Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Lord of The Rings Online

23 Jun 2020 00:04 #235808 by Giorgos Tsolaridis
Παίκτες στο The Lord of the Rings Online τίμησαν την μνήμη του Ian Holm
Συγκεντρώθηκαν σε μια ειδική τελετή.


Ο Βρετανός ηθοποιός Ian Holm ήταν μια επική μορφή για τους fans του Lord of the Rings, αφού υποδύθηκε τον Bilbo Baggings, ο οποίος μάλιστα υπάρχει και ως NPC στο The Lord of the Rings Online.

Αυτό είχε ως συνέπεια εκατοντάδες παίκτες του ομώνυμου MMORPG να συγκεντρωθούν γύρω από το εικονικό avatar του που υπάρχει στο παιχνίδι. 300 άτομα συγκεντρώθηκαν και περπάτησαν μαζί συμβολικά στο Rivendell. Το βίντεο δείχνει παίκτες του Laurelin server. Έσκασαν πυροτεχνήματα και άκουσαν έναν νάνο Dwarf να παίζει ένα τραφούδι.


Ανάλογα events συνέβησαν και σε άλλους servers. Στον Belegaer server, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο Bag End, όπου και εκεί εκτοξεύθηκαν πυροτεχνήματα και έπαιξε μουσική. Επίσης, η εταιρεία ανάπτυξης Standing Stone Games, χαιρέτησε τις αντιδράσεις του community και εισάκουσε τα αιτήματά τους κι ενεργοποίησε το quest Baggin's Birthday μέχρι τις 23 Ιουλίου, ενώ επέκτεινε το Spring Festival event μέχρι τις 29 Ιουλίου.


Τέτοιες στιγμές μας θυμίζουν τι όμορφο συναίσθημα μπορούν να χαρίσουν τα games και γιατί θεωρούνται μία ξεχωριστή τέχνη από τις υπόλοιπες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Apr 2021 13:17 - 23 Apr 2021 11:32 #249837 by Giorgos Tsolaridis
Παίκτης στο Lord of the Rings Online έφτασε το Level cap (130) ψήνοντας πίτες Ο Ψύστης έπαιζε ως Hobbit!
 Ο παίκτης με το username Cookingwithsim έφτασε το level 130, που είναι το level cap στο The Lord of the Rings Online, ψήνοντας πίτες!
 Σύμφωνα με το MMORPG.com, το περιστατικό έγινε στον  server  Evernight, κάθε ημέρα εδώ και οκτώ μήνες, στους οποίους ο παίκτης που έπαιζε τυπικά ως pacifist, είτε έψηνε πίτες, είτε έκανε  farming  για τα συστατικά που ήθελαν.
 Ο χρήστης έπαιζε ως Hobbit και κατάφερε να συγκεντρώσει τα 205.829.281 xp που χρειάζονται για να φτάσει στο level 130. Οι παίκτες κερδίζουν συνήθως 50xp για κάθε αντικείμενο που κάνουν craft και οι πόντοι αυτοί αλλάζουν, ανάλογα με διάφορους παράγοντες. Συνολικά ο χρήστης πρέπει να έφτιαξε περί τα 4 εκατομμύρια πίτες.
 Το να φτάσει κάποιος το level cap ως pacifist είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια. Θυμίζουμε τον Pandaren που ήταν  pacifist στο World of Warcraft  και έφτασε το level cap συλλέγοντας μόνο λουλούδια στην αρχική περιοχή!

Δείτε το σχετικό post στο Reddit.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification