Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

New World: MMORPG από την Amazon

26 May 2021 10:10 - 26 May 2021 10:11 #251540 by Giorgos Tsolaridis
Μικροσυναλλαγές στο New World της Amazo

Το community αντιδρά, oι  developers  αρνούνται το pay-to-win μοντέλο.

 Το MMORPG Νew World της Amazon Games βρίσκεται στην alpha έκδοση, ενώ προστίθενται νέες λειτουργίες. Μια από αυτές τις λειτουργίες φαίνεται να προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία σε πολλούς παίκτες, οι οποίοι πίστεψαν ότι για να πετύχει κάποιος στο παιχνίδι, πρέπει να επενδύσει πραγματικά χρηματικά ποσά.


Σε ένα πρόσφατο patch  του New World, το οποίο βρίσκεται σε alpha έκδοση, υπήρξε ένα shop εντός του παιχνιδιού. Το shop αυτό φέρεται να έφερε υποψίες στους παίκτες ότι για να κερδίσεις το παιχνίδι, έπρεπε να εξαγοράσεις την νίκη σου.


Το γεγονός αυτό ανάγκασε τον Rich Lawrence, Studio Director της Amazon, να παρέμβει και να εξηγήσει τις προθέσεις της παραγωγής. Ο Lawrence, με ανάρτηση στο site του παιχνιδιού στο Twitter, ξεκαθαρίζει ότι αυτός και η ομάδα του απορρίπτουν το pay-to-win μοντέλο. Εξηγεί ότι το shop δημιουργήθηκε για τους παίκτες που διατίθενται να αποκτήσουν αντικείμενα για το παιχνίδι. Ο Lawrence δήλωσε: "Το σχέδιo μας δεν είναι και ποτέ δεν ήταν, να δημιουργήσουμε την αίσθηση ότι τα αντικείμενα στο κατάστημα είναι απαραίτητα για να απολαύσετε το παιχνίδι. Όλοι θα μπορούν να έχουν την πλήρη εμπειρία παιχνιδιού, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν από το κατάστημα".Το στέλεχος της Amazon επιβεβαίωσε ότι τα είδη που θα βρίσκονται προς πώληση θα είναι cosmetics. Προς στιγμήν, εξετάζεται η πιθανότητα να υπάρξουν αντικείμενα που θα μπορούσαν να είναι pay-to-win.Το New World θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου για PC.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Aug 2021 15:05 #254242 by Σταμάτης Καράμπογας
Το  MMO  της Amazon Games αναβάλλεται ξανά

Όσοι ανυπομονούσαν για την κυκλοφορία του MMORPG New World θα χρειαστεί να περιμένουν έναν μήνα παραπάνω, σύμφωνα με ανακοίνωση της Amazon. Ο λόγος για την καθυστέρηση αυτή ήταν το τεράστιο  feedback  που έλαβαν κατά την διάρκεια της closed beta.
Οι  developers  δήλωσαν τα εξής: “Θέλουμε το λανσάρισμα του New World να μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία για όλους τους παίκτες, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνουμε κάποιες βελτιώσεις βασιζόμενοι στο feedback που έχουμε λάβει. Επομένως, θα χρειαστούμε κάποιες επιπλέον εβδομάδες για να αντιμετωπίσουμε τα  bugs , να βελτιώσουμε την αστάθεια και να ραφινάρουμε το New World.”

Το New Word έχει λάβει αρκετές καθυστερήσεις και η προηγούμενη τελική ημερομηνία ήταν η 31 Αυγούστου. Μετά από αυτή την ανακοίνωση, η ημερομηνία κυκλοφορίας του New World μεταφέρθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Aug 2021 17:21 #254453 by Stathis Moose Stathopoulos
Η EVGA θα αντικασταστήσει τις κάρτες δωρεάν

Η εταιρεία EVGA δήλωσε ότι θα αντικασταστήσει τις RTX 3090 που "κάηκαν" από το MMORPG New World. Παράλληλα, η Amazon Games Studios κυκλοφόρησε ένα hotfix, το οποίο βάζει ένα όριο στα frames ανά δευτερόλεπτο που εμφανίζονται στα μενού, ώστε οι κάρτες να μην υπερθερμαίνονται.
Ευτυχώς που θα γίνουν αντικαταστάσεις σε κάρτες των 2.000+ ευρώ, αν και οι κάρτες βρίσκονταν ούτως ή άλλως εντός εγγύησης, οπότε η απάντηση ήταν αναμενόμενη.

Το MMORPG New World θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου για PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Aug 2021 19:37 #254927 by Stathis Moose Stathopoulos
Open beta

Η Amazon ανακοίνωσε στην Gamescom 2021 ότι θα διοργανώσει μία open beta για το New World, το διάστημα 9-12 Σεπτεμβρίου.
Το New World θα κυκλοφορήσει για PC στις 28 Σεπτεμβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Oct 2021 22:25 #256076 by Stathis Moose Stathopoulos
Το πρόβλημα παραμένει

Νέες αναφορές υποστηρίζουν ότι το νέο MMO της Amazon, New World, κάνει τις κάρτες γραφικών να crash-άρουν και να κλείνουν μόνες τους. Αυτό το φαινόμενο είχε παρατηρηθεί και στην beta του New World, όπου οι κάρτες γραφικών EVGA RTX 3090 γονάτιζαν και έκλειναν.
Οι κάρτες γραφικών που χάλασαν λόγω του New World αντικαταστάθηκαν από την EVGA, όμως το πρόβλημα δεν έχει λυθεί τελείως. Σύμφωνα με νέες αναφορές , οι κάρτες γραφικών EVGA RTX 3090 FTW Ultra και Gigabyte RTX 3080 Ti αντιμετωπίζουν προβλήματα όταν τρέχουν το New World. Οι αναφορές αυτές εμφανίστηκαν τόσο στο Reddit όσο και στα forums του New World .

Ένας εκπρόσωπος της Amazon δήλωσε ότι δεν έχουν αρκετές πληροφορίες σχετικά με το θέμα αυτό. Σύμφωνα με το Winfuture , οι αλλαγές των ρυθμίσεων στο New World κάνουν την κάρτα γραφικών να κάνει hard refresh, κάτι το οποίο τοποθετεί μεγάλο φόρτο στην κάρτα γραφικών με αποτέλεσμα να “καίγεται”.

Το MMORPG New World κυκλοφορεί από τις 31 Αυγούστου για PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Oct 2021 22:29 #256089 by Stathis Moose Stathopoulos
Το New World θα πετάει έξω παίκτες που μένουν AFKΏστε να αδειάσουν οι servers .

Η Amazon σκοπεύει να πετάει εκτός των servers του New World όσους παίκτες μένουν AFK, με στόχο να μειώσει τον χρόνο αναμονής στους servers.

Κάποιοι παίκτες έχουν βρει τρόπο να παρακάμπτουν το σύστημα AFK καθώς φαίνεται ότι κινούνται στο New World. Η Amazon όμως σκοπεύει να εφαρμόσει καλύτερο σύστημα ανίχνευσης παικτών που μένουν AFK. Το New World είχε πάνω από 900.000 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam το Σαββατοκύριακο και αποτέλεσε το παιχνίδι που έπαιξαν οι gamers περισσότερο από κάθε άλλο. Ωστόσο, οι παίκτες περίμεναν για πολλές ώρες στους δημοφιλείς servers μέχρι να συνδεθούν.

Η Amazon δήλωσε: "Βλέπουμε ότι παίκτες έχουν εκνευριστεί από χρήστες που προσπαθούν να αποφύγουν το σύστημα εντοπισμού όταν μένουν AFK στο New World. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή ειδικά όταν υπάρχει πληθώρα ατόμων που περιμένουν υπομονετικά να μπουν σε ένα server. Έχουμε δημιουργήσει μία νέα λύση που θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε και να αναλάβουμε δράση ενάντια στους παίκτες που μένουν AFK".

Το σύστημα εντοπισμού AFK παικτών θα υλοποιηθεί στο μέλλον, χωρίς να διευκρινιστεί το πότε και φυσικά το πως.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2021 22:08 #256990 by Giorgos Tsolaridis
Το New World έχει χάσει τους μισούς gamers από το λανσάρισμα Χάνει 135.000 την εβδομάδα.

 Το New World έχει χάσει τους μισούς παίκτες του από το λανσάρισμα και συγκεκριμένα χάνει 135.000 την εβδομάδα.

 Την προηγούμενη εβδομάδα, το  MMO  της Amazon είχε 508.000 ταυτόχρονους παίκτες, δηλαδή τους μισούς απ' ότι στις αρχές του Οκτωβρίου. Θα περίμενε κάποιος ότι ένα MMO όπως το New World, που έχει και ένα υπόβαθρο όσον αφορά την σεναριακή αφήγηση, θα είχε μία λίγο πιο σταθερή βάση παικτών.

 Πέρα από το περιεχόμενο, ειδικά στο  endgame , ένας ακόμη λόγος απομάκρυνσης παικτών τις πρώτες μέρες, έχει να κάνει με τα αργοπορημένα transfers των χαρακτήρων από πλευράς Amazon, από  servers  με χαμηλό population σε πιο πολυπληθείς. Τέλος, το MMO είναι το μόνο που έχει θέματα στο optimization, ακόμα και με high end κάρτες γραφικών (παρατηρήθηκαν προβλήματα ακόμα και στις RTX 3090).

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2021 22:40 #257002 by Giorgos Tsolaridis
New World: Η Amazon απενεργοποιεί το coin trading και τις συναλλαγές αντικειμένων λόγω exploit Απειλεί με bans όσους το εκμεταλλεύονται.

 Το MMORPG New World αντιμετωπίζει προβλήματα με exploits που αφορούν το trading και η Amazon απενεργοποίησε τις συναλλαγές με coins και αντικείμενα μεταξύ παικτών. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει trade ανάμεσα σε παίκτες.

 Στο New World η οικονομία λειτουργία ως εξής. Μπορείτε να αποκτήσετε coins, είτε με break down σε αντικείμενα που δεν χρειάζεστε, είτε ολοκληρώνοντας quests ή ακόμα και από τα auction houses που έχουν άλλοι παίκτες μέσα στο παιχνίδι. Με τα coins αυτά αγοράζετε αντικείμενα από άλλους παίκτες, σπίτια ή πληρώνετε φόρους. Μπορείτε επίσης να κάνετε deposit coins στο treasury της guild σας (ονομάζεται company στο παιχνίδι). Ο αρχηγός κάθε company θα το χρησιμοποιήσει για maintenance.

 Πλέον, με τις νέες αλλαγές και καθότι υπάρχει exploit για coin duplication (κοινώς, διπλασιασμός των coins), οι συναλλαγές έχουν απενεργοποιηθεί, αφού παίκτες τις κάνουν exploit για να διπλασιάζουν διαρκώς το εισόδημά τους, είτε απευθείας μέσω συναλλαγών με άλλους παίκτες, είτε στα trading posts ή ακόμα και αν καταθέσουν χρήματα σε treasury της company τους και μετά κάνουν ανάληψη!

 24 ώρες μετά, δεν γνωρίζουμε πότε θα διορθωθεί αυτό το exploit. Πέραν αυτού, τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν και άλλα exploits. Όπως για παράδειγμα το ότι οι παίκτες γινόντουσαν άτρωτοι όταν συνδύαζαν ένα συγκεκριμένο ability όπλου ενώ έπαιζαν σε Window mode και έκαναν drag frame. Τέλος, το παιχνίδι είχε και μεγάλες ουρές αναμονής στους  servers  κατά το λανσάρισμα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Nov 2021 10:57 #257160 by Stathis Moose Stathopoulos
New World: Η Amazon απενεργοποιεί το coin trading και τις συναλλαγές αντικειμένων λόγω exploitΑπειλεί με bans όσους το εκμεταλλεύονται.

Το MMORPG New World αντιμετωπίζει προβλήματα με exploits που αφορούν το trading και η Amazon απενεργοποίησε τις συναλλαγές με coins και αντικείμενα μεταξύ παικτών. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει trade ανάμεσα σε παίκτες.

Στο New World η οικονομία λειτουργία ως εξής. Μπορείτε να αποκτήσετε coins, είτε με break down σε αντικείμενα που δεν χρειάζεστε, είτε ολοκληρώνοντας quests ή ακόμα και από τα auction houses που έχουν άλλοι παίκτες μέσα στο παιχνίδι. Με τα coins αυτά αγοράζετε αντικείμενα από άλλους παίκτες, σπίτια ή πληρώνετε φόρους. Μπορείτε επίσης να κάνετε deposit coins στο treasury της guild σας (ονομάζεται company στο παιχνίδι). Ο αρχηγός κάθε company θα το χρησιμοποιήσει για maintenance.

Πλέον, με τις νέες αλλαγές και καθότι υπάρχει exploit για coin duplication (κοινώς, διπλασιασμός των coins), οι συναλλαγές έχουν απενεργοποιηθεί, αφού παίκτες τις κάνουν exploit για να διπλασιάζουν διαρκώς το εισόδημά τους, είτε απευθείας μέσω συναλλαγών με άλλους παίκτες, είτε στα trading posts ή ακόμα και αν καταθέσουν χρήματα σε treasury της company τους και μετά κάνουν ανάληψη!

24 ώρες μετά, δεν γνωρίζουμε πότε θα διορθωθεί αυτό το exploit. Πέραν αυτού, τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν και άλλα exploits. Όπως για παράδειγμα το ότι οι παίκτες γινόντουσαν άτρωτοι όταν συνδύαζαν ένα συγκεκριμένο ability όπλου ενώ έπαιζαν σε Window mode και έκαναν drag frame. Τέλος, το παιχνίδι είχε και μεγάλες ουρές αναμονής στους servers κατά το λανσάρισμα.

Δείτε τι γίνεται με την πτώση χρηστών στο MMORPG New World.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:03 #257889 by Stathis Moose Stathopoulos
[#NWSTATUS UPDATEWe will be enabling wealth transfers TODAY at 2 PM PT [5 PM EST/11 PM CEST].Downtime will last approximately 3 hours.t.co/TMrpTUj4To
— New World (@playnewworld) November 16, 2021
Οι servers του New World θα βγουν εκτός σύνδεσης για περίπου τρεις ώρες στις 16 Νοεμβρίου για να δεχθούν ένα update που θα αντιμετωπίζει το πιο πρόσφατο exploit αντιγραφής αντικειμένων του παιχνιδιού, μετά το οποίο η οικονομία του παιχνιδιού θα λειτουργεί κανονικά. Το MMORPG της Amazon έλαβε πρόσφατα μια δημόσια λειτουργία δοκιμής, όπου οι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν τα επερχόμενα updates του New World. Τα updates περιλαμβάνουν βελτιώσεις ισορροπίας στη μάχη και μεταφορές σε τοπικούς servers.

Δείτε τι γίνεται με την πτώση χρηστών στο MMORPG New World.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification