Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Phantasy Star Online 2

02 Jun 2021 10:30 #251863 by Giorgos Tsolaridis
Phantasy Star Online 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας Ανακοινώθηκε για το New Genesis.

  Η Sega  ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας  του Phantasy Star Online 2: New Genesis.

 Το Phantasy Star Online 2: New Genesis θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου για PC και Xbox One. Η έκδοση για PC θα είναι διαθέσιμη μέσω Steam και Epic Games Store. Λόγω της κυκλοφορίας του, το προγραμματισμένο maintenance θα γίνει δύο μέρες πιο μετά. Αυτή η αλλαγή θα επηρεάσει το περιεχόμενο του event “The Road to New Genesis”, με τρόπο που θα γίνει γνωστός στο μέλλον. Η Sega ανακοίνωσε πως πρόκειται να διοργανώσει events για να γιορτάσει την κυκλοφορία του New Genesis, όμως δεν είναι ακόμα γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

 Το Phantasy Star Online 2: New Genesis θα λαμβάνει χώρα 1.000 χρόνια μετά τα γεγονότα του Phantasy Star Online 2 και θα σας καλεί να προστατέψετε έναν νέο κόσμο από μία μυστηριώδη απειλή. Το παιχνίδι θα είναι free-to-play και θα περιέχει μεγάλα περιβάλλοντα μάχης χωρίς ενδιάμεσα  loading   screens , αναβαθμισμένα μοντέλα χαρακτήρων, καινούρια  μηχανή γραφικών , νέο σύστημα όπλων και abilities που επιτρέπει συνδυασμό δύο τύπων όπλων. Το New Genesis θα συνδέεται επίσης εύκολα με το Phantasy Star Online 2 και θα επιτρέπει cross-play μεταξύ PC και Xbox One.
Για περισσότερες πληροφορίες για την closed beta  κάντε κλικ εδώ .

 Το Phantasy Star Online 2: New Genesis θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου για PC και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jun 2021 00:50 #251877 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Θα το δοκιμάσω λογικά στο PC, έχω καιρό να παίξω καινούργιο MMO και είναι ευκαιρία τώρα αφού μου άρεσε και από το βίντεο. Αν και θα προτιμούσα να βγει στο PS4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jun 2021 16:44 #252266 by Απόστολος Μητσακούλης
Είχα λιώσει το 1 πολλά χρόνια πριν. Ανυπομονώ για το 2 :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Jul 2022 11:15 #265396 by Nikos Georgopoulos
Έρχεται στο PS4



Το Phantasy Star Online 2 έρχεται στην δύση για το PS4, μετά από μία ολόκληρη δεκαετία από την πρώτη κυκλοφορία στην Ιαπωνία, για PC. Το RPG θα κυκλοφορήσει για το PS4 στις 31 Αυγούστου, 6 χρόνια μετά την κυκλοφορία για το PS4 στην Ιαπωνία και σχεδόν ένα χρόνο αργότερα από την κυκλοφορία στη δύση για Xbox και PC.
Όπως και οι εκδόσεις των άλλων κονσόλων, θα υποστηρίζει cross-platform και θα είναι free to play. Επίσης, τόσο οι διάλογοι, όσο και τα κείμενα και οι υπότιτλοι, θα είναι όλα μεταφρασμένα στα αγγλικά, ενώ θα περιλαμβάνει και τον υπότιτλο “New Genesis”.



Το Phantasy Star Online 2 : New Genesis περιγράφεται ως η νέα γενιά του Phantasy Star Online 2. Περιλαμβάνει νέα μηχανή γραφικών, βελτιωμένα character models, νέο multi-weapon system, καθώς και σύστημα ώρας και καιρού, επίσης περιλαμβάνει νέα abilities για πλοήγηση όπως τα Photon Dash και Photon Glide.

Η Sega δήλωσε ότι το character creation και τα avatars θα μπορούν να μεταφερθούν από το Phantasy Star Online 2 στο New Genesis, weapons, units και mags θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο New Genesis. Levels, EXP, skills, photon arts καθως και in game currency δεν θα μπορούν να μεταφερθούν από το ένα στο άλλο.

Το Phantasy Star Online 2: New Genesis θα κυκλοφορήσει για PS4 στις 31 Αυγούστου.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Phantasy Star online 2 καθώς και να συζητήσετε για το ARPG στο αντίστοιχο forum topic.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification