Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Guild Wars 2

07 Jul 2021 16:34 - 07 Jul 2021 16:39 #253449 by Panagiotis Giolandis
Το Legendary Armory έρχεται στο Guild Wars 2 στις 13 Ιουλίου!
 


Ισχυρό, ευέλικτο και εξαιρετικά cool: o Legendary εξοπλισμός είναι το απόλυτο βραβείο για τους ήρωες της Tyria. Αλλά θα μπορούσε να είναι πιο απόλυτο. Την επόμενη εβδομάδα φτάνει το Legendary Armory, δίνοντάς σας έναν βολικό τρόπο για όλους τους χαρακτήρες σας να μοιράζονται κάθε κομμάτι του Legendary εξοπλισμού που έχετε ξεκλειδώσει στις πολλές περιπέτειες σας στην Tyria!

Όλος ο κατάλογός σας με άψογα ντυμένους χαρακτήρες επιπέδου 80 θα έχει δωρεάν και εύκολη πρόσβαση στα ξεκλείδωτα Legendary όπλα, armor, back items, trinkets, runes, και sigils σας, χωρίς να υποφέρετε να πρέπει να ψάξετε την τράπεζά σας για αυτά.

Αποθηκεύοντας τα Legendaries!
 

Όταν θα συνδεθείτε σε έναν χαρακτήρα από τις 13 Ιουλίου, ο account-bound Legendary εξοπλισμός που βρίσκεται στα character inventories, equipment panels, και στην account bank θα μετατραπεί αυτόματα στο Legendary Armory. Το Legendary Armory είναι εντελώς δωρεάν για χρήση και θα περιλαμβάνει αυτόματα όλο τον Legendary εξοπλισμό που θα κυκλοφορήσει στο μέλλον.

Τα Unbound legendaries θα παραμείνουν στο inventory σας. Εάν διαθέτετε bound copies των Sunrise ή Twilight, τα greatswords θα προστεθούν στο Legendary Armory και θα λάβετε tokens για χρήση στην κατασκευή του Eternity (ένα Eternity που παράγεται χρησιμοποιώντας tokens θα γίνεται account-bound).

Κάθε κομμάτι εξοπλισμού στο Legendary Armory αντιμετωπίζεται ως ένα μοναδικό αντικείμενο, όπως θα ήταν στο inventory σας. Αν θέλετε να προσαρμόσετε ένα equipment template τοποθετώντας το Legendary σπαθί Bolt σε δύο weapon slots, θα πρέπει να αποκτήσετε και να δεσμεύσετε δύο αντίγραφα του Bolt.

Ο μέγιστος αριθμός αντιγράφων ενός αντικειμένου που μπορεί να κρατήσει το Legendary Armory καθορίζεται από τον αριθμό των equipment slots που μπορεί να καταλάβει. Αυτό το όριο υπάρχει, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ότι θα ξεκλειδώσετε κατά λάθος περισσότερα αντίγραφα ενός συγκεκριμένου Legendary από ό, τι μπορείτε να εξοπλιστείτε. Δεδομένου ότι κανένας χαρακτήρας δεν μπορεί ποτέ να εξοπλιστεί με περισσότερα από τέσσερα σπαθιά ταυτόχρονα, το Legendary Armory θα κρατά το πολύ τέσσερα αντίγραφα του Bolt και το πολύ τέσσερα αντίγραφα του The Shining Blade. Ένα equipment template έχει μόνο χώρο για δύο staves, οπότε το Legendary οπλοστάσιο σας θα κρατά το πολύ δύο αντίγραφα του Bifrost και δύο αντίγραφα του Nevermore.

Τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από τα αποθηκευμένα legendary αντικείμενά σας για να δείτε πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των αντιγράφων που έχετε έτοιμα για να εξοπλιστείτε, πόσα έχετε ξεκλειδώσει και πόσα περισσότερα μπορείτε να ξεκλειδώσετε. Αυτοί οι αριθμοί είναι επίσης ορατοί στην επάνω δεξιά γωνία του εικονιδίου κάθε στοιχείου.

Έχουμε εντοπίσει έναν μικρό αριθμό παικτών (περίπου 0,008%) που κατέχουν περισσότερα account-bound αντίγραφα ενός μοναδικού Legendary αντικειμένου από ότι το Legendary Armory μπορεί να κρατήσει. Θα επικοινωνήσουμε με αυτούς τους παίκτες τις ημέρες μετά την κυκλοφορία με πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επίλυσης του προβλήματος.

Χρησιμοποιώντας τα Legendaries!

Μόλις ένα legendary αντικείμενο αποθηκευτεί στο Legendary Armory, κάθε χαρακτήρας επιπέδου 80 στο λογαριασμό σας μπορεί να το χρησιμοποιήσει, υπό την προϋπόθεση ότι είναι διαθέσιμο στο profession και στο elite specialization. Θα βρείτε τα legendaries στην καρτέλα εξοπλισμού σας μαζί με equippable inventory items, αλλά δεν θα καταλαμβάνουν πλέον χώρο στο inventory σας!

Μπορείτε να εξοπλιστείτε με αντικείμενα από το Legendary Armory κάνοντας διπλό κλικ σε αυτά ή κάνοντας κλικ και σύροντάς τα σε μια υποδοχή. Κάνοντας δεξί κλικ σε μια equipment slot θα εμφανιστεί ένα βολικό dropdown menu, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εξοπλιστείτε με τα διαθέσιμα legendary items, να εξοπλιστείτε με non-legendary item από το inventory σας ή από το armory ή να να προσαρμόσετε ένα equipped item στα άλλα πρότυπα του εξοπλισμού σας. Μόλις τοποθετήσετε ένα Legendary item σε πολλά equipment templates, μπορείτε να ορίσετε διαφορετικά attributes, επιλογές αναβάθμισης και skins για το κάθε ένα.

Είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν τη διαφορά!
 


Σε αυτήν την ενημέρωση, έχουμε επίσης τονίσει μερικές λεπτομέρειες για να κάνουμε τη χρήση των legendaries πιο διασκεδαστική και βολική.

Free Legendary Transmutation
Για την αλλαγή της εμφάνισης του legendary equipment δεν απαιτούνται πλέον transmutation charges.

Equipment and Build Templates at Hand
Κάντε κλικ στο βέλος πάνω από την εναλλαγή αλλαγής όπλων για γρήγορη εναλλαγή σε οποιονδήποτε equipment και build templates.

Συγχαρητήρια!
Δεσμεύοντας ένα legendary στον λογαριασμό σας, θα σας προσφέρει λίγο περισσότερο θαυμασμό και κάποιες συμβουλές σχετικά με τη φύση, την προέλευση ή τους προηγούμενους κατόχους του αντικειμένου σας.

Begone, Magic Spheres!
Τα Legendary trinkets που είναι διαθέσιμα με και χωρίς visual effects, όπως το Conflux and το Transcendence, θα διαθέτουν πλέον εναλλαγή ορατότητας για τα εφέ τους.

Προσθέστε αντικείμενα στο Legendary Armory!

Εάν δεν έχετε legendary items, είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπείτε και να ολοκληρώσετε τα achievements του Living World Return! Θα προχωρήσετε προς την ολοκλήρωση κάθε tier του meta-achievement του Seasons of the Dragons και θα κερδίσετε ανταμοιβές που αξίζουν έναν ήρωα:
  • Ολοκληρώστε 4 meta-achievement - Ascended weapon choice
  • Ολοκληρώστε 10 meta-achievement — Fragment of Prismatic Light
  • Ολοκληρώστε 16 meta-achievement - 32-slot inventory bag
  • Ολοκληρώστε 24 meta-achievement  - Legendary amulet και τον τίτλο "Returning Champion"
Το Fragment of Prismatic Light μπορεί να εξαργυρωθεί στο Guild Wars 2: End of Dragons ™ για ένα third-generation legendary precursor weaponΘα έχετε ένα καλά εφοδιασμένο legendary armory στις 13 Ιουλίου; Μην ξεχάσετε να κάνετε ένα ενδελεχή equipment check πριν κατευθυνθείτε βόρεια για να αντιμετωπίσετε τις  Twisted Marionette  .

Μετάφραση – Επιμέλεια – Προσαρμογή: Η Ομάδα του    Guild Wars 2 Greece
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jul 2021 21:33 - 07 Jul 2021 22:11 #253454 by Panagiotis Giolandis
Γνωρίστε ξανά στις 13 Ιουλίου την επική μάχη που ζήσαμε στο Living Season 1: Scarlet Wars με την Twisted Marionette!

Η Scarlet Briar τρομοκρατούσε το Lornar's Pass με το superwapon της, την Twisted Marionette, λίγο πριν την καταστροφική επίθεση της στην πόλη της Lion's Arch. Οι ήρωες της Tyria οργάνωσαν μια γρήγορη αντεπίθεση, έκοψαν τα αλυσοπρίονα και την κατέστρεψαν σε ένα δυσοίωνο αλλά αδρανές σωρό απορριμμάτων.

Εκείνοι που πολεμούσαν την Twisted Marionette πριν από χρόνια το θυμούνται ακόμη, και το ίδιο κάνουν και τα Mists. Ταξιδέψτε στο Eye of the North με την ομάδα σας και καταστρέψτε τη μαριονέτα για άλλη μια φορά για να σταματήσετε τη μνήμη της να ενισχύεται με την πραγματικότητα.

Μιλήστε με το Mist Stranger κοντά στο Scrying Pool για να μάθετε πώς εσείς και οι σύμμαχοί σας μπορείτε να διακόψετε τη δύναμη της Twisted Marionette, να προχωρήσετε στον παγκόσμιο στόχο της κοινότητας και να κερδίσετε achievements και ανταμοιβές.

Η εκδήλωση μπόνους συνεχίζεται από τις 13 Ιουλίου έως τις 20 Ιουλίου και η μάχη της Twisted Marionette θα είναι μετά μόνιμα διαθέσιμη ως αποστολή ομάδας.Η Ομάδα του  Guild Wars 2 Greece

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jul 2021 14:13 - 11 Jul 2021 14:16 #253531 by Panagiotis Giolandis
Ο Michalis Skountis δημοσίευσε το καινούργιο του βίντεο στο οποίο δείχνει τρόπους για gold farm ώστε να αυξήσετε τα χρήματά σας στο παιχνίδι. Ακολουθήστε και το κανάλι του ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα του βίντεο και τους οδηγούς του που θα σας βοηθήσουν στο παιχνίδι σας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jul 2021 14:38 #253535 by Frazzle
Σε ευχαριστούμε για τα updates, ίσως το κατεβάσω ξανά μέσα στο μήνα.
The following user(s) said Thank You: Panagiotis Giolandis

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jul 2021 21:15 #253543 by Panagiotis Giolandis

Σε ευχαριστούμε για τα updates, ίσως το κατεβάσω ξανά μέσα στο μήνα.

Στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jul 2021 10:37 - 13 Jul 2021 16:40 #253553 by Panagiotis Giolandis
Πρόγραμμα Εβδομαδιαίων Εκδηλώσεων Guild Wars 2: 12 Ιουλίου - 18 Ιουλίου

Τα  καλοκαιρινά μας σχέδια   για το Guild Wars 2 είναι γεμάτα με εκδηλώσεις! Ελέγξτε τον επίσημο ιστότοπό μας τις Δευτέρες για ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων της εβδομάδας και ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας στο  Twitter , στο  Instagram  και στο  Facebook  για νέα και ενημερώσεις. Μην ξεχνάτε ότι θα βρείτε πάντα σημαντικές πληροφορίες, συζητήσεις του Guild Wars 2 και community resources στα  επίσημα φόρουμ  μας.

Εάν είστε νέοι στο Guild Wars 2 ή επιστρέφετε στην Tyria μετά από ένα μακρύ ταξίδι τότε περιηγηθείτε στο #GW2Info hashtag στο Twitter για χρήσιμες συμβουλές! Έχετε συγκεντρώσει γνώση και σοφία από περιπέτειες σας; Χρησιμοποιήστε το hashtag για να μοιραστείτε τις δικές σας συμβουλές με την κοινότητα.

Επιστροφή στην ιστορία του Living World : "A Crack In The Ice"

Ενημερωθείτε για την ιστορία του κύκλου δράκων και προετοιμαστείτε για το  Guild Wars 2: End of Dragons . Συνδεθείτε στο Guild Wars 2 μεταξύ 12 και 18 Ιουλίου για να ξεκλειδώσετε το επεισόδιο της εβδομάδας δωρεάν! Ελέγξτε το γραμματοκιβώτιό σας στο παιχνίδι για ένα γράμμα που περιέχει story unlock token. Θα βρείτε το ξεκλείδωτο επεισόδιο στην ενότητα "  Living World Season 3   " στην καρτέλα story journal, η οποία βρίσκεται στον πίνακα Hero. Εάν έχετε ήδη ξεκλειδώσει το επεισόδιο στο παρελθόν, δεν χρειάζεστε τα tokens - είστε έτοιμοι!

Νέα achievements για τα επεισόδια είναι διαθέσιμα στην κατηγορία "Bonus Events" της καρτέλας των achievements σας. Μπορείτε να τα ολοκληρώσετε ανά πάσα στιγμή για να προχωρήσετε στο meta-achievement του Seasons of the Dragons και να εργαστείτε για να κερδίσετε  legendary rewards    .
Εκτός από το νέο meta-achievement, υπάρχουν πολλά υπάρχοντα επιτεύγματα που μπορείτε να κερδίσετε, ανταμοιβές για συλλογή και μυστικά που μπορείτε να βρείτε στα ίδια τα επεισόδια. Υπάρχουν μερικοί εύχρηστοι σύνδεσμοι στο επίσημο wiki για να ξεκινήσετε.

"A Crack In The Ice"
 

Η Aurene είναι ένα μωρό-δράκος και χρειάζεται να της παρέχετε καθοδήγηση, εμπλουτισμό και πιθανώς μερικά καπνισμένα ψάρια. Αλλά η Taimi έχει κάποια επείγοντα νέα σχετικά με τις δυνατότητες της μαγείας των Elder Dragon, οπότε θα ταξιδέψετε βόρεια για να ερευνήσετε το Bitterfrost Frontier, πολύ κοντά στην επικράτεια του Jormag, ενώ η νέα σας φίλη παίρνει έναν υπνάκο.

Απαιτήσεις:  Guild Wars 2: Heart of Thorns™
Τοποθεσίες:   Auric Basin  ,  Hoelbrak  ,  Bitterfrost Frontier
Valuable Treasures:  Fresh Winterberry
Meta Achievement:    “A Crack in the Ice ”Mastery
Daily Achievements:  Daily Bitterfrost Frontier

Μετάφραση – Επιμέλεια – Προσαρμογή: Η Ομάδα του     Guild Wars 2 Greece
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jul 2021 10:49 - 14 Jul 2021 10:55 #253606 by Panagiotis Giolandis
H Twisted Marionette και το Legendary Armory είναι πλέον γεγονός!!!

Μετά το σημερινό update, είναι πλέον έτοιμες οι καινούργιες ενημερώσεις, οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής στους κατόχους των legendary αντικειμένων (Legendary Armory) και θα προσφέρουν νέες δοκιμασίες και προκλήσεις για όποιον είναι αρκετά γενναίος για να βρίσκεται στην ακτίνα μιας τεράστιας μηχανής. Διαβάστε τις  σημειώσεις ενημέρωσης στα φόρουμ μας  για όλες τις λεπτομέρειες.

Μάθετε περισσότερα για το Legendary Armory στην προηγούμενη ανάρτησή μας, όπου εξηγήσαμε αναλυτικά πως θα δουλέψει η νέα αυτή προσθήκη.

Όσοι κατευθυνθείτε προς το Eye Of The North για να αντιμετωπίσετε την Twisted Marionette, ελέγξτε πρώτα το gear σας για να είστε σίγουροι ότι δεν σας περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις!
 

Μετάφραση – Επιμέλεια – Προσαρμογή: Η Ομάδα του  Guild Wars 2 Greece
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Dec 2021 22:40 #257616 by James
Replied by James on topic Guild Wars 2
Καλησπέρα σε όλους, αυτή την Παρασκευή θα έχει ένα σημαντικό beta το GW2 που αφορά το World vs World, δηλαδή το Open World Guild vs Guild, και θα μπορούμε να παίξουμε όλοι μαζί ανεξαρτήτου server! Αν κάποιος ενδιαφέρεται να παίξουμε μαζί ας μου στείλει ΠΜ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Mar 2022 18:57 #262699 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Guild Wars 2
Ένα bug του Guild Wars 2 μετατρέπει τους χαρακτήρες σε τεράστιες γάτες
Η ArenaNet εργάζεται για τη διόρθωση του προβλήματος.

Ένα bug του Guild Wars 2 σας μετατρέπει σε μια γιγάντια γάτα.

Το Guild Wars 2 δέχθηκε εισβολή από γιγάντιες γάτες ως ένα εσκεμμένο αστείο της Πρωταπριλιάς, αλλά τώρα, κάτι ακόμα πιο καταραμένο έχει φτάσει στο video game, κάτι σίγουρα η ArenaNet δεν είχε σκοπό να συμβεί. Η βασιλεία των μεγάλων γατών έχει τελειώσει, τώρα οι μακριές γάτες είναι το τελευταίο πράγμα που σπέρνει τον όλεθρο στο MMO . Το θέμα φαίνεται να είναι ένα glitch που έφτασε με την τελευταία ενημέρωση, η οποία σηματοδότησε την έναρξη του γεγονότος Super Adventure Festival, και επηρεάζει την αιλουροειδή φυλή charr. Όλα φαίνονται απολύτως φυσιολογικά μέχρι να προσπαθήσετε να τους εξοπλίσετε με την έκδοση ελαφριάς πανοπλίας του φεστιβάλ Reality Rig Mk2 και τότε γίνεται η μεταμόρφωση. 

Οι παίκτες έχουν διασκεδάσει πάρα πολύ με το bug, με το subreddit του Guild Wars 2 να έχει γεμίσει με διάφορα GIF, εικόνες και βίντεο. Κάποιοι μάλιστα χρησιμοποιούν το επιμηκυμένο bug για να κάνουν διασκεδαστικά cosplays χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων και έχουν παρομοιάσει την εμφάνισή τους με τα μιμίδια longcat. Το πιο τρομακτικό είναι ίσως ο συνδυασμός του glitch με το εργαστηριακό εφέ bobblehead. To bug έχει αποδειχθεί τόσο δημοφιλές που οι παίκτες ζητούν επίσης από την ArenaNet να το μετατρέψει σε ένα comsumable tonic που μπορεί να μεταμορφώσει τους χαρακτήρες με διαφορετικούς τρόπους. Η ArenaNet ωστόσο έχει ήδη επιβεβαιώσει σε ένα απαντητικό tweet ότι εργάζεται για τη διόρθωση του προβλήματος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Aug 2022 00:11 #266088 by Μάνος Γρυπάρης
Το Guild Wars 2 θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου στο Steam, που θα είναι και η πρώτη φορά που γίνεται διαθέσιμη σε third-party πλατφόρμα από την αρχική κυκλοφορία του το 2012.


Το Guild Wars 2 είναι ένα free-to-play MMORPG όμως θα υπάρχει και η Guild Wars 2 Complete Collection, η οποία θα περιέχει το βασικό game, τα τρία expansions Heart of Thorns, Path of Fire και End of Dragons και τις πέντε seasons του Living World.

Το Guild Wars 2 θα κυκλοφορήσει στο Steam στις 23 Αυγούστου.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification