Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Swords of Legends Online

09 Apr 2021 15:01 #249123 by Hermez

Κυκλοφορούσε αποκλειστικά στην Κίνα με τίτλο Gu Jian Qi Tan Online.

Το Gu Jian Qi Tan Online, ένα από τα πιο γνωστά MMO της Κίνας, έρχεται και στη Δύση με τίτλο Swords of Legends Online.
Το Swords of Legends Online θα αποτελέσει remaster έκδοση του Κινέζικου τίτλου και θα αφορά τον αιώνιο πόλεμο μεταξύ των δυνάμεων του σκοταδιού και φωτός. Στο MMO θα υπάρχουν έξι ήδη χαρακτήρων: Reaper, Summoner, Bard, Spellsword, Berserker και Spearmaster. Κάθε χαρακτήρας έχει τα δικά του items, την δική του ιστορία και ξεχωριστό στυλ στο gameplay. Όσο ανεβαίνουν τα levels κάθε χαρακτήρας θα ξεκλειδώνει όλο και περισσότερα skills. 

Ο Jason Xue αντιπρόεδρος της εταιρείας ανάπτυξής του Wangyuan Shengtang, δήλωσε: "Η πολύ θετική ανταπόκριση που έχει το παιχνίδι στην Κίνα μας έχει γεμίσει ενθουσιασμό. Είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης από την ομάδα ανάπτυξης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρήκαμε ένα συνεργάτη, ο οποίος εξειδικεύεται στην παροχή MMORPG τίτλων σε κοινό της Δύσης, και είμαστε ενθουσιασμένοι να καλωσορίσουμε το συγκεκριμένο κοινό στον κόσμο του Swords of Legends Online".

Ο συνεργάτης αυτός είναι η Gameforge η οποία έχει αναλάβει τις εκδόσεις των Metin 2, Tera και Aion στη Δύση. Ο υπεύθυνός της, Tomislav Perkovic δήλωσε: "Όταν είδα πρώτη φορά το Swords of Legends Online, ερωτεύτηκα τα μοναδικά γραφικά, την συγκλονιστική ιστορία και το gameplay. Εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι έπρεπε να φέρουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό από περισσότερες χώρες".

Το Swords of Legends Online θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 για PC.
 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Apr 2021 01:13 #249141 by Xintzi
Replied by Xintzi on topic Swords of Legends Online
Αν είναι και free to play ακόμα καλύτερα. Πιστεύω σίγουρα θα αξίζει μια δοκιμή μιας και είναι στο στοιχείο μου και συγκεκριμένα θα παίξω με την κλάση Spellsword που προφανώς χειρίζεσαι μαγείες. Μακάρι να βγει και σε PS4/PS5. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Apr 2021 01:44 - 10 Apr 2021 01:46 #249147 by Frazzle
Replied by Frazzle on topic Swords of Legends Online
Ενδιαφέρον φαίνεται αλλά με όχι τοσό καλή επιλογή publisher. H Gameforge έχει προωθήσει αρκετά microtransactions (εκτός cosmetics) και lootbox τακτικές σε όσα games έχει αναλάβει (πρώην TERA-AION EU player), κάτι που εγώ προσωπικά δεν ενθαρρύνω σε κανένα παιχνίδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jul 2021 12:36 #254054 by Blood King
Replied by Blood King on topic Swords of Legends Online
Διαβαστε το review του Swords of Legends Online

Το Swords of Legends Online χαρακτηρίζεται απο κάμποσα θετικά στοιχεια και αρκετά αρνητικά τα οποία θα μπορούσαν να εκλείψουν. Τα bugs των cutscenes και το προβληματικό localization δείχνουν μια βεβιασμένη παραγωγική διαδικασία και χαντακώνουν το καλό κλίμα του game. Η τεχνολογική υποδομή του όφειλε να είναι σταθερότερη ώστε να μην παρατηρούνται απότομες βουτιές στο frame rate και να είναι κατάλληλα optimized για όλων των ειδών τα συστήματα. Ευτυχώς, στο νευραλγικότερο σημείο του, στο battle system, το Swords of Legends Online παρουσιάζεται τέλεια ισορροπημένο, με το user interface να προσαρμόζεται απόλυτα στις απαιτήσεις του χρήστη, τα skills να αλληλεπιδρούν καταπληκτικά μεταξύ τους και τους πιθανούς συνδυασμούς χτυπημάτων να εκτείνονται προς το άπειρο. Δειτε και ενα χαρακτηριστικο trailer απο το συναρπαστικο gameplay του:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification