Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

TitanReach

17 Feb 2022 10:59 #261499 by Γιώργος Σκένδρος
Η Square Root Studios ακυρώνει το crowdfunded TitanReach και εξαφανίζεται εν μέσω καταγγελιών για απάτη.Το indie MMO project TitanReach έχει περιπλανηθεί από κρίση σε κρίση από την αρχική του έναρξη στο Kickstarter το 2020 και τώρα φαίνεται να έχει τελειώσει οριστικά μέσα στη σύγχυση και την αποτυχία, με έναν YouTuber που βρίσκεται κοντά στο project να ισχυρίζεται ότι ο επικεφαλής developer καταχράστηκε τα κεφάλαια των επενδυτών για να παίξει σε κρυπτονόμισμα και να αγοράσει ακόμη και ένα Tesla για προσωπική του χρήση. Το TitanReach ήταν ένα "Runescape-like" MMO που τελικά απέτυχε να επιτύχει τον αρχικό στόχο του Kickstarter των 430.000 δολαρίων. Oι developers, Square Root Studios, υιοθέτησαν ένα μοντέλο crowdfunding "από μήνα σε μήνα" και είδαν συνεχές ενδιαφέρον από την κοινότητά τους κατά τη διάρκεια αρκετών επαναλήψεων Early Access. Τα 200.000 δολάρια που έλαβε η Square Root από το crowdfunding δεν ήταν αρκετά για να συντηρήσουν το έργο, και ο επικεφαλής προγραμματιστής του, με το όνομα χρήστη "Unravel", ανακοίνωσε το τέλος της ανάπτυξης στο Discord του video game τον Αύγουστο του 2021.O Unravel, τον επόμενο μήνα, επέστρεψε στο Discord για να ανακοινώσει ότι το video game είχε χρηματοδοτηθεί πλήρως από έναν ανώνυμο επενδυτή-άγγελο και ότι η ανάπτυξη θα συνεχιζόταν. Ο KiraTV, ένας ανεξάρτητος κριτικός στο YouTube, ο οποίος είχε προηγουμένως καλύψει εκτενώς το TitanReach και αλληλογραφούσε με τους developers του, ισχυρίστηκε ότι είχε μιλήσει με αυτόν τον επενδυτή σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε περίπου εκείνη την εποχή.
TitanReach σταμάτησε και πάλι την ανάπτυξη μόλις την περασμένη εβδομάδα, με τον Unravel να ανακοινώνει την εξάντληση των κεφαλαίων του στο Discord και να κάνει μια μεγάλη παρέκβαση σχετικά με την ενσωμάτωση του NFT που ήλπιζε να συμπεριλάβει στο video game. Το αιφνιδιαστικό κλείσιμο σε συνδυασμό με την απροσδόκητη αποκάλυψη των σχεδίων blockchain, ένα αμφιλεγόμενο θέμα από μόνο του, οδήγησε σε αντιδράσεις εναντίον των προγραμματιστών, συμπεριλαμβανομένων απειλών για doxxing. Η SquareRoot έκλεισε το Discord του TitanReach, ενώ το site του MMO και οι λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πέσει στο σκοτάδι.Ο YouTuber KiraTV, που αναφέρθηκε προηγουμένως, κυκλοφόρησε τώρα ένα βίντεο που ισχυρίζεται ότι ο επενδυτής άγγελος του TitanReach αποχώρησε αφού ο Unravel υπεξαίρεσε κεφάλαια για μια αποτυχημένη επένδυση κρυπτονομισμάτων ύψους 150.000 δολαρίων και αγόρασε ένα Tesla για προσωπική του χρήση, με screenshots από τις συνομιλίες Discord ως κύρια απόδειξη. Το KiraTV ισχυρίζεται επίσης ότι ο μυστηριώδης επενδυτής της TitanReach είναι ο Νοτιοαφρικανός επιχειρηματίας κρυπτονομισμάτων Andre Cronje και ισχυρίζεται ότι η Unravel προσπάθησε να τον δωροδοκήσει για να μην διερευνήσει τον λόγο για τον οποίο ο Cronje απέσυρε τη χρηματοδότησή του. H Unravel έχει βάλει λουκέτο και άλλα πρώην μέλη της Square Root δεν έχουν μιλήσει. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Feb 2022 13:53 #261570 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic TitanReach
Οι developers του TitanReach άρπαξαν 200.000 δολάρια από crowdfunding κι εξαφανίστηκαν
Ο επικεφαλής της εταιρείας ανάπτυξης χρησιμοποίησε επενδυτικά κεφάλαια για να αγοράσει ένα Tesla. 

Η Square Root Studios ακυρώνει το crowdfunded TitanReach και εξαφανίζεται εν μέσω καταγγελιών για απάτη.

Το indie MMO project TitanReach έχει περιπλανηθεί από κρίση σε κρίση από την αρχική του έναρξη στο Kickstarter το 2020 και τώρα φαίνεται να έχει τελειώσει οριστικά μέσα στη σύγχυση και την αποτυχία, με έναν YouTuber που βρίσκεται κοντά στο project να ισχυρίζεται ότι ο επικεφαλής developer καταχράστηκε τα κεφάλαια των επενδυτών για να παίξει σε κρυπτονόμισμα και να αγοράσει ακόμη και ένα Tesla για προσωπική του χρήση. Το TitanReach ήταν ένα "Runescape-like" MMO που τελικά απέτυχε να επιτύχει τον αρχικό στόχο του Kickstarter των 430.000 δολαρίων. Oι developers, Square Root Studios, υιοθέτησαν ένα μοντέλο crowdfunding "από μήνα σε μήνα" και είδαν συνεχές ενδιαφέρον από την κοινότητά τους κατά τη διάρκεια αρκετών επαναλήψεων Early Access. Τα 200.000 δολάρια που έλαβε η Square Root από το crowdfunding δεν ήταν αρκετά για να συντηρήσουν το έργο, και ο επικεφαλής developer του, με το όνομα χρήστη "Unravel", ανακοίνωσε το τέλος της ανάπτυξης στο Discord του video game τον Αύγουστο του 2021.

O Unravel, τον επόμενο μήνα, επέστρεψε στο Discord για να ανακοινώσει ότι το video game είχε χρηματοδοτηθεί πλήρως από έναν ανώνυμο επενδυτή-άγγελο και ότι η ανάπτυξη θα συνεχιζόταν. Ο KiraTV, ένας ανεξάρτητος κριτικός στο YouTube, ο οποίος είχε προηγουμένως καλύψει εκτενώς το TitanReach και αλληλογραφούσε με τους developers του, ισχυρίστηκε ότι είχε μιλήσει με αυτόν τον επενδυτή σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε περίπου εκείνη την εποχή.Tο TitanReach σταμάτησε και πάλι την ανάπτυξη μόλις την περασμένη εβδομάδα, με τον Unravel να ανακοινώνει την εξάντληση των κεφαλαίων του στο Discord και να κάνει μια μεγάλη παρέκβαση σχετικά με την ενσωμάτωση του NFT που ήλπιζε να συμπεριλάβει στο video game. Το αιφνιδιαστικό κλείσιμο σε συνδυασμό με την απροσδόκητη αποκάλυψη των σχεδίων blockchain, ένα αμφιλεγόμενο θέμα από μόνο του, οδήγησε σε αντιδράσεις εναντίον των developers, συμπεριλαμβανομένων απειλών για doxxing. Η SquareRoot έκλεισε το Discord του TitanReach, ενώ το site του MMO και οι λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πέσει στο σκοτάδι.

Ο YouTuber KiraTV, που αναφέρθηκε προηγουμένως, κυκλοφόρησε τώρα ένα βίντεο που ισχυρίζεται ότι ο επενδυτής άγγελος του TitanReach αποχώρησε αφού ο Unravel υπεξαίρεσε κεφάλαια για μια αποτυχημένη επένδυση κρυπτονομισμάτων ύψους 150.000 δολαρίων και αγόρασε ένα Tesla για προσωπική του χρήση, με screenshots από τις συνομιλίες Discord ως κύρια απόδειξη. Το KiraTV ισχυρίζεται επίσης ότι ο μυστηριώδης επενδυτής της TitanReach είναι ο Νοτιοαφρικανός επιχειρηματίας κρυπτονομισμάτων Andre Cronje και ισχυρίζεται ότι η Unravel προσπάθησε να τον δωροδοκήσει για να μην διερευνήσει τον λόγο για τον οποίο ο Cronje απέσυρε τη χρηματοδότησή του. H Unravel έχει βάλει λουκέτο και άλλα πρώην μέλη της Square Root δεν έχουν μιλήσει. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification