Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

EVE Online

08 Nov 2020 16:27 #240919 by Γιακουμής
Replied by Γιακουμής on topic EVE Online
To ίδιο του το ρεκόρ Guiness καταρύπτει το Eve online στην τελευταία του τερατώδη μάχη που οι παίκτες τώρα αποκαλούν “Fury at FWST-8” και μάλιστα 2 φορές με το ίδιο γεγονός. Στη μάχη πήραν μέρος 8,825 παίχτες στο διάστημα 14 ωρών, που αποτελεί το ένα ρεκόρ, αλλά υπήρξε και ρεκόρ ταυτόχρονων παιχτών στους 6,557 ταυτόχρονους παιχτρες στην ίδια μάχη. Το προηγουμενο ρεκόρ συμμετεχόντων κάτεχε πάλι φημισμένη μάχη του eve, το “Bloodbath of B-R5RB” που συνέβη το '14.

www.guinnessworldrecords.com/news/2020/10/eve-onlines-record-breaking-fury-at-fwst-8

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Nov 2020 13:54 #240978 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic EVE Online
Οι παίκτες του EVE Online έχουν κάνει 49 εκ. tasks για να βοηθήσουν στην συλλογή πληροφοριών για τον Covid-19...
Αυτό μεταφράζεται σε 36 χρόνια έρευνας.


Τον Ιούνιο, κάποιοι ερευνητές στο McGill University της σχολής School of Computer Science, ανακοίνωσαν την επιστροφή του Project Discovery, ενός mini-game το οποίο βοηθάει με την συλλογή πληροφοριών. Αυτή τη φορά το Project Discovery, έριξε τα φώτα του στον Covid-19 και σύμφωνα με το BBC News, περισσότεροι από 171,000 παίκτες του ΕVE Online να έχουν ολοκληρώσει πάνω από 47 εκατομμύρια tasks για να βοηθήσουν.

Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί, καθώς αντιστοιχούν σε 36 χρόνια κατηγοριοποίησης των κυττάρων, κάτι που θα ήταν απλά αδύνατο για την ομάδα του McGill. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι παίκτες του EVE Online είναι ναι σχηματίζουν πολύγωνα γύρο από το κέλυφος των κύτταρων. O lead producer του EVE Online, David Ecker δήλωσε ότι δεν χρειάστηκε πολύ προσπάθεια για να ενδιαφερθούν οι παίκτες για το mini-game. Μερικοί παίκτες που έδωσαν συνέντευξη στο BBC πρόσθεσαν ότι το mini-game όχι μόνο τους έκανε να νιώθουν ότι συμβάλουν για έναν σημαντικό σκοπό από την άνεση του σπιτιού τους, αλλά και ότι τους έγινε πιο κατανοητή η επιστήμη πίσω από κάτι που μας προβληματίζει όλους μας αυτή τη περίοδο.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στην προσπάθεια, μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην επίσημη σελίδα του EVE Online. Τον Σεπτέμβριο το αναρτήθηκε στο EVE Online Blog ένα post με επεξήγηση εις βάθος για το project και το πως λειτουργεί.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification