Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Convallaria

29 Nov 2022 12:00 #267787 by Ερμής Δερβίσης
Η Sony εξαγόρασε τα δικαιώματα του Shooter Convallaria για κυκλοφορία εκτός Κίνας.Πρόκειται για ένα Multiplayer Third-person Shooter, το οποίο προς το παρόν κυκλοφορεί για PC στην Κίνα. Η επίσημη περιγραφή του αναφέρει ότι ο τίτλος ενώνει τα PVP και PVE, όσο οι παίκτες ταξιδεύουν σε έναν μοναδικό κόσμο φαντασίας και sci-fi. Οι παίκτες θα πρέπει να δουλέψουν μαζί για να νικήσουν μεγάλα bosses και να εκμεταλλεύονται την ποικιλία των όπλων και των στυλ της μάχης. Οι πιο μαχητικοί παίκτες θα μπορούν να μαζέψουν μία ομάδα μέχρι 100 ατόμων για να ολοκληρώνουν αποστολές και να μαζεύουν πόρους σε αυτόν το επιθετικό κόσμο.
ανάπτυξης του Convallaria είναι η Loong Force η οποία δήλωσε ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη της Sony: Μέσα στα τελευταία χρόνια της ανάπτυξης, αντιμετωπίσαμε πολλές δοκιμασίες, αλλά και με την χρηματοδότηση και την υποστήριξη της Sony Interactive Entertainment και των συνεργατών μας, η ομάδα μας ξεπέρασε πολλές δυσκολίες, ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα νέα για το Convallaria πολύ σύντομα.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Nov 2022 12:02 #267788 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Convallaria
Η Sony εξαγόρασε τα δικαιώματα του Multiplayer Shooter Convallaria για κυκλοφορία εκτός Κίνας
Σύντομα θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως.

Η Sony εξαγόρασε τα δικαιώματα του Shooter Convallaria για κυκλοφορία εκτός Κίνας.

Πρόκειται για ένα Multiplayer Third-person Shooter, το οποίο προς το παρόν κυκλοφορεί για PC στην Κίνα. Η επίσημη περιγραφή του αναφέρει ότι ο τίτλος ενώνει τα PVP και PVE, όσο οι παίκτες ταξιδεύουν σε έναν μοναδικό κόσμο φαντασίας και sci-fi . Οι παίκτες θα πρέπει να δουλέψουν μαζί για να νικήσουν μεγάλα bosses και να εκμεταλλεύονται την ποικιλία των όπλων και των στυλ της μάχης. Οι πιο μαχητικοί παίκτες θα μπορούν να μαζέψουν μία ομάδα μέχρι 100 ατόμων για να ολοκληρώνουν αποστολές και να μαζεύουν πόρους σε αυτόν το επιθετικό κόσμο.Εταιρεία ανάπτυξης του Convallaria είναι η Loong Force η οποία δήλωσε ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη της Sony: Μέσα στα τελευταία χρόνια της ανάπτυξης, αντιμετωπίσαμε πολλές δοκιμασίες, αλλά και με την χρηματοδότηση και την υποστήριξη της Sony Interactive Entertainment και των συνεργατών μας, η ομάδα μας ξεπέρασε πολλές δυσκολίες, ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα νέα για το Convallaria πολύ σύντομα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification