Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

World of Warcraft Shadowlands

10 Jun 2022 23:28 #264881 by Nikos Georgopoulos
Ο David Harbour του Stranger Things είχε "καεί" σε World of Warcraft και Sims
Με το WoW είχε χάσει ένα χρόνο σερί από την ζωή του.

Ο ηθοποιός David Harbor του Stranger Things David Harbor δήλωσε ότι το WoW κατέστρεψε τη ζωή του για ένα χρόνο, ενώ είχε "καεί" και στο Sims.

Ο ηθοποιός του Stranger Things, Ντέιβιντ Χάρμπορ, είπε ότι το να παίξει το World of Warcraft ήταν το «πιο ενοχλητικό πράγμα» στη ζωή του και ότι το να παίξει το παιχνίδι τόσο έντονα «κατέστρεψε τη ζωή μου για περίπου ένα χρόνο».

Πιο αναλυτικά, δήλωσε: «Το 2005 έπαιξα τα κέρατά μου με αυτό το παιχνίδι! Κατέστρεψε τη ζωή μου για περίπου ένα χρόνο. Εννοώ, είχα ξεφύγει από το μυαλό μου. Ήμουν τρελά εθισμένος σε αυτό το βιντεοπαιχνίδι. Ήμουν ένας πολεμιστής των Night Elf που τον έλεγαν Norad, και ήταν το δεύτερο τανκ στο guild μου», είπε ο Χάρμπορ.Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας ότι έπαιξε επίσης το Sims αρκετά και είχε μια βαθιά εμπειρία στο παιχνίδι που άλλαξε την πραγματική του ζωή. «Είναι τόσο αστείο, γιατί έπαιξα επίσης το Sims. Θα μπορούσες να γίνεις ηθοποιός στους Sims. Μπορείς να προχωρήσεις στην καριέρα σου, αλλά αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δουλέψεις πάνω σε πράγματα. Πρέπει να δουλέψεις με την ομιλία σου και στο σώμα σου, σωστά; Θυμάμαι ότι το avatar μου έφτασε σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο στην καριέρα του και συνέχισα να προσπαθώ να τον κάνω να ασχοληθεί με την ομιλία του», είπε ο Χάρμπορ. «Ήταν σαν βοηθητικός παίκτης, αλλά ήθελα να ασχοληθεί με την ομιλία του και το σώμα του, και το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να κάθεται και να παίζει βιντεοπαιχνίδια. Και μετά...είχα αυτή τη στιγμή που είδα τη ζωή μου μπροστά στα μάτια μου».

Η συμπρωταγωνίστρια του Harbour στο Stranger Things, Winona Ryder είπε ότι ένας πραγματικός ηθοποιός που υποδύεται τους The Sims θα μπορούσε «πραγματικά να σε τρελάνει» και ο Χάρμπορ συμφώνησε. «Αυτό έκανε», είπε ο Χάρμπορ. «Και γι' αυτό καταστράφηκε η ζωή μου».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification