Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Firewall Zero Hour

  • Manos
  • Manos's Avatar Topic Author
  • Online
  • Αρχισυντάκτης
  • Αρχισυντάκτης
  • Για ανταλλαγή απόψεων το ιδανικό μέρος είναι το forum του GameWorld.gr!
More
09 Dec 2017 09:34 #209163 by Manos
Manos created the topic: Firewall Zero Hour
Η εταιρεία ανάπτυξης First Contact Entertainment ετοιμάζει ένα VR FPS για το PlayStation VR.

Ονομάζεται Firewall Zero Hour και αποτελεί Tactical Multiplayer FPS. Ο Adam Orth, Creative Strategist της εταιρείας, δήλωσε ότι "Σύμφωνα με το σενάριο, η πληροφορία είναι δύναμη και στα σωστά ή τα λάθος χέρια, μπορεί να αλλάξει την πορεία του κόσμου με το πάτημα ενός κουμπιού. Η απελευθέρωση ευαίσθητων δεδομένων μπορεί να υποτάξει ακόμα και τους ισχυρούς ή να καταρρίψει αυτοκρατορίες σε μια στιγμή".

Στο παιχνίδι δύο ομάδες μισθοφόρων προσλαμβάνονται από αναδόχους έργου για να προστατέψουν ή να αποκτήσουν ευαίσθηες πληροφορίες χρησιμοποιώντας laptop και πραγματοποιώντας επισκέψεις σε εξωτικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο. Ο τύπος που σας προσφέρει κάθε φορά μια αποστολή για να ολοκληρώσετε επιβλέπει από ψηλά τις επιδόσεις σας και σας καθοδηγεί δίνοντάς σας objectives και άκρως χρήσιμες πληροφορίες. Τον νοιάζουν μόνο οι πληροφορίες που θα πρέπει να πάρετε για αυτόν.Η κόντρα των hackers
Όταν είστε η επιτιθέμενη ομάδα θα πρέπει να περάσετε το αντίπαλο Firewall, να βρείτε το laptop και να το hackάρετε. Όταν είστε η αμυνόμενη ομάδα, τότε θα πρέπει να ασφαλήσετε τους κωδικούς, να προστατέψετε το laptop και να αποτρέψετε το hack. Κάθε ομάδα ολοκληρώνει τα objectives μέσω συνεργασίας, χρησιμοποιώντας σύγχρονα όπλα και επιθετικό ή αμυντικό εξοπλισμό αντίστοιχα.

Για κάθε επιτυχημένη ολοκλήρωση αποστολής θα λάβετε cryptocurrency και xp. Με το νόμισμα αυτό θα αναβαθμίζετε τους contractors, τα όπλα, τον εξοπλισμό, τα loadouts και την εξωτερική σας εμφάνιση.

Γενικά το gameplay είναι γρήγορο και για τα δεδομένα ενός Multiplayer FPS, το οποίο δεν συναντάμε συχνά σε VR, όσοι έχουν ακρίβεια και αντέχουν στο motion sickness θα αποκτήσουν σίγουρα ένα προβάδισμα έναντι των άλλων."Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Shikabane_Hime7

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jan 2019 19:06 - 16 Jan 2019 19:07 #222502 by Sotiris
Sotiris replied the topic: Firewall Zero Hour

H Sony ανακοίνωσε ότι το Σ/K από 18 ως 20/1/2019 το παιχνίδι θα «τρέξει» ως δοκιμαστική έκδοση μέσω της υπηρεσίας PlayStation Plus. Ευκαιρία για δοκιμή λοιπόν!
Last Edit: 16 Jan 2019 19:07 by Sotiris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.626 seconds
Notification