Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Νέο Dune Open World Multiplayer game

27 Feb 2019 13:35 #223624 by Μάνος Γρυπάρης
Η Funcom ανακοίνωσε ότι το 2018 ήταν το πιο κερδοφόρο έτος στην ιστορία της και ετοιμάζεται να αναπτύξει ένα νέο Open World Multiplayer game αφιερωμένο στη σειρά Dune.

Για τον σκοπό αυτό θα συνεργαστεί με την Legendary Entertainment και θα αναπτύξει τρία games βασισμένα στην αγαπημένη σειρά του Frank Herbert, με την οποία κάποιοι από εμάς μεγαλώσαμε (σ.σ. ακόμα θυμάμαι το λιώσιμο με το Dune II στην Amiga, από την Westwood πριν καν αναπτύξει το πρώτο Command & Conquer). Η Funcom ανακοίνωσε ότι ο κόσμος του Dune είναι ένας από τους πιο γνωστούς sci-fi κόσμους και ότι οι developers της ονειρεύονταν μια τέτοια ευκαιρία.

Συνολικά θα αναπτυχθούν τρία games για PC και κονσόλες. Το πρώτο θα είναι ένα open world multiplayer game το οποίο θα ξεκινήσει να αναπτύσσεται στα τέλη του 2019. Προφανώς θα αποτελέσει MMORPG. Μακάρι ένα από τα άλλα δύο games που ετοιμάζονται να είναι real-time Strategy γιατί ένα σύγχρονο Dune II θα ήταν ότι καλύτερο.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:55 #258062 by Stathis Moose Stathopoulos
Η NUKKLEAR θα βοηθήσει την ανάπτυξή τουΗ Funcom ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης NUKKLEAR, η οποία θα βοηθήσει στη δημιουργία των οχημάτων του multiplayer Dune.
Η NUKKLEAR έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη των Destroy All Humans remake και Everspace, ενώ έχει κυκλοφορήσει και το shooter Comanche. Ο διευθύνων σύμβουλος της Funcom, Rui Casais δήλωσε ότι η Funcom έχει λάβει αρκετή βοήθεια από τις γνώσεις που έχει ο NUKKLEAR στα οχήματα. Η κλίμακα του Dune τίτλου έχει μεγαλώσει αρκετά μετά από την εξαγορά της Funcom από την Tencent το 2020 και σύμφωνα με τον Casais, είναι απαραίτητο να έχει ικανούς και έμπιστους συνεργάτες όπως η NUKKLEAR.

Περισσότερες πληροφορίες για το multiplayer Dune της Fancom ή την ημερομηνία κυκλφορίας του, ακόμα δεν υπάρχουν, ούτε έχει γίνει γνωστό αν θα συνδέεται με τη νέα σειρά ταινιών, όπου μοιράζονται το ίδιο λογότυπο.

Η ταινία Dune: Part 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2023.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 May 2022 04:08 #264248 by Nikos Georgopoulos
Κυκλοφόρησαν τα πρώτα artworksΗ Funcom έδωσε στην δημοσιότητα τα πρώτα τρία artwork από τον επερχόμενο Dune τίτλο της δηλώνοντας ότι ψάχνει προσωπικό.
Το μόνο που έχει ανακοινωθεί για τον εν λόγω τίτλο είναι ότι θα διαδραματίζεται στον πλανήτη Arrakis. Στο επίσημο site της η Funcom αναγράφει: Το διαχρονικό αριστούργημα του Fran Herbert και η ταινία του 2021 που κέρδισε Oscars έχουν εμπνεύσει ολόκληρε γενιές με το σύμπαν του Dune και εμείς δεν αποτελούμε εξαίρεση. Είναι ο τέλειος κόσμος για ένα multiplayer Open world Survival game. Από τα 90s’ η Funcom έχει αφιερώσει την τέχνη της στο να δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες σε σαγηνευτικά σύμπαντα όπως το Conan Exiles. Έχοντας δημιουργήσει μία ομάδα έμπειρων developers από 30 διαφορετικές χώρες, ψάχνουμε νέες φωνές για το πιο φιλόδοξό μας project.

Στην τελευταία εικόνα που ανέβασε η Funcom, αναγράφει και τις θέσεις εργασίας για τις οποίες ψάχνει προσωπικό. Σε ερώτηση που της έγινε για το αν έχει αφήσει πίσω το Conan Exile, η Funcom απάντησε αρνητικά δηλώνοντας ότι έχει διάφορες ομάδες που δουλεύουν και στα δύο games. 


Not at all! We have different teams working on both games. We also have a lot of planned updates and content coming to Conan Exiles.

— Funcom (@Funcom) May 13, 2022

Η ταινία Dune: Part 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2023.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification