Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ion: Από τον δημιουργό του DayZ

  • Manos
  • Manos's Avatar Topic Author
  • Online
  • Αρχισυντάκτης
  • Αρχισυντάκτης
  • Για ανταλλαγή απόψεων το ιδανικό μέρος είναι το forum του GameWorld.gr!
More
15 Jun 2015 22:40 #162692 by Manos
Manos created the topic: Ion: Από τον δημιουργό του DayZ
Ο Dean Hall, δημιουργός του DayZ το οποίο βρίσκεται σε early access, ανακοίνωσε στην συνέντευξη τύπου της Microsoft στην E3 το Ion, ένα Simulation MMO.

Σήμερα λοιπόν μάθαμε τον λόγο που ο Νεοζηλανδός game designer αποχώρησε απ' την Bohemia τον Νοέμβριο του 2014, έχοντας συνεισφέρει στο μεγαλύτερο μέρος της αναπτυξης του DayZ. Το Ion θα διεξάγεται στο διάστημα και θα "αποτελεί ένα σύμπαν" σύμφωνα με τον Hall. Με την ατάκα του "Το σύμπαν δεν θα αποτελείται από scripts ή quests αλλά από τους νόμους της φυσικής, της βιολογίας και της χημείας" μας παραπέμπει στο open world στοιχείο. Στο Ion θα εξερευνείτε το διάστημα και μένει να δούμε πως θα εμπλακείτε σε μάχη και με ποιους αν χρειαστεί.Η εταιρεία ανάπτυξης του Dean Hall, συνεργάζεται με την Improrable Studios στο Λονδίνο. Απ' ότι φαίνεται, η Microsoft πρέπει να έχει συνεισφέρει στην ανάπτυξη του project, αφού θα το δούμε αρχικά σε PC και Xbox One. Το DayZ θα κυκλοφορήσει επίσης στο Xbox One, απλά μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ακόμη την ημερομηνία του. Σχετικά με τις υπόλοιπες πλατφόρμες του Ion, όπως το PS4, δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση.

Έμπνευση του παιχνιδιού αποτέλεσε το Space Station 13. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο IonTheGame.com."Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Mar 2017 17:20 #194769 by Shikabane_Hime7
Shikabane_Hime7 replied the topic: Ion: Από τον δημιουργό του DayZ
Ακυρώθηκε το ION

Σύμφωνα με αναφορές του Eurogamer, η ανάπτυξη του Survival MMO του Dean Hall έχει σταματήσει.

Μιλώντας στο Eurogamer, η RocketWerkz (εταιρεία ανάπτυξης του Dean Hall) και η Improbable δήλωσαν ότι έχουν σταματήσει την ανάπτυξη του ION από τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο δημιουργός του DayZ μετακόμισε ξανά στη Νέα Ζηλανδία. Αμφότερες οι δύο εταιρείες ανάπτυξης έχουν ρίξει πλέον το βάρος σε άλλα games. Δεν έγινε σαφές εάν το ION επιστρέψει μελλοντικά σε κανονικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.295 seconds
Notification