Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Νέο Call of Duty: Modern Warfare (2019)

13 Nov 2019 17:37 #228459 by Γιώργος Τζίτζιφας
Είχα πολλά χρόνια να πω "αυτό είναι ένα καλό Call of Duty" (από τα MW2 και Black Ops I για την ακρίβεια) και το Modern Warfare με έκανε να το ξαναπώ. Μικρό campaign μεν, αλλά με ποικιλία αποστολών και gameplay, ενώ το Multiplayer έχει μια συνοχή με αυτό και παρέχει μια ολοκληρωμένη και πλήρη εμπειρία. Διαβάστε αναλυτικά την γνώμη μου στο review μου .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Nov 2019 17:38 #228460 by Γιώργος Τζίτζιφας
Σημειώνω ότι είναι από τα λίγα games που συνεχίζω να παίζω και μετά την συγγραφή review. Co-op με φίλους είναι διασκεδαστικότατο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Nov 2019 13:57 #228643 by Giorgos Tsolaridis
Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale
Διέρρευσαν χάρτης, αριθμός παικτών και τα 1v1 respawns.

Ένα νέο datamine που έγινε στο Call of Duty: Modern Warfare αποκάλυψε τον χάρτη του Battle Royale mode και το ότι θα έχει 200 παίκτες και solo, duo και squad modes.

Παράλληλα, θα χρησιμοποιηθούν respawns, αλλά αυτό θα γίνεται μόνο αν έχετε respawn tokens, τα οποία θα πρέπει να κάνετε loot. Αν τα εξαργυρώσετε τότε θα αφαιρούνται από το inventory σας. Επίσης, κάθε παίκτης που έχει respawn token θα μπορεί να κάνει respawn ένα συμπαίκτη του και να σύρει το πτώμα του...σε ασθενοφόρο. Έτσι, ο παίκτης θα μπει σε ένα Gulag queue. Σε κάποια φάση του παιχνιδιού το Gulag κλείνει και δεν επιτρέπει άλλα respawns.

Το χαρακτηριστικό του Gulag θα έχει φάση καθώς το prison camp θα επιτρέπει στους παίκτες να ξαναμπούν στο match κερδίζοντας μια μάχη 1v1. Οι παίκτες στο Gulag queue βλέπουν τους παίκτες που πολεμούν στο Gulag, ενώ υπάρχει αντίστροφη μέτρηση που θα δείχνει πόσος χρόνος απομένει μέχρι να μπείτε και εσείς να πολεμήσετε. Ανά διαστήματα γίνεται ένα jailbreak το οποίο πετάει τους παίκτες εκτός Gulag πίσω στο match.



Το ενδιαφέρον είναι ότι θα μπορείτε να βάλετε στοίχημα για τους παίκτες που βρίσκονται μέσα στο Gulag χρησιμοποιώντας Plunder, το οποίο κερδίζετε ολοκληρώνοντας αποστολές. Θα το ξοδεύετε σε αντικείμενα που βρίσκονται σε plunder boxes και θα το μετατρέπετε σε xp κάνοντάς το deposit σε μηχανήματα ATM (όταν μπείτε σε μια τράπεζα θα ακούτε τον ήχο της που ειδοποιεί άλλους παίκτες για την παρουσία σας).

Οι αποστολές περιλαμβάνουν τα Assassniation (σκοτώστε συγκεκριμένο παίκτη), Domination (κάντε capture ένα Domination point) και Scavenger Hunt (μαζέψτε Scavenger Crates). Το loot θα έχει rarity για κάθε αντικείμενο και θα έχετε περιορισμένο χώρο στο inventory. Επίσης θα υπάρχουν διαφορετικά level για το armor σας.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Nov 2019 19:17 #228760 by Βασίλης Κτενίδης
Σε post στο Reddit, ένας χρήστης με όνομα blazeryan11 είπε τις απόψεις του όσον αφορά το Modern Warfare, προτείνοντας στην Infinity Ward να εισάγει την στρατηγική της Epic Games ώστε να εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα για τους παίκτες της.

Ζητάει από την Infinity Ward, να τρέξει Test gamemodes με ρυθμίσεις που έχει ζητήσει το community. Συγκεκριμένα ένα test game mode με minimap, ένα test mode με έμφαση στο SBMM και ένα χωρίς τις μπλε κουκίδες στους συμπαίκτες όταν είναι πίσω από τοίχους.

Συνέχισε “Το Fortnite το έκανε τον Φεβρουάριο και από το shooting test 1 κατάφεραν να ρυθμίσουν καλύτερα διάφορα όπως το την μείωση του damage σε απόσταση, critical hits στα headshots και το first shot accuracy κάποιον όπλων.

Αυτά τα test είχαν τεράστια επιτυχία στο community. Η εταιρία ανάπτυξης έλαφε μεγάλο όγκο πληροφοριών για το πώς επηρεάζουν οι δοκιμαστικές αλλαγές το community και το gameplay. Επίσης έπειτα από μερικές παραμετροποιήσεις, αρκετές από τις ρυθμίσεις εισήχθησαν τελικά επίσημα στο Fortnite.

Ο ίδιος συνέχισε “Infinity ward, έχεις ένα καταπληκτικό game στα χέρια σου, το μόνο θέμα με τις παρασκηνιακές δοκιμές είναι ότι δεν λαμβάνεις πληροφορίες από το community. Επειδή πιστεύεις ότι δεν θα λειτουργούσε, δεν σημαίνει ότι και εμείς οι υπόλοιποι πιστεύουμε το ίδιο.”

Αυτή τη στιγμή το post έχει ξεπεράσει τις 8 χιλιάδες ψήφους, με τους παίκτες από κάτω να ζητάν από την εταιρία να δώσει βάση στα λεγόμενα του παίκτη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Nov 2019 11:28 #228826 by Giorgos Tsolaridis
Μόλις το 1/3 των παικτών του Call of Duty: Modern Warfare ολοκλήρωσαν το campaign
Σύμφωνα με τα trophies.


Σύμφωνα με τα στατιστικά του Call of Duty: Modern Warfare, από τα trophies του παιχνιδιού στο PS4 προκύπτει συμπέρασμα για το πόσοι χρήστες έχουν τερματίσει το campaign.

Το 33,1% έχει λάβει το trophy Tea Time, το οποίο αποκτάτει μόνο όταν τερματιστεί το campaign. Συνεπώς, το 1/3 των κατόχων του παιχνιδιού το έχει τερματίσει. Το story διαρκεί 6-7 ώρες, αριθμός ιδιαίτερα μικρός, άρα θα έπρεπε να περιμένουμε το παιχνίδι να έχει τερματιστεί από περισσότερα άτομα. Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο κάποιοι από αυτούς τους χρήστες να μην έχουν Internet και να μην καταχωρήσουν ποτέ το trophy τους μετά τον τερματισμό, αλλά το ποσοστό αυτό πρέπει να είναι πάρα πολύ μικρό.

Μόλις το 0,8% των παικτών έχουν αποκτήσει το Platinum trophy, το οποίο ωστόσο θέλει και καλές επιδόσεις στα multiplayer modes.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Dec 2019 20:28 #228976 by Βασίλης Κτενίδης
Ένα από τα καλύτερα στοιχεία του Call of Duty: Modern Warfare είναι το Ground War mode, όπου 64 άτομα μάχονται σε δύο ομάδες. Στην είδηση μας λοιπόν, ένας top streamer προκαλεί και προσκαλεί επαγγελματίες gamers σε μάχη μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Ηνωμένου Βασιλείου. Στόχος της μάχης είναι να αποκαλυφθεί πια από τις δύο χώρες έχουν καλύτερους παίκτες στο Call of Duty.

Ο Tom Cassell ή ευρύτερα γνωστός στον χώρο ως Syndicate ανέβασε ένα tweet για αυτήν την ιδέα του να φιλοξενήσει στο κανάλι του “την πρώτη μάχη Call of Duty Groundwar με πρόσκληση όλων των αγαπημένων σας Call of Duty streamers και YouTubers.”

Στην συνέχεια ανάρτησε ένα tweet με την ιδέα του για αγώνα μεταξύ των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου.

BRUH.
32 v 32.

UK vs USA

Groundwar Invitational!@CallofDuty #ModernWarfare t.co/u0CkDGEdWa

— Tom Syndicate (@ProSyndicate) 3 Δεκεμβρίου 2019

Πολύ γρήγορα άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα μεγάλα ονόματα του χώρου για να υποστηρίξουν την ιδέα, συμπεριλαμβανομένου και του σχολιαστή της Scuff Gaming και των eSports, Alan Brice.

pic.twitter.com/iyzCNvOVjT

— Scuf Gaming (@ScufGaming) 4 Δεκεμβρίου 2019

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν όντως θα γίνει η επική αυτή μάχη. Είναι μια καλή στιγμή άλλωστε για μια επίδειξη του Ground War mode, αφού ο αριθμός των παικτών του Shooter συνεχώς αυξάνεται. Πολλά είναι τα νέα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην κυκλοφορία όπως φυσικά και το Battle Pass είναι διαθέσιμο για αγορά. Το Season One Battle Pass υπόσχεται “πρόσβαση σε πάνω από 100 tiers από Operators, Skins, όπλα, blueprints, ρολόγια και διάφορα άλλα.”

Happy Grinding.

Get the #ModernWarfare Season One Battle Pass for access to unlock up to 100 tiers of customization content, including Operator Skins, Weapon Blueprints, Watches, and more. pic.twitter.com/1XZjY28w79

— Call of Duty (@CallofDuty) 3 Δεκεμβρίου 2019

To Pass θα σας πάει πίσω 1000 Cod Points και θα χρειάζεται να αγοράσετε νέο Pass για κάθε season.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Dec 2019 14:58 #229358 by Βασίλης Κτενίδης
To Call of Duty: Modern Warfare της Infinity Ward είναι ένα από τα καλύτερα games του 2019. Δεν είναι τυχαίο το ενδιαφέρον για πληροφορίες από περιεχόμενο που έπεται όπως επίσης δεν είναι τυχαίο ότι διαρρέουν πολλές πληροφορίες, αφού η ζήτηση γεννά προσφορά. Σε νέα διαρροή που κάνει τον γύρο του internet, αποκαλύπτεται ο χάρτης του Battle Royale mode που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα.

Όλως παραδόξως αυτή τη φορά η διαρροή δεν έρχεται από κάποιον dataminer ή από κάποιο πρόσωπο της εταιρείας, αλλά από το ίδιο το παιχνίδι. Ένα bug έχει επιτρέψει στους παίκτες να δουν τον χάρτη για το επερχόμενο mode. Το bug έχει αποκαλύψει τον χάρτη σε χρήστες PC αλλά και στις κονσόλες και επιπλέον μερικοί έχουν καταγράψει τις εικόνες σε βίντεο.
Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω, ο χάρτης είναι πραγματικά τεράστιος με πάμπολλες λεπτομέρειες που προϊδεάζουν για ένα αξιοπρεπές free for all σε στυλ Hunger Games. Σε αντίθεση με τους χάρτες των γνωστών Battle Royale ο συγκεκριμένος έχει μεγάλες αστικές εκτάσεις που είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον μιας και διαφοροποιείται από το πλέον σύνηθες.

Φυσικά ο συγκεκριμένος χάρτης είναι ένα φλέγον ζήτημα στο Reddit αυτή τη στιγμή, με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν το bug. Υπάρχουν κάποιες φήμες που λένε ότι το Battle Royale mode δεν σχεδιάστηκε από την ίδια την Infinity Ward αλλά από την Raven Software, δίνοντας χρόνο στην πρώτη να δουλέψει πάνω στην ανάπτυξη των multiplayer modes.
Με την Infinity Ward και την Activision να διατηρούν την μυστικότητα περί του θέματος, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε για επίσημη ανακοίνωση που θα επιβεβαιώσει τις πληροφορίες. Παρόλα αυτά, τα leaks μοιάζουν αξιόπιστα.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο με τον χάρτη παρακάτω.


Πολλά είναι αυτά που περιμένουμε να έρθουν στο Call of Duty: Modern Warfare στο σύντομο μέλλον και όλα μοιάζουν να έχουν πολύ ενδιαφέρον. Αναμένουμε νεότερα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Dec 2019 20:28 #229709 by Σταύρος Αντωνόπουλος
To Call of Duty: Modern Warfare ξεπερνά κάθε προηγούμενο τίτλο της σειράς για αυτή την γενιά

Έχει συγκεντρώσει το περισσότερο ενδιαφέρον.

Η Activision σε συνεργασία με την Infinity Ward πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένες για τα επιτεύγματα τους, χάρης την κυκλοφορία του νέου COD.

Σύμφωνα με την εταιρία ανάπτυξης του παιχνιδιού η οποία κοινοποίησε κάποια στοιχεία, το Call of Duty: Modern Warfare έχει σημειώσει πωλήσεις ύψους 1 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως. Επιπλέον αποτελεί το πρώτο σε πωλήσεις game όσον αφορά τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ όπως δηλώνει η Activision οι πωλήσεις δεν έχουν φτάσει ακόμα στο πικ τους. Αυτό όμως που εντυπωσιάζει περισσότερο στα στοιχεία που έχουν κοινοποιηθεί είναι ότι το νέο Modern Warfare έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ώρες παιξίματος από κάθε άλλο τίτλο της σειράς όσον αφορά την γενιά 2010-2020. Με λίγα λόγια οι παίκτες έχουν κάψει το COD περισσότερο από κάθε άλλη φορά μέσα στην δεκαετία. Προφανώς και αυτό αποτελεί μια επιβράβευση για τις δυο εταιρίες αφού επανέφεραν έναν θρυλικό τίτλο στον θρόνο του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Dec 2019 00:56 #229721 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε το livestream μας στο οποίο τερματίσαμε το Call of Duty: Modern Warfare!



File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Dec 2019 12:41 #229851 by Giorgos Tsolaridis
To Call of Duty: Modern Warfare ξεπερνά κάθε προηγούμενο τίτλο της σειράς για αυτή την γενιά
Έχει συγκεντρώσει το περισσότερο ενδιαφέρον.


Η Activision σε συνεργασία με την Infinity Ward πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένες για τα επιτεύγματα τους, χάρης την κυκλοφορία του νέου COD.

Σύμφωνα με την εταιρία ανάπτυξης του παιχνιδιού η οποία κοινοποίησε κάποια στοιχεία, το Call of Duty: Modern Warfare έχει σημειώσει πωλήσεις ύψους 1 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως. Επιπλέον αποτελεί το πρώτο σε πωλήσεις game όσον αφορά τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ όπως δηλώνει η Activision οι πωλήσεις δεν έχουν φτάσει ακόμα στο πικ τους. Αυτό όμως που εντυπωσιάζει περισσότερο στα στοιχεία που έχουν κοινοποιηθεί είναι ότι το νέο Modern Warfare έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ώρες παιξίματος από κάθε άλλο τίτλο της σειράς όσον αφορά την γενιά 2010-2020. Με λίγα λόγια οι παίκτες έχουν κάψει το COD περισσότερο από κάθε άλλη φορά μέσα στην δεκαετία. Προφανώς και αυτό αποτελεί μια επιβράβευση για τις δυο εταιρίες αφού επανέφεραν έναν θρυλικό τίτλο στον θρόνο του.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification