Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

World of Warcraft Shadowlands

13 Jan 2021 11:45 #244536 by Giorgos Tsolaridis
Ο σκηνοθέτης του World of Warcraft έγραψε σενάριο για ταινία βασισμένη στο Full Throttle
O Duncan Jones το δημοσίευσε στο Twitter.


Μετά από μια πρόσφατη δημιουργική πτώση, ο σκηνοθέτης των Moon, Source Code και της ταινίας World of Warcraft, έγραψε ένα ολόκληρο σενάριο για μια ταινία που βασίζεται στο Adventure παιχνίδι του Tim Schafer, Full Throttle. Μπορείτε να διαβάσετε το σενάριο πατώντας εδώ.

Βέβαια αυτό δεν είναι ένα σενάριο που τίθεται σε παραγωγή, απλώς fan-project του Jones όμως κατάφερε να τραβήξει την προσοχή (και την έγκριση) του Schafer, ο οποίος δήλωσε στο Τwitter : "Εύχομαι αυτή η χρονιά να καλύτερη από πέρυσι. Δεν περίμενα ότι ο Jones θα αποκαλύψει ένα πλήρες σενάριο για μια ταινία Full Throttle!".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Feb 2021 19:26 #246377 by Giorgos Tsolaridis
Παίκτης MMO άφησε την γυναίκα του εκτός σπιτιού ενώ έπαιζε World of Warcraft


Ευτυχώς για πέντε λεπτά.  Ένας Redditor δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Reddit  , στο οποίο ρώτησε τους υπόλοιπους: "Είμαι μαλάκας που άφησα εκτός σπιτιού την γυναίκα μου χωρίς κλειδιά, ενώ έπαιζα World of Warcraft?"Ο gamer έπαιζε World of Warcraft και βρισκόταν σε raid με την Clan του. Όταν ξεκίνησε το raid, η γυναίκα του κατέβηκε να πάρει φαγητό από τον ντελιβερά, καθώς το ζευγάρι είχε παραγγείλει. Της είπε "Μην ξεχάσεις τα κλειδιά" αλλά αυτή τα ξέχασε. Οπότε όταν πήρε το φαγητό, έμεινε κολλημένη στον προθάλαμο και δεν μπορούσε να επιστρέψει στο διαμέρισμα. Του χτυπούσε το κουδούνι και ο gamer την αγνόησε μέχρι να τελειώσει το raid, το οποίο ευτυχώς κράτησε 5 λεπτά.Η γυναίκα του ήταν τσαντισμένη και του είπε "Είσαι μαλάκας γιατί διαλέγεις τα video games αντί για μένα". Επίσης, ο gamer αιτιολόγησε την απόφασή του λέγοντας "Δεν ήταν κλειδωμένη εκτός σπιτιού, αφού ανάμεσα στην εξώπορτα και την πόρτα του σπιτιού μας υπάρχει ένας προθάλαμος, άρα ήταν ασφαλής και δεν βρισκόταν έξω στο κρύο. Απλά έπρεπε να περιμένει πέντε λεπτά.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Feb 2021 19:58 - 19 Feb 2021 19:59 #246565 by Giorgos Tsolaridis
Η Blizzard πουλάει ρέπλικα του Helm of Domination από το World of Warcraft
Με αφορμή την επέτειο 30 χρόνων της σειράς.

Το συγκεκριμένο κράνος είναι φτιαγμένο από 88% πλαστικό και 6% Alloy έχει αρκετή λεπτομέρεια και κοστίζει 300 δολάρια.
Το Helm of Domination στηρίζεται πάνω σε βάση και το ήδη μεγάλο μέγεθός του είναι μικρότερο από πραγματικό που βλέπουμε στο παιχνίδι. Το συγκεκριμένο κράνος είναι ίσως το πιο αναγνωρίσιμο αντικείμενο της σειράς. Η περιγραφή του είναι η εξής: "Φτιαγμένο υπό τις διαταγές του Jailer, το Helm of Domination είναι ο τρόπος που αλληλεπιδρά ο Θάνατος με το Azeroth. Οι Nathrezim φυλάκισαν τον πνεύμα του Ork Ner’zhul μέσα σε αυτόμ δίνοντας του πλεονέκτημα ενάντια σε ένα τεράστιο στρατό από Scourge. O πρίγκιπας Arthas Menethil ελευθέρωσε το κράνος από τον Παγωμένο Θρόνο θέλοντας να το πάει στον Lith King".
Μπορείτε να το βρείτε το Blizzard Gear Store .
File Attachment:
 

File Attachment:
 

File Attachment:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Feb 2021 20:19 - 19 Feb 2021 20:19 #246568 by Giorgos Tsolaridis
World of Warcraft: Burning Crusade Classic
Νέες πληροφορίες διέρρευσαν για τον επερχόμενο τίτλο.Λίγες ώρες πριν από την διεξαγωγή του BlizzCon 2021 διέρευσαν μεταξύ άλλων πληροφορίες για το World of Warcraft: Burning Crusade Classic.
Η περιγραφή του τίτλου είναι η εξής: Για μία ακόμη φορά ταξιδέψτε μέσω του Dark Portal στο World of Warcraft: Burning Crusade Classic. Το Bunring Crusade, το οποίο αρχικά κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2007, καλούσε τους ήρωες του Azeroth στο Outland για να αντιμετωπίσουν την εισβολή του Demonic Legion. Η επαναδημιουργία του πρώτου World of Warcraft expansion, η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, θα δώσει στους παίκτες την ευκαιρία να επισκεφτούν πάλι το Outland ή να ζήσουν την συγκεκριμένη εμπειρία για πρώτη φορά.

Στις διαρροές υπήρχαν επίσης λεπτομέρειες για το πως για το πως θα εξελιχθούν οι χαρακτήρες από το Classic στο Burning Crusade ενώ επιβεβαιώθηκε ότι θα διατίθεται δωρεάν για όσους έχουν ενεργή World of Warcraft συνδρομή. Μερικές πληροφορίες για το update του World of Warcraft: Shadow lands αποκαλύφτηκαν επίσης. Το νέο update θα περιέχει το Sanctum of Domination, το οποίο θα περιλαμβάνει δέκα bosses, νέα PVP season και ένα Mythic Keystone Dungeon. Νέα pets και mounts θα είναι επίσης διαθέσιμα τα οποία ξεκλειδώνετε πηγαίνοντας στα Covenants’ domains.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Feb 2021 17:30 - 20 Feb 2021 17:31 #246610 by Γιάννης Παπαργυρίου
Φήμη: Wrath of the Lich King Classic
Θεωρείται πιθανό μετά την ανακοίνωση του Burning Crusade Classic.


Στα πλαίσια της BlizzCon 2021, ανακοινώθηκε ότι το Burning Crusade, το πρώτο expansion του World of Warcraft, θα κυκλοφορήσει και αυτό σε Classic έκδοση, γεγονός που δημιούργησε την απορία εάν κάτι τέτοιο θα συμβεί μελλοντικά και με το expansion που το ακολούθησε, το Wrath of the Lich King.

Όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το World of Warcraft Classic, ο πρόεδρος της Blizzard, J. Allen Brack, είχε καταστήσει σαφές ότι επρόκειτο για μεγάλο ρίσκο. Το να καταφέρει η εταιρεία να κάνει το ηλικίας 15 ετών MMORPG να τρέξει σε μοντέρνα PC ήταν ήδη δύσκολο, με τον Brack να αναφέρει τότε ότι το WoW του 2004 μπορεί να αποδειχτεί πολύ λιγότερο διασκεδαστικό απ’ ότι το θυμούνται οι παίκτες του. Όταν ωστόσο κυκλοφόρησε το WoW Classic το 2019 και οι συνδρομές διπλασιάστηκαν μερικούς μήνες αργότερα, ήταν ξεκάθαρο ότι οι gamers αγαπάνε το παλιό World of Warcraft.

Η Blizzard λοιπόν ανακοίνωσε ότι το WoW Classic δεν τελείωσε με την κυκλοφορία του αρχικού παιχνιδιού, καθώς στην φετινή BlizzCon αποκαλύφθηκε ότι της ίδιας αντιμετώπισης θα τύχει και το Burning Crusade. Σύντομα οι παίκτες θα μπορούν να επισκεφθούν τα Outlands πέρα από το Dark Portal, να φτάσουν μέχρι το level 70 και να αντιμετωπίσουν μερικά από τα πιο δύσκολα raids και dungeons του WoW όπως αυτά υπήρχαν το 2007.

Η ανακοίνωση προκάλεσε ερωτήματα εάν κάτι τέτοιο θα συνεχιστεί με το Wrath of the Lich King. Πριν από την BlizzCon, δημοσιογράφοι του PC Gamer Μίλησαν με τον production director Patrick Dawson και την lead producer Holly Longdale για να μάθουν την προσέγγισή τους στο Burning Crusade Classic, πώς αυτό μπορεί να διαφέρει από το Burning Crusade που μπορεί να θυμάστε και το πώς οι παίκτες θα μπορούν να ξεκινήσουν να το παίζουν ακόμη κι αν δεν έχουν ήδη κάποιον max level χαρακτήρα, ενώ έγινε και ερώτηση για το τι θα ακολουθήσει το Burning Crusade.

“Προς το παρόν εστιάζουμε στο Burning Crusade. Αυτό είπε η κοινότητα ότι ήθελε και αυτό θέλαμε να τους δώσουμε. Ακούγεται σαν να ψηφίζεις για μελλοντικά πράγματα επίσης και σίγουρα θα ακούσουμε κι εσένα και άλλους καθώς προχωράμε εδώ” ανέφερε ο Dawson σε μια μάλλον προβλέψιμη απάντηση, με δεδομένο μάλιστα ότι το Burning Crusade Classic δεν έχει καν κυκλοφορήσει ακόμα και πιθανά θα απασχολήσει τους gamers για τα επόμενα δύο ή και περισσότερα χρόνια. Το ερώτημα όμως παραμένει εάν η απρόσμενη επιτυχία του WoW Classic, η οποία άλλωστε οδήγησε την Blizzard στο να αναπτύξει το Burning Crusade Classic, είχε ως αποτέλεσμα και τον πιο μακροπρόθεσμο σχεδιασμό εκ μέρους της ομάδας. Ο Dawson υπονόησε ότι η απάντηση είναι θετική, αλλά ανέφερε ότι υπάρχουν ακόμα “πολλά προβλήματα να επιλυθούν” μεταξύ των οποίων και το μεγαλύτερο, το πώς δηλαδή μπορεί κανείς να τρέξει πολλαπλές εκδοχές του ίδιου ΜΜΟRPG ταυτόχρονα.

Αυτό διότι όταν κυκλοφορήσει το Burning Crusade Classic μέσα στη χρονιά, δεν θα αποτελεί expansion του WoW Classic με την γνωστή έννοια αλλά ένα νέο, διακριτό κι αυτοτελές παιχνίδι. Η Longdale εξήγησε ότι οι τωρινοί παίκτες που έχουν φτάσει χαρακτήρες στο level 60 του Classic θα μπορούν να επιλέξουν εάν θα μεταφέρουν τους χαρακτήρες τους στο Burning Crusade ή αν θα παραμείνουν στην σκέτη έκδοση του WoW Classic. Όσοι επιλέξουν το Burning Crusade θα παραμείνουν στους ίδιους servers που βρίσκονται, αλλά οι παίκτες που θα διαλέξουν να παραμείνουν στο “vanilla” WoW Classic θα τύχουν αντιγραφής του χαρακτήρα τους σε διαφορετικό server που θα χρειάζεται και διαφορετικό WoW client για πρόσβαση. Αυτό συνεπώς σημαίνει ότι το WoW Classic, το WoW: Burning Crusade Classic και η σύγχρονη έκδοση του WoW: Shadowlands θα λειτουργούν όλα ταυτόχρονα. Εάν επομένως η Blizzard επιλέξει να φτιάξει και άλλα expansions ως Classic, είναι εύκολο να δει κανείς πόσο περίπλοκο μπορεί να γίνει το όλο σύστημα. “Υπάρχουν πολλά προβλήματα προς επίλυση, ακόμη και μόνο με το Burning Crusade, το Classic και το μοντέρνο να τρέχουν όλα ως τρία μεγάλα ΜΜΟ το ένα δίπλα στο άλλο. Κι είμαστε αφοσιωμένοι στο να το πετύχουμε σωστά. Όταν το πετύχουμε αυτό, ναι κάτι τέτοιο ανοίγει πιθανό δρόμο για άλλα πράγματα στο μέλλον για εμάς. Αλλά χρειαζόμαστε επίσης να χτίσουμε αυτόν τον μυ λιγάκι και να βεβαιωθούμε ότι εστιάζουμε στα πράγματα με σημαντική προτεραιότητα για το σήμερα, δηλαδή στο να υπηρετήσουμε την κοινότητα του Classic και την κοινότητα του Burning Crusade” είπε ο Dawson.

Παρά τις δυσκολίες του εκσυγχρονισμού ενός 15ετούς MMORPG ώστε να τρέχει καλά στα σύγχρονα PC και με την σύγχρονη δομή των servers, δύσκολα κανείς θα φανταζόταν ότι η Blizzard θα κρατήσει το WoW Classic χωρίς το πιο αγαπημένο από τα expansions του. Το Wrath of the Lich King θεωρείται ευρέως ως η κορυφαία στιγμή της μακράς ιστορίας του WoW και βοήθησε να μεταμορφωθεί σε ένα mainstream φαινόμενο, με το υψηλότερο ρεκόρ στην ιστορία του, 12 εκατομμύρια συνδρομητές.

Στην αρχή της συνέντευξης, ο Dawson εξήγησε ότι η ανάπτυξη του Burning Crusade Classic ξεκίνησε λίγο μετά το λανσάρισμα του WoW Classic το 2019. Είπε ότι σχεδόν άμεσα, οι παίκτες ξεκίνησαν να ζητούν από την Blizzard να συμπεριλάβει και το Burning Crusade. “Είναι αυτό που θέλει ο κόσμος. Ακούγαμε την κοινότητα κι η κοινότητα έκανε πολύ σαφές ότι ενδιαφερόταν για το Burning Crusade, οπότε είπαμε ας πάμε να το κάνουμε” ανέφερε ο Dawson.

H ιδέα της παροχής στους παίκτες αυτού που θέλουν θεωρείται ο πυρήνας της όλης ιδέας του WoW Classic. Κι ενώ ο Dawson λέει ότι προς το παρόν σκέφτεται μόνο το Burning Crusade, είναι πιθανό ότι η ανάπτυξη ενός Wrath of the Lich King Classic θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τους παίκτες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Feb 2021 16:50 - 23 Feb 2021 16:53 #246724 by Giorgos Tsolaridis
World of Warcraft: Burning Crusade Classic Επιβεβαιώθηκε και επίσημα.
Η Blizzard ανακοίνωσε και επίσημα το World of Warcraft: Burning Crusade Classic. Θα έχει servers που θα σας επιτρέψουν να εξερευνήσετε πέρα από το Dark Portal, στα Outlands, σχεδόν όπως ήταν το 2007. Οι παίκτες του WoW Classic θα έχετε ως level cap το level 70, καθώς θα εξερευνάτε γνώριμες ζώνες, όπως τα Hellfire Peninsula και Zangarmarsh. Θα υπάρχουν επίσης χαρακτηριστικά, όπως τα flying mounts, jewelcrafting, Draenei και Blood Elf races, αλλά και η δυνατότητα να παίξετε ως shaman ή paladin, ανεξάρτητα από την φατρία σας.

Ανά διαστήματα θα κυκλοφορούν νέα raids, αλλά και dungeons, όπως και στην εποχή του Burning Crusade. Θα έχετε πρόσβαση σε αυτό με την κανονική συνδρομή σας στο World of Warcraft, ενώ θα έχετε πρόσβαση και στους Classic χαρακτήρες σας. Επίσης  θα μπορείτε να αγοράσετε level boost , αλλά μόνο για χαρακτήρα του Classic, που δεν θα είναι Elf ή Draenei (τα νέα races που προστέθηκαν τότε).

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Feb 2021 15:06 - 27 Feb 2021 15:08 #246951 by Giorgos Tsolaridis
Ρατσιστικά σχόλια από κορυφαίες raiding guilds του World of Warcraft πλήττουν την κοινότητα
Διέρρευσαν εικόνες από chat logs από τις καλύτερες guilds της Β. Αμερικής στα οποία υπάρχουν ρατσιστικές εκφράσεις.Δύο από τα κορυφαία guilds της Βόρειας Αμερικής κατηγορούνται για ρατσιστικές συμπεριφορές και γίνονται αφορμή για εκτενείς συζητήσεις περί ρατσισμού και τοξικότητας στην competitive σκηνή του World of Warcraft.
Στις αρχές τις εβδομάδας διέρρευσε μια  gallery  γεμάτη screenshots από chats των Clout Gang και Instant Dollars. Οι εικόνες αυτές που πάρθηκαν από το Discord και από το chat του παιχνιδιού δείχνουν μέλη αυτών των guilds να χρησιμοποιούν τακτικά το n-word και να κάνουν αστεία που αφορούν έγχρωμους και ομοφυλόφιλους. Αν και δεν είναι τα μεγαλύτερα guilds στο wow, είναι κορυφαία στην competitive raiding σκηνή.

Στο παρακάτω screenshot μπορείτε να δείτε μια μικρή δόση από τα σχόλια των raiders.
File Attachment:
Στην αρχή, οι moderators του subreddit του WoW διέγραψαν τις αναρτήσεις που αφορούσαν αυτά τα screenshots αφού πάνε ενάντια στον κανόνα που απαγορεύει την αναφορά παικτών με τα ονόματά τους. Αργότερα όμως, χάρη στην αναταραχή που δημιούργησαν στην κοινότητα, οι moderators έφτιαξαν μια δική τους  ανάρτηση  στην οποία έχουν συγκεντρώσει όλες τις εικόνες και όλες τις κατηγορίες."Το περιστατικό αυτό μας κάνει να σκεφτόμαστε το τι πρέπει να θεωρείται φυσιολογικό σαν συμπεριφορά καθώς και τη γενική κουλτούρα που επικρατεία στις κορυφαίες raiding guilds.", είπε ο moderator του subreddit του WoW, Ex_iledd.

Οι CloutGang και Instant Dollars δεν είναι επαγγελματικοί esports οργανισμοί όπως οι method αλλά έχουν αρκετά υψηλές θέσεις στα rankings, 38η και 16η αντίστοιχα, ενώ κανείς παίκτης τους δεν βγάζει τα προς το ζην παίζοντας World of Warcraft. Όσο η ιστορία συνεχίζεται όμως, εμφανίζονται πολλά screenshots που εμφανίζουν παρόμοιες συμπεριφορές και από άλλα guilds από όλο τον κόσμο.Σε ένα βίντεο, ένα μέλος των Ethical, guild με ranking 16o στον κόσμο, χρησιμοποιεί μια ομοφοβική έκφραση την ώρα του raid. Συγκεκριμένα, λέει "Σπάστε τον στο ξύλο τον π***τη."Δείτε το βίντεο, ενώ αν θέλετε να ακούσετε τον ομοφοβικό χαρακτηρισμό πηγαίντε στο 10:05:


Σε ένα άλλο screenshot, ένα άλλος μέλος των Ethical, ο Gapezilla, είπε «οι υπάλληλοι της Blizzard είναι όλοι ν**ροι που πρέπει να βια****ν μέχρι θανάτου.»
Κάποιοι από τους κατηγορούμενους έχουν προσπαθήσει να τοποθετηθούν πάνω στην κατάστηαση. Ο guild master των Instant Dollars εξήγησε ότι τα screenshots αυτά τραβήχτηκαν πριν μπούν οι συγκεκριμένοι παίκτες στη guild. "Όλοι δήλωσαν μετανιωμένοι για τις πράξεις τους εκτός από τον Decenaryk ο οποίος έχει αποχωρήσει πλέον από τη guild.", είπε ο guild master.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Apr 2021 21:35 #250030 by Ερμής Δερβίσης

Στο World of Warcraft τα μηνύματα λογοκρίνονται
Αν περιέχουν ακατάλληλες λέξεις δεν στέλνονται καθόλου.


Σύμφωνα με το Wowhead, τα μηνύματα μεταξύ παιχτών εντός του World of Warcraft, δεν μπορούν να σταλθούν αν περιέχουν ακατάλληλες λέξεις.

Για χρόνια λογοκρίνονταν τα μηνύματα, όμως μπορούσαν να σταλθούν, μέχρι τώρα όπου εμφανίζεται ειδοποίηση ότι δεν γίνεται να στείλετε το συγκεκριμένο μήνυμα αν περιέχει συγκεκριμένες λέξεις. Το Wowhead τονίζει ότι αυτό ισχύει προς το παρόν μόνο για τα μηνύματα εντός του World of Warcraft και μεταξύ του παιχνιδιού και του Bnet messenger του Battle.net δεν υπάρχει κάποιου είδους λογοκρισία.

Κάποιοι αναγνώστες του Wowhead πιστεύουν η λογοκρισία έχει σχέση με ένα accessibility update το οποίο δοκιμάζεται. Αυτό το χαρακτηριστικό θα δίνει την επιλογή στους παίκτες να μιλούν φωναχτά. Αυτό έχει ως σκοπό να μειωθούν τα αρνητικά σχόλια που ανταλλάζονται μεταξύ των παικτών. Η Blizzard δεν έχει κάνει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2021 19:19 #251452 by Ερμής Δερβίσης

Η Chromie του World of Warcraft αποκαλύφθηκε επίσημα ως trans
Σύμφωνα με το βιβλίο Folk and Fairy Tales of Azeroth.


Η Chromie, η θηλυκή έκδοση του δράκου Chronomu στο World of Warcraft, αποκαλύφθηκε ότι είναι trans στο νέο βιβλίο Folk and Fairy Tales of Azeroth.

Στο βιβλίο, ο αφηγητής την αναφέρει ως άντρα στην αρχή, όμως αφού ολοκληρώσει την Visage Ceremony, τότε ο χαρακτήρας αναφέρεται ως γυναίκα σε όλες τις μορφές του. Ο narrative designer του World of Warcraft, Steve Danuser απάντησε στο Twitter τις ερωτήσεις των fans πάνω σε αυτό το θέμα.

Οι fans της σειράς υπέθεταν καιρό για την ταυτότητα της Chromie, όμως αυτή είναι και η τελική επιβεβαίωση της Blizzard. Η Chromie εμφανίστηκε στο αρχικό World of Warcraft ως NPC στο Western Plaguelands, όπου έδινε quests στους παίκτες. Από τότε βρίσκεται σε κάθε ιστορία του World of Warcraft, που αφορά ταξίδια στο χρόνο, ενώ πρόσφατα δίνει στους παίκτες την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε παλιότερα expansions της σειράς. Επιπλέον είναι playable στο MOBA Heroes of the Storm.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jun 2021 13:11 #251902 by Γιώργος Σκένδρος

To Dark Portal προς το Outland μπορεί μόλις να άνοιξε, αλλά ορισμένοι παίκτες του World of Warcraft: Burning Crusade Classic έχουν ήδη φτάσει στο επίπεδο 70.

Σύμφωνα με το site  Wowhead , μια πενταμελής ομάδα αποτελούμενη από μέλη του guild Progress διεκδίκησε τον τίτλο του πρώτου level 70 στο Burning Crusade Classic παγκοσμίως, με τον Hacez να φτάνει πρώτος στο ορόσημο και άλλα μέλη της ομάδας να ακολουθούν λίγο αργότερα. Ο συνολικός χρόνος για να φτάσουν στο πρόσφατο level cap του παιχνιδιού ήταν περίπου 13 ώρες.Οι παγκόσμιες πρωτιές δεν είναι προφανώς κάτι καινούργιο για το συγκεκριμένο guild, το οποίο πέτυχε αρκετούς παγκόσμιους τίτλους στο WoW Classic, συμπεριλαμβανομένης της ολοκλήρωσης του τελευταίου και πιο απαιτητικού raid του παιχνιδιού, του Naxxramas, σε χρόνο ρεκόρ.

Το Burning Crusade Classic φέρνει μεγάλες αλλαγές στο κλασικό MMORPG της Blizzard, συμπεριλαμβανομένου ενός εντελώς νέου κόσμου για εξερεύνηση, την προσθήκη ιπτάμενων mounts και την εισαγωγή του δημοφιλούς Arena PvP mode. Ορισμένοι από τους developers πίσω από το παιχνίδι προβληματίστηκαν πρόσφατα σχετικά με τον αντίκτυπο τoυ εμβληματικού expansion, λέγοντας ότι η απόφαση της ομάδας να κάνει ένα "πραγματικά μεγάλο και τολμηρό" βήμα με την εισαγωγή ενός εντελώς νέου κόσμου για να εξερευνήσουν οι παίκτες καθόρισε το ρυθμό για την κυκλοφορία όλων τα expansions του World of Warcraft στο μέλλον.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification