Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

World of Warcraft the Burning Crusade

29 Mar 2020 22:28 #232890 by Giorgos Tsolaridis
World of Warcraft: The Burning Crusade Classic
Η Blizzard ρώτησε τους fans της αν το θέλουν.


Το World of Warcraft Classic γνωρίζει ήδη αξιόλογη απήχηση και η Blizzard σκέφτεται να ετοιμάσει και το Burning Crusade expansion με την Classic μορφή, όπως είχε πρωτοκυκλοφορήσει.

Για τον σκοπό αυτό άνοιξε ένα γκάλοπ για να ρωτήσει την γνώμη των WoW fans για το αν επιθυμούν ή όχι το συγκεκριμένο expansion. Επίσης, ρώτησε τους fans του WoW στο site της και για το πως επιθυμούν να γίνει η μετάβαση με τον χαρακτήρα τους από το World of Warcraft Classic.

Η έρευνα εστάλη σε πολύ λίγους παίκτες του World of Warcraft, αλλά ίσως επεκταθεί σε περισσότερους. Πάντως, το World of Warcraft: Burning Crusade Classic πρέπει σίγουρα να βρίσκεται στη σκέψη της Αμερικάνικης εταιρείας, σε μια προσπάθεια να φέρει και πάλι κοντά της τους παλιούς και πιστούς της fans.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2021 19:14 #251450 by Ερμής Δερβίσης
Η αρχική τιμή για να μπορέσετε να παίξετε με τον ίδιο χαρακτήρα στο World of Warcraft Classic era και στο Burning Crusade Classic ήταν 35 δολάρια, όμως μετά από παράπονα, η Blizzard την έριξε στα 15.Η Blizzard δήλωσε: "Η συγκεκριμένη υπηρεσία, δηλαδή το να μπορεί ένας παίκτης να μεταφέρει ένα αντίγραφο ενός χαρακτήρα σε ένα άλλο παιχνίδι, είναι κάτι νέο για εμάς. Η αρχική μας σκέψη ήταν έχει την ίδια αξία με διάφορα προαιρετικά items και υπηρεσίες. Θέλουμε οι παίκτες να νιώθουν ότι με το να επιλέξουν το Classic Era, θα μπορούν να χτίσουν σχέσεις με άλλους παίκτες στους οποίους θα μπορούν να βασίζονται. Μέσα στις τελευταίες μέρες, όμως ακούσαμε αρκετές απόψεις της κοινότητας και αποφασίσαμε να μειώσουμε την τιμή. Με την χαμηλότερη τιμή θα πετύχουμε τον στόχο μας με την νέα υπηρεσία, ενώ δίνουμε και στους παίκτες την επιλογή να παίζουν με τους χαρακτήρες τους είτε στο Classic Era, είτε στο Burning Crusade Classic".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification