Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Untamed Isles

20 Jul 2022 12:58 #265698 by Ερμής Δερβίσης

Το Untamed Isles είναι ένα MMORPG, το οποίο έρχεται μέσα στο 2022 για PC και Mac.

Στον κόσμο του Untamed Isles θα μπορείτε να επιλέξετε εσείς το μονοπάτι που θα ακολουθήσετε ανάμεσα σε εξερεύνηση, εξημέρωση τεράτων, χτίσιμο του χαρακτήρα σας, βελτίωσης της εικόνα σας κλπ. Οι περισσότεροι παίκτες δεν θα συναντήσουν το ίδιο τέρας στα νησιά. Κάθε πλάσμα έχει επτά διαφορετικά μέλη σώματος που μπορούν να αλλαχτούν και 15 μοναδικές διαθέσεις με διαφορετικά perks και εμφανίσεις. Με 10 βασικά πλάσματα, υπάρχουν περισσότεροι από 1.500.000 συνδυασμοί στο λανσάρισμα. Επιπλέον τα πλάσματα που θα συναντάτε θα εξαρτώνται από τον καιρό, την ώρα της ημέρας και την εποχή.
Στα νησιά τα οποία αλλάζουν συνεχώς θα μπορείτε να κάνετε Open world εξερεύνηση. Πέρα από τα ήδη υπάρχοντα, θα αναδύονται και νέα από τον ωκεανό. Θα μπορείτε να μεγαλώσετε την φήμη σας και να ξεκλειδώνετε items, αποκλειστικά για το κάθε επάγγελμα του ψαρά, μανάβη και κυνηγού εντόμων που θα είναι playable στην αρχική κυκλοφορία. Οι μάχες θα είναι turn-bases και θα διαδραματίζονται σε πραγματικό χρόνο όπως στα κλασσικά RPG. Τέλος θα μπορείτε να εξερευνήσετε το Untamed Isles με τους φίλους σας μέσω voice chat, να ολοκληρώνετε μαζί dungeons και να εξημερώνετε τέρατα.

Το Untamed Isles θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 για PC και Mac.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jul 2022 18:00 #265701 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Untamed Isles
Untamed Isles
MMORPG όπου δαμάζετε τέρατα.

Το Untamed Isles είναι ένα MMORPG, το οποίο έρχεται μέσα στο 2022 για PC και Mac.

Στον κόσμο του Untamed Isles θα μπορείτε να επιλέξετε εσείς το μονοπάτι που θα ακολουθήσετε ανάμεσα σε εξερεύνηση, εξημέρωση τεράτων, χτίσιμο του χαρακτήρα σας, βελτίωσης της εικόνα σας κλπ. Οι περισσότεροι παίκτες δεν θα συναντήσουν το ίδιο τέρας στα νησιά. Κάθε πλάσμα έχει επτά διαφορετικά μέλη σώματος που μπορούν να αλλαχτούν και 15 μοναδικές διαθέσεις με διαφορετικά perks και εμφανίσεις. Με 10 βασικά πλάσματα, υπάρχουν περισσότεροι από 1.500.000 συνδυασμοί στο λανσάρισμα. Επιπλέον τα πλάσματα που θα συναντάτε θα εξαρτώνται από τον καιρό, την ώρα της ημέρας και την εποχή.Στα νησιά τα οποία αλλάζουν συνεχώς θα μπορείτε να κάνετε Open world εξερεύνηση. Πέρα από τα ήδη υπάρχοντα, θα αναδύονται και νέα από τον ωκεανό. Θα μπορείτε να μεγαλώσετε την φήμη σας και να ξεκλειδώνετε items, αποκλειστικά για το κάθε επάγγελμα του ψαρά, μανάβη και κυνηγού εντόμων που θα είναι playable στην αρχική κυκλοφορία. Οι μάχες θα είναι turn-bases και θα διαδραματίζονται σε πραγματικό χρόνο όπως στα κλασσικά RPG. Τέλος θα μπορείτε να εξερευνήσετε το Untamed Isles με τους φίλους σας μέσω voice chat, να ολοκληρώνετε μαζί dungeons και να εξημερώνετε τέρατα.

Το Untamed Isles θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 για PC και Mac και προς το παρόν βρίσκεται σε Early Access.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Aug 2022 00:38 #266192 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Untamed Isles
Το Crypto Game Untamed Isles "τα βρόντηξε" και οι gamers έχασαν τα χρήματά τους
Ηλία...Crypto!

Τα games με cryptos και NFTs τα οποία κάνουν ένα "μπαμ" και μετά εξαφανίζονται ολοένα και πληθαίνουν. Σειρά έχει το MMORPG Untamed Isles, τα οποία νησιά απ' ότι φαίνεται θα μείνουν για πάντα...ατίθασα.

Η εταιρεία ανάπτυξης Phat Loot Studios "πήρε το loot" κυριολεκτικά και "την κοπάνισε". Ανακοίνωσε ότι θα κάνει "μία παύση" λόγω της πρόσφατης κατάρρευσης κρυπτονομισμάτων και οι υποστηρικτές του crowdfunding δεν παίρνουν τα χρήματά τους πίσω.

Το turn-based MMORPG που βασίζεται σε τέρατα, έκανε επιτυχία στο Kickstarter το 2021 συγκεντρώνοντας πάνω από 522.530 $ USD, αλλά όπως αναφέρθηκε από το PC Gamer, η ανάπτυξη έχει σταματήσει επειδή απλά τελείωσαν τα χρήματα. Οι backers που το χρηματοδότησαν δεν θα λάβουν επιστροφές χρημάτων.

Η Phat Loot δήλωσε: «Για να δουλέψουμε σε αυτό το παιχνίδι φέραμε πάνω από 70 μέλη του προσωπικού και εργαζόμασταν ασταμάτητα για περισσότερα από δύο χρόνια για να φτιάξουμε το παιχνίδι που όλοι ονειρευόμασταν. Η αλήθεια είναι ότι το κόστος ανάπτυξης είναι υψηλό και υπήρξαν πολλά προβλήματα στο δρόμο μας μέχρι αυτή τη στιγμή. Από τότε που ξεκινήσαμε το ταξίδι μας το 2020, το οικονομικό τοπίο έχει αλλάξει δραματικά τόσο γενικά όσο και ειδικά για τα κρυπτονομίσματα και δεν είμαστε σίγουροι. Στην τρέχουσα αγορά μας εξαντλήθηκαν οι οικονομικοί πόροι και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την ανάπτυξη αυτή τη στιγμή».Οι developers εξήγησαν ότι ενώ το παιχνίδι σε θέμα game design είναι πρωτίστως ένα παιχνίδι και σε δεύτερη φάση έρχεται το crypto, τα κρυπτονομίσματα έγιναν απαραίτητα για την κερδοφόρα διατήρηση του παιχνιδιού. "Έχουμε πραγματικά ένα εξαιρετικό σχέδιο παιχνιδιού που θα μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Αλλά μέχρι να επιλυθεί η κατάσταση των cryptos -και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι σε κάποιο στάδιο- τότε πρέπει να θέσουμε σε χειμερία νάρκη την ανάπτυξη αυτού του έργου."

Οι επενδυτές και όσοι προαγόρασαν το παιχνίδι και τα Phat Loot Tokens προφανώς θα λάβουν επιστροφές χρημάτων με την σημερινή ισοτιμία, αν και όποιος υποστήριξε το παιχνίδι στο Kickstarter και στο Backerkit δεν θα λάβει επιστροφή χρημάτων. Σε μια συχνή ερώτηση στον site του παιχνιδιού, η Phat Loot εξήγησε ότι δεν θα προσφερθούν επιστροφές χρημάτων στους fans κυριολεκτικά επειδή «τα αποθέματα μετρητών είναι άδεια».

Πολλά σχόλια στην ανάρτηση ανακοίνωσης του Kickstarter ζητούν επιστροφές χρημάτων, με αρκετά να σημειώνουν ότι τα cryptos είναι απάτη. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η συμπερίληψη του κρυπτονομίσματος στο παιχνίδι δεν ήταν απολύτως προφανής στην καμπάνια του Kickstarter, γι' αυτό και αρκετοί fans δήλωσαν ότι μπερδεύτηκαν με την παρούσα κατάσταση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification