Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Conan Exiles

28 Jan 2016 19:38 #176056 by Μάνος Γρυπάρης


Η Funcom, δημιουργός του MMORPG Age of Conan, επιστρέφει με το Conan Exiles.

Αυτή τη φορά ωστόσο δεν έχουμε να κάνουμε με ένα MMORPG, αλλά με ένα MMO Survival, τα οποία έχουν γίνει της μόδας τελευταία. Παραδόξως, κανένα πολυαναμενόμενο MMO Survival δεν έχει κυκλοφορήσει, καθώς όλα τα μεγάλα ονόματα (DayZ, Ark: Survival Evolved, Rust και H1Z1) βρίσκονται σε early access.

Το Conan Exiles θα επιχειρήσει να εισέλθει σε αυτή την αγορά (που χωρίς να έχουμε αριθμό πωλήσεων δεν μπορούμε ακόμη να την πούμε "κορεσμένη") εκμεταλλευόμενη το lore που έχει δημιουργήσει. Το Conan Exiles θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες, υποστηρίζοντας private και public servers.Αυτό το καλοκαίρι θα ξεκινήσει η Early Access του Conan Exiles για PC. Εντύπωση προκαλεί το ότι η Funcom ετοιμάζει ταυτόχρονα άλλα δύο games βασισμένα στο σύμπαν του Age of Conan. Φέτος θα μας ανακοινώσει περισσότερα και για τα υπόλοιπα.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jan 2016 22:29 #176063 by Νικολής Ασημάκης
Θα ήθελα πολύ ένα single player παιχνίδι Conan. Για MMO όμως δεν έχω πολλές ελπίδες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Nov 2016 15:57 #189622 by Μάνος Γρυπάρης
Νέο τρέιλερ . Η Steam Early access έρχεται 31/1/2017 .

Θα είναι sandbox MMORPG, με crafting βάση του οποίου θα φτιάχνετε τα πάντα. Σκοτώνοντας άλλους παίκτες θα θυσιάζετε τις καρδιές τους στο altar του Θεού σας προκειμένου να αναστήσετε το avatar του. Παίζει έτσι να κάνετε sieges σε άλλες Clans.

Δείτε εδώ περισσότερα

Προσωπικά με έχει πωρώσει άσχημα.


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jan 2017 14:36 #192134 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η Funcom έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο developer diary για το υποσχόμενο sandbox Survival MMO που αναπτύσσει.

Στο Conan Exiles θα μπορείτε να χτίσετε ολόκληρες πόλεις, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω. Το χτίσιμο γενικότερα είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του gameplay του παιχνιδιού, αφού σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κτήρια, χωριά και πόλεις με τους φίλους σας, χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα εργαλεία και building blocks. Θα υπάρχει επίσης crafting, ενώ θα μπορείτε να έχετε σκλάβους για να αναλάβουν για εσάς διάφορες εργασίες.

Εν τω μεταξύ, οτιδήποτε χτίζετε μπορεί να καταστραφεί από χτυπήματα ή ακόμα και με την χρήση εκρηκτικών. Αυτό σημαίνει ότι κανένα settlement σας δεν θα είναι ασφαλές, αφού μπορεί να δεχθείτε επίθεση από άλλους παίκτες. Αυτός θα είναι και ένας από τους πυλώνες πάνω στον οποίο θα βασίζεται το Survival κομμάτι του Conan Exiles, μιας και σας επιτρέπει να επιτεθείτε σε οποιαδήποτε αντίπαλη ομάδα. Όπως αναφέρουν οι developers, το σύστημα του χτισίματος είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και θα υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από building blocks για να χρησιμοποιήσετε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jan 2017 01:07 #192188 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Conan Exiles gameplay video

Μία ώρα με τους developers.

Η Funcom παρουσίασε μία ώρα gameplay από το επερχόμενο MMORPG Conan Exiles.

Οι developers έχτισαν οικισμούς σε ένα βουνό και εξερεύνησαν τους γύρω χώρους. Την παρουσίαση ανέλαβαν ο Creative Director Joel Bylos και ο Community Manager Jens Erik Vaaler. Παρουσιάστηκε επίσης το crafting και οι διαφορετικοί βαθμοί ανθεκτικότητας των αντικειμένων.

Στο τέλος του βίντεο οι developers προσπαθούν να ανατινάξουν τον οικισμό. Δείτε ωστόσο τι συμβαίνει.


Μέσα στο βίντεο θα δείτε επίσης μία αμμοθύελλα και επεξήγηση για το πως μπορείτε να αμυνθείτε από τα γιγάντια avatar θεών τα οποία γίνονται summon από παίκτες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jan 2017 01:26 #192887 by Μάνος Γρυπάρης
[UPDATE 4: 23/1/17 - Gameplay και servers] Στο παρακάτω τρέιλερ θα δείτε ένα δείγμα από bosses του παιχνιδιού και πολλές πληροφορίες για το gameplay. Στο πέρασμά σας θα βρεθούν Τιτάντες, χταπόδια, μέχρι και γιγάντια φίδια με τρομακτική όψη που τυλίγονται γύρω σας και σας πνίγουν. Ως εξόριστοι θα πρέπει να επιβιώσετε στην έρημο, η οποία ανά διαστήματα έχει ορισμένες τροπικές οάσεις.

Όσο εξερευνάτε το μέρος όπου βρισκεστε θα βρείτε μπροστά σας και άλλους παίκτες. Κάποιοι θα είναι απειλητικοί, οπότε θα χρειαστεί να μπείτε σε μια συμμαχία παικτών για να επιβιώσετε. Θα υπάρχει μέχρι και σύστημα για fatalities ώστε να μπορείτε ακόμα και να πετσοκόψετε τον αντίπαλό σας στα δύο.

Το σύστημα χτισίματος πόλεων και φρουρίων από τις συμμαχίες παικτών μαρτυρά ότι θα έχουμε sieges. Θα μπορούμε να κάνουμε επίθεση για να καταλάβουμε φρούρια ή αντίστοιχα να χτίσουμε τα δικά μας και να τα υπερασπιστούμε από αντίπαλες ομάδες παικτών που θέλουν να καταλάβουν την περιοχή μας.

Στον τομέα του crafting, θα μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας armor και τα δικά σας όπλα, να χτίσετε altars για τους θεούς σας και να κάνετε θυσίες για αυτούς. Με τις θυσίες θα μπορέσετε να κάνετε summon είδωλά τους τα οποία θα έχουν την μορφή τεράστιων αγαλμάτων. Εκεί οι μάχες θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και μένει να δούμε τις ικανότητες και τα hit points αυτών των αγαλμάτων. Σίγουρα θα είναι σκληροτράχηλοι αντίπαλοι. Θα μπορούν να καταπατήσουν τόσο αντίπαλους παίκτες, όσο και να καταστρέψουν κτίρια. Θα υπάρχουν διάφοροι τρόποι αντιμετώπισοί τους, ενώ αν βαριέστε θα βρείτε ακόμα και servers χωρίς τα avatars των θεών, δηλαδή μόνο με μάχες μεταξύ παικτών και τεράτων.Servers με όλες τις επιλογές
Θα συναντήσουμε τόσο Public, όσο και Private servers, με single-player ή Multiplayer. Στους Private servers θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε ακόμα και το PvP, τα avatars θεών, τις αμμοθύελες, την αλλαγή ημέρας/νύκτας, να αλλάξετε τα resources κ.ο.κ.. Αυτές οι παραλλαγές ευνοούν όλα τα είδη παικτών, ακόμα κι εκείνα που θέλουν την ησυχία τους. Οι αλλαγές θα γίνονται ακόμα και αφού ανοίξουν οι servers και ορισμένες εξ αυτών δεν θα χρειάζονται καν restart.

Στα PC θα υπάρξει πλήρης υποστήριξη από mods και στόχος της Funcom είναι να τα ξεκινήσει από την early access. Θα υπάρξει Unreal Engine editor ώστε οι modders να δημιουργήσετε από αντικείμενα, μέχρι τέρατα ή ακόμα και αλλαγές στο gameplay. Όλα αυτά με σύνδεση στο Steam Workshop για πιο εύκολο download και εγκατάσταση κάθε mod.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Jan 2017 19:30 #192981 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Conan Exiles: Barbarian Edition


Με t-shirt, comics, βιβλία και soundtrack στα 60 ευρώ. Στα 30 ευρώ η βασική έκδοση.

Η Funcom αποκάλυψε την συλλεκτική έκδοση του Conan Exiles.

Η Barbarian Edition του Conan Exiles θα περιλαμβάνει ένα μπλουζάκι (το οποίο θα το λάβετε τον Μάρτιο) και διάφορα ψηφιακά αντικείμενα, όπως comics, ένα Pen & Paper RPG Core Book 368 σελίδων, soundtracks από τα Conan games, ένα art book και ingame items για το Age of Conan MMORPG. Το κόστος της συλλεκτικής έκδοσης ανέρχεται στα 60 ευρώ, ενώ θα μπορείτε να αποκτήσετε την βασική έκδοση στα 30 ευρώ μέσω του Steam. Η Early Access στα PC θα ξεκινήσει στις 31 Ιανουαρίου στις 6:00 το πρωί ώρα Ελλάδος, οπότε ετοιμάστε... καφεδάκι.

Αναλυτικά η Barbarian Edition περιέχει μεταξύ άλλων:
- Ένα custom Conan Exiles digital comic book
- Αποκλειστικό Conan Exiles t-shirt
- 6 ψηφιακά Conan the Avenger comic books από την Dark Horse Comics
- Ψηφιακό Pen & Paper RPG Core Book 368 έγχρωμων σελίδων
- Το “Coming of Conan” ebook 496 σελίδων με illustrations και αυθεντικές ιστορίες του Conan
- Τα soundtracks των Age of Conan, Rise of the Godslayer και Conan Exiles σε ψηφιακή μορφή
- Ingame αντικείμενα για το Age of Conan όπως το Savage Rhino mount
- Το “The Art of Conan Exiles” digital artbook


Η τιμή της Barbarian Edition του Conan Exiles ανέρχεται στα 60 ευρώ, με την βασική έκδοση να πωλείται προς 30 ευρώ μέσω του Steam.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jan 2017 12:57 #193237 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Gameplay video 55 λεπτών
Στο νέο βίντεο του Conan Exiles θα μάθετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον κόσμο του.

Το βίντεο διαρκεί 55 λεπτά και κατά την διάρκειά του οι developers εξηγούν και παρουσιάζουν το περιβάλλον, το σύστημα μάχης, τους μηχανισμούς του gameplay και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα πράγματα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jan 2017 13:47 #193285 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Conan Exiles: Οι απαιτήσεις στα PC


Core i5 και GeForce GTX 560 στα ελάχιστα requirements.

Η Funcom ανακοίνωσε τις απαιτήσεις του Conan Exiles για τα PC.

Όπως θα δείτε παρακάτω, θα χρειαστείτε ένα αρκετά δυνατό σύστημα για να τρέξετε ομαλά το Survival MMO της Funcom σε Ultra γραφικά. Μεταξύ άλλων, απαιτείται επεξεργαστής Core i5 ή Core i7, κάρτα γραφικών GTX 1070 και 8GB RAM. Στις ελάχιστες απαιτήσεις τα πράγματα είναι λίγο πιο ισορροπημένα, αφού θα πρέπει να έχετε έναν Core i5, 4GB RAM και μια GTX 560 με 2GB VRAM. Ακολουθούν αναλυτικά οι απαιτήσεις του Conan Exiles.

Ελάχιστες απαιτήσεις:
Επεξεργαστής: Intel Core i5 ή αντίστοιχος της AMD
Κάρτα γραφικών: Nvidia GeForce GTX 560 με 2GB VRAM ή αντίστοιχη της AMD
RAM: 4GB
Χώρος στον σκληρό δίσκο: 35GB
Λειτουργικό: Windows 7/8/10 64-bit

Προτεινόμενες απαιτήσεις:
Επεξεργαστής: Intel Core i5/i7 ή αντίστοιχος της AMD
Κάρτα γραφικών: Nvidia GeForce GTX 970/780ti (High), GTX 1070 (Ultra) ή αντίστοιχη της AMD
RAM: 8GB
Χώρος στον σκληρό δίσκο: 35GB
Λειτουργικό: Windows 7/8/10 64-bit


Η Early Access του Conan Exiles θα ξεκινήσει σήμερα 31 Ιανουαρίου 2017 για τα PC, ενώ αναμένεται να διατεθεί και μέσω του Preview Program για το Xbox One την άνοιξη.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2017 16:38 #194341 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Περίοδος κυκλοφορίας και updates

Η Funcom ανακοίνωσε τα σχέδια της αναφορικά με την πορεία της εξέλιξης και την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του Conan Exiles. Οι 480.000 πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε έναν μήνα ξεπέρασαν τις προσδοκίες που είχε η Funcom σε βάθος ενός ολόκληρου χρόνου. Μαζί με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, η εταιρεία ανάπτυξης του Conan Exiles μοιράστηκε κατά την διάρκεια της οικονομικής της αναφορά για το ’16 τα σχέδια της για την κυκλοφορία του MMORPG.

Οι developers σκοπεύουν να πραγματοποιούν συχνά patches περίπου ανά δύο εβδομάδες, ενώ τα μεγαλύτερα updates θα αφορούν νέο περιεχόμενο όπως όπλα και mounts. Τα συνολικά updates της Early Access έκδοσης υπολογίζονται να είναι από τέσσερα ως έξι. Τα δύο ως τρία πρώτα θα κυκλοφορήσουν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του ’17, με τα υπόλοιπα να ακολουθούν στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Μέσα στο διάστημα Ιουλίου - Σεπτεμβρίου το Conan Exiles θα κυκλοφορήσει στο Xbox One μέσω του Preview Program, ενώ η ολοκληρωμένη κυκλοφορία που θα συνοδευτεί κι από το τελευταίο update αναμένεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του ’18 για τα PC, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification