Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Sacred Fire

17 Sep 2020 15:55 #238948 by Giorgos Tsolaridis
Το Sacred Fire είναι ένα "ψυχολογικό" RPG όπου ο χειρισμός και τα συναισθήματα είναι το κλειδί
Το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα στην αρχαία Καληδονία υπό την απειλή της ρωμαϊκής εισβολής.

Το Sacred Fire είναι ένα επερχόμενο σετ RPG στην αρχαία Σκωτία που χρησιμοποιεί ένα σύστημα βασισμένο σε ψυχολογικές αποφάσεις και συναισθηματική ανάπτυξη στο παιχνίδι. Οι παίκτες θα χειριστούν τα κίνητρα των συμμάχων και των εχθρών τους για να πετύχουν, σας ενθαρρύνουν να "ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να ξεπεράσετε τους αντιπάλους σας για να μετατρέψετε τις πιθανότητες προς όφελός σας."

Και ναι, αυτή είναι η φωνή του Doug Cockle στο τρέιλερ. Είναι επίσης γνωστός για τον ρόλο του Geralt of Rivia στη σειρά The Witcher.

Η κύρια σύγκρουση του παιχνιδιού περιστρέφεται γύρω από μια εισβολή στη Σκωτία - που ονομάζεται Καληδονία εκείνη την εποχή - από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Η ιστορία της Sacred Fire επικεντρώνεται στην ελευθερία επιλογής και οφείλεται σε πέντε διαφορετικές καταλήξεις. Ορισμένες αποφάσεις στο παιχνίδι μοιάζουν ότι θα πρέπει να ληφθούν εντός χρονικού ορίου. Είναι το είδος του RPG που εστιάζει στην αφήγηση που έχουν παραδείξει παιχνίδια όπως το Disco Elysium και το Banner Saga.
Τα screenshots του παιχνιδιού δίνουν έμφαση σε διενέξεις βάσει επιλογών, όπου οι επιλογές παρουσιάζονται με πιθανότητα επιτυχίας βάσει των δεξιοτήτων του χαρακτήρα σας. Ο χαρακτήρας του παίκτη είναι προσαρμόσιμος, με στατιστικά στοιχεία όπως η ευκινησία ή η αντοχή σε αντίθεση με το Empathy ή το Ideals. Οι χαρακτήρες θα μπορούν επίσης να έχουν "Μπλοκ", που τους δίνουν προβλήματα όπως τραύμα, οργή, ενοχή ή εθισμούς. Η περιγραφή υπονοεί ότι η επιτυχία θα εξαρτάται όχι μόνο από την ανδρεία στη μάχη, αλλά και από την ικανότητα να κερδίζει συμμάχους μέσω σχέσεων και επίλυσης συγκρούσεων.

Το Sacred Fire, που ανακοινώθηκε στην GamesCom, αναπτύχθηκε από την Poetic και δημοσιεύθηκε από την Iceberg Interactive. Το Sacred Fire πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2021.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification