Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Soulframe

17 Jul 2022 14:56 #265627 by Μάνος Γρυπάρης
Η εταιρεία ανάπτυξης Digital Extremes, δημιουργός του Warframe, ανακοίνωσε το Soulframe, το οποίο αποτελεί ένα Fantasy MMORPG.

Το εν λόγω MMO φέρει ως δεύτερο συνθετικό το "frame", καθώς διεξάγεται σε ένα αδελφό σύμπαν σε σχέση με αυτό του Warframe (συν τις άλλοις, οι gamers θα θυμούνται ότι προέρχεται από τους ίδιους developers).

Το Soulframe θα είναι το πρώτο νέο παιχνίδι της Digital Extremes μετά από πέντε χρόνια, μετά από το σύντομο ομαδικό FPS The Amazing Eternals του 2017, αλλά οι λεπτομέρειες παραμένουν ελάχιστες.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jul 2022 11:57 #265633 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Soulframe
Soulframe
Fantasy MMORPG από την εταιρεία ανάπτυξης του Warframe.

Η εταιρεία ανάπτυξης Digital Extremes, δημιουργός του Warframe, ανακοίνωσε το Soulframe, το οποίο αποτελεί ένα Fantasy MMORPG με τεράστιους λύκους.

Το εν λόγω MMO φέρει ως δεύτερο συνθετικό το "frame", καθώς διεξάγεται σε ένα αδελφό σύμπαν σε σχέση με αυτό του Warframe (συν τις άλλοις, οι gamers θα θυμούνται ότι προέρχεται από τους ίδιους developers ). Θυμίζει κάπως την Ιαπωνική anime ταινία του 1997 Princess Monokoke , όπου και εκεί υπήρχαν τεράστιοι λύκοι.

Το Soulframe θα είναι το πρώτο νέο παιχνίδι της Digital Extremes μετά από πέντε χρόνια, μετά από το σύντομο ομαδικό FPS The Amazing Eternals του 2017 (σ.σ. που τελικά ακυρώθηκε), αλλά οι πρώτες λεπτομέρειες παραμένουν ελάχιστες.

Όπως και ο προκάτοχός του, το Soulframe θα υιοθετήσει ένα μοντέλο free-to-play. Θα έχει «αργές και βαριές» μάχες σώμα με σώμα, θα επικεντρώνεται στην εξερεύνηση και θα διαθέτει έναν Hub World παρόμοιο με τους open world πλανήτες του Warframe. Λέγεται ότι αυτός ο κόσμος θα είναι "λίγο θυμωμένος για το τι του έγινε", με αποτέλεσμα να μετατοπίζεται το έδαφος κατά τη διάρκεια της ημέρας - οδηγώντας σε procedurally generated περιβάλλον μέσα στα (πιθανώς εξερευνήσιμα) δίκτυα σπηλαίων και ρωγμές που θα υπάρχουν κάτω από την επιφάνειά του πλανήτη.Και αν είστε περίεργοι να μάθετε πώς μπορεί να φαίνονται όλα αυτά, η Digital Extremes κυκλοφόρησε επίσης ένα πρώτο τρέιλερ διάρκειας πέντε λεπτών, στο οποίο απ' ότι φαίνεται θα ξεκινάτε σαν ένας γυμνός φυλακισμένος που τον έχει ξεβράσει το κύμα και θα φτάνετε στο σημείο να καβαλάτε τεράστιους λύκους.

Σε ένα δελτίο τύπου που συνόδευε την ανακοίνωση του Soulframe, ο Geoff Crookes των Digital Extremes, ο οποίος θα είναι δημιουργικός διευθυντής στο παιχνίδι, είπε: «Με την παγκόσμια οικοδόμηση και τα θεματικά στοιχεία του Soulframe, θέλουμε πραγματικά να επιστρέψουμε στα αγαπημένα μας παιδικά χρόνια και να αντλήσουμε έμπνευση από τους περίτεχνους κόσμους φαντασίας που αγαπήσαμε μεγαλώνοντας. Η ομάδα μας ενδιαφέρεται πραγματικά για αυτή την ιδέα της σύγκρουσης της φύσης και της ανθρωπότητας και θα εξερευνήσουμε πολλά από αυτά τα θέματα μέσα από το δικό μας φακό παίζοντας με ιδέες αποκατάστασης και εξερεύνησης».

Ο Crookes ήταν προηγουμένως δημιουργικός διευθυντής στο Warfare, αλλά με το σχηματισμό μιας νέας ομάδας Soulframe στην Digital Extremes, η Rebecca Ford - προηγουμένως διευθύντρια στο τμήμα Live Operations και Community Director, θα αναλάβει τον ρόλο του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification