Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Dual Universe

30 Jul 2016 14:01 - 30 Jul 2016 14:08 #185579 by Μάνος Γρυπάρης
Sci-fi MMO που συνδυάζει Minecraft και No Man's Sky.

Η εταιρεία ανάπτυξης Novaquark έχει στα σκαριά το Dual Universe. Ένα sandbox MMO επιστημονικής φαντασίας, που διεξάγεται στο μέλλον και συνδυάζει στοιχεία από Minecraft και No Man's Sky.

Πέρα από την εξερεύνηση στο διάστημα μπορείτε να πολυμήσετε ή να κάνετε mine διάφορα resources, που σας οδηγούν κατ' επέκταση στο crafting. Το περιεχόμενο του παιχνιδιού θα δημιουργείται από τους ίδιους τους παίκτες. Δείτε το παρακάτω βίντεο από τους developers που εξηγεί πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.Η Novaquark στοχεύει να κυκλοφορήσει μία early access για το Dual Universe τον Ιανουάριο του 2017, μέσω Steam.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Sep 2022 11:17 #266812 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Dual Universe
Dual Universe
Space MMO που κυκλοφορεί μετά από 8 χρόνια ανάπτυξης.

Μετά από 8 χρόνια, το Space MMO όπου οι παίκτες μπορούν να φτιάξουν τα δικά τους διαστημόπλοια, κυκλοφορεί αυτό το μήνα.

Η εταιρεία ανάπτυξης Novaquark ανακοίνωσε ότι το φιλόδοξο MMO Dual Universe θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου. Το MMO αναπτύσσονταν εδώ και 8 χρόνια και θυμίζει το EVE Online, με ένα ευέλικτο σύστημα τύπου voxel crafting που επιτρέπει στους παίκτες να χτίσουν πάνω-κάτω ότι θέλουν.

Το Dual Universe είναι beta εδώ και 2 χρόνια, όπου σταδιακά εφαρμόστηκαν πράγματα όπως διαστημικές μάχες, εξορύξεις αστεροειδών και διαστημικές αγορές, χωρίς να καταρρέει όλος ο γαλαξίας. Η κυκλοφορία θα έχει επίσης feature για τους νέους παίκτες που θα παίξουν πρώτη φορά. Η Novaquark ισχυρίζεται «Αυτό το feature θα είναι η πιο εξελιγμένη voxel τεχνολογία που έχει δημιουργηθεί» και η δημιουργία παικτών είναι ένα κομμάτι από την ευχαρίστηση του παιχνιδιού: το σημείο όπου τα περισσότερα συστήματα απογοητεύουν τους παίκτες. Η οικονομία και η ιδέα είναι βασισμένη στους παίκτες να μπορούν να βρουν το δικό τους playstyle.Η Novaquark αναφέρει για εργασίες όπως «Διεύθυνση αυτοματοποιημένων επιχειρήσεων εξόρυξης, εμπλοκή σε επεξεργασία μεταλλευμάτων, δημιουργία διαστημοπλοίων, πωλήσεις κωδικών που ελέγχουν οπλικά συστήματα» και άλλες γνωστές...γαλαξιακές ασχολίες, Η κυκλοφορία θα έρθει μαζί με ένα δωρεάν δοκιμαστικό για τους νέους παίκτες που θα τρέχει σε ξεχωριστό shard. Όποιοι παίξουν το παιχνίδι στη beta, παίρνουν δωρεάν 2 εβδομάδες και όσοι παραμείνουν ενεργοί παίρνουν XP booster που θα διαρκέσει για 6 μήνες.

Ο Nouredine Abboud , CEO της Novaquark αναφέρει, «Από την beta κυκλοφορία τότε Dual Universe πριν 2 χρόνια, η κοινότητά των αφοσιωμένων Novean explorers, plunders, miners και pioneers έχουν δημιουργήσει απίστευτες ιστορίες σε πανύψηλες πόλεις, υπόγειες βάσεις και δορυφορικούς σταθμούς. Είμαστε απεριόριστα ευγνώμονες από όλους εσάς που επιβιβαστήκατε για αυτό το ταξίδι μαζί μας μέχρι τώρα και να ανοίξουμε με δέος το νέο κεφάλαιο του παιχνιδιού για το νέο ταξίδι.»

Το Dual Universe θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου στο Steam .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification