Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

06 Jan 2021 16:17 #244202 by Giorgos Tsolaridis

Blood Prince wrote: Λοιπόν ακούω προτάσεις.Και τα δύο παιχνίδια είναι σε προσφορά στο PS Store και δεν μπορώ να αποφασίσω.

A plague tale innocence ή Bioshock Collection ;

Εντωμεταξύ έχω παίξει το Bioshock 2 στο PC.

Θα σου πρότεινα Bioshock Collection γιατί είναι φοβερή τριλογία! Αλλά και το Plague Tale αξιζει μια δοκιμη. Αν ειναι να επαιρνα 1 απο τα 2 θα πηγαινα στο Bioshock. (Το ειχαν βαλει και δωρεαν σε PS Plus μέσα στο 2020 κιολας)

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Jan 2021 21:14 - 06 Jan 2021 21:15 #244214 by Blood Prince

BigGreekGamer wrote:

Blood Prince wrote: Λοιπόν ακούω προτάσεις.Και τα δύο παιχνίδια είναι σε προσφορά στο PS Store και δεν μπορώ να αποφασίσω.

A plague tale innocence ή Bioshock Collection ;

Εντωμεταξύ έχω παίξει το Bioshock 2 στο PC.

Θα σου πρότεινα Bioshock Collection γιατί είναι φοβερή τριλογία! Αλλά και το Plague Tale αξιζει μια δοκιμη. Αν ειναι να επαιρνα 1 απο τα 2 θα πηγαινα στο Bioshock. (Το ειχαν βαλει και δωρεαν σε PS Plus μέσα στο 2020 κιολας)

Φοβερή τριλογία είναι αλλά είδα gameplay και το πρώτο Bioshock μου φαίνεται ολόιδιο με το Bioshock 2 που έχω παίξει τόσες φορές,τουλάχιστον εικαστικά. Το Bioshock Infinite με ενδιαφέρει πιο πολύ.Τέσπα, μέχρι 20 Ιανουαρίου που ισχύει η προσφορά θα έχω αποφασίσει πιστεύω.Thanks.

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

07 Jan 2021 01:48 #244219 by Blood Prince
Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα το A Plague Tale Innocence θα αγοράσω και τα 11 € που το βρίσκω είναι πολύ καλή τιμή (15 € με προσφορά - 4€ από υπόλοιπο PSN Card που κέρδισα από Gameworld).

Retail αυτή την στιγμή είναι πανάκριβο παρά το γεγονός πως έχει περάσει πάνω από 1 έτος από την κυκλοφορία και παρά το γεγονός πως μιλάμε για "Indie", αλλά μόνο Ιndie δεν είναι.

Ακόμα και να πέσει κάποια στιγμή η τιμή στις physical εκδόσεις,κάπως χλωμό να κοστίζει 11 €.

Βέβαια στο PS4 είναι 40GB περίπου οπότε δεν θα το παίξω άμεσα αλλά αργότερα,μάλλον Καλοκαίρι θα δω, αλλά θα το αγοράσω τώρα λόγω προσφοράς.

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

07 Jan 2021 15:24 #244261 by Blood Prince
Πλήρωσα 21 € και αγόρασα τελικά και το A Plague Tale Innocence και το Bioshock The Collection. xD

Peter Baylish

25 Jan 2021 11:48 #245125 by Frazzle
Bioshock Collection any day, η σειρά έχει αφήσει ιστορία. Έπαιξα και τα remastered πρόσφατα στο PC και πραγματικά αξίζουν.

18 Sep 2022 23:18 - 18 Sep 2022 23:29 #266682 by Blood Prince
Είναι φορές που σκέφτομαι πως αφού δεν με πωρώνουν πλέον τα videogames όπως παλιότερα, για ποιον λόγο να αγοράσω PS5, να πετάξω τα λεφτά μου;

Δύο παιχνίδια σκέφτομαι να αγοράσω. 

Το ένα είναι το Elden Ring και το άλλο το Hogwart's Legacy (είδα trailer και με εντυπωσίασε) , το οποίο όμως θα βγει στο PS4. 

Αμελητέος αριθμός σε σχέση με φανατικούς καθώς αφήνω έξω και το GOW και το Horizon. 

Peter Baylish

20 Sep 2022 03:23 #266718 by Apostolis Mitsakoulis

Είναι φορές που σκέφτομαι πως αφού δεν με πωρώνουν πλέον τα videogames όπως παλιότερα, για ποιον λόγο να αγοράσω PS5, να πετάξω τα λεφτά μου;

Δύο παιχνίδια σκέφτομαι να αγοράσω. 

Το ένα είναι το Elden Ring και το άλλο το Hogwart's Legacy (είδα trailer και με εντυπωσίασε) , το οποίο όμως θα βγει στο PS4. 

Αμελητέος αριθμός σε σχέση με φανατικούς καθώς αφήνω έξω και το GOW και το Horizon. 
Θα εξαντλείσω πρώτα τα παιχνίδια στο ps4 και μετά θα πάω σε ps5. Έτσι όπως είναι η τιμή και με 90 ευρώ το κάθε παιχνίδι λίγο δύσκολο να έχω παιχνίδια.

Notification