συζητήσεις" έως ότου η Microsoft υπέβαλε την προσφορά της στα τέλη του 2021. Άρα λογικά οι ενδιαφερόμενες θα είδαν το κόστος υψηλότερο από όσα μπορούν να προσφέρουν ή όσα θεωρούν ότι αξίζει ο όμιλος.

Η αρχική δήλωση του Phil Spencer
Η Activision Blizzard είπε ότι διατηρεί μια σχέση με τη Microsoft για περισσότερες από δύο δεκαετίες με το Xbox και άλλα projects, αλλά στις 19 Νοεμβρίου 2021 εμφανίστηκαν συζητήσεις για εξαγορά. Αυτή η ημερομηνία είναι αξιοσημείωτη επειδή ήταν μόλις τρεις ημέρες αφότου η Wall Street Journal δημοσίευσε την έκθεσή της στις 16 Νοεμβρίου σχετικά με την κουλτούρα της Activision Blizzard στο χώρο εργασίας και συγκεκριμένα πώς ο CEO Bobby Kotick φέρεται να γνώριζε και να συγκάλυπτε περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης. Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι στις 18 Νοεμβρίου 2021 ο Spencer είπε στο προσωπικό του ότι το Xbox «αξιολογούσε» τη σχέση της εταιρείας με την Activision Blizzard στον απόηχο της αναφοράς της Wall Street Journal.

Το χρονικό της εξαγοράς
Στις 19 Νοεμβρίου 2021, ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, μίλησε με τον Kotick (μία ημέρα μετά την αρχική του δήλωση) για το ενδιαφέρον του να «συζητήσει στρατηγικές ευκαιρίες». Ο Spencer ρώτησε τον Kotick εάν ήταν ελεύθερος για μια κλήση με τον CEO της Microsoft, Satya Nadella, την επόμενη μέρα, 20 Νοεμβρίου 2021. Ο Kotick συμφώνησε και η κλήση πραγματοποιήθηκε. Στη συνέχεια, ο Kotick μεταβίβασε όσα έμαθε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Activision, Robert Morgado και Brian Kelly και στη συνέχεια ο Kotick και η Kelly συνεργάστηκαν με τη νομική εταιρεία Allen & Company για να μιλήσουν για το πώς να προχωρήσουν και να κάνουν μια συμφωνία.

Στις 22 Νοεμβρίου 2021, ο Spencer ζήτησε από την Activision Blizzard να παράσχει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το μακροπρόθεσμο οικονομικό σχέδιο της εταιρείας. Ο Kotick και η Kelly είπαν ότι δεν ήθελαν να παράσχουν αυτές τις πληροφορίες εκτός και αν η Microsoft μπορούσε να αποδείξει ότι ήταν σοβαρή για τη σύναψη μιας συμφωνίας, την οποία η Kotick και η Kelly θα μπορούσαν να μεταφέρουν στο διοικητικό συμβούλιο για να μετρήσουν το επίπεδο ενδιαφέροντός τους.

Τα στελέχη διέκοψαν τις συζητήσεις για τις διακοπές της Ημέρας των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ και στη συνέχεια, στις 26 Νοεμβρίου 2021, ο Spencer μίλησε ξανά με τους Kotick και Kelly λέγοντας ότι η Microsoft «εξέταζε προκαταρκτικά» μια συμφωνία για 80 δολάρια  ανά μετοχή. Στις 28 Νοεμβρίου 2021, η διοίκηση της Activision Blizzard επέστρεψε στο τραπέζι ζητώντας μια συμφωνία στο εύρος των $90-$105 ανά μετοχή. Στη συνέχεια, στις 29 Νοεμβρίου 2021, ο Spencer ενημέρωσε τον Kotick και την Kelly ότι η Microsoft θα ήταν εντάξει με αυτό το εύρος, αν και ένιωθε πιο άνετα στο κάτω άκρο. "Ο Phil Spencer σημείωσε επίσης την επιθυμία να προχωρήσει γρήγορα πριν από μια συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου της Microsoft, στην οποία ο κ. Spencer ήθελε να συζητήσει την πιθανή συναλλαγή μεταξύ της Microsoft και της Activision Blizzard", ανέφερε το έγγραφο.

Την 1η Δεκεμβρίου 2021, ο Kotick και ο Spencer παρουσίασαν ο ένας τον άλλον στις αντίστοιχες νομικές ομάδες τους που θα διαχειρίζονταν τη συμφωνία και μίλησαν για το πότε η Activision Blizzard θα παρείχε το μακροπρόθεσμο οικονομικό της σχέδιο στη Microsoft στο πλαίσιο μιας αμοιβαίας συμφωνίας μη αποκάλυψης.

Στη συνέχεια, στις 3 Δεκεμβρίου 2021, η διοίκηση της Activision Blizzard επέλεξε την Allen & Company να ηγηθεί της συμφωνίας από νομική βάση. Περιέργως, την ίδια μέρα, η Activision Blizzard ανέφερε ότι έλαβε ένα ανεπιθύμητο email από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο μιας άλλης gaming εταιρείας που ζητούσε να συναντηθούν για να συζητήσουν μια «δυνητική στρατηγική συναλλαγή». Αυτός ο Διευθύνων Σύμβουλος ζήτησε από τον Kotick να συναντηθούν και προσωπικά. Το όνομα αυτής της εταιρείας δεν έχει αποκαλυφθεί.Στις 6 Δεκεμβρίου 2021, η Activision Blizzard και η διοίκηση της Microsoft συμφώνησαν με όρους κοινής χρήσης εμπιστευτικών οικονομικών πληροφοριών για την προώθηση της συμφωνίας. Την ίδια μέρα, "ένα άτομο" έστειλε email στην Kelly σχετικά με την αγορά του τμήματος Blizzard της Activision Blizzard ειδικά, αλλά δεν δημοσιοποιήθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό στο έγγραφο. Στη συνέχεια, στις 10 Δεκεμβρίου, ο Spencer είπε στην Kotick και σε άλλα στελέχη της Activision Blizzard ότι ήταν έτοιμη να προσφέρει επίσημα 90 δολάρια ανά μετοχή για να εξαγοράσει την εταιρεία.

Οι δύο εταιρείες είχαν διαπραγματεύσεις για περίπου άλλο ένα μήνα,  επαφή με τις αντίστοιχες νομικές ομάδες τους και εξέταζαν προσφορές και ενδιαφέροντα από πολλές άλλες, ανώνυμες εταιρείες που προσπάθησαν να εξαγοράσουν την Activision Blizzard. Στη συνέχεια, στις 17 Ιανουαρίου 2022, η Microsoft και η Activision Blizzard συμφώνησαν επίσημα με όρους περίπου 95 $ ανά μετοχή, θέτοντας τη συμφωνία στα 68,7 δισεκατομμύρια $ στη μεγαλύτερη εξαγορά στην ιστορία των games και μία από τις μεγαλύτερες σε οποιονδήποτε κλάδο που έχει γίνει ποτέ. Η συμφωνία ανακοινώθηκε επίσημα και «εκτελέστηκε» στις 18 Ιανουαρίου 2022 με δελτίο τύπου και από τις δύο εταιρείες. Ωστόσο, η συμφωνία δεν έχει ολοκληρωθεί επίσημα ακόμη, καθώς υπόκειται σε ρυθμιστικές εγκρίσεις. Οι ρυθμιστικοί εμπειρογνώμονες αναμένουν ότι θα εξεταστεί, αλλά τελικά θα εγκριθεί.

Εάν η συμφωνία εγκριθεί, μια σειρά παιχνιδιών Activision αναμένεται να ενταχθούν στο Game Pass, ενισχύοντας περαιτέρω την απήχηση της δημοφιλής συνδρομητικής υπηρεσίας. Τα μελλοντικά Call of Duty θα παραμείνουν σε πολλαπλές πλατφόρμες, αλλά οι πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με το τι σημαίνουν όλα αυτά για το Call of Duty και όλα τα franchise της Activision Blizzard μένουν να φανούν στο μέλλον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2022 00:27 #261763 by Nikos Georgopoulos
Η Sony θέλει να απορρίψει την αγωγή για διακρίσεις φύλωνΗ Sony "αρνείται κατηγορηματικά" τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται στην αγωγή της Emma Majo, που κατατέθηκε τον Νοέμβριο του 2021 και κατηγορούσε την Ιαπωνική εταιρεία ότι έκανε διακρίσεις εργαζομένων σύμφωνα με το φύλο τους (ενώ παραπονέθηκε την απέλυσαν).
Η ανακοίνωση της Sony έχει ως εξής: «Παρά το μεγάλο εύρος της αγωγής της, τους ισχυρισμούς στους οποίους η Sony αρνείται κατηγορηματικά, η Majo αποτυγχάνει να επικαλεστεί γεγονότα για να υποστηρίξει είτε τους ατομικούς της ισχυρισμούς είτε τους ισχυρισμούς των γυναικών που επιδιώκει να εκπροσωπήσειΑποτυγχάνει να προσδιορίσει μια ενιαία πολιτική, πρακτική ή διαδικασία στη Sony που φέρεται να αποτέλεσε τη βάση οποιασδήποτε εκτεταμένης σκόπιμης διάκρισης ή να είχε μεροληπτικό αντίκτυπο στις γυναίκες».

Στους ισχυρισμούς της, η Majo κατονόμασε συγκεκριμένες καταστάσεις με συγκεκριμένα άτομα. Ένας διευθυντής, για παράδειγμα, ειπώθηκε ότι αγνόησε αιτήματα που αποστέλλονταν από γυναικείο προσωπικό ενώ ανταποκρινόταν σε «σχεδόν πανομοιότυπα» αιτήματα που αποστέλλονταν από άνδρες. Η Sony είπε ότι «οι ευρέως διαδεδομένοι ισχυρισμοί για παρενόχληση της Majo βασίζονται αποκλειστικά σε απαράδεκτους ισχυρισμούς για δραστηριότητα του προσωπικού της επιχείρησης».

Η Majo είπε ότι υπέβαλε δήλωση σχετικά με την υποτιθέμενη μεροληψία υπέρ του ανδρικού φύλου που είχε η Sony πέρυσι, ενώ όταν έκανε τα παράπονά της, η Ιαπωνική εταιρεία την απέλυσε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2022 00:27 #261766 by Nikos Georgopoulos
Η Αμερικανίδα Γερουσιαστής Tammy Baldwin παροτρύνει τον Bobby Kotick να μην υπονομεύσει το σωματείοΗ Αμερικανίδα Γερουσιαστής Tammy Baldwin παροτρύνει τον Bobby Kotick να μην υπονομεύσει το σωματείο. Συγκεκριμένα του είπε να μην υπονομεύσει τις προσπάθειες δημιουργίας συνδικαλιστικούς οργάνου και να «διαπραγματευτεί καλή τη πίστει με τους εργαζόμενους και να αναστείλει κάθε προσπάθεια υπονόμευσης του νομικού δικαιώματος των εργαζομένων σας να σχηματίσουν σωματείο και συλλογικές διαπραγματεύσεις».
Η Γερουσιαστής Tammy Baldwin εξέδωσε επιστολή στον διευθύνοντα σύμβουλο της Activision, Bobby Kotick, καλώντας τον να «διαπραγματευτεί καλή τη πίστη με τους εργαζόμενους και να αναστείλει κάθε προσπάθεια υπονόμευσης του νομικού δικαιώματος των υπαλλήλων σας να σχηματίσουν σωματείο και συλλογικές διαπραγματεύσεις». Το αίτημα της Baldwin έπεται της ολοκλήρωσης μιας ακρόασης του Εθνικού Συμβουλίου Εργασιακών Σχέσεων μεταξύ μελών της Raven Software που ανήκει στην Activision και έχουν εμφανιστεί ισχυρισμοί ότι η εταιρεία εφαρμόζει τακτικές «καταστροφής των συνδικάτων».

Η Baldwin ζήτησε από τον Kotick να «παραμείνετε ουδέτερος στις επερχόμενες εκλογές του NLRB προκειμένου να επιτρέψετε στους υπαλλήλους σας να αποφασίσουν οι ίδιοι τους εκπροσώπους τους». Η Baldwin έστειλε επίσης ένα αντίγραφο της επιστολής στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Microsoft, Satya Nadella, ένα από τα στελέχη της Microsoft που επέβλεπε την εξαγορά της Activision Blizzard, ύψους σχεδόν 70 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2022 00:27 #261767 by Nikos Georgopoulos
Laura Miele, Electronic Arts: "Οι τοξικοί διευθυντές της gaming βιομηχανίας πρέπει να αποχωρήσουν"
Σπόντα προς τον Bobby Kotick της Activision.

H Laura Miele, Chief Operating Officer της Electronic Arts, έριξε μία "σπόντα" προς τον Bobby Kotick, διευθύνων σύμβουλο της Activision.

Η Miele είπε συγκεκριμένα στόχευσε στην τοξικότητα στις διοικήσεις της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών στην κεντρική της ομιλία στην DICE 2022, λέγοντας ότι «οι ηγέτες που δεν πληρούν τα βασικά πρότυπα πρέπει να αποχωρήσουν». 

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ας το παραδεχτούμε, υπήρξαν κάποιοι κακοί διευθυντές. Ιστορίες για αμέλεια και μηνύσεις, όλες προερχόμενες από ηγέτες που απέτυχαν να τηρήσουν τα πρότυπα που περιμέναμε». Με συμβατικά επιχειρηματικά και οικονομικά μέτρα, ο Kotick είναι ένας επιτυχημένος CEO, αλλά η Miele είπε ότι αυτό το είδος επιτυχίας δεν έχει σημασία όταν στηρίζεται στην τοξικότητα στο χώρο εργασίας και στους ηγέτες που την ανέχονται. «Οι γυναίκες έχουν δεχτεί παρενόχληση, εκφοβισμό, περιθωριοποίηση, καθυστερήσεις στην καριέρα τους και πληρώνονται πολύ λιγότερο. Αυτές είναι πραγματικές ιστορίες, αληθινά ανθρώπινα όντα και αυτό συμβαίνει σε εταιρείες του κλάδου μας. Οι ηγέτες που δεν πληρούν τα βασικά πρότυπα πρέπει να φύγουν».

Η Miele έχει υπηρετήσει διάφορους ρόλους κατά την διάρκεια μιας 25χρονης καριέρας στην Electronic Arts και πριν γίνει COO υπηρέτησε ως Chief Studios Officer, μια θέση από την οποία επέβλεπε τις δραστηριότητες περισσότερων από 25 εταιρειών ανάπτυξης της EA.

Διαβάστε περισσότερα για τους developers της Activision Blizzard που συνέστησαν συνδικαλιστικό όργανο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification